26.07.07, 21:04
Szukam dobrego fryzjera. Do tej pory chodzilam do studia AA na ul.
Malczewskiego i zawsze obcinała mnie Magda, ale niestety tak się zdarzylo że
już tam nie pracuje, jest to jedyna fryzjerka z której obciecia bylam
naprawde zadowolona więc może ktoś wie gdzie teraz pracuje pani Madzia????
Jeżeli nie to jakiego fryzjera polecacie????
Obserwuj wątek
    • Gość: jastanislaw Re: fryzjer IP: *.rad.vectranet.pl 27.07.07, 06:12
      Jahelenka nie staraj się tu reklamować.To jest forum, a nie bezpłatny portal
      reklamowy.
      • jahelenka Re: fryzjer 29.07.07, 18:17
        Zastanów się człowieku jaka to reklama. Reklamą byłoby, gdybym napisała że w
        studioA pracuje świetna fryzjerka, a cóż ludziom po informacji że kiedys tam
        pracowała taka i taka pani skoro teraz już jej tam nie ma i nie wiadomo gdzie
        jej szukać O!
        • Gość: basia Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 14:11
          zdecydowanie Szecherezada ul zeromskiego na wprost Zeowu Pani Monika super
          fryzjerka!!!!!!!!!
          • Gość: Kudłaty Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 20.12.09, 19:51
            w seherezadzie te fryzjerki to mają tipsy dobre do robienia loda a nie do obcinania włosów ... :P
          • Gość: Mikaaa Re: fryzjer IP: *.cdma.centertel.pl 25.10.10, 20:08
            Jeśli chodzi o cięcie to jeszcze kiedyś byłam u Kacpra fajnie mnie obciął ale czesać to nie potrafi w ogóle więc zaufałam Szeherezadzie.Tylko nie Monika bo Ona jest już bardzo przereklamowana. Ja chodzę do p.Marty. Czesałam się u niej na swój ślub i byłam wcześniej u innych fryzjerów w Radomiu na próbnych fryzurach 4 razy. Na szczęście polecono mi p.Martę z Szeherezady bo tamte oczywiście były wielką porażką. A u niej już za pierwszym razem mi się bardzo podobało jak zrobiła mi próbną fryzurę . A potem w dniu ślubu uczesała mnie jeszcze ładniej niż na próbę. I od tamtej pory nikomu innemu nie oddaje moich włosów.
            • Gość: . Re: fryzjer to sie nazywa kryptoreklama IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 13:43
              To nie jest reklama, to sie nazywa kryptoreklama. Ale mamy wolność słowa, wiec chyba można aby tylko nie obrazac i nie oczerniac. Ale na forum mozna polecac fajnych fryzjerów, dobrych lekarzy, prawnikow, swietnych bioenergoterapeutow, masażystów, tarocistow, czy innych uslugodawcow w tym miescie czy tez sprzedawcow : ))
    • Gość: teneryfka Re: fryzjer IP: 82.139.34.* 30.07.07, 14:47
      Pani Monika może i jest niezła ale zrobiła się tak pazerna na kasę że aż przesadza.
      • Gość: basia Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:04
        no mysle ze przesadzasz Ty!!!pani Monika zna sie na tym co robi,jest swietna ma
        do tego poprostu talent!!!!!a ze jezdzi na szkolenia i zdobywa wiedze i
        umiejetnosci to musi za cos to robic.Polecam ja wszystkim!!!!!a pozatym nie
        jest instytucją harytatywną tylko pracuje i zarabia by godnie zyc.I osobiscie
        wole isc do Niej i dopłacic 10 zł wiecej i miec 100% pewnosci ze nie
        przestrasze sie siebie w lustrze i ze na drugi dzien nie wysmieja mnie ludzie!!
        • Gość: hm Re: fryzjer IP: *.pr.radom.net 30.07.07, 18:46
          W pół godziny chciała mi zrobić fryzurę ślubną. Już to sobie wyobrażam.
        • Gość: teneryfka Re: fryzjer IP: 82.139.34.* 30.07.07, 20:14
          Oczywiste jest, że nie pracuje charytatywnie i swoje umiejętności musi cenić
          ale trzeba mieć też jakiś umiar w swojej pazerności. Niestety jej go zaczyna
          brakować.
          • Gość: basia Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 21:54
            mi robiła godzine i wyszło super wszyscy byli pod wrazeniem.i wcale nie
            przesadza z kasą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: basia Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 09:49
              hm!nawet jakby chciała w pół godziny TO SWIADCZY TYLKO O JEJ
              PROFESJONALIZMIE!!!!!!!!!!!!A JAK WAS NIE STAC TO CZESZCIE SIE SAME A NIE
              OBRABIAJCIE PORZĄDNYCH LUDZI!!!!!!!!!
              • Gość: xyz Re: fryzjer IP: *.rad.vectranet.pl 31.07.07, 11:34
                zaklad fryzjerski w leclercu - spierd*** fryzure koncertowo i do tego wezme
                koncertowo duze pieniadze. NIE polecam.
                • Gość: magda Re: fryzjer IP: *.209.broadband5.iol.cz 31.07.07, 13:04
                  w leclercu jest badziewie.naprawde odradzam.kazda fryzuje zrypia maksymalnie.ja
                  chodze do dawnego minimala(teraz billa) studio fryzur monika pysiak i jestem
                  bardzo zadowolona.za farbowanie,obciecie i modelowanie ok 150 zl wlosy troche
                  za ramiona
                • Gość: fryz Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 19:24
                  Bo to golibroda, a nie feyzjer
              • Gość: hm Re: fryzjer IP: *.pr.radom.net 31.07.07, 11:55
                O jakim profesjonaliźmie mówisz? Chce jak najwięcej zarobić więc zapisuje
                klientki co pół godziny. Miałam przyjść już w umytych (to rozumiem bo fryzura
                lepiej się trzyma) i wyprostowanych włosach. Pół fryzury zrobiłabym sama a p.
                Monika by tylko dokończyła za 100-120 zł.
                • Gość: basia Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:29
                  hm to masz pecha widocznie ja wkurzasz
                  • Gość: ami Re: fryzjer IP: *.chello.pl 15.05.09, 12:40
                    hej. dziewczyny czy Wy nie macie wrażenia, że Basia jest pracownicą
                    szecherezady? bo ja jestem tego pewna która klientka aż tak bardzo broniłaby
                    swojego fryzjera żadna z Was aż tak nie wmawia innym że jakiś fryzjer jest
                    świetny. a basia-hmm moim zdaniem nie robi tego bezinteresownie tylko jako
                    reklamę więc ja dzielę jej opinie przez pięć:)
                • Gość: hm Re: fryzjer IP: *.pr.radom.net 31.07.07, 17:25
                  Poszłam pierwszy raz zapytać się jaki jest koszt fryzury ślubnej więc jak mogę
                  ją wkurzać. Jeśli tak to nieźle traktuje klientki.
                  • Gość: basia Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:54
                    hm,ja byłam po raz pierwszy własnie czesana tam na slub i chodze tam cały
                    czas.Moze nie najtaniej ale naprawder super!!!!jestem bardzo
                    zadowolona.naprawde!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: kasia Re: fryzjer IP: *.31.radom.pilicka.pl 06.08.07, 10:09
                      Pani Monika rzeczywiście czesze super, ale nie zawsze można się do niej umówić,
                      bo terminy wciąż zajęte. A najgorzej jak zapiszą do Eweliny. Ta to szkoda,
                      gadać - pieniądze się płaci spore, fryzura - średnia, a jeszcze czasami nie na
                      rękę, że się zapisało do niej, bo akurat musi wcześniej wyjść z pracy. Więcej
                      tam do nich nie pójdę...
                • Gość: taka Re: fryzjer IP: *.220.119.37.dsl.dynamic.eranet.pl 08.02.10, 12:28
                  zgadzam się z Tobą, mnie również w ten sposób "przewalono".
                  Beznadziejne uczesanie (nie to co chciałam) i koszta moje to 170 zł
                  !!!!! Rozbój w biały dzień. Włosy średniej długości, a uczesanie na
                  wesele, na szczęście nie swoje !!! Odradzam Wam dziewczyny ten salon...
        • Gość: Agi Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 17:33
          Byłam w Szeherezadzie - czesałam się na SYlwestra, u Pani Moniki
          właśnie - byłam bardzo niezadowolona - jakieś świeże dziewczyny
          kręciły mi włosy na lokówkę, a Pani Monika tylko lekko utapirowała -
          zpłaciłam 110zł WIECZOREM FRYZURĘ MUSIAŁAM POPRAWIAĆ - PO LOKACH
          BYŁY TYLKO LEKKIE FALE W WIEEEELKIM NIEŁADZIE - NIE POLECAM!!!
      • Gość: perelka Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 21:34
        a co sadzicie o Kameleonie na Zeromskiego?
    • michal.vel.misiek Re: fryzjer 31.07.07, 13:11
      Najlepszy fryzjer w regionie zasiada w ławach na Wiejskiej, ale jego zakład
      jest czynny codziennie na Rynku w Radomiu.\

Pozdrawiam :))
      • Gość: As Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:36
        Witam, to jest najlepszy temat na forum Radom, proszę o dalsze o kontumację !!!!!
    • Gość: Kazio2007 jak mnie obcięła jedna fryzjerka :))) IP: *.tkdami.net 31.07.07, 22:47
      Wiecie, jak mnie obcięła jedna fryzjerka to zakochałem się w sobie i stale
      sobie nucę piosenkę Maćka Maleńczuka. Kocham się w sobie !!!!
      • Gość: rer Re: jak mnie obcięła jedna fryzjerka :))) IP: *.tkdami.net 31.07.07, 22:53
        A ile p. Monika bierze w Szeherezadzie za cięcie długich wlósów z myciem, ale bez modelowania?
        • Gość: basia Re: jak mnie obcięła jedna fryzjerka :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 07:10
          poszłam ostatnio miałam włosy tak gdzies do ramion i ciut umyła mi główke
          obcieła wysuszyła wyprostowała i zapłaciłam 40 zł.O!
    • Gość: olkaaa Re: fryzjer IP: 82.139.40.* 01.08.07, 07:42
      Ja zrezygnowałam z Szecherezady po tym jak mialam nalozona maske na wlosy za
      ktora mialam zaplacic 40 zł. Przy płaceniu okazało sie ze mam zaplacic 60 bo
      20zł policzono sobie za wysusznie wlosow z wyprostowaniem koncowek. Ciekawe co
      jesli mialabym przy sobie tylko to 40zł o ktorym mowila p.Monika jako o
      calkowitym koszcie. Niby mili, niby profesjonalni ale kase w oczach maja.
      • Gość: NITKA Re: fryzjer IP: *.32.radom.pilicka.pl 01.08.07, 11:51
        Hmmm ja powiem tak: najtaniej w Radomiu nie jest, ale produkty, obsługa i
        jakość świadczonych usług na najwyższym poziomie.
        Każdy płaci za to, co dostaje.
        Jeśli wybierasz osiedlowego fryzjera, gdzie nakładają farby schwarzkopf,
        używają słabszych kosmetyków przelewanych w oryginalne, wysłużone butelki to
        płacisz 70 zł.
        Jeśli wybierasz salon Szecherezada masz po prostu gwarancję jakości, a poza tym
        1. spędzasz miło czas,
        2. pijesz dobrą kawę,
        3. przegryzasz ciachem,
        4. możesz w międzyczasie wykonać zabiegi kosmetyczne
        5. wychodzisz naprawdę zadowolona.
        Wiem, że tanio nie jest i czasem to kompleksowe upiększanie może przywrócić o
        zawrót głowy ;) ale co tam - liczy się efekt i samopoczucie.

Jejku, to co napisałam brzmi jakbym co najmniej tam pracowała, ale wierzcie mi
        poprostu jestem stałą klientką.
        • Gość: basia Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 13:33
          Nitka ,o tym własnie pisałam!!wiesz za co płacisz,jest miła ciepła
          atmosfera.Jak ktos nie chce poprostu omja ten zakład i koniec,Niewieszajcie sie
          na p.monice ze ma firme i poprostu zarabia jak kazdy kto ma głowe do interesów
          i w odpowiednim momencie zycia i miejsca sie znalazł.Chcecie idziecie,nie to
          nie i dajcie se juz spokój z mądrzeniem na Jej temat.Wolny kraj,kazdy robi co
          chce.Jakby któras z was miała cos prywatnego tez by chciała zarobic.A do tego
          ten profesjonalizm!!!!!!!!!!!!i super miła atmosfera :)
          • Gość: only_me789 Re: fryzjer IP: *.rad.vectranet.pl 01.08.07, 13:37
            co za pretensjonalna nazwa - szecherezada?! przerost formy nad trescia?
            • Gość: w Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 13:47
              co za beznadziejna nazwa autora only me.Hehe przerost formy.....
              • Gość: Ewa Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:41
                ja uwazam ze najlepszym fryzjerem jest Piotrek, pracuje on w zakładzie na Focha
                tj KREATORIUM, jest naprawde swietny, młody z wyobraznią, nigdy mnie nie
                zawiódł naprawde polecam
                • jahelenka Re: fryzjer 02.08.07, 19:10
                  Macie jeszcze jakieś inne opcje???? jak narazie szecherezada bije wszystkich...
                  czekam na dalsze propozycje
          • Gość: teneryfka Re: fryzjer IP: 82.139.34.* 01.08.07, 14:59
            Zgadzam się,że za luksus trzeba płacić. Ale za coraz wyższą ceną powinien iść
            coraz większy poziom usług. Wyobraź sobie,że akurat stać mnie na p. Monikę ale
            ona w pogoni za coraz większą swoją chciwością przestała dbać o klientki
            zamieniając swój profesjonalizm w ilościowe osiągnięcia ( czytaj:więcej, więcej,
            więcej pieniędzy). Nie wspomnę już że swój biznes (mam na myśli otworzony przez
            nią gabinet kosmetyczny) rozkręciła robiąc ogromne świństwo swojej niegdyś
            koleżance zza ściany. Szanuję ludzi, którzy mają głowę do interesu, ale nie za
            cenę krzywdy ludzkiej na zasadzie po trupach do celu.
            • Gość: Kasia76 Re: fryzjer-TeNeRyFkA! IP: 82.139.61.* 06.08.07, 11:10
              Czy piszesz o Pani Asi? Chodzi mi o to:
              Nie wspomnę już że swój biznes (mam na myśli otworzony przez
              > nią gabinet kosmetyczny) rozkręciła robiąc ogromne świństwo swojej niegdyś
              > koleżance zza ściany.
              Jeśli to prawda, to pogratulować wychwalanej przez niektórych tu pani
              fryzjerce zniszczenia świetnego gabinetu, byłam klientką Pani Asi i nie
              wiedziałam, co się stało, że zlikwidowany...no super. Pamiętam, raz mi nawet
              polecała swoje koleżanki zza ściany, ech...
              • Gość: teneryfka Re: fryzjer-TeNeRyFkA! IP: 82.139.34.* 08.08.07, 14:36
                Tak Kasiu, pisząc o świńskim zachowaniu P. Moniki miałam właśnie na myśli to, że
                celowo zniszczyła gabinet P. Asi bo mało jej było pieniędzy z fryzjerstwa.
      • Gość: sser Re: fryzjer IP: *.tkdami.net 26.10.07, 23:09
        Zapisałam się dzisiaj do Szecherezady. Zobaczymy co będzie.
    • Gość: teneryfka Re: fryzjer IP: 82.139.34.* 01.08.07, 15:02
      pozdrawiam Cię Basiu i proszę o zrozumienie, że ludzie mają prawo mieć inne
      zdanie od Twojego.:)
      • Gość: basia Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 15:47
        Teneryfko droga i zrozum tez ze ja i inni mogą miec inne zdanie od Twego.I wiem
        ze jest Pani Monika profesjonalistka i wcale nie drogą na swoje zdolności.
        • Gość: anka Re: fryzjer IP: *.22.radom.pilicka.pl 02.08.07, 22:47
          Ja polecam Twój Styl na Miłej zawsze jestem zadowolona z usług tego salonu ,miła
          obsługa pełen profesjonalizm,chodzę tam od zawsze z reka na sercu polecam.
          • Gość: Deayved Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:16
            A ja się pyknłem ostatnio na łyso na Wale, polecam i tylko za 5 zł.
            • agateczka1984 Re: fryzjer 03.08.07, 00:45
              Hej
              Ja byłam też w Szeherezadzie 2 razy i nigdy już tam nie pójdę.Wczesniej
              chodziłam do p.Ilony na Prusa i byłam zawsze zadowolona pięknie upina
              koki,dobiera kolor i fryzurę do osobowości.Ale Ilona wyjechała i ostatnio
              czesała mnie na wesele p.Monika i miałam okropnie posklejane włosy od lakieru(
              chociaż prosiłam zeby było trochę) wyglądałam okropnie!!
              Za odżywkę na włosach i za czesanie zapłaciłam 120 zł. U Ilony za samo czesanie
              płaciłam 120 zł drożej-ale efek 100% ładniejszy.
              Niedługo jestem starszą i jestem zapisana do p.Moniki ale jutro rezygnuję i
              wracam na Prusa tylko że Ilony nie ma i czesze mnie Kasia.
              Pozdrawiam
          • Gość: hm Re: fryzjer IP: *.pr.radom.net 03.08.07, 12:22
            Nie polecam p. Moniki z Twojego Stylu. Fryzura ślubna próbna rozleciała się po
            pół godziny od zrobienia. Ostatecznie fryzurę ślubną robiłam z zakładzie
            fryzjerskim Anna na Mieszka 1 u p. Renaty (młoda dziewczyna). Byłam bardzo
            zadowolona.
            • meg303 Re: fryzjer 03.08.07, 18:23
              Moja próbna ślubna fryzurka trzymała się trzy dni... Do kolejnego mycia. I nie
              był to hełm sklejony lakierem. Czeszę sie u p. Joasi, ale w Katowicach. Miły
              jednosoobowy salonik. Balejaż, strzyżenie, modelowanie 120 pln. Włosy do ramion.
          • Gość: jeżyna Re: fryzjer IP: *.radom.pilicka.pl 24.10.08, 16:13
            raz w życiu poszłam, nigdy więcej! byłam strzyżona przez taką grubszą babę -
            jakiś koszmar. krzywo obcięła mi grzywkę i twierdziła, że tak mi rosną włosy.A
            potem podrapała mi twarz szczotką do modelowania. Totalna porażka. Zawszę chodzę
            do salonu na miłej na przeciwko 'twojego stylu'. polecam p. Olę.
    • Gość: aseret Re: fryzjer IP: *.rad.vectranet.pl 05.08.07, 22:07
      ja tez byłam w tej szeherezadzie wiecej nie pójde koszmar to samo przy gagarina 2zapomniałam nazwe zakładu za kolor zapłaciłam 120zł i po 2tygodniach po kolorze miałam dobra fryzjerke pisze miałam bo zaczeła olewac klientki po prostu umawia sie i nie przychodzi jej salon miesci sie przy osiedlowej Agnieszka naprawde była dobra w tym co robiła i troche szkoda i teraz znowu szukam .dlatego chetnie czytam to forum może cos znajde a co sadzicie o Kacprze przy Zeromskiego
      • Gość: nika Re: fryzjer IP: *.tkdami.net 06.08.07, 11:05
        Nie jestem jakimś babolem, który nie dba o siebie, ale poziom Waszego snobizmu
        mnie zdumiewa. Nie macie innych problemów? Przecież ta Monika słynna, zdziera z
        Was kasę za nic. To samo byście zrobiły za połowę ceny w innym zakładzie, ale
        nie, bo przeciez trzeba się kumpeli pochwalić ile zapłaciłam.
        • Gość: basia Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:48
          Nika jestes beznadziejna.Moze ty chwalisz sie kumpelom ja poprostu chce miec
          fajne włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: brunetka Re: fryzjer IP: 195.93.162.* 25.09.08, 01:08
            Dlaczego się drzesz cały czas? po co ci te wykrzykniki?
          • Gość: marta Re: fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 21:12
            masz wielka racje basiu
    • Gość: barbara Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:57
      Unikajcie tzw."salonu" BARBARA na Wałowej -salon tylko z nazwy,
      straszna nora! Oszustwo i to już widac po uśmiechu właścicielki.
      Informują,że usługa kosztuje dużo mniej niż okazuje się po usłudze.
      Za wsuwki w koku liczą chyba po 10 zł!! Kosmetyki najtańsze! O wręcz
      tragicznym efekcie nie wspomnę...
      • Gość: xxx Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 17:28
        Ja chodze do p. Moniki od kilku lat.Z fryzur jestem zadowolona.Nigdy
        tez nie mowie znajomym ile placilam za fryzure, a to z czystej
        kultury, ponieważ jednych stać, a innych nie.Co do p. Kacpra to nie
        polecam, choć moja znajoma jest zadowolona. Kiedyś korzystałam z
        jego usług, ale przestał się przykładać do moich fryzur po dłuższym
        czasie,więc zrezygnowałam.
    • Gość: oli Re: fryzjer IP: *.radom.pilickanet.pl 08.08.07, 15:18
      teraz ja podam swoje typy chociaż przyznam szczerze ze jeszcze nie
      przekonalam sie 100% do konkretnego salonu
      jesli chodzi o uczesania jak narazie wygrywa krzysztof na ul.
      kanałowej
      obciecie kreatorium u norberta
      kacper na żeromskiego do 2 razy sztuka i podziekowałam za współpracę
      od kobiet fryzjerow uciekam na kilometr nie mialam do nich szczescia
      Może ktoś poleci mi kogoś nowego do długich krecących sie włosów?
      • m.a.c.i.e.k.k Re: fryzjer 15.08.07, 21:35
        Gość portalu: oli napisał(a):

> jesli chodzi o uczesania jak narazie wygrywa krzysztof na ul.
        > kanałowej

Z salonu Krzysztof i ja jestem zadowolony. Spokojnie mogę polecić to miejsce :)
    • Gość: xxxxxxxxx Re: fryzjer IP: *.radom.pilickanet.pl 13.08.07, 10:35
      do góry
      • Gość: Gosia Re: fryzjer IP: *.tkdami.net 15.08.07, 14:52
        A ja polecam fryzjera przy ul. Slowackiego 35 - wiele lat tam
        chodze, tanio, fajnie dziewczyny czesza i mila atmosfera no i bez
        problemu mozna sie zapisac z dnia na dzien. Poz
        • Gość: Yes Re: fryzjer IP: *.tkdami.net 16.09.07, 22:10
          A z jakim wyprzedniem należy się zapisać do P. Moniki w Szeherezadzie?
          Czy tak jak w Kreatorium trzeba czekać tygodniami ? :/ jeśli chcę się zapisać na
          połowę października, to mam iść już teraz?
          I czy jeśli mam włosy długie, za łopatki, to też zapłacę za samo obcięcie bez
          modelowania 40zł?
          • Gość: xyxyxyxyx Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 12:47
            Nie nie musisz czekać tygodniami poprostu zadzwoń teraz a napewno
            sie dostaniesz i bedziesz zadowolona
            • Gość: just_ii Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 14:18
              od niedawna jestem klientka szeherezady, włoski mam dobrze obcięte
              przez p. Monike, fajnie sie ukladaja. dodam ze kiedys musialam
              prostowac wlosy przed kazdym wyjsciem z domu< mam bardzo gęste i
              grube włosy i robil mi sie z nich hełm> Teraz sa super wycieniowane
              i moga odpoczac troszke od prostownicy. czesałam sie tam równiez na
              studniówke, za obciecie plus fantazyjne upięcie włosów zapłaciłam 80
              zł, za samo ciecie i prostowanie 40, mysle ze nie jest to kosmiczna
              cena < fryzjer na moim osiedlu bierze 35 a jakosc o wiele gorsza>
              mam jednak jedno zastrzeżenie, troche nie odpowiada mi to ze
              niemalze na sile wciskaja firmowe szampopny i odzywki, troche
              zraziałm sii kiedy usłyszalam ze mama bardzo zniszczone włosy i
              jedyna odpowiednia odżywka i szampon plus moge kupic tylko u nich.
              <cena szmponu 70 zl>
              • Gość: xyz Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:40
                Nieprawdą jest, że dobre kosmetyki do włosów można kupić jedynie w
                salonach fryzjerskich. Ja korzystam z usług sklepu fryzjerskiego na
                ul. Słowackiego. Oni mają te same kosmetyki co salony fryzjerskie,
                ale troszkę tańsze.
                • Gość: just_ii Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:42
                  zgadzam sie z Toba xyz i dlatego napisałam ze własnie to ze troche
                  nachlnie usiłuja sprzedac swoje produkty nie odpowiada mi w tym
                  salonie fryzjerskim i tekst : powinnas uzywac naszych kosmetykow a
                  nie np marki ***bo tamte sa przereklamowane a jak skonczymy fryzurke
                  to dobiore ci odpowiedni zestaw.
              • Gość: Hier Re: fryzjer IP: *.tkdami.net 21.10.07, 00:19
                Podnoszę.
                Może ktoś podzieli się jeszcze jakimiś opiniami nt.Szeherezady?
                • Gość: onaona5 Re: fryzjer IP: *.aster.pl 25.10.07, 18:55
                  Chętnie sie podziele ... może i Pani Monika ładnie strzyże i czesze, ale chyba
                  za bardzo nastawila sie na zarabianie!
                  umowila sie ze mna na strzyzenie na 17, jak przyszlam punkt o 17 to zaczynala
                  strzyc inną kilientkę, wiec ja musialam czekac, podeszla do mnie o 17.20 i
                  mialam wrazenie ze w ogole sie nie stara obcinajac mnie - b.sie spieszyla i
                  ciagle zerkala i odchodzila do innego stanowiska (miala umowione kilka klientek
                  naraz - to jest przegiecie!) obciela mi jakies 2 cm włosów, i oczywiscie suszyla
                  mnie i prasowala włosy jakas uczennica, która szorowała szczotką do modelowania
                  po mojej twarzy i parzyla suszarką! No i oczywiscie zaplacilam za ta przyjemnosc
                  zdecydowanie za duzo!
                  Pani Moniko - moze przydaloby sie poswiecac klientka wiecej czasu!
    • Gość: oliii Re: fryzjer IP: *.radom.pilickanet.pl 08.10.07, 11:15
      podnosze topik
      dziewczyny podzielcie sie swoimi opiniami :)
      • Gość: Ewka Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:11
        ja kiedys chodzilam do p.Doroty do Veny na 25czerwca,wczesniej na
        gorze,od 2-3lat b.ladny wystroj na dole,w glębi.To dobra
        fryzjerka,ale sprawia wrażenie b.wynioslej,zarozumialej i jest
        b.droga.Podciecie,nie obcięcie,a uwazam,ze to ogromna
        roznica,kosztuje50zł i niestety,Jej sie nigdy nie spieszy!!Balejage
        na srednie wlosy od 150zl,to b,drogo,zwazywszy,ze odrost juz za
        niecale 2miesiace trzeba zrobic.Szukam dobrej,ale tanszej,poleccie
        kogos!
        • Gość: vvv Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 11:54
          Venę znam i mam podobne zdanie o p.Dorocie jak w poście
          wyżej,klientki od niej uciekają! Ach...szkoda gadać...
    • Gość: pozdrawiacz Re: fryzjer IP: *.tkdami.net 14.10.07, 19:20
      Polecam Pana Posła Marka Suskiego. Może kilka takich fuch pomogło by
      mu wrócic do zawodu w którym jak sądze sprawdzał się lepiej niż w
      polityce. Bylo by to napewno z pożytkiem dla narodu a zwłaszcza dla
      naszego miasta.

pozdrawiam
      • Gość: radomianka Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 15:55
        Pani Kasia na Korei :-) rewelacyjnie strzyze, a mam krotkie wloski, dostosowuje
        sie do potrzeb klienta i jego sugestii, grzeczna.
        Place 20 zl zamycie, strzyzenie i wysuszenie, z modelowaniem 25,00
        pozdrawiam tych co mnie na ulicy pytaja gdzie sie strzyge hahha. Na Korei w
        duzej hali
        • Gość: ONA45 Re: fryzjer IP: *.138.udn.pl 27.10.07, 13:49
          Ja polecam Salon Fryzjerski Beata, koło katedry. Sprawdzony,
          normalne ceny, dobre kosmetyki, mila atmosfera, ładny wystrój,
          gorąco polecam.
          • Gość: oliiii Re: fryzjer IP: *.radom.pilickanet.pl 09.11.07, 12:40
            piszcie dalej drogie Panie
            Panowie chwalcie sie fryzurami swoich kobiet :)
            • Gość: klientka salonu Re: fryzjer IP: 82.139.36.* 10.11.07, 13:43
              OGÓŁEM FRYZJERZY W RADOMIU TO KARIEROWICZE I JAK KOMORNIK
              WYCIAGAJA Z NAS OSTANIE PIENIADZE- NO MOI DRODZY CZY ZA BALEJAZ CZY
              TEŻ KOLOR POWINNAM ZAPŁACIC PONAD 120ZŁ(WŁOSY PÓŁDŁUGIE) NA TRZY DNI
              CHODZENIA???!!! BO TYLE CZASU WŁASNIE TRWA KOLOR POŁOZONY PRZEZ
              PANIA MONIKĘ Z SECHERYZADY- TAK... TAK.. JA ROZUMIEM ŻE ONA MUSI 6
              RAZY BYC NA WAKCJACH NA BORA BORA ALE DOPRAWDY PANI MONIKO PAZERNOŚĆ
              NIE POPŁACA- WIĘCJE SZACUNKU DO KLIENTA BO NAPRAWDE PANIA PRZEKLNĄ!
              • Gość: ekspert Re: fryzjer IP: 82.139.36.* 10.11.07, 13:51
                KOLEJNY SALON DO BANI TO "AWANGARDA"-(HAHAHA:) NA USTONIU NA
                PRZECIWKO GLOBI- DŁUGO BYM MOGLA PISAC O WŁASCICIELCE ( OKROPNA BABA-
                PANI MARTA) KTORA MA MEZA DILERA SAMOCHODOWEGO I CALKIEM JEJ PALMA
                DO GLOWY UDERZYLA- TO W DODATKU ZAMIAS WYKONAC KOLOR O KTORY JA
                PROSIMY WYKONUJNE KOLOR JAKI JEJ PO PROSTU WYJDZIE I JESZCZE
                BEZCZELNIE SMIE WMAWIAC ZE JEST WSPANIALY- STRZEZCIE SIE DZIEWCZYNY
                OD TAKIEJ OBSLUGI BO JAK NIC ZAPLACICIE SLONO ZA ZLA OBSLUGE!!!
                P.S MONOTONNOSC STRZYZENIA TO JEJ DOMENA- KURSY KURSY DOSZKALAJACE
                PANI MARTO!!!!!
                • Gość: aseret Re: fryzjer IP: *.rad.vectranet.pl 11.11.07, 22:17
                  kja tez byłm niezadowolona z Awangardy wprawdzie mój kolor trzymał sie aż 2 tygodnie a kasa spora beznadzieja polecam po drugiej stronie przy schodkach salon Prestiz a w nim pania Marzene jastem baedzo zadowolona
              • Gość: klientka Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 00:23
                Nikt nie każe ci tam chodzić a to normalne ze jak ktoś ciężko
                pracuje to czasami chce gdzies odpocząć.Widze że jestes poprostu
                zazdrosna i nie ma na to wytłumaczenia.A zazdrość to bardzo zła
                cecha która chce wyrządzać krzywde. Ja chodze i polecam jestem
                zawsze zadowolona i wyrozumiała jeśli chodzi o czekanie-nie
                oszukując wszystkie się spóźniamy a to zakłóca całą pracę. Trzeba
                sie tylko w to wczuć. szecherezasda to salon jakiego nie ma w
                radomiu. Pozdrawiam - stała kliedntka
        • Gość: ania Re: fryzjer IP: *.radom.pilicka.pl 17.12.07, 20:28
          nie powiedzialabym ze na korei tak dobrze obcinaja,bylam tam
          ostatnio i zadna rewelacja,troche mi podciela i juz,przod to sama
          bym sobie tak nozyczkami przejechala(ale nie wiem jak miala na imie
          ta fryzjerka-bardzo mloda,czarne wlosy,pewnie jeszcze bez
          doswiadczenia- wiec moze chodzi nam o inna.
    • Gość: gość Re: fryzjer IP: 82.139.32.* 24.11.07, 19:32
      Ja polecam salon "clivia" na Południu i pania Sylwię, malowanie
      odrostów z lekkim balejażem 100zł, włosy do ramion. Miła doradzi,
      produkty Goldwella. nie polecam salonu "vip" na Skłodowskiej , zero
      profesjonalizmu we fryzjerstwie, choć tipsy pierwsza klasa, choć to
      kosztuje
      • Gość: assdfsd Re: fryzjer IP: *.radom.pilickanet.pl 21.02.08, 11:11
        powrot do tematu
      • Gość: edyta Re: fryzjer IP: 195.93.162.* 01.06.19, 08:14
        Nie polecam tego salonu. Pomimo wcześniejszego zapisu nie zostałm przyjęta w tak ważnym dla mnie dniu ślubu córki. Zapisałam się na dwa tygodnie przed wizytą,dostałam karteczkę na godzinę 9.30 a gdy przyszłam o godzinie 9.15 czyli na 15 minut przed uczesaniem Pani stwierdziła, że się spóźniłam bo miałam wizytę na 9.00 i mnie nie przyjmie. Na 2 i pół godziny przed ślubem zostałam na "lodzie"... tak się nie robi!!!. Mam świadomość, że ludzie sa omylni, że może zajść jakaś pomyłka, ale błedy trzeba naprawiać a nie traktować klienta jak zło konieczne.
        • Gość: edyta Re: fryzjer IP: 195.93.162.* 01.06.19, 08:25
          Pomyliłam się nie chodziło o Salon Clivia, ale o Zakład Fryzjerski przy ulicy Policznej 2 na os. Południe... przepraszam za pomyłkę.
    • Gość: wkur Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 11:39
      Proponuję zamknąć ten wątek. Jak ktoś chce się reklamować niech
      wykupi reklamę w radomskich mediach.Toż to bardzo sprytnie
      zakamuflowana reklama.
      • jahelenka Re: fryzjer 21.02.08, 17:27
        Bynajmniej!!! Zachęcam do dalszych komentarzy.
        • Gość: zadowolony Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 18:02
          www.malgorzatka.pl
          • Gość: oli Re: fryzjer IP: *.radom.pilickanet.pl 25.02.08, 15:22
            ten salon malgorzatka otworzyl sie wlasnie blisko mego domku
            czy to jest nowy salon czy przeniesiony wie ktos moze?
            no i przede wszystkim czy dobry?
            • Gość: bardzo wazne Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 14:01
              nie wiecie moze czy p.Ilona z salonu "Beata" na ul Prusa w ogole
              wroci? robila swietne wlosy, bylam naprawde bardzo zadowolona!!
              • Gość: fuszerka Re: fryzjer IP: 78.88.18.* 08.09.08, 21:31
                nie polecam salonu na ul. milej w radomiu tej "slynnej" pani Moniki
                co mi zrobila z wlosami to smiech na sali,wlosy zapuszczalem
                praktycznie 4 miesiace chcialem jak na zdjeciu co sobie
                znalazlem,poszedlem do salonu 4 sierpnia na zeromskiego na przeciwko
                kasztanow obciela mi wlsoy ok 0,5 cm prawie bylo idealnie tylko boki
                za krotkie.poszedlem na mila...pokazalem zdjecie pani obciela mi
                wlosy na krotko i stwierdzila,ze musze zapuszczac wlosy na
                dluzsze....porazka.nie polecam !!!
                • Gość: gogo Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 23:29

Nie rozumię, skoro ktoś obcioł Ci włosy tak jak chcialeś to dlaczego
                  skorzystałeś z usług innego fryzjera
                  pokazywać zdjęcie... po co
          • Gość: niezadowolony Re: fryzjer IP: *.radom.pilicka.pl 23.03.10, 10:54
            odradzam malgorzakte.pl na osiedlu golebiow II.. calkowity brak profesjonalizmu...
            • Gość: ........ Re: fryzjer IP: 80.249.5.* 06.12.10, 22:24
              hmmm to co z ta małgorzatka nie tak
    • nikka22 Re: fryzjer 25.03.08, 10:41
      na ślubną fryzurę poszłam do salonu BEATA na Prusa przy katedrze. bardzo łada
      fryzura, miła obsługa, koszt to chyba było 50zł lub 60zł.
      poza tym na ul.Szklanej jest salon Vizo i tam długie włosy można podciąć za 20zł
      - także jestem zadowolona. Kiedyś chodziłam do Twojego Stylu na Moniuszki -
      także fachowa obsługa!
      • Gość: Pik Re: fryzjer IP: 82.139.48.* 28.03.08, 07:41
        Ten salon Małgorzatka nie wygląda zachęcająco od środka. Tragiczny wystrój,
        krzesełka itd.
        W życiu bym nie poszła do fryzjera, który ma tak zły gust.
        Fe.
        • Gość: BARTUŚ Re: fryzjer IP: 188.33.25.* 06.04.10, 15:41
          Zgadzam się z toba ten salon MAŁGORZADKA to FUJJJJJJ... Ale zato plecam salon KREATORIUM NA KELE SKRAUZA 13 ..Kiedzys był na ul. focha a le został przeniesiony ...POLECAM NORBERTA
    • Gość: jony Re: fryzjer IP: *.gprs.plus.pl 06.04.08, 21:57
      czesc super salon jest w biedronce na paderewskiego Fashion sie
      nazywa dobre fryzjerki tam pracuja i fajne solarium maja z bryza.
      • Gość: miki Re: fryzjer IP: 188.33.18.* 24.03.10, 22:20
        Ten salon to całkowita porażka. Jakiś gość chyba nawet nie fryzjer chciał mnie naciągnąć na kilka zabiegów po ok 200 zł żebym wróciła z włosami do swojego koloru. Nigdy więcej tam nie wrócę i nnych przestrzegam.
        • Gość: nniiniininini12345 Re: fryzjer IP: 188.33.25.* 06.04.10, 15:57
          to naciągaczno
          • Gość: barte Re: fryzjer IP: 188.33.25.* 06.04.10, 16:00
            Ja polecam bardzo salon fryzjerski kreatorium. Na ulicy kele-krauza 13 a najbardziej NORBERTA.
        • Gość: BARTUŚ Re: fryzjer IP: 188.33.25.* 06.04.10, 16:07
          Ja ploecam salon kreatorium na kele -krauza 13 a szczegulnie norberta.Ale zato nie polecam salonu faschion za paderewskiego 17 obok biedronki to naciagacze zgadzam sie z toba.
          • Gość: :( Re: fryzjer IP: 109.243.214.* 06.04.10, 23:25
            A ty to kolego aż takim debilem jesteś że musisz się podpisywać kilkoma ksykami. A skoro tak reklamujesz już jakiś salon to podaj ku temu porządne podstawy bo ograniczając się tylko do adresu dajesz świadectwo nieudacznikom którzy muszą uciekać się do takiego szukania klientów. Widać ich rzekomo reklamowany przez ciebie profesjonalizm nie jest w stanie spowodować że zadowoleni ludzie polecają ich innym.
            • Gość: Monika113 Re: fryzjer IP: 109.243.216.* 07.04.10, 17:45
              A ja terz polecam SALON FRYZJERSKI KREATORIUM NA KELLE-KRAUZA 13 A NAJBARDZIEJ NoRbErTa.. Więc się odwal KRETYNIE
    • Gość: wagrafka Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 12:40
      Do p. Moniki (Szeherezada) zaczelam chodzic jeszcze wtedy, gdy pracowala u swojego kuzyna Kacpra. Na poczatku bylam bardzo zadowolona- mloda , kreatywna, starala sie. Jednak po otwarciu wlasnego biznesu dziewczyna nastawila sie TYLKO na zarabianie pieniedzy. Liczy sie czas i kasa. Byle szybciej obsluzyc klientke , a przy okzaji jeszcze jej cos wcisnac z kosmetykow. Bo tylko one sprawia, ze farba bedzie trzymac sie dluze, ze wlosy beda wygladac piekniej.. Pani Monika z samej sprzedazy kosmetykow ma jakies 20-30 % zysku, wiec warto poswiecic troche czasu na urabianie klientek.
      Zdecydowanie nie polecam tego salonu. Prosze nie dac sie nabrac na eleganckie wnetrze, ktore sprawia wrazenie profesjonalnego salonu fryzjerskiego, bo takim na pewno nie jest.
      • Gość: FFF Re: fryzjer IP: *.poczta.lublin.pl 12.06.08, 19:38
        JA NIE DŁUGO BĘDĘ SIE TAM CZESAŁA DO ŚLUBU, WIĘC NAPWENO PODZIELE
        SIĘ Z WAMI SWOIMI SPOSTRZEŻENIAMI
        • Gość: olla Re: fryzjer IP: *.164.udn.pl 17.06.08, 12:56
          ja bardzo polecam salon na ulicy Wałowej "Stara perukarnia". Właścicielem jest
          młody fryzjer Michał Kowalczyk i bardzo jestem zadowolona z jego usług. po za
          tym jego salon ma niesamowite wnętrze i wchodząc tam czuje sie coś wspaniałego.
          Naprawdę gorąco polecam. Wałowa i róg Grodzkiej.
          • Gość: K Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 17:03
            Ja Zgadzam sie z Twoja Opinia i tez polecam salon fryzierski na
            wałowej << Stara Perukarnia>> Jestem z Nieog Zadowolona a Fryzier
            wyczynia cuda z byle czego :):)
          • Gość: Karola Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 17:09
            Zgadzam sie z Toba Olu:) i Tez polecam ten salon na wałowej "Stara
            perukarnia" Byłam tam raz i bardzo stresowalam sie wizyta ale
            Klimat jaki tam panował i Spokoj Fryziera wiedzialam ze oddaje sie w
            ręce profesjonalisTy i nie Myliłam sie byłam naprawde zadowolona i
            teraz zostaje stała Klientką:) Ale kazdy musi sie przekonac na
            wlasnej skórze...Ja zaufalam i nie zawiodlam sie a Fryzier jest
            naprawde najlepszy....Polecam:) pozdrawiam
            • Gość: didiloczek Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:32
              W Starej Perukarni wystrój jest faktyczne ładny i oryginalny, podają
              dobrą kawę, ale czeszą i strzygą tak sobie. Poza tym nie mają chyba
              stałych cen, za niemal identyczne uczesanie raz biorą 50 zł, a raz
              60. ostatnio byłam tam umówiona na 15.00, a weszłam o 16.00.
              fryzjer obciął mnie ogólnie dobrze i włosy mi się ładnie układają,
              ale widać, że nie potrafi układać fryzur z włosów kręconych, jak od
              niego wyszłam, to szybko do samochodu, do domu i głowa pod kran,
              bo wyglądałam fatalnie. Co świadczy o tym, że ci fryzjerzy średnio
              znają się na swoim fachu.Wyprostować włosy to nie jest jakaś wielka
              sztuka, ale zrobić coś ładnego z kręconych, to jest dopiero cenna
              umiejętność!
              • Gość: kalinna Re: fryzjer IP: *.cdma.centertel.pl 08.05.10, 16:45
                Więc zawitaj do szeherezady jak w starej perukarni Ci nie odpowiada. Tam czy z kręconych czy z prostych włosów będziesz mieć fryzurę na 5. Szczególnie polecam dwie blondynki Monikę i Martę.
              • Gość: NINA stara perukarnia IP: *.nrth.cable.ntl.com 28.07.10, 13:54
                dziewczyny a w którym salonie teraz pracuje Michal co pracował u
                Kacpra??? wiecie?
                ja sie wybieram teraz i jestem zaniepokojona tymi opiniami, nie wiem
                na ktory sie zdecydować. Uzywam kosmetyków do włosów KEUNE, ale nie
                wiem na jaka firme się zdecydować Goldwell? Wella?
                Schwarzkop?...przylatuje z Australii do kolezanki na wesele i musze
                się gdzies uczesać ufarbować, mialam isc do Szeherezandy ale jak p.
                monika uslyszy ze jestem za granicy to policzy mnie chyba z 1000zł
                hahahahaha nie chodzi o kase chce profesjonalistki, u nas mają inne
                styl,dlatego wole zrobic to w Polsce. Pomozcie???
          • Gość: mmalinka Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 11:22
            ZDECYDOWANIE TAK - "Stara Perukarnia" Fryzjer Michał Kowalczyk !!!!!

Michała poznałm pzrez moją koleżankę, która jest jego stałą klientką
            od wielu lat, jeszcze z czasów kiedy nie miał swojego salonu i
            pracował u Kacpra na ul. Żeromskiego. Sama jeszcze u niego nie
            byłam, chyba dla tego że boję się fryzjerów, długich terminów
            oczekiwania, a włosy obcinam, gdy najdzie mnie chwila u
            przypadkowego fryzjera i w większości nie jestm zadowolona.
            Natomiast moja koleżanka jest mu wierna i zawsze wychodzi
            zadowolona ! Michał potrafi doradzić obcięcie i kolor do urody i
            stylu, potrafi zmienić utarty od lat wizerunek, a w dodatku nie
            zrobi nam czegoś - czego może byśmy w danej chwili chciały - jeśli
            uważa, że będzie nam w tym paskudnie, albo fryzura jest beznadziejna
            i nie do przyjęcia. Dlatego warto go cenić, bo nie zrobi czegoś dla
            kasy, co uważa za niestosowne. W dodatku Michał ceni naturalność,
            tak że po wyjściu od fryzjera nie rzucamy się nachalnie w oczy
            wszystkim przechodniom - że właśnie od niego wyszłyśmy, a raczej
            wyglądamy jak byśmy były tak naturanie piękne zupełnie przypadkowo -
            nonszalancko od niechcenia :)
            A żeby moje słowa miały poparcie, to dodam ze właśnie dzisiaj jestem
            wreszcie umówiona do Michała i na pewno nie omieszkam się pochwalić
            swoją nową fryzurą :)
          • Gość: a Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 09.07.11, 22:10
            Wałowa i rog Małej.
      • Gość: E Re: fryzjer IP: 82.139.48.* 04.07.08, 22:09
        Zupelnie sie nie zgodze z tym, co zostalo napisane wyzej. Do p. Moniki chodze
        regularnie, swietnie obcina wlosy, caly czas mowi, co bedzie robic z wlosami, w
        międzyczasie pyta, czy mi się podoba, czy zgadzam się na takie i takie zmiany, w
        razie czego poprawia. Ot, czesałam się na studniówkę - zrobiła jedna wersję
        fryzury, po czym stwierdziła, że jednak ma inną koncepcję i chce coś zmienić, a
        przecież mogła machnąć ręką i wziąć pieniądze.
      • Gość: Cocco Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 21:23
        Ja również na początku byłam zadowolona z p. Moniki, ale od jakiegoś
        czasu coś się z nią dzieję, chyba kasa uderzyła jej do głowy, nie
        wierzcie w to, że do niej jest tyle klientek i trzeba długo czekać
        na wizytę, ona po prostu pracuje 2-3 dni w tygodniu!!! pewnie
        zapisuje klientki z całego tygodnia !!! Niestety Pani Moniko, nie da
        się mało pracować i mieć dużo kasy !!! W jednym czasie obsługuje 3-4
        klientki jednocześnie, co jest strasznie wkurzające, bo ciągle
        odchodzi do innej, a później praktykantka myje, czesze, już nie
        wspomnę, że przy tym czesaniu połowę włosów wyrywa, rzuca cuchnący
        stęchlizną ręcznik, leje na głowę raz wrzątek, a później zimną wodę
        i wodę do uszu, a jak suszy, to głowę przypala suszarką. Ja wiem, że
        gdzieś musi się uczyć, ale na pewno już nie na mojej głowie !!!!
        Pani Monika powinna dla takiej praktykantki znaleźć troszkę
        czasu....... Mało tego p. Monika nie ogarnia wszystkiego i dlatego
        ostatnio strasznie niszczy klientkom włosy (to jest nie tylko moja
        opinia – bardzo dużo stałych klientek ostatnio ją opuściło), a
        później zachęca do zakupu kosmetyków, bo włosy są zniszczone.
        Zupełnie przez przypadek trafiłam do p. Beatki na ul. Prusa i jestem
        bardzo zadowolona, nareszcie mam zdrowe, lśniące włosy, a na tym
        najbardziej mi zależało, jak sobie pomyślę, że dalej chodziłabym do
        p. Moniki, to aż mi ciarki przechodzą.... miałam bardzo połamane
        włosy, chociaż bardzo regularnie używałam kosmetyków polecanych
        przez p. Monikę (zresztą aktualnie dalej używam) p. Beata i p.
        Monika używają takich samych kosmetyków, więc dlaczego u p. Moniki
        miałam połamane, spalone włosy, a u p. Beaty mam zdrowe i lśniące
        (rozjaśnione)???? p. Moniki - Szecherezada NIE POLECAM ZDECYDOWANIE
        BO TERAZ NISZCZY WŁOSY, kiedyś naprawdę było lepiej !!!
      • Gość: ;) Re: fryzjer IP: *.bredband.comhem.se 25.04.10, 18:04
        Szeherezada jest ,,The Best ..''
        A Wy ludziska spoglądajcie czasami na siebie a nie patrzycie na czyiś portfel ze tak napisze .Co Was to obchodzi ile zarabia ?
        Wasz temat ?
        A jak chcecie zarabiac taką kase to za nauke sie wezcie :D
        I zostancie Fryzjerami :D
        • Gość: Kaska Re: fryzjer IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.05.11, 12:33
          Ja rowniez nie polecam Scherezady,p.Monika tylko umie zbijac kase a jej fryzury sa do d....
      • Gość: Agnieszkaaa84 Re: fryzjer IP: *.164.tronic.pl 11.08.11, 19:54
        Ja osobiście polecam P. Zuzę na ul.Helleńskiej na os.południu jeśli ktos kojarzy:)2 miesiące temu szłam własnie na wesele i od razu ostrzygła mnie młodzieżowo czyli asymetrycznie jeśli komuś nie przeszkadza taka fryzura byłam u niej godzine porozmawiałysmy przy okazji i wogle ciepła atmosfera przyjmuje tylko ona wnętrze skromne ale i ładne odżywke mi nałozyła na głowe bo chciałam też by wyprostowała mi fryzure co prawda troszke za krótko obcięła mnie ale sama chciałam krótsza fryzure z grzywką jesli ktoś chce sie zapisać do niej lub podać dokładniejszy namiar numer tel.to pisać byłam u niej drugi raz co prawda ceny poszły w góre 40 zł za modelowanie bo tak to strzyzenie 35 zł ale warto wydać jeśli ktoś lubi poeksperymentować a jesli nie to obetnie też napewno inaczej fajna dziewczyna to sie miesci w podwórku niedaleko przystanku od klatek schodowych na pewno nie polecam s.fryzjerskiego Szyk na południu praktycznie facetka niezbyt przyjazna szybko strzygła w niecałe pół godziny czułam sie jak na szpilkach heh i drogo bierze
    • Gość: poluska Re: fryzjer IP: 82.139.34.* 04.07.08, 14:47
      ja baaardzo serdecznie polecam salon Kameleon (nie mylic z tym koło Łaźni) na
      Chrobrego - obok cukierni Wasilewskiego! wczoraj byłam i jestem baaaardzo
      zadowolona. baardzo miła obsługa, fryzjreki doradzają, pomagają w doborze fryzur
      i przede wszystkim SŁUCHAJĄ. Polecam p. Dorotę!
      • Gość: abcd Re: fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 13:07
        co sądzicie o salonie małgorzatka? zamierzam sie tam czesac na slub i prosze o
        opinie!!!
        • Gość: ............ Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 08:59
          no i jak wyszła twoja slubna fryzura???
    • Gość: Kania Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:44
      Do slubu czesała mnie p.Monika ( nawet nie wiedziałam ze ona jest
      tak sławna w Radomiu). Z moich bardzo kiepskich włosow zrobiła mi w
      20 min. wspaniała fryzure! kazdy byl zaskoczony!ale uwazam,ze jest
      bardzo droga i nawet nie umyli mi tam włosow!Zapłaciłam kupe kasy
      ale wygladałam naprawde super! Raz sie zyje!
      Ale olewaja u p.Moniki klientow i tyle! kobita ma talent ale troche
      przesadza!
      • Gość: aaa Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 21:57
        Bardzo przesadza, mi znniszczyła włosy rozjaśniaczem
        • Gość: ella Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 16:58
          Co to za głupi temat ta pseudofachowość radomskich fryzjerów.
          Dobrowolnie chodzicie do ich salonów płacicie krocie za to co
          skromna ale sumienna i pracowita fryzjerka zrobi w dogodnym dla nas
          terminie i w rozsądnej cenie.A co najgorsze i wręcz niesmaczne to
          to , że potem tak krytykujecie innych. W ten sposó wydajecie tylko
          świadectwo o sobie. Myślę że czas zakończyć ten wątek.
          • Gość: Evka Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.10, 01:44

zareklamuję takim razie świetny salon na ul. Milej " Studio Fryzur Monika
            Pysiak" - nie mylić z p. Moniką niejakiej szecherezady! Otóż w tym salonie
            pracuje również P. Monika, która jest rewelacyjna, utalentowana. Poza tym pod
            wyszkoliła pod swoimi skrzydłami :) wspaniałe dziewczyny między innymi
            wspomnianą już na tym forum p. Olę. Naprawdę polecam!!!!! Nowocześnie urządzony
            salon, miła obsługa, kawka etc. I nie niszczą włosów!!! Acha, i co to ma do
            rzeczy , że na ślubną fryzurę poświęca 30 min? Nic! Jak sie ma pomysł i talent!
            to efekt jest super. No i moja fryzura ślubna została zrobiona w 15 minut hehe
            efekt super i później luzk, czas na kawkę , bezstresowo.
      • Gość: smagowski Re: fryzjer IP: 188.33.25.* 06.04.10, 15:54
        POLECAM SALON KREATORIUM.. ciecie z modelowaniem 40-80 1 kolor 120-150 balejage 190-250
      • Gość: smagowski Re: fryzjer IP: 188.33.25.* 06.04.10, 15:55
        POLECAM SALON KREATORIUM.. ciecie z modelowaniem 40-80 1 kolor 120-150 balejage 190-250.
    • Gość: eww Re: fryzjer IP: 195.93.163.* 12.09.08, 09:27
      a p. IWONKA z Czachowskiego wis a wis ZUS-u? szkoda ze jej nie ma
      już- wyjechała- super fryzjerka z polotem,fantazja, umiała doradzic,
      bez szablonu. szkoda że już w Warszawie pracuje!
      • Gość: thebeściara Re: fryzjer IP: 93.105.144.* 20.09.08, 11:46
        a ja chodzę na Kościuszki, salon pod cornerem, dynindos, albo cos takiego,
        naprawde rewelacja. Nie jest drogo, za balejage, obciecie, nawilzenie i
        wyprostowanie dlugich wlosow place 140zl. I Pani Iwonka i pani Ania jest
        swietna:) I kawki sie napijesz:) Bardzo sympatycznie, polecam.
        • Gość: Ali Re: fryzjer IP: 83.238.100.* 13.10.08, 12:34
          Ja również polecam wszystkim, którzy chcą wyjść zadowoleni ze swojej
          nowej fryzurki salon" Stara perukarnia". Jego właścicielem jest
          Michał Kowalczyk i mieści się na ulicy Wałowej: wystrój plus obsługa
          super. Chłopak ma naprawde talent i bardzo fajne pomysły na świeżo
          wygladające włosy. Za każdym razem jestem zadowolona z obcięcia i z
          koloru, który dobrany jest do mojego naturalnego i kiedy włosy
          odrastają praktycznie nie widać różnicy. Naprawde polecam!
          • Gość: ja Re: fryzjer IP: *.na.pl 11.04.09, 20:17
            A ja polecam panią Asię,która nie pracuje w zakładzie,tylko czesze w domu u
            siebie na Andersa 7m.31.Jest niedroga i dobrze czesze.A przecież żeby być
            zadowolonym z uczesania nie trzeba mieć paragonu z zakładu,bo i tak nie nosi się
            go na głowie.
      • Gość: malina Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 09.07.09, 13:18
        Jeśli mówimy o tej samej fryzjerce (taka blondynka szczupła, bardzo wesoła-
        salon o nazwie Iva, tylko to jest na Dzierzkowskiej- przy Czachowskiego) to
        zgadzam się w 100%. Obinałam się u niej ale dosc dawno temu i fryzurkę zrobiła
        mi super, a w dodatku sama mi doradzała ją, bo ja jak zwykle nie byłam
        zdecydowana na nic konkretnego. Ceny też przystępne. Byłam tam dzisiaj i parę
        dni wcześniej ale nie można jej zastac. To prawda, że już nie obcina tam?
    • Gość: kassssssssssssssss Re: fryzjer IP: *.253.udn.pl 13.10.08, 23:23
      Najlepszy Salon Beata na Prusa przy katedrze, polecam Milenke :)
      Wspaniała atmosfera i jestem zawsze bardzo zadowolona !!
      • Gość: zizi Re: fryzjer IP: 195.150.165.* 23.10.08, 18:24
        ale ceny tragiczne! ja tam wiecej nie pojde ;/
        • Gość: aaaaa Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 14.11.13, 17:23
          hm mi powiedziano za balejaz 400 zl hahaha..
      • Gość: lusi Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 09:50
        Owszem salon na prusa jest ok.Są dwie fryzjerki które wiedza w czym
        bedzie nam dobrze i to jest szefowa i jeszce jedna ale nie znam jej
        imienia.Ostatnio obcinała mnie jakas inna fryzjerka i wyszłam bardzo
        wkurzona ! Nie wiem po co tyle tam tych ludzi pracuje skoro
        wiekszosc nie ma pojecia co do fryzjerstwa . Nie wspomne o myciu bo
        strasznie szarpia nawet przy rozczesywaniu :(
      • Gość: xlxlxlxlxlx Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 22:13
        A ja nie polecam salonu na Prusa. Palą tam włosy rozjaśniaczem i liczą obie krocie za usługę.Chodzę już gdzie indziej ale nie powiem gdzie jak będe zadowolona to napiszę.
      • dodi23 Re: fryzjer 10.04.09, 01:44
        Ja jestem zadowolona z mojego fryzjera :)zawsze potrafił mi dobrać fryzurę pod
        mój gust i tak aby była na czasie! :) teraz pracuje u pani Iwonki na Żeromskiego
        57/11 Jest młody, ale ma chłopak fach w rękach.Widzę jak za każdym razem
        dopieszcza moje włosy i stwierdzam że jest profesjonalistą.Nie zawiedziecie się
        :)Ma na imię Arek.Dla zainteresowanych podam też numer do salonu 385-89-90.(Dla
        ciekawych)Ostatnio byłam w salonie...słyszałam ze pani Iwonka wróciła z Warszawy
        po sporym okresie nieobecności a z tego co czytałam niektóre dziewczyny z forum
        chodziły do niej więc to może być cenna informacja:) Pozdrawiam Dorota
        • Gość: sprawdzilam Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.09, 11:57
          ja natomiast mam inne odczucia co do salonu,tna na jedno kopyto,zero
          profesjonalizmu i doradzenia klientowi,robia tak jak im wygodnie i
          sie uda a nie jak klient sobie zyczy.poza tym pachnie tam wiejska
          tandeta.
          • Gość: sprawdzilam Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.09, 11:59
            oczywiscie chodzi o niby salon (nora) na Żeromskiego 57
    • Gość: Ala Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 31.10.08, 07:57
      w kamienicy Żeromskiego 25 jest gabinet fryzjersko-kosmetyczny jeden z
      najgorszych nie tylko w Radomiu ale i w całej Polsce dziewczyny omijajcie
      "Violę"z daleka bo będziecie gorzko płakały,a ponadto może Urząd Skarbowy
      przejrzy tez zakład wiele ciekawostek z pewnością znajdzie.
    • Gość: Ania Re: fryzjer IP: *.radom.vectranet.pl 02.11.08, 15:49
      Ja nie polecam salonu w bramie na Żeromskiego 25 to co mi p.Dagmara zrobiła z
      włosami to jej nigdy nie daruję.Za to polecam salon fryzjerski na Kusocińskiego
      21 p.Marzenka super czesze,super fryzurki robi,balejaże itd.
      • Gość: czarownicaaa Re: fryzjer IP: *.radom.pilickanet.pl 19.11.08, 12:26
        up
        • Gość: Asia Re: fryzjer IP: 82.139.50.* 19.11.08, 22:52
          A ja byłam dziś po raz pierwszy w Kreatorium. Obcinał mnie chłopak,
          (nie znam imienia) i jestem super zadowolona. Nie miałam jakiegoś
          konkretnego pomysłu na fryzurę. Zaproponował, doradził i efekt
          naprawdę jest świetny.
          Obcinanie, farbowanie, prostowanie 110 zł , w tym pyszna kawka.
          • Gość: e.k. Re: fryzjer IP: 89.108.221.* 25.11.08, 00:15
            Polecam (jako facet) Kreatorium - Norbert i Aneta profesjonalisci!
            • Gość: xyz Re: fryzjer IP: *.ip.netia.com.pl 25.11.08, 21:17
              Chodziłam do Kreatorium. Zresztą nawet polecałam go na tym forum.
              Byłam zadowolona. Wychwalałam ich zawsze w pracy, zresztą efekt był
              widoczny. Moja koleżanka z pracy pojawiła się któregoś dnia po
              wizycie u fryzjera. Miała źle dobrany kolor, fyzurę i wyglądała
              niekorzystnie. Była właśnie w Kreatorium.
              • Gość: Mała Czarna Re: fryzjer IP: *.centertel.pl 07.02.09, 23:31
                A ja od dwóch lat chodzę do Pani Krysi na Młynarskiej.Wystrój dość obskórny, stara kamienica, uprzedzam. Mam bardzo krótka fryzurkę, ale za każdym razem spędza nade mną około godziny. Włosy są tak dobrze obcięte, ze nawet kiedy urosną około 3-5 cm, to fryzura nie traci kształtu. Co ważne, pomimo, że jest to krótka fryzurka, to nie tnie mnie po męsku - wszystko jest dokładnie dopracowane i każdy kosmyk osobno wycieniowany. Pani Krysia nie ma tzw. maniery - że wszystkie klientki na jedno kopyto. Jest to fryzjerka z zamiłowania, tytuł mistrzowski, lata doświadczenia i fach w ręku. Tylko najpierw trzeba jej dokładnie wytłumaczyć czego oczekujesz, w trakcie zadaje wiele pytań w jaki sposób się czeszesz, jak np. kosmyk - dłuższy, czy krótszy itp. Polecam. Nawet 18tki wychodzą zadowolone. Ceny - ja za mycie + strzyżenie (około 1h) 15 zł ostatnio płaciłam. Mamuśkę też namówiłam i jest zadowolona.
                • Gość: izi Re: fryzjer IP: 93.105.151.* 30.03.09, 20:35
                  Nie rozumiem o co wam chodzi ludzie.Dla jednych tanio jest dobrze,dla innych
                  wazne jest zeby miec swietne wlosy,nie koniecznie tanio.Dla mnie jest wazne zeby
                  wygladac zajebiscie,miec dobrze dobrany trwaly kolor,a to wszystko mam u
                  p.Doroty w wenie,na 25 Czerwca.Kobieta jest swietna i ma zaje.... myjacego.Jego
                  masaz to odlot.Polecam
                  • Gość: avocado Re: fryzjer IP: 93.105.151.* 30.03.09, 20:42
                    Naprawdę polecam masaż w wykonaniu p.Michała,ale ja osobiście w VENIE wolę p. Anię
    • Gość: Inaaaaa88 Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 20:51
      Polecam Stara Perukarnie. Bardzo profesjonalne podejscie - to co
      lubie: zajmuje sie Toba fryzjer, a nie praktykantki. Jestem
      zadowolona - przekonajcie sie same. ps. Mam pytanie - wybieram sie
      na wesele (u M. Kowalczyka nie bylo juz terminu) i zostalo mi do
      wyboru: Pani Emilia w Kleoptarze na Okulickiego albo Pani Monika w
      Szeherezadzie - kogo polecacie?
      • Gość: monika656 Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 20:46
        Witam. Ja miałam wesele miesiąc temu i wybrałam panią Kasię z Profesjonalnego studia fryzur na Słowackiego 66.Kiedyś pracowała w GABRIELU na Żeromskiego. Sama dobrała mi takie upięcie, że dziewczyny nie mogły się napatrzeć, a wytrzymało do poniedziałku. Po za tym piękny salon i miła obsługa. naprawdę mogę z czystym sumieniem polecić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka