Dodaj do ulubionych

dobry kardiolog w Radomiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 09:16
Moze ktos, moglby kogos polecic?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jas Fasollasido Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.stat.gov.pl 28.12.05, 13:22
      dr med. Dworzański tel. (o-48)36-51-602. Radom ul. Placowa 38A.
      • Gość: jola Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:46
        Bardzo dziękuje, a ul.Placowa jaka to część Radomia?
        • Gość: Jas Fasollasido Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.stat.gov.pl 28.12.05, 14:07
          Do tej ulicy dojedziesz np. jadąc od M1 ulicą Grzecznarowskiego, za Konfortem
          skręcając w prawo na mini-rondzie na Ustroniu w ul. Dąbrowskiego(dzielnica
          Glinice) i zaraz moze 50m jest ul. Placowa musisz skręcić w pierwszą w prawo.
          Uwaga, za rondem jest ślepa uliczka tam nie skręcaj. Umów się lekarzem przez
          telefon na wizytę, cena ~80zł, ale w tym jest badanie EKG.
          • Gość: jola Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:10
            Wielkie dzięki :)))
            • Gość: qwerty Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 28.12.05, 14:18
              dr Kita
              na Domagalskiego 7
    • Gość: Obywatel Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: 212.160.172.* 28.12.05, 15:55
      Nie ma dobrych kardiologów w Radomiu. Leczyłem się tutaj ładnych kilka lat i po
      dwóch zawałach z niedrożną jedną żyłą nie mam szans na wykonywanie
      jakiejkolwiek (nawet lekkiej)pracy fizycznej. Polecam natomiast klinikę Jana
      Pawła II w Krakowie w której stanałem na nogi. Kiedy tam trafiłem usłyszałem,
      że gdybym trafił rok wcześniej to byłbym normalnie na chodzie. Nie będę polecał
      tam pojedyńczych lekarzy bo każdy jest godzien miana lekarza.

Nie ma dobrych kardiologów w Radomiu.
      • Gość: jola Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:13
        Serdecznie dziekuje :)))))))
        • Gość: leszek2172 Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.12.05, 17:42
          Polecam dr. Kosiora tel 603933066 oraz dr. Warso
      • Gość: kka Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.wss.com.pl 29.12.05, 11:21
        Obywatelu, a od kiedy to kardiolog zajmuje się żyłami kończyn dolnych? Tym się
        zajmuje chirurg naczyniowy.
        • Gość: Obywatel Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:26
          Dobry lekarz to lekarz o wielu specjalnościach. ja takiego znalazłem w krakowie
          o czym pisałem w swojej poprzedniej wypowiedzi. Zdarzyło się tak, że miałem
          oprócz problemów sercowych rówież niedrożne żyły kończyn dolnych a że lekarz na
          którego trafiłem okazał się nie tylko kardiologiem to załatwiłem równineż i
          nogi. To jedynie przykład, że warto pojechać aż do Krakowa ponieważ nie trzeba
          łazić po lekarzach tylko załatwia się wszystko od ręki. Co do radomskich
          lekarzy to jakiś czas temu dowiedziałem się, że zabiegi koronografi robią
          lekarze z Warszawy bo nasi radomscy nie sa w stanie wykonywać takich zabiegów.
          Może po prostu powinni mniej pić i więcej się uczyć a nie zbijać bąki.

Pozdrawiam i współczuję leczącym się w Radomiu chorym na serce.
          Obywatel
    • Gość: jola Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:47
      :)))))))))))))))))
      • Gość: Polak Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 08.11.13, 21:01
        witajcie,
        szukam jakiegos dobrego gabinetu kardiologicznego z mozliwoscia zrobienia testow wysilkowych oraz innych badan serca. Prywatnie. Mozecie kogos polecic?
        pozdrawiam.
        • Gość: Obiektywny Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.ntlworld.ie 08.11.13, 21:28
          W Radomiu polecam cmentarz na Firleju.
        • Gość: byłem Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.13, 02:45
          zrobisz to wszystko bez problemy na Staszica 20
    • Gość: Justa Re: dobry kardiolog w Radomiu IP: *.radom.unitelmedia.pl 05.09.21, 22:29
      Jeśli Ci życie mile nigdy do dr mikołajczyk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka