trabaslonia 21.06.07, 11:08 Czy zna ktoś namiary na kogoś kto naprawia aparaty cyfrowe chodzi konkretnie o eosa 300 D. Nic wielkiego chyba ale jednak potrzeba lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomus2221 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 21.06.07, 11:50 Mi kiedys upadl i trzeba bylo go skręcic,zaniosłem do zakladu,który miesci sie w bramie, kolo Optyka i cukierni Telegraf na Zeromskiego zaraz obok Urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 08:43 .. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 21.06.07, 11:53 Ale jesli cos powazniejszego to woalalbym zaniesc do dobrego serwisu, a czy jest taki w Radomiu,niewiem.Moze jeszcze spytaj na Zeromskiego kolo apteki Pod Orłem,tam jest sklep gdzie facet sprzedajae aparaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:59 Proponuję albo serwis producenta (najprawdopodobniej Canon) do znalezienia na stronie www albo zakład naprawczy w Warszawie przy ul. Grzybowskiej niedaleko Teatru Żydowskiego. Solidny i tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:31 . Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 22.06.07, 11:24 Popieram najlepiej zawiez do Warszawy do Canona,jeśli jest na gwarancji lub do jakiegos dobrego serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:59 . Odpowiedz Link Zgłoś
darek1231 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 11.07.07, 12:06 witam tez miałem uszkodzonego 300d, było uszkodzone gniazdo kart pamieci, byłem w wawie w serwisie autoryzowanym, był na gwarancji ale stwierdzono uszkodzenie z winy użytkownika. naprawa miała wyniesc 900zł zrezygnowałem zapłaciłem jeszcze 90 zł za ekspertyze. aparat lezał bezuzyteczny do chwili kiedy dostałem nr tel. do chyba jedynego człowieka który naprawia aparaty cyfrowe w Radomiu 2 dni i po sprawie, zapłaciłem 400 zł z czyszczeniem matrycy, chyba nie bedzie miał mi za złe ze go podam 0604-555-525. ps. byłem na zeromie w bramie ale ten pan nie chciał się tego podjąc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:10 dzieki Ci dareczku1231 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:15 za podanie nr. telefonu do tego serwisu aparatów, nigdzie nie mogłam znalesc w radomiu punktu naprawy aparatow cyfrowych, w warszawie za sama robocizne mojego nikona powiedzieli mi 350 zl plus częsci (matko swieta) goraco polecam tego pana z ustronia, za 250 mialam zrobionego i to z czesciami! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 15:11 a wiesz moze czy naprawili by obiektyw ? Tzn czy wlozyli by nowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.08, 12:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezareda Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 01.11.09, 16:30 Czy możesz mi podać jakiś numer telwfonu do tego człowieka? bo ja też mam problem z moim Canonem, a jechać specjalnie do Warszawy to jest bardzo upierdliwy i kosztowny pomysł. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.09, 21:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.ib.com.pl 29.07.07, 19:10 Mojego Canona naprawiono w Warszawie i to dwa razy taniej jak w autoryzowanym serwisie. 0-602-388-453 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:31 mój nikon upadł nieszczęsliwie na obiektyw, nie był wymieniany tylko naprawiany, polecam tego pana, szukałam nr,adresu i nie mogłam znalesc serwisu w radomiu, dopiero podał go na forum darek1231 604 555 525, wiem ze ten pan pracuje w serwisie autoryzowanym tak wiec nie miałam obaw oddac go do naprawy, teraz jest jak nowy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:18 za szybko wcisnąlem enter :) ja również dołaczam się do zadowolonych klientów tego pana z ustronia, mój aparacik wreszciee działa i to za normalne pieniądze :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagapiona Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:05 A czy ten Pan jest w stanie naprawić Olympusa C-350 ? Leżał 2 dni w rzece i nie ma podglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 23:42 o to już sama musisz go spytać,telefon podany jest wyżej,604 555 525 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 16:36 parę dni musiałam poczekac na naprawę, ale jestem bardzo zadowolona z usługi pana dawida z ustronia, zwłaszcza cenowo, rzeczywiscie dwa razy taniej niz w serwisie w warszawie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 12:28 Odpowiedz Link Zgłoś
trabaslonia Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 26.08.07, 22:17 No i po sprawie mój eosik dziala jak za dawnnych lat dzięki Panu z Młodzianowa. Profesjonalne podejcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xawier Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 18:35 ja takze gorąco polecam pana z ustronia(młodzianowa) ,bardzo dobry fachowiec, poza tym policzył za naprawę połowę albo i mniej niż powiedziano mi w serwisie autoryzowanym,a naprawiałem kamerke sony i aparat nikona które nieszczęśliwie zostały zalane nad wodą. pozdrawiam i polecam gdyby ktoś potrzebował 604 555 525 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 82.139.54.* 27.08.07, 19:25 ile zapłaciłeś za naprawę zalanego telefonu bo mam ten sam problem i szukam czegoś zeby było jak najtaniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xawier Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:53 Ja nie naprawiałem telefonu tylko aparat i kamerę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xawier Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 14:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xawier Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 07:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetaa Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 03.06.10, 11:53 Cześć :) możesz podać adres tego kogoś kto Ci naprawił ten aparat.Z góry pięknie dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 10:19 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.08, 21:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.08, 23:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 08:41 . Odpowiedz Link Zgłoś
agacia222 moj aparat samsung tez lezal w wodzie 08.09.07, 10:10 fajnie,ze znalazlam wasze forum, moja cyfrowka przezyla powodzie w Anglii i niestety nie ma podgladu, na ekraiku jest jasna luna i nic nie widac...myslemz e skorzystam z telefonu podanego tutaj i moj aparat wroci do `zdrowia`.... a juz mysllam,z enie ma ratunku dla niego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinkarolak Re: moj aparat samsung tez lezal w wodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:58 Moja kamera znowu działa :) Dziękuję i polecam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: moj aparat samsung tez lezal w wodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 08:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiapysia Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:18 ...ja takze dołaczam sie do grona zadowolonych klientek, naprawde tanio i solidnie, polecam 604 555 525 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 00:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: moj aparat samsung tez lezal w wodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 10:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek mój aparacik znowu jak nowy a kamerka wyczysz :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 12:11 Naprawde konkretny człowiek trzeba powiedzieć szybko i solidnie polecam gorąco wam i bede polecał znajomym, ten pan naprawia także kamery polecam 604 555 525 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mój aparacik znowu jak nowy a kamerka wyczysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 19:06 Czy admin nie widzi że pan Darek z ustronia i jego funfle podbijają cały czas wątek. Ale Pan Admin jest ponad to o n ma inne cele. Bardziej światoburcze. Kończ Pan ten bałagan i obrzydliwą krytoreklamę Pana Darka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mój aparacik znowu jak nowy a kamerka wyczysz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 12:02 no wreszcie ktoś to zauważył ... prymitywna krypciocha panie Darku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: mój aparacik znowu jak nowy a kamerka wyczysz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.08, 07:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 18:58 znajdź serwis firmowy w necie i nie zwaraj głowy. Jeżeli Twoja wina to i tak musisz zapłacić lub wyrzuciś i kupić nowy, Powtarzam nie zawracaj głowy niedorajdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franella Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 15:03 Ja również gorąco polecam, szybko i tanio.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.tkdami.net 14.12.07, 19:58 ...a tu jeszcze jeden, chyba musisz zrobic zas to piwo, bo w serwisie skasowali by cie niezle Pozdro ziomal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 22:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynat Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 08:05 Ja takze dołaczam się do zadowolonych klientów pana z ustronia dziękuje i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.08, 09:00 FOTOTECHNIK TO POZNAŃSKIE ZŁODZIEJE I OSZUŚCI. SKASOWALI MNIE ZA NAPRAWĘ SPRZĘTU 450 zł , SPRZĘT NAPRAWIALI 8 MIESIĘCY!!!!!!!! APARAT NIE NADAJE SIĘ JUŻ DO NICZEGO. W OGÓLE NIE ŁAPIE OSTROŚCI A ZDJĘCIA SĄ MOCNO WYPALONE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.08, 23:02 Kolego chyba pomyliły ci sie fora tu radom nie poznań a ten człowiek który naprawia aparatyjest z ustronia ale radomskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.pilicka.pl 17.10.08, 18:55 mi sie popsuł aparat i jak go włączam to pisze wyłącz i włącz ponownie aparat nie wiem co sie stalo i obiektyw jak wlaczam sie nie wsuwa. duzo ten Pan bierze za naprawe? odp prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.pilicka.pl 17.10.08, 18:56 jak go wylaczam to sie nie wsuwa Odpowiedz Link Zgłoś
gangsterka01 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 17.11.08, 11:53 trabaslonia napisał: > Czy zna ktoś namiary na kogoś kto naprawia aparaty cyfrowe chodzi konkretnie > o eosa 300 D. Nic wielkiego chyba ale jednak potrzeba lekarza Polecam Tech-foto w Warszawie na ulicy Puławskiej. Nowa firma, tania i solidna. Wysłałam aparat pocztą, za dwa dni był kosztorys i w 4 dni naprawa. Zapłaciłam, odesłali pocztą. Wszystko sprawnie i bez problemowo. Całość trwała 9 dni. Www.tech-foto.pl. POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janina Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.08, 15:05 w Tech- foto wcale nie jest tak tanio, specjalnie pojechałam do warszawy z aparatem,bo pan z ustronia był na jakims szkoleniu, ale złapałam się za głowę słyszac cenę naprawy aparatu którego wartosc była mniejsza niz koszt naprawy.Poczekałam troche i zawiozłam aparat do tego pana z ustronia, zrobił za połowę ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:25 polecam 604 555 525 Naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 02.01.09, 20:55 Gościu. Każdy widzi z jakiego IP piszesz. Nie ośmieszaj się. Teraz to chyba nikt rozsądny już do Ciebie nic nie zaniesie, bo widać że pracy masz mało. Ciekawe dlaczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
davidek1 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 19.01.09, 09:20 Ja muszę znowu pochwalic tego pana, aparacik bratowej znowu jak nowy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: htqgae Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 19.01.09, 16:49 A gdzie w Radomiu naprawić kamerę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.09, 15:29 zadzwoń do tego pana nr podany wyzej- 604 555 525 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 14.06.09, 08:44 Polecam, szybko , solidnie i nieporownywalnie taniej zaplacilem niz powiedzianio mi w serwisie za mojego cybershota... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 10:57 mi równiez pan z młodzianowa naprawiał casio ez-z77 po prostu super podejscie. polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaaaaaa Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 14.07.09, 21:56 chciałabym się dowiedzieć co mogę zrobić w przypadku kiedy aparat upadł, to znaczy zdjęcie normalnie da się robić, wgrywać na kompa przez usb, tylko brakuje podglądu chodzi o aparat canon a 650, jasna biała plama aparat jest mi dość szybko potrzebny ponieważ w ostatnie dni lipca wyjeżdżam, byłam w bramie na przeciwko galerii rosa, ale facet powiedział 500 złotych , w sumie jest tam tylko ten podgląd, a 500 zł ;( szukam pomocy, SZYBKA, SOLIDNA, TANIA NAPRAWA!!! :( adresy albo numery Odpowiedz Link Zgłoś
davidek1 Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? 24.07.09, 16:54 Wyzej masz podany 604 555 525 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 23:42 Jeśli mówisz o "serwisancie" z Wiejskiej na Młodzianowie to zdecydowanie odradzam (numer telefonu sie zgadza) !!!! Kiedys rowniez znalazlem jego numer telefonu na tym forum. Gosc trzymał mój aparat 3 miesiące, opowiadał mi bajki, że nie mozna dostać części (uszkodzony obiektyw) itp. W koncu odebrałem od niego uszkodzony aparat (kupiłem w tym czasie nowy bo mialem dosc czekania). Kazał mi zapłacic 50 zł za "ekpertyze" i niby jakies czesci, które do niego włożył... Ale na tym nie koniec... Uszkodzony aparat sprzedalem. Kupujacy odezwał sie do mnie na drugi dzien - informujac mnie, że aparat w środku jest totalnie zdewastowany, połamany, brakuje w nim śrubek, ogolnie rzecz biorac, nie nadaje sie do naprawy... ani do czegokolwiek... Zaczalem sie zastanawiac, kto leci ze mna w kulki. Wszedlem na allegro, obiektyw do mojego aparatu znalazłem - kosztował 110 zł + przesyłka. Zadzwoniłem wiec do owego pana serwisanta, informując go, że mam obiektyw i czy wymieni mi go w moim aparacie. Oświadczył, że oczywiście nie ma problemu, ale za... 3 miesiące, ponieważ w poniedziałek wyjeżdża na szkolenie do Niemiec (a była wówczas sobota). No cóż... Odczekałem 2 godziny... Moja żona tym razem zadzwoniła do niego, że ma aparat po zalaniu, nie włącza się. Kazał odezwać się po niedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 26.07.09, 12:50 Ja jestem bardzo zadowolony z usługi tego pana na naprawie mojej lustrzanki zaoszczedzilem 700zł. ten pan pracuje w autoryzowanym serwisie w Warszawie wiec jak mógl ci oddac zdewastowany aparat, przeciez to nie amator, wiec albo jestes z jakiejs konkurencji albo jakas czarna owca z ciebie kolego,przeciez masz autoryzowany serwis warszawie gdzie 90zł kosztuje sprawdzenie,zresztą to nie moja sprawa,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda A gdzie moge w Radomiu naprawic laptopa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 19:51 Hej mam laptopa HP DV6000 i przestał mi się włączać gdzie w Radomiu można go naprawić chodzi mi o czas w grę nie wchodzi wysyłka gdzie kolwiek bo jest mi niezmiernie potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 23:28 A czy ja napisalem, ze to on zdewastował ? Aparat jak się poźniej okazało miał również uszkodzoną (przez obiektyw) płytę główną. A gość mnie przez 3 miesiące mamił brakiem części (a konkretnie zębatek do obiektywu) i skasował mnie również za elementy, które już niby włożył... Do czego... do aparatu który nadaje się na śmietnik ???? Tak masz racje, w Warszawie kosztuje 90 zł ale przynajmniej wiedziałbym po kilkunastu dniach, że mój aparat nie nadaje się do naprawy. A tak wiedziałem to po 3 miesiącach za 50 zł.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.09, 11:32 foto, mówisz o którym numerze telefonu? proszę, podajcie numery, adresy zaufanych ludzi którzy potrafią szybko nprawić aparat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 10:19 ja też miałem przygode z panem ,<serwisantem od dzwonków gazowych< z ulicy wiejskiej na Młodzianowie,kręcił mnie przez dwa miesiące,sam nie pamiętał co mówił aż w końcu odebrałem aparat zaniosłem na Żeromskiego 51 koło sklepu Wawel,dwa dni i po sprawie naprawiony za śmieszne pieniądze,facet konkretny jak mówi że naprawi to tak jest chyba się nie obrazi jak podam namiary 048 3621416 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Wysocki Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 109.243.134.* 27.01.10, 09:30 Ja znowu mialem przygode z Panem z ul.Zeromskiego zanioslem swojego canona s70, po kilku tygodniach zwodzenia z wizja ogromnych kosztow naprawy, mowienia za kazdym razem czego innego dostalem od zadowolonego kolegi nr tel. do Pana z ul. Wiejskiej, odebralem swoj aparat od Pana z Zeromskiego uwaga rozkreconego na podzespoly pierwsze w pudelku po soku, dramat.Pan z Wiejskiej naprawil w ciagu trzech dni za polowe ceny,dlatego goraco polecam,zreszta wiem,ze pracuje w autoryzowanym serwisie w Warszawie,Wiec mialem pewnosc profesjonalnego wykonania uslugi tel.604-555-525.Tak wiec kolega z postu wyzej albo jest Panaem z zeromskiego albo robi kryptoreklame. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikon fan Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 23.03.10, 20:57 Sorry za głupie pytanie ale jaki mam sens naprawianie takiego aparatu ? Bardziej skomplikowana naprawa będzie kosztowała niewiele mniej niż wartość tego sprzętu a "uszkodzeń typu zalanie w tak precyzyjnych urządzeniach nie ma sensu naprawiać - a tak prędzej czy później padni na amen. Zrozumiałem to właśnie dzięki owemu Panu serwisantowi z Wiejskiej i jego "ekpresowemu" serwisowi... A swoją drogą - ktoś (albo on sam) robi mu tu niezłą reklamę. Szkoda, że byłem jednym z tych naiwnych, którzy w nią uwierzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 03.11.10, 17:19 Ja też miałem przygodę z panem z Żeromskiego i nie była to miła przygoda. Oddałem mu do czyszczenia obiektyw w aparacie bo był wewnątrz strasznie zakurzony i wychodziły plamki na zdjęciach. Powiedział, że ma strasznie dużo aparatów do naprawy więc nie wyrobi się wcześniej niż za dwa - trzy tygodnie. Nie zależało mi aż tak na czasie więc się zgodziłem. Po trzech tygodniach przyszedłem po aparat, a tu okazało się, że jest jeszcze nie ruszony i pan całkiem o nim zapomniał. Po kolejnym tygodniu był już gotowy, ale okazało się, że nie działa autofokus w aparacie. Pan początkowo twierdził, ze wszystko jest OK, że cos mi się tam wydaje i tym podobne bzdety, rozmawiał ze mną tak jakby miał przed sobą przedszkolaka, który na niczym się nie zna i wszystko uda mu się wmówić, a na koniec twardo obstawał, że w takim stanie przyniosłem mu aparat. Nie dawałem się zbyć i w końcu przyjął spowrotem aparata do naprawytego autofokusa. Po kolejnych prawie dwóch tygodniach poszedłem po odbiór. Okazało się, ze autofokus już działa jak trzeba, ponoć mechanizm był strasznie zakurzony i zabrudzony, ale tu kolejna niemiła niespodzianka - przestała w ogóle działać lampa błyskowa w aparacie. No i zaczęło się od nowa. Pan twierdził, że to nie jego wina i że znowu usiłuje mu wmówic że to on zepsuł ( a niby kto inny skoro wcześniej lampa działała). Nie miałem siły już się z nim wykłócać, a poza tym już nie chciałem zostawiać u niego aparatu bojąc się żeby znowu czegoś nie zepsuł. Reasumując po mojej przygodzie z tym panem szczerze komukolwiek odradzam jakąkolwiek naprawę aparatu w jego wykonaniu. Tak niesolidnego "fachowca" dawno już nie widzaiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "@" Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 21.03.10, 21:53 aparat aparatem ale gdzie można wymienić pręt w parasolce ..oto drugi problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 83.18.74.* 07.05.10, 00:05 A orientuje się może ktoś ile kosztowałaby tylko wymiana wyświetlacza w aparacie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta. Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 03.06.10, 12:08 kurde to wkoncu kto jest lepszy w naprawianiu aparatów cyfrowych ? pan z wiejskiej czy z żeromskiego..zdania sa podzielone ale czy prawdziwe..pogubilam sie juz calkiem..MOj aparat wpadl mi do wody i byl wniej okolo 30s .. wysuszylam go ale nadal sie wlacza ale nie ma obrazu .. ppomoze ktos .! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 12:44 Najlepiej spróbować w Warszawie przy ul. Grzybowskiej 5 jest taki zakład www.naprawaaparatow.pl tel. 22 620-71-13 Podadzą cenę i zorientujesz się czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 188.33.214.* 06.06.10, 11:40 Witam, ja naprawialem juz kilka aparatow moich i znajomych u pana na wiejskiej, jestem bardzo zadowolony z naprawy i szczegolnie ceny,wiem ze ten pan pracuje takze w warszawie w autoryzowanym serwisie i wiem takze ze w warszawie w serwisie cena jest nieporownanie wyzsza i dlugi czas oczekiwania.Bardzo moge polecic,czlowiek rzetelny i wiedzą. pozdrawiam ps.jesli chcesz moge podac ci nr.tel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_fotograf Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 79.110.206.* 22.08.10, 13:13 Zdecydowanie nie polecam. Naciągacz i tyle. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 109.243.133.* 29.08.10, 17:44 Ale ktory,ten z Zeromskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_fotograf Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 79.110.206.* 13.09.10, 22:11 Nie. Ten pan "fachowiec" z Wiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 109.243.197.* 26.09.10, 10:21 To,ze Pani aparat moze nieudalo sie naprawic, to prosze nie oczerniac tego Pana, gdyz korzystam z jego uslug od dawna i nigdy nie mialem najmniejszego problemu z naprawa u Pana z Wiejskiej,wiec radze zastanowic sie na drugi raz, czy warto bezpodstawnie wieszac na kims psy! Pan ten pracuje w autoryzowanym serwisie w Warszawie i z tego co wiem jest to najlepszy fachowiec w tym miescie,Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_fotograf Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 79.110.206.* 28.09.10, 20:57 Udało się naprawić, udało. Przez znajomego, który nie pracuje w autoryzowanym serwisie. Był to drobiazg. Wystarczyło powiedzieć panu " fachowcowi" że nie znam się na aparatach i nie mam pojęcia co może się popsuć i nagle drogi aparat stał się złomem, który może łaskawie odkupić za grosze. Na nikim bezpodstawnie nie wieszam psów. Bardzo ciekawa jestem który serwis zatrudnia takich fachowców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 79.110.206.* 01.10.10, 08:18 A ja musze bardzo pochwalic Pana z Wiejskiej, na Zeromskiego Pan mi nie pomogl a Pan z Wiejskiej tak i to za niewielkie pieniądze,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 15.12.10, 21:21 cześć czy ktoś Ci powiedział ile kosztuje wymiana wyświetlacza? w moim sony padł i szukam kogoś kto naprawi pomożesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaK Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 16:26 Jestem z Krakowa, miałam problem z swoim eosem 400D był po zalaniu po przeszukaniu internetu znalazłam głównie serwisy w Warszawie. Ktos jednak polecił na forum Pana który robi także w krakowie no i to był bład, aparat lezał pół roku twierdził że czeka na części zatem odebrałam aparat i wysłałam do Elektrooptyki www.elektrooptyka.pl koszt co prawda był wiekszy niż tu na miejscu ale naprawili w ciagu 3 dni-aparat działa już bez zarzutu 3 miesiące i mam nadzieje że będzie działał dłużej. Stosunkowo koszt naprawy 1/6 w stosunku do wartości sprzętu więc jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julian Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: 46.113.15.* 14.01.11, 08:30 Po co bylo zawozic do krakowa, ja zawiozlem swojego nikona na wiejska i po sprawie,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.net.zeork.com.pl 01.05.13, 15:37 WIDZE ZE PAN Z WIEJSKIEJ I STAROKRAKOWSKIEJ TO TA SAMA OSOBA - KTOŚ W PRYMITYWNY SPOSÓB PROMUJE I ZACHWALA JEGO USŁUGI ! Przecież widać że ip się zgadza i sposób pisania postów jest podobny. Tani chwyt proszę pana Dawida... Tyle ode mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laki Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.radom.vectranet.pl 01.05.13, 20:53 Który to poseł (z Wiejskiej) naprawia Aparaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.13, 14:45 Znam serwisanta z żeromskiego i szukałem w internecie reklamy by sprawdzić czy ktoś przypadkowy może go odnaleźć. Trafiłem na to forum. Musze przyznać że trochę się uśmiałem tymi postami o gościu z wiejskiej. Adres IP ten sam a każdy kto nie zachwala "fachowca" z wiejskiej jest od konkurencji i kryptoreklamy. Ja zrobię reklamę swojemu koledze z żeromskiego, a co! Przynajmniej nie oszukuję że jestem przypadkowym człowiekiem. Siedzę w branży i znam tez "Pana z wiejskiej". To zwykły domator który serwisu to na oczy nie widział. Siedzi i robi sobie reklamę oszukując ludzi. Kto normalny będzie tutaj pilnował forum i wypisywał litanie zachwalał pod niebiosa "serwisanta z wiejskiej", mało tego- odpowiadał na każde posty i pisał numer telefonu(!)? Poza zakładem na żeromskiego nikt aparatów nie naprawia i tyle. Reklamy nie ma bo nie musi być i tak ma dużo roboty. Naprawia aparaty z całej Polski i na pewno nie ma czasu robić sobie śmiesznych reklam typu gościu z wiejskiej. Nigdy nie docenił potęgi reklamy w internecie bo ludzie przychodzą z polecenia-gdyby było źle to by nie przychodzili, prawda? Numeru nie podam żeby nie było... i tak dojdzie do zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryga Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 08:53 Pan z Żeromskiego naprawiał mi kiedyś aparat Nikon D40 i byłam zadowolona, naprawa trwała 3 dni, także z mojej strony mogę tylko polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR A ja u pana z Ustronia..... IP: *.radom.vectranet.pl 26.06.13, 21:36 ...naprawiałem Olympusa. Napraw było kilka, zapłaciłem tyle, że mógłbym kupić nowy i... kupiłem a stary został w warsztacie. Przy obecnych cenach i skomplikowaniu sprzętu naprawy są mało opłacalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: A ja u pana z Ustronia..... IP: *.34.net-kontakt.com.pl 26.06.13, 23:04 No dobra to powiedzcie czy te zakłady potrafią dobrze czyścić matryce oraz usuwać włosy i inne ustrojstwo z płytek AF i pryzmatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 19:40 Byłbym wdzięczny za dokładny adres albo telefon do tego Pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.play-internet.pl 02.07.13, 14:41 ....niestety Pan na Zeromskiego,nie naprawil mi jednego aparatu,gdyz powiedzial,ze musi go wyslac,na co sie nie zgodzilem,zalezalo mi na czasie,a drugi dostalem z powrotem bardziej uszkodzony niz byl,niezetelne,nieuczciwe oraz niegrzeczne podejscie do klienta, Natomiast Pan z Wiejskiej naprawil obydwa aparaty w krotkim czasie za przyzwoita cene. Korzystam i polecam tego czlowieka,teraz jego serwis miesci sie na Staroopatowskiej,na ustroniu Tak wiec prosze sie nie osmieszac i nie oczerniac dobrych specjalistow bo Pan robi antyreklame swojemu koledze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.play-internet.pl 02.07.13, 14:48 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.play-internet.pl 02.07.13, 14:44 zazdroscisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Naprawa Aparatu Cyfrowego ???? IP: *.play-internet.pl 02.07.13, 14:51 do Adi 604 555 525 Staroopatowska 24 punkt przy targu na slaskiej albo w Warszawie w serwisie autoryzowanym tez ten Pan pracuje ale nie znam dokladnego adresu Odpowiedz Link Zgłoś