• Gość: antyspamowiec Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 14:43
      90% lub wiecej postów w tym temacie to reklama. Najbardziej smieszą
      mnie posty zaczynajace sie od słów "Rzyjechałem z innego miasta i
      szukam dobrego"( fryzjera,krawca,restauracji, dentysty,ginekologa,
      prawnika itp. Dalej to juz czysta reklama dla naiwnych, ale naiwnych
      mało więc wpisują się sami zainteresowani.Osobiscie proponuję wisac:
      KATA
      • Gość: IRENA Re: fryzjer- chwalimy się!!! IP: *.radom.vectranet.pl 17.05.09, 09:59
        Zgadzam się z Tobą w 100%. To jest reklamowanie się przez samych
        zainteresowanych. Naprawdę dobre gabinety fryzjerskie czy kosmetyczne nie
        potrzebują reklamy w internecie, na forach gdyż w tych branżach najlepiej działa
        reklama pantoflowa.
        Pozdrowienia dla Pań które przyjechały specjalnie do fryzjera do Radomia :)))))))
        • Gość: Nina Re: fryzjer- chwalimy się!!! IP: *.nrth.cable.ntl.com 29.07.10, 12:17
          a ja ( dodam przyjechałam z innego " miasta"-kraju) i widze ze macie
          tu bardzo mile kolezanki. Chcialam zasięgnąc opini ludzi ktorzy
          znają to miasto, bo nie moge się uczesać w moim kraju i spedzic 12 h
          w samolocie, zatem musze wybrac się tutaj. a widze dziewczynki,
          niedojrzałe....zapiszcie się może na formy PLOTEK itd a nie tutaj
          krytykujecie. Opinie ludzi doświadczonych są często przydatne.
    • Gość: PIS Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 07:36
      NAJLEPSZY FRYZJER - TO Z GRÓJCA
      • Gość: AS Re: fryzjer IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.09, 23:53
        Byłam u p.Moniki na próbnym czesaniu i wyszłam niezadowolona. Fryzura juz po godzinie zaczęła się rozpadać i nie czułam się wyjatkowo, szczególnie, że miałam porównanie bo wcześniej byłam w małym salonie u makijażystki, gdzie mnie dosłownie dopieszczano i pytano się o wszystkie szczególy. A p. Monika jednocześnie obsługiwała jeszcze dwie inne panie a większość pracy wykonywała uczennica. Generalnie chodzę do bardzo fajnej fryzjerki w Warszawie (mieszkam tutaj), tania i zajmuje sie tylko jedna osobą i poświęca duzo czasu, ale ślub biorę w Radomiu więc tutaj szukam. Zamierzam się wybrać do salonu, który mi polecono w salonie z sukniami slubnymi, zobaczę czy coś wart.
        • zabka28p Re: fryzjer 26.05.09, 23:29
          ja polecam p. Malgosię ze studia Gosia z czachowskiego w tych pawilonikach przy
          wiezowcu, kiedys pracowala w Kleopatrze teraz ma swoj salonik. Jestem bardzo
          zadowolona!!
    • Gość: yo! Re: fryzjer IP: *.chello.pl 09.07.09, 22:54
      hm no szalejecie Państwo hehe
      jak taki problem w radomiu to zapraszam do wawy!
      Loreal Expert Studio - Puławska 15 i świetny koleś o imieniu Adrian
      jest boski - myje włosy, kładzie farbe, prostuje, kręci suszy -
      WSZYSTKO ROBI SAM! mysie lekkie cięcie modelowanie - 80PLN
      super miejsce fajny wystrój
      polecam
      • Gość: maja Re: fryzjer IP: 213.17.168.* 10.07.09, 11:11
        ADRIANA zdecydownia NIE polecam! owszem jest mily i sympatyczny, ale
        mimo moich protestów ściał mi włosy o 5 cm - to sie nazywa podciecie
        końcówek u niego. I nie jest to kwestia rozdwajania się, bo 3 tyg temu
        byłam u innego i podcinałam. To są 3 miesiące zapuszczania. Grzywkę mam
        od niego taką, że muszę iść poprawić. Ale pogaduchy są swietne. I mój
        błąd, że nie zrobiłam rabanu od razu - jednak, wiecie jak jest -
        fryzjer ułoży i wszystko fajnie wygląda, a potem w domu....
        • Gość: ERTEREWRW Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 12:15
          A JA POLECAM WSZYSTKIM GŁUPIM CIPĄ PISZĄCYM W TYM TEMACIE OGOLIĆ SIĘ NA ŁYSO
          !!!!!!!!
          • Gość: Karola 24 Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 11:48
            A co sądzicie o Kreatorium i Norbercie?Czy ktoś wie czy przedłużają włosy?
            • Gość: desperat Re: fryzjer IP: *.cable.ubr06.pres.blueyonder.co.uk 22.07.09, 16:54
              czy wie ktoś gdzie podziała sie p. Eunika z salonu Kacper na zeromskiego? bylem
              u niej okolo rok temu, potem wyjechalem za granice wracam a po pani Eunice sladu
              nie ma :( jezeli ktos wie gdzie teraz pracuje bylbym wdzieczny za info
              • Gość: DARK Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 23.07.09, 11:24
                Jeżeli u Kacpra nie ma juz Michała i Euniki to kto tam teraz pracuje?
                (oczywiscie oprócz mistrza)
                • Gość: arbaraaaaa Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 11:53
                  a co sadzicie o salonie subtil na betonowej ? byl ktos slyszalam troche o nim no ale jakos nie mialam okazjii sie wybrac.
                  • Gość: ktos Re: fryzjer IP: *.cable.ubr06.pres.blueyonder.co.uk 02.10.09, 02:49
                    ponawiam pytanie kogos wyzej... Gdzie do diabła podziała się Eunika?
    • Gość: pisiak Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 13:14
      Suski jest dobry
    • Gość: ja Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 13:31
      polecam Kasię na Mireckiego
      • Gość: jaOna Re: fryzjer IP: 188.33.139.* 14.10.09, 21:17
        polecam salon fryzjerski na mireckiego"K&J"miła atmosfera profesjonalne srodki
        doszkalajace sie fryzjerki i przepyszna kawka.sprawdzcie same
        • Gość: ruda Re: fryzjer IP: 188.33.139.* 14.10.09, 21:20
          faktycznie fryzjerki z tego salonu czynia cuda na głowie:-)))polecam.czesto sa
          na szkoleniach i dlatego sa super
      • Gość: gocha Re: fryzjer IP: *.play-internet.pl 20.02.14, 21:14
        pani kasia może fryzury robi ok ale jest strasznie nie miła i zapatrzona w siebie
    • Gość: Polecam! Clivia Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 16.10.09, 11:01
      Ja osobiście polecam Salon Fryzjerski ''CLIVIA'' przy ulicy Trojańskiej 12(Na południu)...Miła atmosfera,ładny wystrój,pyszna kawa,przyjemne fryzjerki i uczennice.A co najważniejsze zawsze wychodze zadowolona....Pani Julitka i Dorotka są najlepsze mimio swojego młodego wieku!Doskonale czeszą,farbują no i obcinają.Na prawde polecam,Warto!
      • Gość: Paweł Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 16.10.09, 16:13
        Drogie Panie z zakładów fryzjerskich oraz szanowne Klientki tych zakładów.
        Zwracam się do Was z prośbą o zaprzestanie idiotycznych dyskusji o cudach,
        jakich z Waszymi włosiętami dokonują radomscy balwierze. Te reklamy nie mają już
        sensu, trwają ok. 2 lat i tylko zaśmiecają ten czat. Czy kontemplacje Waszych
        fryzur są interesujące dla kogokolwiek z wyjątkiem kilku zapatrzonych w siebie
        dam? Zwracam się z prośbą do moderatora o przeniesienie tego wątku na forum "Po
        godzinach", tam jest jego miejsce. Pozdrawiam wszystkie fanki cudotwórców z
        zakładów fryzjerskich i samych cudotwórców także. Niech Was Marek Suski ma w
        swojej opiece.
    • Gość: dave Re: fryzjer IP: 94.254.170.* 31.10.09, 22:28
      stara perukarnia.ulica walowa 16/18 tam jest dobry fryzjer powiedzialbym
      najlepszy w rdm.. a do tego pracuja tam sami faceci:)
    • Gość: olidi Re: fryzjer IP: *.radom.pilickanet.pl 09.11.09, 10:38
      jasne ze czesc tych postow to reklama albo antyreklama konkurencji
      ale bardzo trudno znalezc dobreo fryzjera w radomiu
      ja mam bardzo dlugie wlosy i wierzcei mi nie bawia mnie eksperymenty
      bo jak jakis pseudo fryzjer mnie raz ciahcnie to potem pol roku
      musze czekac aby mi wlosy odrosly
      dlatego jesli dziwczyny mozecie kogos polecic to piszcie
      ja sobie obiecalam ze jak tylko zobacze dobrze obcieta osobe to sama
      zaczepie na ulicy i zapytam gdzie sie obcina
      ale narazie nikt o mojej strukturze i dlugosci wlosow mnie nie
      zachwacil

ze swoich doswiadzcen
      Norbert Kreatorium- jak narazie z blaku tzw laku jestem mu
      najwierniejsza ale tylko z racji przywizania do wczesniejsze
      fryzjera ktory jak kazdy dobry jest teraz w warszawie
      ogolnie bez rewelacji ale mam zaufanie do farbowania wslosow w tym
      pukcie
      upiecia- Kleopatra Okulickiego bylam tam 3 razy
      ale upiecie slubne bylo ostatnie jakie zrobilam
      ani razu mnie nie rzucilo na kolano mimo ze czesala mnie wlascicielka
      • Gość: emi Re: fryzjer IP: *.zone11.bethere.co.uk 18.12.09, 15:23
        ja chodze i polceam KREATORIUM, Anetka fajnie farbuje, Norbert super obcina, ale ten drugi (Piotrek) tez fajnie tnie, ceny jak na taki salon nie sa wcale wygórowane, odradzam salon Nikol na Żeromskiego, pani Iwonka biega wkolo robiac szum a praktykantki odstawiaja za nia kicz !!!!!!!!!! żal
        • Gość: Raven Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 19.12.09, 11:30
          Żalem jest czytać to gó.wno
          • Gość: nina Re: fryzjer IP: *.nrth.cable.ntl.com 29.07.10, 12:22
            to kto ci karze to czytać!!!!
    • Gość: nina Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 20.12.09, 12:13
      Omijajcie mały zakładzik na ul.Szklanej który mieści sie koło
      przychodni stomatologicznej Laserdent.Panie fryzjerki po wyjściu
      klintów obmawiają ile wlezie .Są niemiłe i nietaktowne.Brak kultury
      i wychowania.
    • Gość: Edyta Re: fryzjer IP: 109.243.255.* 27.01.10, 22:15
      Polecam salon fryzjerski "Twój Styl" na ul Miłej 4/8. Na pewno będzie zadowolona
      Pani z tych usług. Najlepiej zapisać się do Pani Wioli to naprawdę bardzo dobra
      fryzjerka i bardzo dokładna. Ma wielu stałych klientów którzy bardzo chwalą
      panią Wiolę.
    • Gość: lalka Re: fryzjer IP: *.32.radom.pilicka.pl 29.01.10, 10:25
      Polecam Wiolę - młoda, doświadczona i niedroga fryzjerka.
      Może dojechać do klienta tel. 511092590
    • Gość: Madagaskar Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.10, 13:00
      A czy ktoś się może orientuje gdzie pracuje teraz pani Marzena, która pracowała
      w Prestiżu na Osiedlowej, jak ten jeszcze tam istniał?
    • Gość: Brx77 Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.10, 23:45
      Najlepszy Fryzjer chyba siedzi we Wrocławiu przynajmniej pytała o niego tamtejsza prokuratura. Zapytaj pana Gilewskiego w Hotelu Aviator pewnie będzie wiedział gdzie go znaleźć :)
      • Gość: edyta Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 00:32
        Co sądzicie o przedłużaniu włosów w szecherezadzie na zeromskiego u Pani Moniki
        • Gość: DOTUŚ Re: fryzjer IP: *.cdma.centertel.pl 10.04.10, 17:59
          Ja sama przedłużałam sobie włosy w szeherezadzie i jestem bardzo zadowolona....
          mają świetna metode przedłużania włosów, robi to szef tego salonu.... W bardzo
          miłym towarzystwie spędzam miło czas... Sa tam 4 fryzjerki i wszystkie godne
          polecenia... Serio... Bardzo polecam SZEHEREZADE... Warto spróbować...
    • Gość: trzykropek Re: fryzjer IP: *.radom.pilicka.pl 12.02.10, 09:01
      Szukam fryzjerki - pani Moniki, która jeszcze w październiku pracowała w salonie
      "Focus" na ulicy Skłodowskiej - sympatyczna rudowłosa kobieta. Jeśli ktoś będzie
      mi umiał powiedzieć gdzie teraz pracuje będę wdzięczna.
      • Gość: jola Re: fryzjer IP: *.radom.pilicka.pl 25.03.10, 08:16

nadal tam pracuje
        • Gość: trzykropek Re: fryzjer IP: *.radom.pilicka.pl 25.03.10, 11:14
          Hmm, pani z salonu przez telefon powiedziała mi co innego. Ale sprawdzę przy
          najbliższej okazji. Dzięki :)
    • Gość: Majka Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 15.02.10, 13:43
      koszmarna fryzjerka jest w Feniksie p.Gosia Pająk omijajcie ją bo zrobi fryzurkę
      że latem w czpce będziecie musieli chodzić:)
    • Gość: Wirka Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 13:34
      To forum nie służy do wymiany poglądów tylko do opluwania
      konkurencji oraz promocji własnego salonu. Kazdy może napisać że
      fryzjerka w salonie CZAROWNICA jest do bani natomiast w TUTI-FRUTI
      to z każdej maszkary zrobią Angelinę Jolie.
    • Gość: Wirka Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 09:48
      To forum nie służy do wymiany poglądów tylko do opluwania
      konkurencji oraz promocji własnego salonu. Kazdy może napisać że
      fryzjerka w salonie CZAROWNICA jest do bani natomiast w TUTI-FRUTI
      to z każdej maszkary zrobią Angelinę Jolie.
      • Gość: ańi Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 22:02
        a czy ktoś morze był na wiejskiej u pana tomasza
        • Gość: gość portalu Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 20:14
          jakie są ceny w szeherezadzie?ile zapłaciłabym za skrócenie do ramion włosów
          sięgających do łopatek?oczywiście z myciem i modelowaniem
          • Gość: rus Re: fryzjer IP: *.cdma.centertel.pl 28.05.10, 18:17
            Ja byłam też w Szeherezadzie. za pocieniowanie włosów do łopatek zapłaciłam 50zł. Moim zdaniem cena ok. Obcinała mnie bodajże fryzjerka o imieniu Marta taka szczupła blondyna. Bardzo miła i w sumie podejście miała profesjonalne bo sama doradziła mi zaproponowała. Jestem bardzo zadowolona, włosy mi się świetnie układają. :-)
            • Gość: ANDŻI Re: fryzjer IP: *.play-internet.pl 02.05.11, 22:34
              Chodziłam do szeherezady w latach 2004-2006 czy jakoś tak. Muszę przyznać, że zawsze byłam zadowolona i ze strzyżenia i z koloru, p.Monika (bo do niej chodziałm) zawsze mi doradziła etc. Niestety musiałam zrezygnować, właśnie ze względu na ceny:/ Nigdy nie wiedziałam ile zapłacę, za każdym razem pMonika "wymyślała" inną cenę i niestety ciągle ta cena rosła. Potwierdzam, że próbowała też nie raz "wcisnąć" mi któryś z kosmetyków. Nie mówię, ze to coś złego, ale ja akurat należę do osób, które czegoś takiego nie lubią. No i ostatecznie zrezygnowałam. Żałuje bardzo, bo mam wrażenie że w tamych latach moje włosy były w o wiele lepszym stanie, ale niestety na płacenie takiej kasy za kolor i strzyżenie mnie nie stać.
    • anulkaradomianka Re: fryzjer 16.10.10, 11:19
      Cześć :-) mam ten sam problem !!!
      Mam na imię Ania i jestem nowa w tym mieście. Pomóżcie mi proszę może któraś z was wie gdzie to jest. Kiedyś poleciła mi ten salom znajoma ale teraz nie wie gdzie on jest,a niezapamiętałam jego nazwy:-(. Wiem tylko że był kiedyś m jednym z marketów około ponad roku został przeniesiony. Właścicielem albo szefem jest fajny młody facet o imieniu Grzegorz. Pracują tam świetne fryzjerki, pamiętam imiona dwóch Pań: Agnieszka , chyba Wiktoria i Ola wspaniale mi doradził fryzurkę, nikt tak jak one nie zajeły się mną! Prosze pomużcie mi odnaleźć ten salon.
      Salon jest czynny do 20.
      Z góry wam kochane dziewczyny dziękuję, liczę na to że mi pomożecie
      Pozdrowionka
      • Gość: zenonfryzjer Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 08:09
        pomogę jak poprawisz ortografię
    • Gość: trzykropka Re: fryzjer IP: *.radom.pilicka.pl 14.03.11, 12:01
      Ponawiam pytanie o panią Monikę, niegdyś pracującą w "Focusie" na Skłodowskiej. Niestety nie pamiętam nazwiska więc mam problem, żeby ją znaleźć (pamiętam tylko, że na W albo Z, dość krótkie). Jeśli ktoś wie gdzie teraz pracuję to proszę o informację :)
    • Gość: :) Re: fryzjer IP: *.cdma.centertel.pl 24.03.11, 21:24
      www.salon-agnieszka.radom.pl
    • Gość: Izabel Re: fryzjer IP: *.play-internet.pl 11.08.11, 17:17
      hej szukam stazu fryzjerskiego czy ktos cos slyszal gdzie przyjmuja na staze??bardzo bylabym wdzieczna to moj nr gg.3348245
    • Gość: m.p Re: fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 22:38
      ostatnio odkryłam panią Wiolete z salonu fashion w galerii feniks. Bardzo dobra fryzjerka, najpierw przez przypadek trafiłam do niej na czesanie a dziś wróciłam ze strzyżenia i sama się sobie dziwie ale jestem zadowolona. naprawdę polecam....
    • Gość: fryzjer Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 22:20
      Ja jestem najlepszy fryzjer.
      • Gość: vogliooo Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 18:37
        Studio A w Radomiu kierowniczka tragedia. Najpierw mówi, że ufarbuje włosy 2 farbami cena 120zł za tą ombre, a koniec końców wychodzi jeden kolor bo Pani nie chce niszczyć włosów i cena sie nie zmienia 120zł tylko, że za 1 farbę nie za dwie i wychodzi jeden kolor włosów, a nie tak jak było mówione ciemne włosy plus końcówki jasne. TRAGEDIA ps. Pani nie domyła mi czoła i tyłu z farby NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka