Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BOJKOT KOLEJKI LIGOWEJ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:51
    Szanowni Państwo,
    w obliczu tego, co opowiedział P. Dziurowicz, proponuję aby kibice drużyn I i
    II ligi piłkarskiej zbojkotowali mecze nadchodzącej kolejki. Co prawda uważni
    kibice od dawna wiedzieli jak naprawdę wygląda nasza liga ( może co bardziej
    naiwni wierzyli, że skala zjawiska nie jest tak duża), jednakże uważam, iż
    należy zamanifestować swoje oburzenie i wywrzeć presję na to środowisko.
    Przecież teoretycznie cala ta machina jaką jest liga istnieje dla nas.
    Pokażmy, że takiej ligi nie chcemy. Może perspektywa marginalizacji i utraty
    wplywów z biletów podziala lepiej, niż ślimaczące się śledztwa prokuratorskie
    i groteskowe reakcje Wydziału Dyscyspiliny PZPN ?
    Pozostawiam pod rozwagę...
    Obserwuj wątek
      • Gość: adam81w Re: BOJKOT KOLEJKI LIGOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:59
        no wlasnie bojkot czy biale koszulki ? co myslicie . a mzoe zaczniemy na skale
        masowa wysylac listy do pzpnu zeby poczuli co robili .zeby tak szmatlawic moja
        ukochana dyscypline wy @@@@@
        • Gość: Porter Re: BOJKOT KOLEJKI LIGOWEJ IP: *.orion.pl 04.08.05, 09:29
          A może by zacząć bijać działaczy PZPN?
          • Gość: karolek Re: BOJKOT KOLEJKI LIGOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:34
            świetny pomysł , skopac tyłki tym pseudodziałaczom
      • Gość: dido Re: BOJKOT KOLEJKI LIGOWEJ IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 04.08.05, 13:19
        zapraszam do poparcia akcji i komentowania :
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=27302443
      • Gość: olo Re: BOJKOT KOLEJKI LIGOWEJ IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 04.08.05, 13:19
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=27302443 < zapraszam do
        komentowania i popierania !
        • Gość: adam81w Re: BOJKOT KOLEJKI LIGOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:49
          Porter bic ???? to juz troche kryminalne sparwy sa
          • Gość: Porter Re: BOJKOT KOLEJKI LIGOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:41
            Jakieś 30 lat temu mój Tata mi mówił, że pierwszą rzeczą, której musi nauczyć
            się gentleman, to identyfikacja sytuacji, kiedy należy przestać być gentlemanem
            i dać w mordę. Mam nieodparte wrażenie, że mamy do czynienia z taką własnie
            sytuacją.
      • Gość: Razorfan Re: BOJKOT KOLEJKI LIGOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:54
        ja uwazam ze taka akcja byla by calkowicie niesprawiedliwa. Przeciez niektore
        zespoly graja na wyjezdzie i im to wszystko jedno a inne graja u siebie i
        straca zyski z biletow (szczegolnie np Belchatow ktory gra akurat z Legia i
        moze liczyc na spore zyski). Poszkodowani byliby rowniez kibice niektorych
        druzyn bo ich mecze nie beda transmitowane i nie beda mogli obejrzec swojej
        druzyny
      • Gość: polak Re: BOJKOT KOLEJKI LIGOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:36
        w zyciu juz nie pójdę na mecz i nie będę bulić za płatną tv z meczami
        polskiej "ekstraklasy"!!
        Media tez powinny bojkotowac ten syf
        • Gość: adam81w Re: BOJKOT KOLEJKI LIGOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:00
          o nie mediom nie wolno tego bojkotowac . media powinny sie ta SPARWA zajac .
          lepszy sposob na pokazanie ze mamy opilkazry w doopie byloby przyjscie na emcz
          nago niz nei przychodzenie wogole . zreszta i tak jestem pewien ze ludzie
          przyjda wiec jak przyjdzie troche mniej ludzi niz slawne 4 500 sredniej na
          stadion to nikt nie zauwazy . zeby ktos zauwazyl musialbny nikt nie przyjsc na
          stadion . dopiero wtedy mialby to sens ale tak sie chybna nie stanie choc szkoda
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka