Gość: jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 09:16 Moze ktos, moglby kogos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jas Fasollasido Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.stat.gov.pl 28.12.05, 13:22 dr med. Dworzański tel. (o-48)36-51-602. Radom ul. Placowa 38A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:46 Bardzo dziękuje, a ul.Placowa jaka to część Radomia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Fasollasido Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.stat.gov.pl 28.12.05, 14:07 Do tej ulicy dojedziesz np. jadąc od M1 ulicą Grzecznarowskiego, za Konfortem skręcając w prawo na mini-rondzie na Ustroniu w ul. Dąbrowskiego(dzielnica Glinice) i zaraz moze 50m jest ul. Placowa musisz skręcić w pierwszą w prawo. Uwaga, za rondem jest ślepa uliczka tam nie skręcaj. Umów się lekarzem przez telefon na wizytę, cena ~80zł, ale w tym jest badanie EKG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:10 Wielkie dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 28.12.05, 14:18 dr Kita na Domagalskiego 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: 212.160.172.* 28.12.05, 15:55 Nie ma dobrych kardiologów w Radomiu. Leczyłem się tutaj ładnych kilka lat i po dwóch zawałach z niedrożną jedną żyłą nie mam szans na wykonywanie jakiejkolwiek (nawet lekkiej)pracy fizycznej. Polecam natomiast klinikę Jana Pawła II w Krakowie w której stanałem na nogi. Kiedy tam trafiłem usłyszałem, że gdybym trafił rok wcześniej to byłbym normalnie na chodzie. Nie będę polecał tam pojedyńczych lekarzy bo każdy jest godzien miana lekarza. Nie ma dobrych kardiologów w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:13 Serdecznie dziekuje :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek2172 Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.12.05, 17:42 Polecam dr. Kosiora tel 603933066 oraz dr. Warso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kka Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.wss.com.pl 29.12.05, 11:21 Obywatelu, a od kiedy to kardiolog zajmuje się żyłami kończyn dolnych? Tym się zajmuje chirurg naczyniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:26 Dobry lekarz to lekarz o wielu specjalnościach. ja takiego znalazłem w krakowie o czym pisałem w swojej poprzedniej wypowiedzi. Zdarzyło się tak, że miałem oprócz problemów sercowych rówież niedrożne żyły kończyn dolnych a że lekarz na którego trafiłem okazał się nie tylko kardiologiem to załatwiłem równineż i nogi. To jedynie przykład, że warto pojechać aż do Krakowa ponieważ nie trzeba łazić po lekarzach tylko załatwia się wszystko od ręki. Co do radomskich lekarzy to jakiś czas temu dowiedziałem się, że zabiegi koronografi robią lekarze z Warszawy bo nasi radomscy nie sa w stanie wykonywać takich zabiegów. Może po prostu powinni mniej pić i więcej się uczyć a nie zbijać bąki. Pozdrawiam i współczuję leczącym się w Radomiu chorym na serce. Obywatel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:47 :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 08.11.13, 21:01 witajcie, szukam jakiegos dobrego gabinetu kardiologicznego z mozliwoscia zrobienia testow wysilkowych oraz innych badan serca. Prywatnie. Mozecie kogos polecic? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.ntlworld.ie 08.11.13, 21:28 W Radomiu polecam cmentarz na Firleju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.13, 02:45 zrobisz to wszystko bez problemy na Staszica 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.radom.unitelmedia.pl 05.09.21, 22:29 Jeśli Ci życie mile nigdy do dr mikołajczyk Odpowiedz Link Zgłoś