Gość: J-25 IP: *.tkdami.net 22.05.03, 16:47 Gratulacje chyba dla młodej krwi w PiS-ie, bo raczej nie dla p.Pyrciocha i p.Suskiego których znajomość najbliższej okolicy jest równa 0. Ale szczere słowa uznania dla pomysłodawcy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Norbi Re: Rajd rowerowy PiS-u IP: *.tkdami.net 22.05.03, 16:52 Znajomość najbliższej okolicy przez obu panów związanych zresztą z Prywatną Wyż. Szkołą Ochrony Środowiska, chodźby w świetle tego co stało się z "bagnem" które znajduje się na zapleczu tej uczelni jest rzeczywiście zerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Rajd rowerowy PiS-u IP: *.tkdami.net 22.05.03, 17:05 Nie chcę się wypowiadać na temat obu panów, mam jednak nadzieję że jak już poznają najbliższą okolicę to moze sklecą coś sensownego dla tychże, bo dotychczasowe poczynania pana posła w sejmowych komisjach sprowadziły się jedynie do protestów w sprawie kotów i psów. Ale pozatym pomysł wart jest upowszechnienia i wśród innych ugrupowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Rajd rowerowy PiS-u IP: *.js.dial-in.ats.pl 26.05.03, 13:53 Trzymajcie tak dlalej chłopaki, może kiedyś w radomskim PiS-ie bedą działać naprawde rozsądni i inteligentni ludzie, bo po Suskim i Pyrciochu to się raczej nie dobrego nie można spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: Rajd rowerowy PiS-u IP: 158.66.132.* 26.05.03, 14:38 W PiS-ie potrzeba więcej prawników i spośród tego kręgu winno być więcej kandydatów w następnych wyborach parlamentarnych, bo w Sejmie potrzeba ludzi znających prawo, a nie mających konflikty z prawem. A tak na marginesie, rajd to fajny pomysł, tylko czy to na pewno pomysł pana Suskiego? Nie bardzo mi się chce wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC-owiec Re: Rajd rowerowy PiS-u IP: *.js.dial-in.ats.pl 27.05.03, 07:43 Gość portalu: sikorka napisał(a): > W PiS-ie potrzeba więcej prawników i spośród tego kręgu winno > być więcej kandydatów w następnych wyborach parlamentarnych, bo > w Sejmie potrzeba ludzi znających prawo, a nie mających > konflikty z prawem. > A tak na marginesie, rajd to fajny pomysł, tylko czy to na > pewno pomysł pana Suskiego? Nie bardzo mi się chce wierzyć. Suskiego ??????? zwariowałeś??????? ci młodzi ludzie pożałuję jeszcze swojego pomysłu i wysiłku bo im bardziej bedą aktywni tym bardziej bedą niewygodni dla pana Suskiego on przecież słynie z tego że tych wartościowych i pracowitych "wycina" traktując jako zagrożenie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: Rajd rowerowy PiS-u IP: 158.66.132.* 27.05.03, 09:19 Gość portalu: PC-owiec napisał(a) > Suskiego ??????? zwariowałeś??????? ci młodzi ludzie pożałuję jeszcze swojego > pomysłu i wysiłku bo im bardziej bedą aktywni tym bardziej bedą niewygodni dla > pana Suskiego on przecież słynie z tego że tych wartościowych i > pracowitych "wycina" traktując jako zagrożenie!!!!!!!!!!!!! Tak ?! To precz z Suskim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marrek Re: Rajd rowerowy PiS-u IP: *.radom.pl 29.05.03, 16:26 Wszyscy widzę zgodni. Kto, więc na nich głosował? Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś