Dodaj do ulubionych

Naprawa Aparatu Cyfrowego ????

21.06.07, 11:08
Czy zna ktoś namiary na kogoś kto naprawia aparaty cyfrowe chodzi konkretnie
o eosa 300 D. Nic wielkiego chyba ale jednak potrzeba lekarza
Obserwuj wątek
    • tomus2221 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 21.06.07, 11:50
      Mi kiedys upadl i trzeba bylo go skręcic,zaniosłem do zakladu,który miesci sie
      w bramie, kolo Optyka i cukierni Telegraf na Zeromskiego zaraz obok Urzędu.
      • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 08:43
        ..
    • tomus2221 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 21.06.07, 11:53
      Ale jesli cos powazniejszego to woalalbym zaniesc do dobrego serwisu, a czy
      jest taki w Radomiu,niewiem.Moze jeszcze spytaj na Zeromskiego kolo apteki Pod
      Orłem,tam jest sklep gdzie facet sprzedajae aparaty.
    • Gość: Gość Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:59
      Proponuję albo serwis producenta (najprawdopodobniej Canon) do znalezienia na
      stronie www albo zakład naprawczy w Warszawie przy ul. Grzybowskiej niedaleko
      Teatru Żydowskiego. Solidny i tani.
      • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:31
        .
    • voder Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 22.06.07, 11:16
      Warszawa, ulica Żytnia
      • tomus2221 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 22.06.07, 11:24
        Popieram najlepiej zawiez do Warszawy do Canona,jeśli jest na gwarancji lub do
        jakiegos dobrego serwisu.
      • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:59
        .
    • darek1231 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 11.07.07, 12:06
      witam tez miałem uszkodzonego 300d, było uszkodzone gniazdo kart pamieci, byłem
      w wawie w serwisie autoryzowanym, był na gwarancji ale stwierdzono uszkodzenie
      z winy użytkownika.
      naprawa miała wyniesc 900zł zrezygnowałem zapłaciłem jeszcze 90 zł za
      ekspertyze.
      aparat lezał bezuzyteczny do chwili kiedy dostałem nr tel. do chyba jedynego
      człowieka który naprawia aparaty cyfrowe w Radomiu 2 dni i po sprawie,
      zapłaciłem 400 zł z czyszczeniem matrycy, chyba nie bedzie miał mi za złe ze go
      podam 0604-555-525.
      ps. byłem na zeromie w bramie ale ten pan nie chciał się tego podjąc
      pozdrawiam
      • Gość: anulka Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:10
        dzieki Ci dareczku1231
        • Gość: anulka Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:15
          za podanie nr. telefonu do tego serwisu aparatów, nigdzie nie mogłam znalesc w
          radomiu punktu naprawy aparatow cyfrowych, w warszawie za sama robocizne mojego
          nikona powiedzieli mi 350 zl plus częsci (matko swieta)
          goraco polecam tego pana z ustronia, za 250 mialam zrobionego i to z czesciami!
          pozdrawiam
          • Gość: marcin Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 15:11
            a wiesz moze czy naprawili by obiektyw ? Tzn czy wlozyli by nowy ?
          • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.08, 12:48
          • Gość: cezareda Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 01.11.09, 16:30
            Czy możesz mi podać jakiś numer telwfonu do tego człowieka? bo ja też mam problem z moim Canonem, a jechać specjalnie do Warszawy to jest bardzo upierdliwy i kosztowny pomysł. Z góry dziękuję.
      • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.09, 21:27
    • Gość: Piotr Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.ib.com.pl 29.07.07, 19:10
      Mojego Canona naprawiono w Warszawie i to dwa razy taniej jak w autoryzowanym
      serwisie. 0-602-388-453
      • Gość: anulka Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:31
        mój nikon upadł nieszczęsliwie na obiektyw, nie był wymieniany tylko
        naprawiany, polecam tego pana, szukałam nr,adresu i nie mogłam znalesc serwisu
        w radomiu, dopiero podał go na forum darek1231 604 555 525, wiem ze ten pan
        pracuje w serwisie autoryzowanym tak wiec nie miałam obaw oddac go do naprawy,
        teraz jest jak nowy :)
        pozdrawiam
        • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:41
          • Gość: Karol Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:16
            • Gość: Karol Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:18
              za szybko wcisnąlem enter :)
              ja również dołaczam się do zadowolonych klientów tego pana z
              ustronia, mój aparacik wreszciee działa i to za normalne pieniądze :)
              pozdrawiam
              • Gość: Zagapiona Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:05
                A czy ten Pan jest w stanie naprawić Olympusa C-350 ? Leżał 2 dni w
                rzece i nie ma podglądu.
                • Gość: karol Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 23:42
                  o to już sama musisz go spytać,telefon podany jest wyżej,604 555 525
                  • Gość: calineczka Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 16:36
                    parę dni musiałam poczekac na naprawę, ale jestem bardzo zadowolona
                    z usługi pana dawida z ustronia, zwłaszcza cenowo, rzeczywiscie dwa
                    razy taniej niz w serwisie w warszawie
                    pozdrawiam
                    • Gość: x Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 12:28
                      • trabaslonia Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 26.08.07, 22:17
                        No i po sprawie mój eosik dziala jak za dawnnych lat dzięki Panu z
                        Młodzianowa. Profesjonalne podejcie.
                        • Gość: xawier Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 18:35
                          ja takze gorąco polecam pana z ustronia(młodzianowa) ,bardzo dobry
                          fachowiec, poza tym policzył za naprawę połowę albo i mniej niż
                          powiedziano mi w serwisie autoryzowanym,a naprawiałem kamerke sony i
                          aparat nikona które nieszczęśliwie zostały zalane nad wodą.
                          pozdrawiam i polecam gdyby ktoś potrzebował 604 555 525
                          • Gość: gość Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 82.139.54.* 27.08.07, 19:25
                            ile zapłaciłeś za naprawę zalanego telefonu bo mam ten sam problem i szukam
                            czegoś zeby było jak najtaniej
                            • Gość: xawier Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:53
                              Ja nie naprawiałem telefonu tylko aparat i kamerę.
                              • Gość: xawier Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 14:32
                                • Gość: xawier Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:06
                          • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 07:56
                        • Gość: Anetaa Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 03.06.10, 11:53
                          Cześć :) możesz podać adres tego kogoś kto Ci naprawił ten aparat.Z góry pięknie
                          dziękuje.
                • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 10:19
                  .
                • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.08, 21:33
              • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.08, 23:38
        • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 08:41
          .
    • agacia222 moj aparat samsung tez lezal w wodzie 08.09.07, 10:10
      fajnie,ze znalazlam wasze forum, moja cyfrowka przezyla powodzie w Anglii i niestety nie ma podgladu, na ekraiku jest jasna luna i nic nie widac...myslemz e skorzystam z telefonu podanego tutaj i moj aparat wroci do `zdrowia`....

a juz mysllam,z enie ma ratunku dla niego !

• Gość: marcinkarolak Re: moj aparat samsung tez lezal w wodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:58
        Moja kamera znowu działa :)
        Dziękuję i polecam gorąco!
        • Gość: . Re: moj aparat samsung tez lezal w wodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 08:35
          • Gość: misiapysia Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:18
            ...ja takze dołaczam sie do grona zadowolonych klientek, naprawde
            tanio i solidnie, polecam 604 555 525
            • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 00:15
      • Gość: . Re: moj aparat samsung tez lezal w wodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 10:20
        • Gość: jarek mój aparacik znowu jak nowy a kamerka wyczysz :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 12:11
          Naprawde konkretny człowiek trzeba powiedzieć szybko i solidnie
          polecam gorąco wam i bede polecał znajomym, ten pan naprawia także
          kamery polecam 604 555 525
          • Gość: ja Re: mój aparacik znowu jak nowy a kamerka wyczysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 19:06
            Czy admin nie widzi że pan Darek z ustronia i jego funfle podbijają
            cały czas wątek. Ale Pan Admin jest ponad to o n ma inne cele.
            Bardziej światoburcze. Kończ Pan ten bałagan i obrzydliwą
            krytoreklamę Pana Darka.
            • Gość: gość Re: mój aparacik znowu jak nowy a kamerka wyczysz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 12:02
              no wreszcie ktoś to zauważył ... prymitywna krypciocha panie Darku :)
              • Gość: . Re: mój aparacik znowu jak nowy a kamerka wyczysz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.08, 07:23
    • Gość: gość Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 18:58
      znajdź serwis firmowy w necie i nie zwaraj głowy. Jeżeli Twoja wina
      to i tak musisz zapłacić lub wyrzuciś i kupić nowy, Powtarzam nie
      zawracaj głowy niedorajdo
      • Gość: franella Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 15:03
        Ja również gorąco polecam, szybko i tanio..
        • Gość: marian Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.tkdami.net 14.12.07, 19:58
          ...a tu jeszcze jeden, chyba musisz zrobic zas to piwo, bo w
          serwisie skasowali by cie niezle
          Pozdro ziomal
    • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 22:35
      • Gość: Martynat Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 08:05
        Ja takze dołaczam się do zadowolonych klientów pana z ustronia
        dziękuje i polecam.
    • Gość: Gość Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.08, 09:00
      FOTOTECHNIK TO POZNAŃSKIE ZŁODZIEJE I OSZUŚCI. SKASOWALI MNIE ZA NAPRAWĘ SPRZĘTU
      450 zł , SPRZĘT NAPRAWIALI 8 MIESIĘCY!!!!!!!!
      APARAT NIE NADAJE SIĘ JUŻ DO NICZEGO. W OGÓLE NIE ŁAPIE OSTROŚCI A ZDJĘCIA SĄ
      MOCNO WYPALONE.
      • Gość: jarek Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.08, 23:02
        Kolego chyba pomyliły ci sie fora tu radom nie poznań a ten człowiek
        który naprawia aparatyjest z ustronia ale radomskiego..
        • Gość: Pati Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.pilicka.pl 17.10.08, 18:55
          mi sie popsuł aparat i jak go włączam to pisze wyłącz i włącz ponownie aparat
          nie wiem co sie stalo i obiektyw jak wlaczam sie nie wsuwa. duzo ten Pan bierze
          za naprawe? odp prosze
          • Gość: Pati Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.pilicka.pl 17.10.08, 18:56
            jak go wylaczam to sie nie wsuwa
    • gangsterka01 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 17.11.08, 11:53
      trabaslonia napisał:

> Czy zna ktoś namiary na kogoś kto naprawia aparaty cyfrowe chodzi konkretnie
      > o eosa 300 D. Nic wielkiego chyba ale jednak potrzeba lekarza

Polecam Tech-foto w Warszawie na ulicy Puławskiej. Nowa firma, tania i solidna. Wysłałam aparat pocztą, za dwa dni był kosztorys i w 4 dni naprawa. Zapłaciłam, odesłali pocztą. Wszystko sprawnie i bez problemowo. Całość trwała 9 dni. Www.tech-foto.pl.
      POLECAM!!!!
      • Gość: janina Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.08, 15:05
        w Tech- foto wcale nie jest tak tanio, specjalnie pojechałam do
        warszawy z aparatem,bo pan z ustronia był na jakims szkoleniu, ale
        złapałam się za głowę słyszac cenę naprawy aparatu którego wartosc
        była mniejsza niz koszt naprawy.Poczekałam troche i zawiozłam aparat
        do tego pana z ustronia, zrobił za połowę ceny!
        • Gość: gosc Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:25
          polecam 604 555 525 Naprawdę warto!
          • Gość: re Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 02.01.09, 20:55
            Gościu. Każdy widzi z jakiego IP piszesz. Nie ośmieszaj się. Teraz to chyba nikt
            rozsądny już do Ciebie nic nie zaniesie, bo widać że pracy masz mało. Ciekawe
            dlaczego :)
            • davidek1 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 19.01.09, 09:20
              Ja muszę znowu pochwalic tego pana, aparacik bratowej znowu jak
              nowy, pozdrawiam
              • Gość: htqgae Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 19.01.09, 16:49
                A gdzie w Radomiu naprawić kamerę?
                • Gość: jacek Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.09, 15:29
                  zadzwoń do tego pana nr podany wyzej- 604 555 525
                  • Gość: jaro Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 14.06.09, 08:44
                    Polecam, szybko , solidnie i nieporownywalnie taniej zaplacilem niz
                    powiedzianio mi w serwisie za mojego cybershota...
                    Pozdrawiam
                    • Gość: agnieszka Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 10:57
                      mi równiez pan z młodzianowa naprawiał casio ez-z77 po prostu super podejscie. polecam :)
    • Gość: ankaaaaaa Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 14.07.09, 21:56
      chciałabym się dowiedzieć co mogę zrobić w przypadku kiedy aparat upadł, to
      znaczy zdjęcie normalnie da się robić, wgrywać na kompa przez usb, tylko brakuje
      podglądu
      chodzi o aparat canon a 650, jasna biała plama
      aparat jest mi dość szybko potrzebny ponieważ w ostatnie dni lipca wyjeżdżam,
      byłam w bramie na przeciwko galerii rosa, ale facet powiedział 500 złotych , w
      sumie jest tam tylko ten podgląd, a 500 zł ;( szukam pomocy, SZYBKA, SOLIDNA,
      TANIA NAPRAWA!!! :( adresy albo numery
      • davidek1 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 24.07.09, 16:54
        Wyzej masz podany 604 555 525
        • Gość: foto Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 23:42
          Jeśli mówisz o "serwisancie" z Wiejskiej na Młodzianowie to zdecydowanie
          odradzam (numer telefonu sie zgadza) !!!! Kiedys rowniez znalazlem jego numer
          telefonu na tym forum. Gosc trzymał mój aparat 3 miesiące, opowiadał mi bajki,
          że nie mozna dostać części (uszkodzony obiektyw) itp. W koncu odebrałem od niego
          uszkodzony aparat (kupiłem w tym czasie nowy bo mialem dosc czekania). Kazał mi
          zapłacic 50 zł za "ekpertyze" i niby jakies czesci, które do niego włożył... Ale
          na tym nie koniec... Uszkodzony aparat sprzedalem. Kupujacy odezwał sie do mnie
          na drugi dzien - informujac mnie, że aparat w środku jest totalnie zdewastowany,
          połamany, brakuje w nim śrubek, ogolnie rzecz biorac, nie nadaje sie do
          naprawy... ani do czegokolwiek... Zaczalem sie zastanawiac, kto leci ze mna w
          kulki. Wszedlem na allegro, obiektyw do mojego aparatu znalazłem - kosztował 110
          zł + przesyłka. Zadzwoniłem wiec do owego pana serwisanta, informując go, że mam
          obiektyw i czy wymieni mi go w moim aparacie. Oświadczył, że oczywiście nie ma
          problemu, ale za... 3 miesiące, ponieważ w poniedziałek wyjeżdża na szkolenie do
          Niemiec (a była wówczas sobota). No cóż... Odczekałem 2 godziny... Moja żona tym
          razem zadzwoniła do niego, że ma aparat po zalaniu, nie włącza się. Kazał
          odezwać się po niedzieli...
          • Gość: karol Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 26.07.09, 12:50
            Ja jestem bardzo zadowolony z usługi tego pana na naprawie mojej
            lustrzanki zaoszczedzilem 700zł. ten pan pracuje w autoryzowanym
            serwisie w Warszawie wiec jak mógl ci oddac zdewastowany aparat,
            przeciez to nie amator, wiec albo jestes z jakiejs konkurencji albo
            jakas czarna owca z ciebie kolego,przeciez masz autoryzowany serwis
            warszawie gdzie 90zł kosztuje sprawdzenie,zresztą to nie moja
            sprawa,.
            • Gość: Magda A gdzie moge w Radomiu naprawic laptopa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 19:51
              Hej mam laptopa HP DV6000 i przestał mi się włączać gdzie w Radomiu można go
              naprawić chodzi mi o czas w grę nie wchodzi wysyłka gdzie kolwiek bo jest mi
              niezmiernie potrzebny.
            • Gość: foto Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 23:28
              A czy ja napisalem, ze to on zdewastował ? Aparat jak się poźniej okazało miał
              również uszkodzoną (przez obiektyw) płytę główną. A gość mnie przez 3 miesiące
              mamił brakiem części (a konkretnie zębatek do obiektywu) i skasował mnie również
              za elementy, które już niby włożył... Do czego... do aparatu który nadaje się na
              śmietnik ???? Tak masz racje, w Warszawie kosztuje 90 zł ale przynajmniej
              wiedziałbym po kilkunastu dniach, że mój aparat nie nadaje się do naprawy. A tak
              wiedziałem to po 3 miesiącach za 50 zł....
          • Gość: anna Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.09, 11:32
            foto, mówisz o którym numerze telefonu?
            proszę, podajcie numery, adresy zaufanych ludzi którzy potrafią szybko nprawić
            aparat
            • Gość: miras Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 10:19
              ja też miałem przygode z panem ,<serwisantem od dzwonków gazowych< z ulicy
              wiejskiej na Młodzianowie,kręcił mnie przez dwa miesiące,sam nie pamiętał co
              mówił aż w końcu odebrałem aparat zaniosłem na Żeromskiego 51 koło sklepu
              Wawel,dwa dni i po sprawie naprawiony za śmieszne pieniądze,facet konkretny jak
              mówi że naprawi to tak jest chyba się nie obrazi jak podam namiary 048 3621416
              • Gość: Wojciech Wysocki Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 109.243.134.* 27.01.10, 09:30
                Ja znowu mialem przygode z Panem z ul.Zeromskiego zanioslem swojego
                canona s70, po kilku tygodniach zwodzenia z wizja ogromnych kosztow
                naprawy, mowienia za kazdym razem czego innego dostalem od
                zadowolonego kolegi nr tel. do Pana z ul. Wiejskiej, odebralem swoj
                aparat od Pana z Zeromskiego uwaga rozkreconego na podzespoly
                pierwsze w pudelku po soku, dramat.Pan z Wiejskiej naprawil w ciagu
                trzech dni za polowe ceny,dlatego goraco polecam,zreszta wiem,ze
                pracuje w autoryzowanym serwisie w Warszawie,Wiec mialem pewnosc
                profesjonalnego wykonania uslugi tel.604-555-525.Tak wiec kolega z
                postu wyzej albo jest Panaem z zeromskiego albo robi kryptoreklame.
                Pozdrawiam
                • Gość: Nikon fan Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 23.03.10, 20:57
                  Sorry za głupie pytanie ale jaki mam sens naprawianie takiego aparatu ? Bardziej
                  skomplikowana naprawa będzie kosztowała niewiele mniej niż wartość tego sprzętu
                  a "uszkodzeń typu zalanie w tak precyzyjnych urządzeniach nie ma sensu naprawiać
                  - a tak prędzej czy później padni na amen. Zrozumiałem to właśnie dzięki owemu
                  Panu serwisantowi z Wiejskiej i jego "ekpresowemu" serwisowi... A swoją drogą -
                  ktoś (albo on sam) robi mu tu niezłą reklamę. Szkoda, że byłem jednym z tych
                  naiwnych, którzy w nią uwierzyli...
                • Gość: greg Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 03.11.10, 17:19
                  Ja też miałem przygodę z panem z Żeromskiego i nie była to miła przygoda. Oddałem mu do czyszczenia obiektyw w aparacie bo był wewnątrz strasznie zakurzony i wychodziły plamki na zdjęciach. Powiedział, że ma strasznie dużo aparatów do naprawy więc nie wyrobi się wcześniej niż za dwa - trzy tygodnie. Nie zależało mi aż tak na czasie więc się zgodziłem. Po trzech tygodniach przyszedłem po aparat, a tu okazało się, że jest jeszcze nie ruszony i pan całkiem o nim zapomniał. Po kolejnym tygodniu był już gotowy, ale okazało się, że nie działa autofokus w aparacie. Pan początkowo twierdził, ze wszystko jest OK, że cos mi się tam wydaje i tym podobne bzdety, rozmawiał ze mną tak jakby miał przed sobą przedszkolaka, który na niczym się nie zna i wszystko uda mu się wmówić, a na koniec twardo obstawał, że w takim stanie przyniosłem mu aparat. Nie dawałem się zbyć i w końcu przyjął spowrotem aparata do naprawytego autofokusa. Po kolejnych prawie dwóch tygodniach poszedłem po odbiór. Okazało się, ze autofokus już działa jak trzeba, ponoć mechanizm był strasznie zakurzony i zabrudzony, ale tu kolejna niemiła niespodzianka - przestała w ogóle działać lampa błyskowa w aparacie. No i zaczęło się od nowa. Pan twierdził, że to nie jego wina i że znowu usiłuje mu wmówic że to on zepsuł ( a niby kto inny skoro wcześniej lampa działała). Nie miałem siły już się z nim wykłócać, a poza tym już nie chciałem zostawiać u niego aparatu bojąc się żeby znowu czegoś nie zepsuł. Reasumując po mojej przygodzie z tym panem szczerze komukolwiek odradzam jakąkolwiek naprawę aparatu w jego wykonaniu. Tak niesolidnego "fachowca" dawno już nie widzaiałem.
    • Gość: "@" Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 21.03.10, 21:53
      aparat aparatem ale gdzie można wymienić pręt w parasolce ..oto drugi problem
      • Gość: ami Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 83.18.74.* 07.05.10, 00:05
        A orientuje się może ktoś ile kosztowałaby tylko wymiana wyświetlacza w aparacie ??
        • Gość: aneta. Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 03.06.10, 12:08
          kurde to wkoncu kto jest lepszy w naprawianiu aparatów cyfrowych ? pan z
          wiejskiej czy z żeromskiego..zdania sa podzielone ale czy prawdziwe..pogubilam
          sie juz calkiem..MOj aparat wpadl mi do wody i byl wniej okolo 30s ..
          wysuszylam go ale nadal sie wlacza ale nie ma obrazu .. ppomoze ktos .!
          • Gość: fotograf Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 12:44
            Najlepiej spróbować w Warszawie przy ul. Grzybowskiej 5 jest taki
            zakład www.naprawaaparatow.pl tel. 22 620-71-13 Podadzą cenę i
            zorientujesz się czy warto.
            • Gość: grzegorz Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 188.33.214.* 06.06.10, 11:40
              Witam, ja naprawialem juz kilka aparatow moich i znajomych u pana na
              wiejskiej, jestem bardzo zadowolony z naprawy i szczegolnie
              ceny,wiem ze ten pan pracuje takze w warszawie w autoryzowanym
              serwisie i wiem takze ze w warszawie w serwisie cena jest
              nieporownanie wyzsza i dlugi czas oczekiwania.Bardzo moge
              polecic,czlowiek rzetelny i wiedzą.
              pozdrawiam
              ps.jesli chcesz moge podac ci nr.tel
              • Gość: pani_fotograf Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 79.110.206.* 22.08.10, 13:13
                Zdecydowanie nie polecam. Naciągacz i tyle. Szkoda słów.
                • Gość: Grzegorz Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 109.243.133.* 29.08.10, 17:44
                  Ale ktory,ten z Zeromskiego?
                  • Gość: pani_fotograf Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 79.110.206.* 13.09.10, 22:11
                    Nie. Ten pan "fachowiec" z Wiejskiej.
                    • Gość: Grzegorz Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 109.243.197.* 26.09.10, 10:21
                      To,ze Pani aparat moze nieudalo sie naprawic, to prosze nie oczerniac tego Pana, gdyz korzystam z jego uslug od dawna i nigdy nie mialem najmniejszego problemu z naprawa u Pana z Wiejskiej,wiec radze zastanowic sie na drugi raz, czy warto bezpodstawnie wieszac na kims psy! Pan ten pracuje w autoryzowanym serwisie w Warszawie i z tego co wiem jest to najlepszy fachowiec w tym miescie,Pozdrawiam
                      • Gość: pani_fotograf Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 79.110.206.* 28.09.10, 20:57
                        Udało się naprawić, udało.
                        Przez znajomego, który nie pracuje w autoryzowanym serwisie. Był to drobiazg.
                        Wystarczyło powiedzieć panu " fachowcowi" że nie znam się na aparatach i nie mam pojęcia co może się popsuć i nagle drogi aparat stał się złomem, który może łaskawie odkupić za grosze. Na nikim bezpodstawnie nie wieszam psów.
                        Bardzo ciekawa jestem który serwis zatrudnia takich fachowców...
                        • Gość: ANNA Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 79.110.206.* 01.10.10, 08:18
                          A ja musze bardzo pochwalic Pana z Wiejskiej, na Zeromskiego Pan mi nie pomogl a Pan z Wiejskiej tak i to za niewielkie pieniądze,pozdrawiam
        • Gość: pawel Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 15.12.10, 21:21
          cześć
          czy ktoś Ci powiedział ile kosztuje wymiana wyświetlacza?
          w moim sony padł i szukam kogoś kto naprawi
          pomożesz?
          • Gość: AniaK Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 16:26
            Jestem z Krakowa, miałam problem z swoim eosem 400D był po zalaniu po przeszukaniu internetu znalazłam głównie serwisy w Warszawie. Ktos jednak polecił na forum Pana który robi także w krakowie no i to był bład, aparat lezał pół roku twierdził że czeka na części zatem odebrałam aparat i wysłałam do Elektrooptyki www.elektrooptyka.pl koszt co prawda był wiekszy niż tu na miejscu ale naprawili w ciagu 3 dni-aparat działa już bez zarzutu 3 miesiące i mam nadzieje że będzie działał dłużej. Stosunkowo koszt naprawy 1/6 w stosunku do wartości sprzętu więc jestem zadowolona.
            • Gość: julian Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 46.113.15.* 14.01.11, 08:30
              Po co bylo zawozic do krakowa, ja zawiozlem swojego nikona na wiejska i po sprawie,polecam
              • Gość: zainteresowany Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.net.zeork.com.pl 01.05.13, 15:37
                WIDZE ZE PAN Z WIEJSKIEJ I STAROKRAKOWSKIEJ TO TA SAMA OSOBA - KTOŚ W PRYMITYWNY SPOSÓB PROMUJE I ZACHWALA JEGO USŁUGI ! Przecież widać że ip się zgadza i sposób pisania postów jest podobny. Tani chwyt proszę pana Dawida... Tyle ode mnie..
                • Gość: Laki Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 01.05.13, 20:53
                  Który to poseł (z Wiejskiej) naprawia Aparaty?
                  • Gość: Luk Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.13, 14:45
                    Znam serwisanta z żeromskiego i szukałem w internecie reklamy by sprawdzić czy ktoś przypadkowy może go odnaleźć. Trafiłem na to forum. Musze przyznać że trochę się uśmiałem tymi postami o gościu z wiejskiej. Adres IP ten sam a każdy kto nie zachwala "fachowca" z wiejskiej jest od konkurencji i kryptoreklamy. Ja zrobię reklamę swojemu koledze z żeromskiego, a co! Przynajmniej nie oszukuję że jestem przypadkowym człowiekiem. Siedzę w branży i znam tez "Pana z wiejskiej". To zwykły domator który serwisu to na oczy nie widział. Siedzi i robi sobie reklamę oszukując ludzi. Kto normalny będzie tutaj pilnował forum i wypisywał litanie zachwalał pod niebiosa "serwisanta z wiejskiej", mało tego- odpowiadał na każde posty i pisał numer telefonu(!)? Poza zakładem na żeromskiego nikt aparatów nie naprawia i tyle. Reklamy nie ma bo nie musi być i tak ma dużo roboty. Naprawia aparaty z całej Polski i na pewno nie ma czasu robić sobie śmiesznych reklam typu gościu z wiejskiej. Nigdy nie docenił potęgi reklamy w internecie bo ludzie przychodzą z polecenia-gdyby było źle to by nie przychodzili, prawda? Numeru nie podam żeby nie było... i tak dojdzie do zainteresowanych.
                    • Gość: fryga Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 08:53
                      Pan z Żeromskiego naprawiał mi kiedyś aparat Nikon D40 i byłam zadowolona, naprawa trwała 3 dni, także z mojej strony mogę tylko polecić
                      • Gość: WR A ja u pana z Ustronia..... IP: *.radom.vectranet.pl 26.06.13, 21:36
                        ...naprawiałem Olympusa. Napraw było kilka, zapłaciłem tyle, że mógłbym kupić nowy i...
                        kupiłem a stary został w warsztacie. Przy obecnych cenach i skomplikowaniu sprzętu naprawy są mało opłacalne.
                        • Gość: aaa Re: A ja u pana z Ustronia..... IP: *.34.net-kontakt.com.pl 26.06.13, 23:04
                          No dobra to powiedzcie czy te zakłady potrafią dobrze czyścić matryce oraz usuwać włosy i inne ustrojstwo z płytek AF i pryzmatów?
                      • Gość: adi Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 19:40
                        Byłbym wdzięczny za dokładny adres albo telefon do tego Pana
                    • Gość: klient Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.play-internet.pl 02.07.13, 14:41
                      ....niestety Pan na Zeromskiego,nie naprawil mi jednego aparatu,gdyz powiedzial,ze musi go wyslac,na co sie nie zgodzilem,zalezalo mi na czasie,a drugi dostalem z powrotem bardziej uszkodzony niz byl,niezetelne,nieuczciwe oraz niegrzeczne podejscie do klienta,
                      Natomiast Pan z Wiejskiej naprawil obydwa aparaty w krotkim czasie za przyzwoita cene.
                      Korzystam i polecam tego czlowieka,teraz jego serwis miesci sie na Staroopatowskiej,na ustroniu Tak wiec prosze sie nie osmieszac i nie oczerniac dobrych specjalistow bo Pan robi antyreklame swojemu koledze!
                    • Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.play-internet.pl 02.07.13, 14:48
                      .
                • Gość: janek Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.play-internet.pl 02.07.13, 14:44
                  zazdroscisz?
                  • Gość: klient Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.play-internet.pl 02.07.13, 14:51
                    do Adi 604 555 525 Staroopatowska 24 punkt przy targu na slaskiej albo w Warszawie w serwisie autoryzowanym tez ten Pan pracuje ale nie znam dokladnego adresu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka