klin89 10.05.07, 01:58 Mam pytanie czy ktoś kto się już budował może polecić jakiegoś architekta ps. niedrogiego Ci co sie ogłaszają w anonsach nie mają już czau na nowe zlecenia z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klin89 Re: poszukuje Architekta 10.05.07, 02:38 a ponoć architekci to nocne marki nikogo nie ma teraz na forum szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomskipatriota Re: poszukuje Architekta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 13:50 Jakiego Arcitekta potrzebujesz? Co miałby Ci zaprojektować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: poszukuje Architekta IP: *.tkdami.net 10.05.07, 13:54 \A co może sam jesteś no to mi miło Dom na działce z garqażem i budynkiem gospodaczym- częsciowo podpiwniczony I to na już zależy mi na czasie jeżeli jesteś architektem to powiedz ile bys za takie projekt chciał i na kiedy dasz rade zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: poszukuje Architekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 15:14 Zapraszam Cię do firmy „Studio100%” przy ul. Kelles-Krauza 13 lok. 2 (wejście od ul. Staszica), jak wybudujesz juz gniazdko. W ofercie maja: drzwi zewnętrzne GERDA, Okna M&S, drzwi wewnętrzne, szafy wnękowe, meble kuchenne. Młody i solidny zespół, kupowałem tam meble kuchenne i po montazu wszystko było OK, GERDA też zamontowana poprawnie. Pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: poszukuje Architekta IP: *.tkdami.net 10.05.07, 15:19 Ale rklame sobie stzeliłeś klijęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: poszukuje Architekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 15:38 hehe...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś