17.03.10, 19:17
Witam ,
szukam namiarów na wróżkę na Folwarcznej w Radomiu
Lub innej dobrej wróżki

Diękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: gargamel Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 17.03.10, 19:36
      Pytam z jakiej opcji politycznej ?; z PiSu,PO czy SLD.
      • palineczka16 Re: wróżka 17.03.10, 21:35
        Polecam tą z Wierzbicy, te nasze, tutejsze-mało wiarygodne.
        Wiem..., byłam i na Osiedlowej i na Folwarcznej i na Wośnickiej,
        a nawet i na Południu:)
        Ale pamiętaj - "wróżby" bierz do siebie z dystansem:)
        Wiadomo co jest Ci tak naprawdę pisane?
        I jaki los Bozia Ci przyszykowała?
        Hi, pozdrawiam, spełnienia marzeń :)
        • Gość: basia Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 14:17
          hej, mozecie podac mi numer telefonu do tej z wierzbicz
          • Gość: Dawca moczu Re: wróżka IP: *.146.129.167.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.06.13, 05:23
            Dokąd? Zresztą nie idź tam sama, bo podobno to ściema i Cię jeszcze tam wydymają :)
        • Gość: Asia Re: wróżka IP: *.ppwk.pl 02.08.10, 12:08
          Też wybieram się od pewnego czasu i jakoś nie moge się wybrać:-))
          Ile kosztuje wizyta u tej kobiety? Czy ktoś się może orientuje?
          Czy zawsze można ją tam zastać, czy trzeba się umawiać na konkretną
          godzinę?
        • Gość: Szklana kula Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 20:18
          To się zdecyduj albo wierzysz wróżce albo bozi ....obu się nie da .
    • Gość: ja Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 19.03.10, 17:08
      najlepsza jest na ustroniu tel 510821384 są dwie na ustroniu
      • tomskrok Re: wróżka 19.03.10, 19:14
        a ile ta bierze za wróżbę i za ile minut?
        • Gość: gargamel Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 19.03.10, 21:45
          za 1 min.o,9999sek. tylko .9.99999999 zł.
          • Gość: aga Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 15:33
            dajcie adres tej z wierzbicy lub telefon? pilne
            • Gość: Astrolożka Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 20:25
              Daj sobie spokój ....szkoda kasy, lepiej idź do dobrego psychologa.
    • double.dog Re: wróżka 20.03.10, 18:35
      CIEMNOTA I ZABOBON !!!!!!!!!!!
    • Gość: asdf Ty tak serio czy żarty sobie robisz? IP: 193.111.144.* 05.05.10, 14:31
      Jeśli na serio to padam z rozpaczy. Co za cemnogród w naszym kraju...
      • Gość: wilki Re: Ty tak serio czy żarty sobie robisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 16:16
        też tak kiedyś mówiłem dopóki jakaś "słaba" wróżka nie powiedziała mi rzeczy od
        których włosy się jeżą. Chodziło o przeszłość ;/
        • Gość: asdf Ja ci też powróżyć mogę... o przeszłość także IP: 193.111.144.* 05.05.10, 18:58
          i zrobię to za friko.
          W przeszłości doświadczyłeś wielkiej przykrości od bliskiej ci
          osoby, która naprawdę cię kocha. A patrząc w przyszłość to
          powinieneś bardziej uważać w okolicach drogi, albowiem powiadam Ci
          że jest to miejsce, które może Cię przyprawić o ból... niejasno to
          widze... ale jak myślę, sam sobie wszystko po układasz, aby do
          wróżby pasowało :)
          • Gość: wilki Re: Ja ci też powróżyć mogę... o przeszłość także IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 09:37
            hehehhe
            nie ta wróżka nie potrafiła mi wytłumaczyć o kogo chodzi i narysowała mi plan
            podwórka na papierze, zaznaczyła gdzie stoi dom, garaż, drzewa, furtki, jakieś
            rzeczy na podwórku. Później powiedziała co tej osobie się stanie (to już
            przyszłość) i tak się stało.
            • Gość: gosc Re: Ja ci też powróżyć mogę... o przeszłość także IP: *.radom.vectranet.pl 05.06.10, 17:46
              szczerze bylam u tej wrozki wszytko sie sprawdza moze to malo wiarygodne ale tak jest powiedziala co bylo w przyszlosci i co jest teraz mowiala prawde... sama nawet nie wiedzialam ze tak jest a jednak zylam obok tego a dotyczylo to mnie samej. SZCZERZE DZIEWCZYNY POLECAM WRÓŻKE Z WIERZBICY
              • Gość: asiunia Re: Ja ci też powróżyć mogę... o przeszłość także IP: *.radom.vectranet.pl 05.07.10, 14:27
                dajvcie numer do tej z wierzbicy
    • Gość: wierzbiczanka Re: wróżka IP: *.cdma.centertel.pl 15.07.10, 07:48
      Mieszkam w Wierzbicy i slyszałam nieraz o tym, jak to nasza wróżka Zielonkowa jest słynna w powiecie i nie tylko. Wróży z fusów itp.. Ale to stara kobieta.. bardzo stara. Numeru telefonu niekt nie dostanie bo pewnie takiego nie posiada. Najlepiej przyjechac na miejsce i pytać o adres zamieszkania (przebywa raz w jednym raz w drugim domu). Ale osobiście nie polecam. Nie byłam - ale przez mieszkańców wierzbicy, oprócz tych zabobonnych jest wyśmiewana. jeśli jednak decydujecie sie na wizytę to zróbcie tak jak mówiłam. Przyjedzcie na miejsce a ktoś was do niej z pewnością pokieruje.
      • Gość: Pola Re: wróżka IP: *.ppwk.pl 26.07.10, 10:43
        Też się wybieram do tej wróżki z Wierzbicy. Czy mógłby ktoś napisać
        jak dojechać do tej kobiety i gdzie konkretnie ona mieszka? Czy to
        możliwe nie ma telefonu? Ja słyszałam o niej same dobre opinie i
        dlatego chcę się wybrac właśnie do niej.
        • Gość: jaaa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 13:33
          też bym prosiła o jakies namiary do niej! pozdrawiam:)
          • palineczka16 Re: wróżka 29.07.10, 00:44
            Tak, zgadza się jest starszą kobietą,
            -ale w gadce a w życiu nie daje tego po sobie poznać :)
            Nie szczędzi bluźnierstw w nazywaniu nieprzychylnych osób...
            Aha, co dziwne: zarówno w tym starym domu, jak i tym "nowym",
            gdzie teraz mieszka jest b.dużo świętych obrazów... O...
            Zaraz jak wjeżdża się na teren Wierzbicy - drogą prowadzącą z Radomia,
            będzie duży, ładny Kościół i to jest nieopodal tegóż Kościółka,
            zapytacie przechodniów, sąsiadów i od razu Wam wskażą drogę-jest bardzo znaną osobą.

Ale zastanówcie się czy warto?
            Czasami lepiej żyć w 'niepewności',
            niż 'przypisywać/wmawiać' sobie następstwo zdarzeń...
            - no bo tak 'ona' mówiła, więc tak musi być...
            Tak nie jest, ale oczywiście niech każdy postępuje zgodnie ze swoją wolą i sumieniem... :)

Pozdrawiam, rozsądnych wyborów :)
            • Gość: basia Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 15:12
              Ja znam dobrą wróżkę z okolic Śląskiej.
          • Gość: akme Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 19:02
            wróżka z wierzbicy mieszka na ulicy głowackiego 20. obok kościoła po drugiej
            stronie ulicy stoi drewniany domek, trzeba skręcić w uliczkę obok niego i zaraz
            za małym mostem skręcić w lewo. jej dom stoi na rogu, jest pomalowany na
            fioletowo-biało. jeśli ktoś nie moze trafić to zawsze mozna spytać przechodniów.
            telefonu chyba nie ma a za wróżbę bierze 30 zł. powiem tyle że babka dużo wie o
            życiu. pozdrawiam
    • Gość: Majka Re: wróżka IP: 109.243.57.* 19.08.10, 20:24
      Witam,
      Byłam u te wróżki raz z polecenia,totalna porazka,bylo to w okresie
      wielkanocnym(więc chciała mi sprzedac pisanki ręcznie robione przez
      siebie,dla teściowej której podobno nie lubie.Ucieklam jak naj
      szybciej ,stanowco odradzam,poprostu wiedzma i brud.
      • Gość: Niedowiarek Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 15:08
        byłam u wróżki w Wierzbicy...jechałam tam z ciekawości...i powiem
        Wam jedno ona wie wszystko...powiedziała mi takie rzeczy, których
        nie mogła wiedzieć ani sobie wymyślić SUPER KOBIETA...POLECAM
        • agaciarianka222 Re: wróżka 02.09.10, 17:05
          Byłam u wróżki z Wierzbicy - nic się nie sprawdziło, u Wróżki z Folwarcznej
          także nic, jedynie dawno temu byłam o Marii na Staroopatowskiej i wsio sie
          sprawdziło, ale nie wiem czy jest w POlsce, słyszałam,że wyjechała do Włoch.
          • Gość: basia Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 18:55
            Jest już w Polsce, byłam niedawno. Polecam.
            • Gość: nowa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.10, 10:40
              hm a gdzie ta wrozka maria przyjmuje jakies namiary? a byl ktos u teresy nowak
              na ul kosciuszki ? bierze 400 zł ale podobno bardzo dobra jest
              • Gość: lila Re: wróżka IP: *.nap.wideopenwest.com 03.09.10, 19:14
                [b]bardzo dobra jest na ustroniu ale obecnie jej nie ma bedzie w pazdzierniku pod koniec tel
                510821384 wszystko sie sprawdza pozdrawiam
                • agaciarianka222 Re: wróżka 04.09.10, 00:57
                  a jak sie zwiew ta zUstronia, bo sa 3... Halina ze Staroopatowskiejh, Halina z
                  Osiedlowej, i Amanda z Sandomierskiej 11 :/
                  • Gość: basia Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 18:30
                    Mam numer do wróżki Marii ze Staroopatowskiej - 507 646 144.
                    • Gość: leszek Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 06.09.10, 20:04
                      Ja też byłem na Staroopatowskiej ze pare miesiacy temu. Nigdy nie wierzyłem w takie pierdoły . Ale to naprawdę sie sprawdza. nie wiem ile w tym przepowiedni a ile mojego działania ale jest dokładnie tak jak powiedziała mi wróżka,polecam. kasa nie wielka a raz w zyciu mozna spróbować
                    • Gość: iola Re: wróżka IP: *.nap.wideopenwest.com 13.09.10, 19:32
                      najlepsza jest nr tel 510821384 w radomiu
                      • Gość: ja Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.10, 12:05
                        Jestem z Wierzbicy i nie wierzę w te bzdury bo poco miały by wróżyć za kase gdyby mogły sobie numery w TOTKA wywrózyć! Ha Ha Ha!!! A jeśli ktos w to wierzy(szanuje to,każdy lubi coś innego) to podobno chwalą ją z daleka nawet.I podobno na 100 procent był ten Paweł Durczok z TVN u niej gdy był chory na raka.
                        • Gość: ann Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 27.09.10, 00:26
                          nie Paweł tylko Kamil.
                          • Gość: ada Re: tarocista IP: 195.117.227.* 30.10.10, 14:09
                            Ja byłam u znanego Pana, jest tarocistą, Piotr Gońciarz, przyjmowal w Warszawie i pod Warszawą, chyba teraz tez, ale teraz przeprowadzil sie do Radomia. Ja jestem z niego zadowolana, ma swoją wlasna koncepcje pracy, bo on jest ze szkoly tarota Joanny Stawinsiej i Tomasza Gocłowskiego. Ja do niego na tarota tyle kilometrow jezdzilam. Pracuje swoim stylem, wiec nie kazdy bedzie zadowolony, ale Polecam bo jest dobry
                    • malamiss79 Re: wróżka 20.06.16, 09:32
                      Gość portalu: basia napisał(a):

> Mam numer do wróżki Marii ze Staroopatowskiej - 507 646 144.
                      Pani Maria przeprowadziła się na Osiedlową 19, telefon się zgadza. Więc na Osiedlowej mamy dwie tarocistki, z czego to Pani Maria jest godna polecenia. Poszłam z konkretnymi pytaniami i wychodzi na to, że wszystko się powoli zaczyna sprawdzać, choć czas pokaże..
                    • Gość: Radom Re: wróżka IP: *.as13285.net 09.06.21, 15:14
                      Maria sie przeprowadzila. Zaplata 150 -pol godz. Na kazdej pytanie bylo stekanie jakby Ja Kara spotkala, zerkanie nazegarek bo ma isc Na dzialke podlac kwiatki.
                      Gadala tylko o pojedynczych kartach - Sama tyle moge sobie poczytac. Poczulam sie jak natret, zadajac jej kolejne pytania .Gadanie Na tematy osobiste i wyrazanie swoosh opini malo interesujace- oczekiwalam ze ten czas zostanie poswiecony Na interpetacje kart.
                      Cos tam wybakala- ale ogolnie Wielkie rozczarowanie!!!
                      Zaplacilam jej 300 zl za 2 osoby (1godz 10 min razem)
                      Czy za takie pieniadze nie mozna sie troche wczuc W swoja prace ?
                      0 profesjonalizmu 👎🏻
                  • Gość: jola Re: wróżka IP: *.as13285.net 07.06.13, 09:52
                    mozesz dac do nich jakies namiary?
          • marcin8801 Re: wróżka 02.12.16, 15:32
            podaj dokładny adres wróżki na staroopatowskiej o której przyjmuje czy trzeba zadzwonić jeśli tak proszę o nr
    • Gość: e Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 03.10.10, 19:20
      ja mam numer do wierzbicy chcecie?
      • Gość: ee Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 08.10.10, 20:09
        Bylam w Wierzbicy dzisiaj i jak ktos to bedzie czytał to niech sie zastanowi czy chce wyrzucic kase w bloto. Najgorsza u jakiej byłam. Tak to i ja umiem popychac pierdoły. Takie rzeczy gada ze odrazu wiadomo ze to nieprawda. Jedno zaprzecza drugiemu i zadnych konkretow... ale to zadnych...porazka. Polecam Bozene na Osiedlowej. Widzialam , ze ktos juz podawal jej tel na forum.
        • Gość: byłam Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 09.10.10, 00:46
          psychotronika.bloog.pl/id,6460265,title,Warto-wspomniec-jeszcze-raz,index.html

Wróżki? Chodzi się do znanych i cenionych w kraju i za granicą! Polecam, byłam
          • Gość: Aga i Magda Re: wróżka IP: 46.112.82.* 17.11.10, 20:40
            Byłam dzisiaj z koleżanką u wróżki z Wierzbicy i nie polecamy!! Co do przeszłości nic się nie sprawdziło a to jest wyznacznikiem tego ze gó... wie. Jeśli chodzi o przyszłość mówiła to samo mi i mojej koleżance, zero konkretów, jedno zaprzecza drugiemu. Serio słyszałam dużo o niej dobrego ale nam nic sie nie sprawdziło... Zastanówcie się - wróży max 20 minut i bierze 30 zł plus dodatkowe 20 zł za zdjęcie.
      • Gość: justyna Re: wróżka IP: *.31.115.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.13, 15:36
        mozesz podac mi numer tej wrózki wierznicy
    • Gość: aaa Ja jestem super wróżka. Wywróżę ci co chcesz IP: 193.111.144.* 18.11.10, 14:32
      i wezmę połowę tego, co profesjonalistki :) A tak serio... co za ciemnota w tym kraju... wróżki...
    • Gość: wilki Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.10, 10:09
      a czy wróżka potrafi przeidziec wybory? było by taniej
      • Gość: basia Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 20:00
        ???
    • Gość: jola Re: wróżka IP: *.as13285.net 07.06.13, 09:50
      to podaj ten telefon
    • Gość: Lucjan Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 07.06.13, 16:57
      Debilna reklama
      • Gość: Alicja Re: wróżka IP: *.centertel.pl 08.06.13, 12:48
        Taka nasza mentalność (od razu doszukujemy się kłamstwa). Równie dobrze, wszyscy piszący tutaj robią komuś reklamę prawda?
        Dziewczyna w temacie poprosiła o podanie namiarów do kogoś kto wróży. Każdy z nas kto był poda numer czy namiary. I zgadza się jest to w jakiś sposób reklama i nie widzę w tym nic złego. Byłam i u Pani z Osiedlowej i u Pani z Nad Potoku. I jedna i druga jest moim zdaniem dobra i nie mam zamiaru ukrywać, że byłam u wróżki. Jeśli ktoś prosi nas o podanie numeru do stomatologa, to podajemy numer telefonu lub inny namiar na naszego stomatologa, lub tego u którego byiśmy i wiemy, że jest dobry w swoim fachu. To jest i reklama dla naszego stomatologa, ale i pomoc dla osoby ktora nas poprosila o te namiary ( pomagamy jej, poniewaz podajemy jej namiar)
        Nie ma potrzeby się denerwować :)
        Pozdrawiam :)
    • Gość: Darek Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 26.06.13, 20:38
      Wróżbita Maciej na Polsacie w nocy powie ci szybko to chcesz za 3.99
      • Gość: kk Re: wróżka IP: *.cdma.centertel.pl 19.07.13, 23:49
        Wierzbica -Totalne dno i pseduo psycholog _SZKODA Kasy!!!!, ( kolezanki chodza do wszystkich), to samo Ustronie ul. Osiedlowa. Na Folwarczną aż weszłam tylu było czekających) Dawno temu, też nie wszystko się sprawdziło ale bardzo duzo, a ja w przeciwieństwie do moich (DEBILNYCH) koleżanek, nie naprowadzałm jej niczym, nawet starałam się nic nic okazywać i nie mówić , bo to Ona ma mi powiedzieć. Ale z perspektywy lat wiem ja i moje koleżanki ,że ta z Folwarcznej najlepiej trafiała , niektóre rzeczy nie były wtedy dla nas oczywiste, a dziś wiemy o co chodziło. Aż włosy mi się jeżą.
        • Gość: rr Re: wróżka IP: *.182.253.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.07.13, 01:45
          > Aż włosy mi się jeżą ...

Na kuciapce? Zayebiste!
    • ola210990 wrozka 21.08.13, 15:44
      mam pytanie czy ta z folwarcznej wróży jeszcze i czy ma do mniej ktos namiar nri ile bierze za wizyte.Pozdrawiam
    • Gość: ela Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 27.10.13, 21:57
    • Gość: ela Re: wróżka IP: *.radom.vectranet.pl 27.10.13, 21:57
    • naru69 Re: wróżka 07.07.14, 17:17
      Czy zna ktoś wróżkę z os Południe?? Podobno jest dobra ale nie mam na nią namiarów.
    • skyfall001 Re: wróżka 06.11.17, 08:43
      Ktoś w ogóle w to wierzy? Bo mi ciężko uwierzyć, że ktoś chodzi do wróżek.
    • linda233 Re: wróżka 17.09.21, 13:27
      Czy ta Pani jeszcze przyjmuje?
      • Gość: Joanna Re: wróżka IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.21, 10:45
        Tak przyjmuje ta Pani z Nad Potoku. Niżej jakaś Pani polecała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka