Dodaj do ulubionych

Dwa pytania ... Stany!

03.06.02, 16:30
Ile zarabia dobry elektryk w Stanach? Czy latwo sie nostryfikuje dyplom?
Obserwuj wątek
    • oborovy Re: Dwa pytania ... Stany! 03.06.02, 16:33
      Jeszcze jedno: czy dobrze placa bibliotekarce z dlugoletnim stazem?
      Wyzsze wyksztalcebie!
      • aniutek Re: Dwa pytania ... Stany! 04.06.02, 00:34
        a oborowemu ile placa???
        w USA of cors smile
      • Gość: jot-23 Re: Dwa pytania ... Stany! IP: *.dyn.optonline.net 04.06.02, 01:26
        oborovy napisał(a):

> Jeszcze jedno: czy dobrze placa bibliotekarce z dlugoletnim stazem?
        > Wyzsze wyksztalcebie!

placa jak placa...sa sa dosc dobre warunki socjalne, 4 tyg wakacji na
        start...ubezpieczenie...jakies 40k rocznie zaleznie od grade, bo maja stopnie
        wojskowe chyba w skali od 1-go do 5-ciu. no i oczywiscie, wyjazdy na liczne
        sympozja i inne konferencje, ktore maja miejsce w roznych ciekawych miejscach w
        kraju.
        • Gość: MalMal Re: Dwa pytania ... Stany! IP: *.nyc.rr.com 04.06.02, 01:39
          ... jeszcze, j23, w pracy ...?... mam nadzieje, ze dobrze placa ... smile ...
          • Gość: jot-23 Re: Dwa pytania ... Stany! IP: *.dyn.optonline.net 04.06.02, 02:00
            Gość portalu: MalMal napisał(a):

> ... jeszcze, j23, w pracy ...?... mam nadzieje, ze dobrze placa ... smile ...

nie no co ty... obiad gotowalem
            • Gość: MalMal Re: Dwa pytania ... Stany! IP: *.nyc.rr.com 04.06.02, 02:04
              > nie no co ty... obiad gotowalem

... pomylilam adres nie przygladajas sie, ze to jedynie dostep przez
              Cablevision ... myslalam, ze znowu sie zapomniales ... ile dostajesz za prace
              kucharza na godzine ...?...
              • Gość: jot-23 Re: Dwa pytania ... Stany! IP: *.dyn.optonline.net 04.06.02, 02:07
                Gość portalu: MalMal napisał(a):

> > nie no co ty... obiad gotowalem
                >
                > ... pomylilam adres nie przygladajas sie, ze to jedynie dostep przez
                > Cablevision ... myslalam, ze znowu sie zapomniales ... ile dostajesz za prace
                > kucharza na godzine ...?...

nie zmywam! niezle sie uzadzilem co?
                • Gość: MalMal Re: Dwa pytania ... Stany! IP: *.nyc.rr.com 04.06.02, 02:16

> nie zmywam! niezle sie uzadzilem co?

... hej, zadna praca nie hanbi ... a jak sie postarasz to moze niedlugo
                  awansujesz do przerzucania hamburgerow ...
            • Gość: tato Re: Dwa pytania ... Stany! IP: *.fastres.net 04.06.02, 02:06
              Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: MalMal napisał(a):
              >
              > > ... jeszcze, j23, w pracy ...?... mam nadzieje, ze dobrze placa ... smile ..
              > .
              >
              > nie no co ty... obiad gotowalem

>Co robisz dobrego?...na obiad.
              • Gość: jot-23 Re: Dwa pytania ... Stany! IP: *.dyn.optonline.net 04.06.02, 02:08
                Gość portalu: tato napisał(a):

> Gość portalu: jot-23 napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: MalMal napisał(a):
                > >
                > > > ... jeszcze, j23, w pracy ...?... mam nadzieje, ze dobrze placa ...
                > smile ..
                > > .
                > >
                > > nie no co ty... obiad gotowalem
                >
                > >Co robisz dobrego?...na obiad.

pieprzona fasolka po bretonsku hehehe eksperyment #3.... Numerem dwa karmilem
                psa przez 4 dni.
                • Gość: tato Re: Dwa pytania ... Stany! IP: *.fastres.net 04.06.02, 02:10
                  Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: tato napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: jot-23 napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: MalMal napisał(a):
                  > > >
                  > > > > ... jeszcze, j23, w pracy ...?... mam nadzieje, ze dobrze placa
                  > ...
                  > > smile ..
                  > > > .
                  > > >
                  > > > nie no co ty... obiad gotowalem
                  > >
                  > > >Co robisz dobrego?...na obiad.
                  >
                  > pieprzona fasolka po bretonsku hehehe eksperyment #3.... Numerem dwa karmilem
                  > psa przez 4 dni.

>No to skocz do Renki na flaki.
                  >Chyba je robi.
                  • Gość: Renka Re: Dwa pytania ... Stany! IP: *.home.cgocable.net 04.06.02, 06:12
                    Flaczki to robi szanowny malzonek, ja sie nie dotykam. Podobno sa dobre, gembe
                    wywracaja do gory oczami,hehe
                    Ja moge wam dac sekret zawsze dobrej fasolki po bretonsku: duzo startej
                    marchewki i cebulki z kawalkami POLSKIEJ kielbasy, przysmazyc. Do tego dodac
                    odpowiednia ilosc fasoli (Lima lub jakakolwiek)w puszce, juz z sosem, pizza
                    sos lub inny pomidorowy,troche majeranku, soli do smaku lub jakiejs vegety,
                    gotowac na wolnym ogniu, pilnujac , zeby sie nie przypalilo okolo 10 minut.Na
                    drugi dzien najlepsze,chociaz rzadko wystarcza do nastepnego dnia smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka