Gość: NOE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 18:29 Wita,! Mam pytanie, czy kos korzystał z usług zespołu muzycznego STANDARD ze Zwolenia na jakiejs imprezie. Jestem ciekawa waszych opinii. Z góry dziękuję:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imili86 Re: orkiestra 08.08.07, 21:04 gdybym chociaz wiedziala jak wygladaja bo ja z nazw nie kojarze ...a troche po weselach sie chodzilo w tych okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanta Re: orkiestra IP: *.tkdami.net 24.08.07, 00:45 Cześć, dawno nie miełyśmy okazji pogadać. Widzę że przygotowania idą pełną parą. Ja już wszystko sobie załatwiłam mam salę, orkiestrę, kucharkę, kamerzystę i fotografa. Mam nadzieje że Ty też już wszystko masz załatwione. Acha !!! masz strasznie fajną datę ślubu - MOJE URODZINKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imili86 Re: orkiestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:02 lanta jesli chodz o mnie to mam zespol sale i kucharki...szukam kamerzysty i fotografa..no i kosciol trzeba zalatwic:) Odpowiedz Link Zgłoś
lanta80 Re: orkiestra 08.09.07, 01:11 hej to znowu Ja. pochwal sięjaką masz orkistrę, gdzie salę, jakie kuchaki i jak twój przyszły mąz? z tego co zrozumiałam to jest gdzię za granica? Odpowiedz Link Zgłoś
imili86 Re: orkiestra 08.09.07, 15:11 no tak moj narzeczony jest w norwegii ale za 3 tygodnie juz wraca :) .. sale mam w Podzagajniku taka nowa w czerwcu br bylo pierwsze wesele a zespol ...Pana Waldka MOnicy..mowia na niego Waldi :) super graja nie moglam sie zdecydowac w sumie nad tym co kiedys Ci podawalam tzn tym Jedrus a tym ale w kocnu zdecydowalam sie na Waldiego..hmm masz moze jakiegos godnego polecenia kamerzyste i fotografa? bylabym CI bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanta Re: orkiestra IP: *.tkdami.net 10.09.07, 18:12 Czy godny polecenia to nie wiem mi się podobała kaseta przez niego robiona , zajmuje się także fotografią, więc mam kamerzystę i fotografa w jednej osobie, zdjęcia też mi się podobały. Jego punkt mieści się na Malczewskiego 21 w Radomiu. Mozesz do niego zajrzeć , pogadać i sama zdecydujesz!!! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hifi Re: orkiestra IP: *.tkdami.net 10.09.07, 21:56 Jak sobie radzi z obsługa aparatu i kamery jednoczesnie,moze to jakis cyborg Odpowiedz Link Zgłoś