palina80 09.05.07, 14:40 witam Mam pytanie czy maiał ktoś jakiś kontak z zespołem Meteor z Radomia zastanawiam sie na wyborem tego zespołu na wesele Proszę o obiektywne oceny a może polecicie inny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kot Re: zespół Meteor to dob IP: *.tkdami.net 09.05.07, 17:31 a Szymon Wydra gra po weselach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: zespół Meteor to dob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 15:50 nie polecam ci tego zespołu. Nie bawia ludzi. Wcale!!! wesele z nimi to nudy. Ale świetnie graja i śpiewaja, szkoda tylko ze wyłacznie na próbach na ktore zapraszaja ludzi a nie na weselu. nie polecam, szukaj dalej. A jesli sie spozniłam i juz podpisałas z nimi umowe to uwazaj na konrada menago. Jest arogancki. Ustal sobie przed weselem warunki. bo serio skopali mi impreze. Za stołami prawie nic a jak juz wyszli to na chwile i rzępolili(chyba "rz") gigantyczne przerwy miedzy blokami. i dico polo zamiast fantastycznych kawałków ktore grali nam na probnach. Zajebisty głos grzeska (wokal + gitara) i perkusista wporzo!!! reszta do bani. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donata.pl Re: zespół Meteor to dob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 22:20 nie zgadzam się z tą opinią.Grali u mnie na weselu i było super.Byliśmy z nich bardzo zadowoleni.Naprawdę dali czadu.Polecam ich z czystym sumieniem.Bawili ludzi zarówno na sali tanecznej jak i za stołami. Odpowiedz Link Zgłoś
permina Re: zespół Meteor to dob 24.09.07, 14:05 Nie zgodzę się z tą negatywną opinią. Głównym problemem było to, że miejscem gdzie bawili się goście był namiot na zewnątrz. Gdy drzwi od sali były zamknięte nie było w ogóle słychać,że zespół gra. Zero komunikacji z gośćmi. Fatalnym błędem był ten namiot. I jeszcze do tego zespół siedział całą noc na zimnie, na dworze.Pewnie sie przeziębili co poniektórzy. Gdyby to wszystko działo się w jednym budynku to myślę, że nie byłoby z niczym problemu. Poza disco polo zespół grał także stare, dobre polskie hity tylko wtedy młodej pary nie było na parkiecie. Jeśli chodzi o śpiewanie za stołami to ja sie im nie dziwie. To jest najbardziej męczące, a Oni pewnie jak siedzieli i śpiewali na takim zimnie to może nie mogli w stanie drzeć się na sali żeby nie stracić głosu na dalszą zabawę. Ja współczuje tej kapeli, że się zgodzili na takie złe warunki. Band był dobry tylko para widać miała za duże wymagania! Trzeba było sobie jakieś gwiazdy zamówić skoro oczekiwaliście nie wiadomo czego. Ten zespół to naprawdę dobry muzycy,są wszechstronni i potrafią dobrze zabawiać publikę. Odpowiedz Link Zgłoś