molo987 09.05.07, 23:00 ty już głosu nie zabieraj i nie próbuj wszczynać nowych intryg nikogo nie interesuje co Ty uważasz na temat kolei i czy drogi lepiej zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sono_andrzej Re: Do sono_andrzej 09.05.07, 23:18 A co?? Mogę mówić tu co chcę o kolei o drogach i o innych ważnych sprawach dla Radomia. Zobacz sobie człowiecze jaki transport obecnie faworyzuje UE. Oczywiście, że kolejowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: Do sono_andrzej IP: *.tkdami.net 09.05.07, 23:25 Mów za siebie i nie używaj słów w rodzaju "nikogo nie interesuje". To raczej Ty mając tak wiele mądrego do powiedzenia na forum lepiej zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Do sono_andrzej IP: *.tkdami.net 09.05.07, 23:29 ty możesz sobie pogadać z jankaI jeżeli to nie ta sama osoba bo ( wasze ) wypowiedzi sie prześcigają obydwoje nadajecie na tych samych falach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Do sono_andrzej IP: *.tkdami.net 10.05.07, 00:15 wiesz co sono_ a... ja tak czytam twoje wywody i widze ze jesteś cięty na alfastar to pewne tylko pytanie czy robisz to z zazdrości, ze tobie nie wyszło. gdzieś czytałem chwalisz sie ze jesteś przyszłym prawinikiem to może zacznij sie uczyć prawa w kodeksie i zacznij od etyki zawodowej a nie wdawaj sie w rynsztokowe podzeganie buntu. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Do sono_andrzej 10.05.07, 00:19 W jakie rynsztokowe podżeganie do buntu??? Uważam, że to mój obywatelski obowiązek poinformować właściwe organy o łamaniu prawa. Na razie staram się uzyskać jakieś informacje, co ktoś próbuje stale ograniczać. Skoro ALfa Star rzeczywiście jest taka czysta to skąd ta nagonka i spamowanie wątku??? Proszę wyjaśnij mi to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Do sono_andrzej IP: *.tkdami.net 10.05.07, 00:18 popieram życzliwego uprawiasz zwykłą lepeeriadę krzyczysz na kazdego i czekasz kto sie dołaczy -zwykły z Ciebie prowodyr buntówforalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybuntu Re: Do sono_andrzej IP: *.range86-129.btcentralplus.com 10.05.07, 00:29 Na Twoim miejscu zajałbym sie innymi obowiazkami niz tymi obywatelskimi.Wynieś śmieci,wyszoruj toalete i takie tam.Bedzie lepiej dla wszystkich Nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Do sono_andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 00:32 No dla tych co żerują na państwowej kasie będzie super. Precz z szarą strefą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klin89 Re: Do sono_andrzej 10.05.07, 02:49 cibie chłopie wszędzie pełno ktoś Cię chyba przestał lubić komuś sie naraziłeś pisałem wyzej na Ciebie czy raczej o Tobie ale gdzie sie nie zajrzy to ty juz jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Typowo radomskie podejscie do spraw naszego IP: *.radom.pl 10.05.07, 07:43 miasta.Nic nie robic,krytykowac a jak ktos chce cos zrobic to go opluc. Tak to nic sie nie uda.Trzeba przerwac ten marazm. Na cale szczescie takich jak sono jest sporo i tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Do sono_andrzej 10.05.07, 08:11 sono - nie daj sie trolom i dalej rób swoje. ja czytam twoje pomysly z najwyzsza uwaga :) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee! Re: Do sono_andrzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 09:48 Nie jesteś uczciwy, panie isox! Stronniczość wychodzi z ciebie!!! i ty masz byc dobrym moderatorem???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ascanio Re: Do sono_andrzej 10.05.07, 09:51 > Stronniczość wychodzi z ciebie!!! > i ty masz byc dobrym moderatorem???!!! Rola moderatora nie polega na tym, że wnika w merytoryka ale na ciężkiej pracy "sprawdzacza" bluzg, reklam i oblerzywości. Zakoduj sobie to. poza tym moderator tez może mieć swoje zdanie na każdy temat i sie wypowiadać Sono również jestem z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Do sono_andrzej IP: 82.139.53.* 10.05.07, 13:06 przyznaj się że jesteś podżegaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Do sono_andrzej IP: *.tkdami.net 10.05.07, 15:36 isox Pokazałeś sam jaki jesteś razem z Andrzejem Sono opluwacie ludzi Może nie Ty ale popierasz jego hamstwo i nie zachowujesz się obiektywnie wszyscy to widzą i niedługo zostaniecie tu sami we dwoje. Ja odchodze nie mam zemiaru w tym bradz udzialu jak sie zmieni (opiekum) to wróce. brzydze się wami - modelator sprzyjający pyskówką obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR do uli IP: *.tkdami.net 10.05.07, 17:04 Ula naucz się najpierw pisać chamstwo. Teraz wszystko jasne dlaczego reprezentujesz taki poziom kultury na forum. Daj sobie spokój dziewczynko i zajmij się tym do czego najlepiej nadajesz się. Odpowiedz Link Zgłoś