Dodaj do ulubionych

Afrodyta na Akademickim

IP: 80.249.5.* 12.07.07, 14:07
wasze opinie na temat makijażu w salonie Afrodyta na Gołębiowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ktosia Re: Afrodyta na Akademickim IP: *.pr.radom.net 12.07.07, 16:37
      Nie byłam zadowolona z makijażu ślubnego próbnego. Nie polecam.
      • Gość: laura Re: Afrodyta na Akademickim IP: *.24.radom.pilicka.pl 13.07.07, 16:52
        a gdzie polecasz ????????? a kwiaciarnia azalia ta nowa ładna na akademickim
        • Gość: ktosia Re: Afrodyta na Akademickim IP: *.pr.radom.net 13.07.07, 17:52
          Ja robiłam makijaż w Centrum Kosmetycznym na Witolda (zielony budynek). Makijaż
          ładny ale nie idealny tzn. nie wytrzymał do rana w takiej postaci jakbym
          chciała. Ale może to wina mojej mieszanej cery. Bukiet robiłam w Azali (również
          zielony budynek). Pokazałam zdjęcia wiązanek (dla mnie i starszej)i pani
          kwiaciarka zrobiła takie jakie chciałam. Miła obsługa.
    • Gość: jana Re: Afrodyta na Akademickim IP: *.top.net.pl 06.09.07, 23:59
      Robiłam makijaż ślubny. Na próbnym zrobiła za mało kryjący, na slubnym już za
      bardzo kryjący (lekka tapeta), ale może to wina mojej nierównej cery.No i
      wytrzymał najwyżej do północy. Myślę, że to zależy od cery itd. bo niektóre
      dziewczyny były zadowolone.
    • Gość: Ivi Re: Afrodyta na Akademickim IP: *.rad.vectranet.pl 11.09.07, 21:16
      Mój makijaż ślubny z Afrodyty był wprawdzie śliczny ale baaaaardzo nietrwały,
      nie wytrzymał nawet do 22:00 :( dodam, ze cerę mam OK i nawet zwykłe podkłady
      trzymają się mnie b. dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka