anula19881 04.06.07, 11:58 Szukam dobrej szkoły policealnej... może ktoś mi jakąś poleci... Słyszał ktoś o TEB Edukacja?? To chyba coś nowego w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agusiar Re: szkoły policealne IP: *.11.radom.pilicka.pl 06.06.07, 23:41 polecam centrum edukacji u Pana kota na ul.kilińskiego.ja skończyłam w 2006 studium Administracji,własnie u Pana kota i jestem zadowolona.dzieki tej szkole zmieniłam juz druga pracę.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzin Re: szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 10:43 zlikwidujcie ten reklamowy wątek. Niech szacowni Radommianie i nie tylko zamówią sobie banery reklamowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rac Re: szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:34 Są szkoły publiczne, które robią to lepiej i w dodatku bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abswolwent Re: szkoły policealne IP: *.220.udn.pl 15.08.07, 08:39 A to ciekawe... też chodziłam a takiej nie znałem. Czyżby pod agusiar kryła się Agnieszka - vice tej szkoły? Na szczęście już tam nie chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeee Re: szkoły policealne IP: *.tkdami.net 09.06.07, 19:19 Jeśłi u p. Kota to sprawdźcie najpierw jaki papier otrzymacie i czy nie bedziecie musieli częśćiej niż 2 razy zmieniac pracy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: szkoły policealne 14.08.07, 19:48 Ja zdecydowanie polecam szkołę AP Edukacja na Focha (naprzeciwko Seniora). Popularne kierunki w przystępnej cenie, miła obsługa, praktycznie wszystko pod słuchacza. To jest reklama aktualnej słuchaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: szkoły policealne IP: *.tkdami.net 15.08.07, 11:06 Kot i inni szukają frajerów. Te szkoły nic nie dają a za to dużo biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: szkoły policealne IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.21, 10:02 Kończyłem administrację i jestem bardzo zadowolony z obsługi sekretariatu oraz z całej kadry pedagogicznej. No i to że w szkole nie czułem dyskomfortu ze względu na swój wiek. Bardzo dobra szkoła a do tego darmowa. Odpowiedz Link Zgłoś