Dodaj do ulubionych

do agawia84

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:01
Agawia84 wszystkiego naj ... na nowej drodze życia.
Mam pytanie do Ciebie czy jesteś zadowolona z obsługi u grubego?Czy jedzenie
było dobre?Czy mieliście poprawiny?Czy wszystko było tak jak należy?
Ja właśnie też planuje tam wesele tzn jestem na etapie wyboru sali dlatego
zależy mi na opini.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agawia84 Re: do agawia84 29.07.07, 10:43
      Bardzo dziękuję za życzenia!!!!!
      Muszę przyznać, że jesteśmy bardzo szczęśliwi, że wybraliśmy właśnie tą salę.
      Jeśli chodzi o obsługę kelnerską to spisała się na medal - w mgnieniu oka
      goście mieli zmieniane tależyki, nikt nie czekał na kawę czy herbatę, cały czas
      dostawiano napoje i wódkę na stoły. Byłam na wielu weselach i niestety często
      trzeba było sto razy prosić kogoś z obsługi żeby zmienił tależyk bądź dostawił
      coli bo się kończy. U Grubego takich rzeczy absolutnie NIE MA!!! A i
      zapomniałam dodać, że obsługa była bardzo miła i pomocna gościom całą noc i na
      poprawinach było dokładnie tak samo (od godz. 14.00 do północy).
      Jedzenie PYCHA!
      • agawia84 Re: do agawia84 29.07.07, 10:55
        sorki, za szybko wcisnęłam enter :)
        Jedzonko bardzo nam smakowała, naszym gościom również. W poniedziałek
        odebraliśmy resztę jedzenia jakie zostało i roiliśmy ze znajomymi przez kilka
        dni poprawiny poprawin :) Sporo mięska typu karczek, żeberka zamroziła. Na
        grilla jak znalazł! Właścicielka sali organizuje też bardzo dobre stoły
        wiejskie - wedliny pycha, bardzo smaczne. Naszym gościom najbardziej przypadł
        do gustu pieczony indyk i prosiak. Polecam!
        Ogólnie gdybym miała jeszcze raz wybierać salę na wesele, to dokonałabym
        takiego samego wyboru! Za każdym razem, gdy przejeżdżamy przez Wielogórę, z
        sentymentem spoglądamy na lokal. Wiele moich koleżanek ze studiów po naszym
        weselu też chce właśnie tam organizować swoje przyjęcia.
        I wcale im się nie dziwię! Ja lepiej nie mogłam trafić :)
        Absolutnie nie masz się co martwić na zapas! Na pewno będziesz zadowolona z
        organizacji wesela bo dokonaliście z narzeczonym dobrego wyboru.
        Jeśli masz ochotę dowiedzieć się czegoś więcej, porozmawiać lub obejrzeć
        zdjęcia (można podpatrzyć conieco) - pisz na agawia@go2.pl lub na gazetowego.
        Pozdrawiam.
      • Gość: Doda Re: do agawia84 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:06
        Cześć agawia. Czy mogłabyś mi napisać ile płaciliście w tym lokalu i co
        wchodziło w tą kwotę, tzn. jakie jedzenie itp., ponieważ w większości lokali
        nie wszystko wchodzi w kwotę jaką oni pobierają, a nam nie chciało by się
        jeżdzić przed weselem i załatwiać jeszcze np. ciasta, bądź owoce.
        Pozdrawiam
    • Gość: ola Re: do agawia84 IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.07, 12:55
      totalna bezczelność wymiana prywatnych opinii na temat jakiejś obskórnej karczmy
      dwóch pań ile wam za to płacą?
      • Gość: julka Re: do agawia84 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:30
        dziewczyno chyba Ci się coś pomyliło!!!Obskórna karczma!! śmieszne jak nie
        wiesz o który lokal chodzi to się nie udzielaj!!!!!!!!A tak poza tym to
        chciałam znac opinie Agawi bo miała tam wesele i ja też tam planuje miec.
        Pozdrawiam
      • agawia84 Re: do agawia84 03.08.07, 21:43
        Chyba po to jest forum, żeby wymieniać prywatne opinie i to szczere!!! a nie
        pisane jakieś bzdury przez konkurencję! Dziewczyna pyta więc ja odpowiadam bo
        jestem namacalnym dowodem tego, że konkurencją nie jestem a przecież nie
        chwaliłabym czegoś co mi nie pasowało. A może Ty Olu jakąs firmę też
        reprezentujesz???
        • Gość: doda Re: do agawia84 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 19:24
          cześć agawia. chciałam zapytać na ile osób jest ten lokal w którym miałaś
          przyjęcie weselne, ponieważ ja mam tak ok 150. oni biorą oczywiści od osoby,
          prawda? czyli też chyba już nic nas nie interesuje poza alkoholem, tak? pozdrawiam
          • agawia84 Re: do agawia84 04.08.07, 23:44
            Hej! Lokal gdzie miałam wesele jest odpowiedni dla 150-3300 gości. Ja miałam na
            swoim weselu 180 gości i było w sam raz a myślałam, że lokal okaże się za duży.
            Jednak nie! Musisz jednak wiedzieć, że nawet jeśli będziesz miała mniej niż 150
            gości to i tak płacisz za 150 osób - właścicielka nie organizuje mniejszych
            imprez bo podobno jej to się nie kalkuluje. Myślę, że lapiej zaprosić więcej
            osób bo pewnie i tak część gości nie przyjdzie a po co płacić za puste miejsca?
            Jeśli chodzi o koszty to my płaciliśmy 130 zł od osoby w tym jedzenie i napoje
            typu cala, sprite. Na Twojej głowie pozostaje alkohol (+szampan), tort, ciasta.
            Myślę, że nic się nie zmieniło ale na wszelki wypadek proponuję podjechać do
            Wielogóry i porozmawiać z kierowniczka (Pani Basia super babka!)
            Pozdrawiam!
            • agawia84 Re: do agawia84 04.08.07, 23:46
              A i jeśli chodzi o owoce i stół wiejski to jest to dodatkowo płatne u Grubego
              ale przynajmniej nie musisz sama za tym latać.
              • Gość: doda Re: do agawia84 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 12:23
                hej. dziękuję za pomoc i wszystkiego naj naj na nowej drodze życia.
                pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka