Dodaj do ulubionych

Restauracja Gracja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 17:35
planuję zrobić wesele a właściwie przyjęcie na 70 osób w Gracji tylko niewiem czy to odpowiednie miejsce i czy dobry wybór.
Obserwuj wątek
    • kocis74 Re: Restauracja Gracja 30.05.07, 18:22
      Na takie niewielkie wesela bardzo fajna sala. Grałem tam takie niewielkie
      imprezki i było zawsze lux.
      • Gość: lenka Re: Restauracja Gracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:15
        orientujesz sie jak jest z jedzeniem ponieważ obawiam się jak to w restauracji może być za mało i czy smaczne i świeże bo różne opinie słyszy się o niektórych restauracjach oszczędnosci itp.
        • kocis74 Re: Restauracja Gracja 30.05.07, 20:03
          Jedzenie mają smaczne. Ale jak jest z ilością to nie jestem pewien bo tam tylko
          grywałem a nie organizowałem. Podejrzewam że tak jak w większości restauracji
          zależne to jest jakie menu się wybierze i ile zapłaci od talerzyka. Prawie
          wszystkie mają różne propozycje. Głodny z wesela to np. z Gromady zawsze
          wychodziłem. Tam to jest więcej dekoracji na talerzach jak jedzenia
          • Gość: lenka Re: Restauracja Gracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:20
            dzięki ze odpisałes a wiesz może jak jest w bulwarowej bo z tego co piszesz to nieciekawie ale może masz na mysli inną Gromadę i znasz moze jakies inne dobre restauracje aha i fajnego Dj-wodzreja, ponieważ chcemy zrobić wesele przy Dj tylko to ostatnie pytanie jest może bez sensu jezeli grasz w zespole ale jeśli masz jakieś namiary to bardzo proszę
            • kocis74 Re: Restauracja Gracja 30.05.07, 20:40
              DJ znam fajnego z Warszawy. Jeżeli Cię to interesuje to odezwij sie na gg lub
              meilu to podam Ci namiary. Namiary na mnie są na mojej stronie www.bajka.muzyka.pl
            • Gość: ***** Re: Restauracja Gracja IP: *.tkdami.net 04.06.07, 14:56
              Kontakt do dja wodzireja: 608 76 75 74.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka