Gość: lanta IP: 88.156.75.* 30.06.07, 12:45 Wynajęłam salę na Gębażewskiej ale teraz naszły mnie obawy czy nie jest za mała. Wiemze na forum są osoby które też wzięły tą salę - powiedzcie na ile osób robicie wesele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: imili86 Re: Gębażewska-sala na ile osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:46 a jak tam zespol znalazlas juz:) niestety co do sali nie powiem ci bo nie znam tej sali eh a nie mowili ci wlasciciele na ile osob jest sala?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lanta Re: Gębażewska-sala na ile osób? IP: 88.156.75.* 30.06.07, 15:11 mówili że do 120 osób, ja robię na 100-110 osób. Zespół już mam ZYGZAK brakuje mi tylko kamerzysty i fotografa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Gębażewska-sala na ile osób? IP: *.eranet.pl 11.07.07, 23:34 Polecam p.pronina firma $pektor. Nie pamietam tel. Ale adres ma chyba www.spector.radom.pl powiedz ze masz namiar od p.mlodego z 23.06.07 gdzie on nagrywal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Uwaga na Spector!!! IP: *.tkdami.net 12.07.07, 22:48 Ostrzegam przed tzw "umowami dżentelmeńskimi" z firmą SPECTOR. Do umowy dołączajcie aneksy z dokładnym opisem co do wyglądu, formy, montażu płyt z wesela. Zastrzegajcie sobie np. skróty filmowe, czołówki, wklejanie zdjęć z dzieciństwa i ewentualnej podróży poślubnej. Określcie również nazwisko kamerzysty ponieważ zlecają wideokamerowanie niekompetentnym "fachowcom". Zastrzegajcie w aneksie/umowie wszelkie terminy rozpoczęcia i zakończenia usługi. Ja niestety tego nie zrobiłem. Umawiałem się z firmą, że wykonają film według mojego pomysłu. Wszystkie wytyczne ustalane były ustnie w momemcie podpisania umowy. Okazało się, że po weselu film został zrobiony "na odwal się", szablonowo, bez wcześniejszych ustaleń. Facet wykręcał się tym, że umowa nie zawierała w/w szczegółów. Totalna lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Uwaga na Spector!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 22:14 Zgadzam się z xs 120 osób to max. U mnie miało być 150, ale przyszło 120 i dobrze bo mielibyśmy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanta Re: Gębażewska-sala na ile osób? IP: 88.156.75.* 30.06.07, 15:14 a Ty masz już wszystko? sala? zespół? a tak w ogóle kiedy ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imili86 Re: Gębażewska-sala na ile osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:45 u mnie w pazdzierniku w 2008 ale niestety ja bede zalatwiala eh dopiero wszystko bo moj narzeczony teraz w norwegii w pracy a jednak sama to wiesz zalatwiac nie bede...w lipcu na tydzien przyjedzie eh wiec pewnie nie zdarzymy i dopiero w pazdzierniku jak zjedize to wezme urlop w pracy i dopiero bedziemy zalatwiac wszystko sale mam upatrzona w podzagajniku nowa teraz w czerwcu bylo tam pierwsze wesele...znam juz cene itd..zespol albo ten co ci podawalam wczesniej namiary albo jeszcze jeden znam bardzo fajny zobaczymy eh...niestety u mnie to widzisz jest taka sytuacja ze musze poczekac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Gębażewska-sala na ile osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:02 Miałam wesele na Gębarzewskiej. Było 125 osób, jak wszyscy tańczyli bywało ciasnawo ale spokojnie. Na 100-110 to nawet jak wszycy będą sie bawić będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Gębażewska-sala na ile osób? IP: 82.139.50.* 06.07.07, 15:26 ja robiłam na 110 i było akurat- właściciel mówi, że na 150 nawet- ale to zdecdowanie za dużo- max.120 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Gębażewska-sala na ile osób? IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:23 A MACIE JUż ZESPół NA WESELE ??JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE GRAJąćY TO POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA www.zespol-dakar.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gębażewska-sala na ile osób? i Spektor IP: *.rad.vectranet.pl 10.10.07, 20:46 Sama mialam tam wesele u nas bylo 120 osob, bylo ok. Podobno wejdzie 150 ale na moje oko bedzie przy tej ilosci ciasno A co do firmy SPEKTOR u nas krecili film z wesela - poza pomyleniem imion mojego tescia to wszystko oki. Ale slyszalam rozne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś