Dodaj do ulubionych

Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW !!!

19.05.07, 17:49
Apeluje do Redakcji GW o zmiane nazwy forum na "Forum Kocham Radom" !!!!!

Stowarzyszenie w 100% opanowało i kontroluje forum. Administrator, którym
jest wierny towarzysz Pana Kluzińskiego - Radomir Jasiński(członek Kocham
Radom) skutecznie wykonuje rolę cenzora usuwającego wszystkie niewygodne dla
Stowarzyszenia wpisy.

Wartościuje także wątki zakładane przez forumowiczów, zazwyczaj w ten sposób,
że te które krytykują A. Kosztowniaka bądź PiS lub promują inicjatywy Kocham
Radom są wyróżniane czerwonym haczykiem lub przybijane u samej góry forum.
W tym miejscu pragnę dodać, że nie jestem członkiem i wielbicielem PiSu !!!!

Faktem jest to, że jestem prawicowcem, który przez wiele lat obserwował jak
PRL prowadził politykę propagandy i sukcesu, zamykając usta swoich
przeciwników. Dzisiaj podobne zachowania obserwuje na tym forum !!!!!

Jakub Kluziński wielokrotnie przedstawiał się jako człowiek HONOROWY
i szanujący DEMOKRACJĘ!!! Zatem zwracam sie do Pana Pnie Radny z Apelem.

Przywróćcie wolność wypowiedzi na Forum GW. Trzeba skończyć z sytuacją kiedy
Kocham Radom traktuje forum GW jak prywatny jarmark będący zbrojnym organem
Stowarzyszenia.
Wszyscy w Radomiu, wiedzą już, że stowarzyszenie Kocham Radom prowadzi
działalność polityczną, kreując grupę ludzi dążacych do uzyskania władzy w
mieście.

Mojej osobie a także wielu innym nie podoba się fakt, że upolityczniliście
Forum GW !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dzika bestia Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: 85.112.196.* 19.05.07, 17:58
      lepiej sobie poogladaj rezimowa TVP kolejny wierzchcicelu i tworco teorii
      spiskowych, idz lepiej na forum pis.org.pl, tam to jest "wolnosc wypowiedzi". Precz!
      • Gość: Spider Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 18:10
        Może wypiszmy wszystkich członków Kocham Radom, którzy aktywnie podkręcają
        dyskusję na forum:
        Jdk – Jakub Kluziński -; Członek Kocham Radom
        pitagor – Sebastian Pawłowski ; Członek Kocham Radom
        piotrek_kkr – Piotr Kowalewski ; Członek Kocham Radom
        rodoxygene
        michal.vel.misiek

Apel jak najbardziej popieram !!!!
        • pitagor Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW 19.05.07, 18:16
          Niniejszym składam wniosek o odcięcie mi internetu!

:)

• naiwny_cynik Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW 19.05.07, 19:38
            Składam wniosek o zbanowanie pitagora. Dowód: sam się przyznał i zgłosił na
            ochotnika. Należy popierać takie obywatelskie postawy. Czekamy na następne
            zgłoszenia jawnych i ukrytych, za przeproszeniem, sympatyków Kocham Radom. I
            tak was wytropimy!
        • piotrek_kkr Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW 19.05.07, 23:45
          :D Zastanawia mnie jedno, co ten post miał na celu. WIEM!!! Im głośniej o
          stowarzyszeniu tym większa fala krytyki (oczywiście wzmagana przez 3 góra 4
          osoby). Dla takich osób jest jedno określenie: Prawie jak forumowicz

Piotr K.
    • redoxygene Nie tylko forum!! 19.05.07, 18:18
      Utrzymujemy sie jeszcze za izraelska kase, wszyscy wladamy biegle jezykiem
      rosyjskim, aby blyskawicznie tlumaczyc rozkazy z Moskwy, a katolickie dzieci
      mordujemy i przerabiamy na mace:D Zapomnialem dodac, ze nasza siedziba na
      Traugutta jest przede wszystkim miejscem schadzek homoseksualnej, brukselskiej
      masonerii:P
      • Gość: Bywam tu rzadko !! Re: Nie tylko forum!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 18:23
        Nie jestem zbyt częstym gościem na forum, ale prawdą jest to, że Forum jest
        zdominowane przez Kocham Radom. Nie było by nic w tym złego, gdyby nie fakt, że
        macie swojego admina, który sprawiedliwy zbytnio nie jest. To da się zauważyć
        nie będąc czestym gościem na forum.

A swoją drogą to widze, że dyżury na forum odbywają się nawet w weekendy.
        Szybko reagujecie na wpisy o sobie. !!
        • sympatyczka_pis Re: Nie tylko forum!! 19.05.07, 18:25
          blablabla
          • heniek_z_lasu Re: Nie tylko forum!! 19.05.07, 18:37
            O ile dobrze pamiętam to był konkurs na administratora forum. PiS jak zwykle ocknął się po fakcie, jak zobaczył, że ludzie z Kocham Radom po prostu COŚ zrobili. Nie mam tu na myśli akurat "konkursu" na administratora, ale większości wartościowych akcji jakie w Radomiu się dzieją. Stąd wzmożeone od paru dni wylewanie żali na forum :P W dodatku przez 2-3 osoby co widać po stylu :)
            • heniek_z_lasu Re: Nie tylko forum!! 19.05.07, 18:49
              I jeszcze jedna sprawa. Nikt nikomu nie broni pisać o ciekawych przedsięwzięciach innych osób. Jest to forum publiczne. Chętnie poczytam co wartego uwagi robią inni radni i w ogóle ludzie w Radomiu. Od tego są media, żeby to wychwytywać. Ale jeśli omijają jakieś ważne akcje, a ty o tym wiesz, to podziel się ze mną/z nami. Czekam i pozdrawiam.
              • pitagor Re: Nie tylko forum!! 19.05.07, 18:56
                Heniek przyznaj się, Ty też jesteś od tej żydo-masońskiej-komuny! ;>

• Gość: SOK Re: Nie tylko forum!! IP: 82.139.33.* 19.05.07, 22:54
              Coś tzn co.Wielką ku...pę?
        • jaksa_o Re: Nie tylko forum!! 19.05.07, 19:25
          Ja też jestem za tym aby adminem został sympatyk_pis !!!!!!!!
          Zdjąć iso coś tam!!!!!!!!!!!!!!!
    • szybka.osa Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW 19.05.07, 19:13
      A najgorsze, że opanowali nawet galerię zdjęć na forum. Po prostu skandal. Z tym
      trzeba skończyć. Niezadowoleni z działań KR odbijcie je, wstawiajcie swoje foty!
      Ja też jestem bardzo niezadowolony z działań KR, kupili pomnik, żeby się
      wykazać. A przecież spokojnie mógł sobie być zezłomowany albo stać przed
      spółdzielnią łucznika. Mało tego, chcą utworzenia jako ekspresowej drogi S12,
      modernizacji linii kolejowej do Wa-wy i budowy wielu niepotrzebnych mieszkańcom
      obiektów, nawt wąskotorowych. Skoro prezydent wziął odpowiedzialność to można mu
      podrzucić kila kukułczych jaj. A najgorsze jest to, że coś robią, chcą robić
      tylko nie wiadomo po co? Jest tylu ludzi, którzy radują się błyskawicznym
      napływem inwestorów, świetnym rozwojem miasta, pięknymi placami i ulicami, itd.
      A najgorsze, że jdk zarabia tak dużo. No nienormalne, powinien mieć 1500 brutto
      i byłoby ok. Przynajmniej zawiść z tego tytułu byłaby mniejsza.
      A na poważnie, kwestia opanowania forum przez KR jest pojęciem względnym. Na tym
      forum można wyszukać wielu wpisów komuchów, wielu wpisów prawej i sprawiedliwej
      partii i innych. Jest też kilkadziesiąt % wpisów mających arcyważne znaczenie
      dla merytoryki tematów. I na to jakoś nikt nie narzeka.
      Kiedyś toczyły się dyskusje, że dla rozwoju miasta trzeba zrobić wszystko, nie
      ważne kto to zrobi i dlaczego, ważne, aby Radom był miastem nie odstającym od
      średniej. Ale widać to tylko teoria.
      Myślę, że najlepszą receptą na zdominowanie Kocham Radom przez jej adwersarzy
      będzie po prostu dokonanie konkretnych działań dla polepszenia życia w mieście,
      które przyćmią działania KR. To takie proste. Pochwalcie się i wy. Nie widzę
      przeciwwskazań, chyba, że admin będzie kolejno kasował wpisy z takimi pochwałami
      :-) Napisłabym więcej, ale i tak to bez znaczenia, do niektórych nie docierają
      żadne argumenty jeśli mają określony cel. Nie jestem ani członkiem KR, ani nawet
      ich zwolennikiem. Może na razie. Ważniejsi są ludzie, ich pomysły, chęci i
      działania. A pasje to ludzie mają różne.....
    • Gość: obiektywny Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 19:36
      iluminatix napisał:

> Wartościuje także wątki zakładane przez forumowiczów, zazwyczaj w ten sposób,
      > że te które krytykują A. Kosztowniaka bądź PiS lub promują inicjatywy Kocham
      > Radom są wyróżniane czerwonym haczykiem lub przybijane u samej góry forum.
      > W tym miejscu pragnę dodać, że nie jestem członkiem i wielbicielem PiSu !!!!

Patrzę, jakie trzy wątki są wyróżnione, i oto:
      - Apel "Gazety": Skończmy remont deptaka! (31) lesionaszpan 19.05.07, 09:40
      - Masz głos, masz wybór - debata bez prezydenta (18) sono_andrzej 18.05.07,
      11:18
      - Komentarz - Skorzystajmy na Euro (52) iuslex

Wszystkie trzy wątki odnoszą się do artykułów gazety. Aha, zapomniałem,
      przecież gazeta też sprzyja Kocham Radom. (Swoją drogą, jakby się Doman o tym
      dowiedział, to by się chyba zdziwił, ale niech tam.)

Które z nich promują inicjatywy Kocham Radom albo są krytyczne wobec prezydenta?
    • Gość: prawicowiec Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: *.tkdami.net 19.05.07, 19:59
      Przecież jest to forum GW, a więc związane z Unią Wolności czyli obecnie
      Platformą Obywatelską. Naiwnością jest oczekiwanie obiektywizmu.
    • Gość: Pinki Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: 82.139.33.* 19.05.07, 22:56
      Wystarczy popatrzeć na rodziców tych harcerzyków.Same z rodowodem PZPR.
      • Gość: matkaaPinkiego Tata znów cię dzisiaj ukarał w pupkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 23:02
        Sądząc po nicku, to najrozsadniejsze wyjasnienie:)
      • jdk prawie prawda... 19.05.07, 23:11
        I po co te kłamstwa? Myślisz, że jak powtórzysz je x-razy, to ktoś da się
        nabrać?

Poza tym, nie masz co robić w sobotę wieczór? Wyluzuj! Polecam!
        • Gość: stacho Re: prawie prawda... IP: *.tkdami.net 19.05.07, 23:54
          "Faktem jest to, że jestem prawicowcem, który przez wiele lat obserwował jak
          PRL prowadził politykę propagandy i sukcesu, zamykając usta swoich
          przeciwników. Dzisiaj podobne zachowania obserwuje na tym forum !!!!!" A ile
          tym masz lat dziecino?

• Gość: pisa Re: prawie prawda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 00:16
            ?????????
            Ty chyba dużo mniej, a przynajmniej szarych komórek.
            • Gość: ODAR Re: prawie prawda... IP: 82.139.60.* 20.05.07, 08:48
              Powiem tylko tyle wszystkie te wasze incjatywy są poprostu śmieszne!!!!!!! Mają
              służyć tylko medialnej promocji !! JDK zrób wreszcie coś konstruktywnego a nie
              medialnego. Wszyscy wiemy ze chodzi tylko o jedno: medialne promowanie się
              przed następnymy wyborami
              • Gość: Dudi Re: prawie prawda... IP: 82.139.38.* 20.05.07, 13:48
                No dobra to teraz z innej beczki Co robi bądź robiła ówczesna bądź poprzednia władza? Jak pamiętam i jak widzę wielki hałas i nic z tego nie wyszło.
                Przykład lotnisko 10 lat trąbienia a nadal cywilnego portu nie ma.
                Więc prośba na przyszłość o wyciąganie bardziej sprawiedliwych wniosków.
                Pozdr.

• Gość: Zbycho Re: prawie prawda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:08
          Widzę Kubuś kolego (bo choziliśmy razem do szkoły) że i w twoim wypadku punkt
          widzenia zależy od punktu siedzenia. Szkoda że na Ciuebie głosowałem :(
    • Gość: Pinki Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: 82.139.33.* 20.05.07, 08:33
      To jest tak oczywiste że nawet szkoda o tym dyskutować.Wszystkie pomysły rzucane
      tu przez innych nie od tych kocham inaczej są nawet niezauważalne.Ale jak już
      harcerzyki coś rzucą to zaraz zasiadają do kompów ich dyżurni i bębnią w
      klawisze zachwycając się ach i och nad... byle czym.A najśmieszniejsze jest to
      że powyrzucali z mediów dobry starych dziennikarzy zostawiając gó..arstwo które
      jeździ z nimi na wycieczki rowerowe spotykają się w pubach a później o nich
      piszą.To się nazywa niezależność dziennikarska i "obiektywizm" w stylu koszernej.
    • isoxazolidine Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW 20.05.07, 09:10
      zapomniałeś dodać, że izotox siedzi w każdej lodówce ;)
    • Gość: do iluminatix Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 12:24
      Naczytałeś się za dużo Standowicza? Ewentualnie innych "tuzów" intelektu
      radomskiego PISS? To zdaje się oni widzą wszędzie "politykę", "propagandę" itp.
      Ja jej nie widzę. Chyba jeszcze dzięki Bogu jestem normalny i chcę taki
      pozostać. Nie widzę tu nic poza zawiścią sfrustrowanych gó..arzy-politykierów
      siódmego sortu. Polecam spacer. Piękna pogoda, weekend. Może poczytać coś
      mądrego? Może nie jest za późno na normalność?
      • Gość: kraaa Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 13:08
        buahahaha, ale walka..., o wielkie forum gw... hehehe
        • iluminatix Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW !!! 20.05.07, 13:34
          Zapewniam Cię, że twórczość Pana Standowicza nie miała wpływu na założenie tego
          wątku. Każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii. Ty nazywasz, jak można to
          wywnioskować - ludzi rządzących aktualnie miastem politykierami siódmego sortu.
          Ja twierdzę, że są odpowiednimi osobami na odpowiednich miejscach.

Co do frustracji to raczej przemawia ona przez Ciebie i środowisko KR.
          Żal patrzeć jak stołeczki, na które od pierwszych chwil mowy o apolitycznym
          stowarzyszeniu KR mieliście chrapkę zajmują inni.
      • Gość: Pinki Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: 82.139.33.* 20.05.07, 13:33
        Nie widzisz?A kocham inaczej to nie ugrupowanie polityczne?Przecież chcieli do
        władzy pod mylnym hasłem "chcemy dla Radomia lepiej" co oznaczało dosłownie
        "chcemy stołów dla siebie i ludzi nas finansujących".
        • Gość: Marek Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: 82.139.38.* 20.05.07, 14:32
          A kim sa Ci ludzie ich finansujacy?
          Chętnie posłucham.
          • Gość: Sponsor KR Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: 82.139.61.* 20.05.07, 14:42
            To my żydzi z Izraela. Dajemy im co miesiąc 500 tys. i hulają. Raz w roku
            odstępujemy im jakąś kamienicę. Kupiliśmy GW i Dami po to by wiernie służyły.
            Pozatym cała radomska finansjera jest z KR-owcami.
            A szczerze znam tych ludzi i nie wiem o czym mowa. Napisałem ten wątek jako
            ironię. Po prostu ktoś tu chce namieszać i im kolo pióra zrobić.
        • naiwny_cynik Czytając Pisowców cz.1 - wojna pisowsko-KRadomska 20.05.07, 14:36
          Jestem wielkim fanem twórczości zajadłych proponentów Pisu na tym forum. Z
          przyjemnością odkrywam nowe wątki. Zauważam też ciekawą prawidłowość: w danym
          okresie obowiązuje jeden "temat sezonu".

Pomijając zajadłe wojny z komuną, czerwonymi itp., wyraźnie widać nieustającą
          wojnę ze stowarzyszeniem Kocham Radom. To naprawdę ciekawa lektura! Może jakiś
          socjolog-psycholog-psychiatra chciałby mieć ciekawy materiał do analiz?

Właśnie zauważyłem, że "tematem sezonu" stało się ostatnio rzekome dążenie KR
          do stołków w urzędzie.

Temat otworzył niejaki forum.do.dupy

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=62711539&a=62733808
          "I wiesz co jest najgorsze, cała ta nagonka na Kosztowniaka i resztę magistratu
          jest tylko po to, zeby się zemścić za brak stołków w tymże. Przeliczyło sie
          towarzystwo w swoich możliwościach i teraz robi wszystko, żeby ludzie o nich
          nie zapomnieli."

Dalej temat podchwycił ochoczo niejaki iluminatix

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=62736907&a=62765612
          "Żal patrzeć jak stołeczki, na które od pierwszych chwil mowy o apolitycznym
          stowarzyszeniu KR mieliście chrapkę zajmują inni."

Dalej włączył się do "dyskusji" niejaki Pinki

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=62736907&a=62765583
          "Nie widzisz?A kocham inaczej to nie ugrupowanie polityczne?Przecież chcieli do
          władzy pod mylnym hasłem "chcemy dla Radomia lepiej" co oznaczało dosłownie
          "chcemy stołów dla siebie i ludzi nas finansujących"."

Pytanie za 100 punktów:
          - czy jest to jedna i ta sama osoba?
          - czy w piątek sztab na Rynku dał sygnał: ofensywa na forum pod hasłem "chcieli
          stołków i się odgrywają"?

Kolejny lekko sygnalizowany wątek, jaki się przewija, to
          rzekome "upolitycznienie" Kocham Radom. Wcześniej były zarzuty o to, skąd mają
          pieniądze oraz że wspiera ich gazeta i Izrael. Ale to tematy na kolejne części
          tej opowieści :)

Zaczynam odkrywać w sobie nową pasję badawczą. Może powstanie z tego jakaś
          ciekawa praca socjologiczna? Żeby tylko nie ubyło mi tematów do badania! ;)
    • Gość: życzliwy Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:49
      iluminatix napisał:

> Apeluje do Redakcji GW o zmiane nazwy forum na "Forum Kocham Radom" !!!!!

Ja myślę, że powinieneś napisać o tym bezpośrednio do Michnika:
      adam.michnik@gazeta.pl

Tylko czy ci palce nie uschną wystukując takie nazwisko na klawiaturze????
      • Gość: Zbyniek Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 06:49
        Autor wątku zupełnie nie ma racji. Sprawa ma się następująco. Unia Wolności
        zawłaszczyła Gazetę Wyborczą, te z koleji wspólnie kontrolują Stowarzyszenie!
        • Gość: Jacek Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: 82.139.38.* 21.05.07, 08:44
          tak tak a wszystkich finansuje Pinokio w stringach nasz ojciec chrzestny i Bóg!
          • Gość: Leszek Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:43
            Dziwnie znajomy jest ten IP prawda panie Domański?
            • Gość: Jacek Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: 82.139.38.* 21.05.07, 12:36
              Nie nie Domański.
              Internet z Vectry ich pytaj czemu mój IP jest Ci znajomy.
    • bhjs Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW 21.05.07, 08:25
      Panie Jakubie i Stowarzyszenie Kocham Radom .
      róbcie swoje wg . powiedzenia "psy szczekają a karawana jedzie dalej"
      ostatnią nagonkę na KR i Pana Jakuba Kluzińskiego odbieram jako szczekanie
      przestraszonych piesków . jak widać z niektórych postów , działania i
      popularność Pana Jakuba jest nie na rękę politykom PIS-u .
      Róbcie swoje i nie zwracajcie uwagi na te głupoty które wypisuja na forum
      sympatycy jedynie słusznej rządzącej partii .
      • Gość: muł Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:56
        A co na to red.Metzger?
    • Gość: jkd Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: 82.139.33.* 06.07.07, 08:40
      Czy coś zmieni się w tym temacie?
      • Gość: nie Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: 82.139.38.* 06.07.07, 08:42
        nie :-]
      • naiwny_cynik Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW 06.07.07, 09:59
        Pinki, przykro mi, ale nic nie da się zrobić!
    • Gość: Dext Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:14
      Niech by i sobie pisali ile chcą bo to przecież jest forum otwarte ale żeby
      adminem był ich członek to już przegięcie.
    • Gość: Sęp Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:57
      Nie tylko zawłasczyło ale nawet posadzili swojego admina który kosi wszystkich
      innych inaczej myślących.
    • Gość: sotnia Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: 222.133.3.* 06.07.07, 21:11
      Tak jak pis chce wykastrowac wolnosc slowa to komuna byla pikus przy tym!
    • Gość: k Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:02
      iluminatix napisał:

> Apeluje do Redakcji GW o zmiane nazwy forum na "Forum Kocham Radom" !!!!!
      >
      > Stowarzyszenie w 100% opanowało i kontroluje forum.
      Nie tylko forum, nie tylko forum -strona z aktualnościami lokalnego e-wydania
      reklamuje zwierzenia przedstawiciela stowarzyszenia. Ja wiem, każdy ma prawo
      umieszczać reklamy jakie chce i za to płaci, ale reklama zwierzeń radnego
      miasta...??
    • bolaca_golen_z_charkowa Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW 06.07.07, 23:03
      Poczytajcie sobie ten wątek ze stronki ogólnopolskiej.Jakoś centralny admin nie
      kasuje ogrom niepochlebnych dla Gazety i Michnika artykułów.Tutaj adminek chce
      być świętszy od Papieża.
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4296001.html
      • Gość: Bzyk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 13:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • czerwony_admin_tego_forum Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW 07.07.07, 16:33
      Cisza bo zaraz będę kosił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Radzio Re: Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW IP: 213.158.197.* 28.07.07, 18:35
      Popieram apel. Rzadko zaglądam na forum, ale widzę, że nie jest to już to samo
      forum co kiedyś... Szkoda. Ale myślę sobie, że za to wielu forumowiczów
      zweryfikuje odpowiednich ludzi w wyborach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka