12.05.07, 22:17
Mam do was ogromną prośbę znam sale np Leśny dwór byłam tam na weselu znam w odechowie znam tczów....ale prosiłabym żebyście przekazali mi swoje doświadczenia na jakiś salach jeśli znacie adresy czy stronki www i w ogole jakieś fajne sale weselne w radomiu i okolicach okolice bliżej zwolenia np :) gózd podgóra i takie pobliskie ponieważ szukam wartej polecenia sali na jakieś 140 osob z góry serdecznie dziękuje za pomoc...a prosze o nią bo nie jestem z Radomia ale ze Sląska a mam narzecoznego z okolic Zwolenia i cała rodzinę tam i ogólnie zawsze marzyłam o weselu w tych stronach bo na śląsku jestes totalna beznadzieja sale a raczej same restauracje liczone od pary zespoły do kitu wiem że w Leśnym Dworze też zrobili od pary bo byłam jeszcze jak nie bylo od pary.Serdecznie pozdrawiam wszystkich którzy chcieliby pomóc
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: sala IP: 82.139.45.* 12.05.07, 22:55
      zajrzyj do działu forum radomskiego "po godzinach" tam jest mnóstwo postów o
      salach weselnych!
      • imili86 Re: sala 13.05.07, 12:10
        dziekuje bardzo za podpowiedź
    • Gość: TANCERECZKA Re: sala IP: *.tkdami.net 14.05.07, 16:20
      JEDNIA LETNISKO, lASY pAŃSTWOWE:)
      • Gość: imili86 Re: sala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:52
        ile to jest mniej wiecej od zwolenia?? i czy moze wiesz jak tam jest tzn chodzi mi czy mozna wynajac czy trzeba z ich obsluga jakie koszta...sa gdzies moze zdjecia na necie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka