www.pis.pl1 09.10.07, 14:52 www.lprtv.pl/?key=3,,,19801964 NAJLEPSZE WYSTĄPIENIE PRZEWODNICZĄCEGO LPR JAKIE KIEDYKOLWIEK SŁYSZAŁEM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtas Re: KłAMCA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 15:43 PiS klamie! ludzie przejrzyjcie na oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
player69 Re: KłAMCA 09.10.07, 16:42 Swietne wystąpienie. Ogladalem na zywo ale wlacze sobie jeszcze raz. Niech mi ktos powie ze PiS nie klamie! w Sejmie RP ! To skandal byl ale PiS go ladnie zatuszowal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: KłAMCA IP: *.rad.vectranet.pl 10.10.07, 11:24 UPR!!!!!! - ludzie otwórzcie oczy i głosujcie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: KłAMCA IP: *.21.radom.pilicka.pl 10.10.07, 18:37 wreszcie coś rozsądnego na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: KłAMCA IP: *.100.udn.pl 10.10.07, 19:17 Tak bardzo rozsądnie - ultra liberał Korwin-Mikke kontra populista , socjalista i pseudonarodowiec Giertych ramie w ramie.O tak na pewno zagłosuje.W zeszłych wyborach oddałem głos na PJKM , tym razem się pozbwaił mojego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ KACZORJARO Re: KłAMCA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 09:27 jest nadzieja że oszołomstwo i aferalne buractwo pozostanie poza sejmem! POLSKA W TWOICH RĘKACH-GŁOSUJ NA PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: player Re: KłAMCA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 10:03 Kolego ktory tak reklamuje nade mna PiS , podobal sie plik? A moze Giertych klamal a nie PiS? jest wszystko nagrane, bez montazu, i to jeszcze na mownicy w Sejmie RP! nie wstawiaj tak bezmyslnie reklam PiSu PiS KłAMAł W SEJMIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: KłAMCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 10:56 A jak LiD kłamie w żywe oczy, że Kwaśniewski jest trzeźwy to wam nie przeszkadza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: player Re: KłAMCA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 13:18 Wojtku, z tego co slyszalem Kwasniewski sie przyznal ze pil na Ukrainie.Dokladnie ze pomieszal z lekami.Ale mnie to nie interesuje, ja glosuje na Platforme Obywatelską. Kwasniewskiego szanuje za te 2 kadencje prezydenckie ale nie zamierzam na jego partie glosowac.Ale prawda jest taka, ze Kaczynski i jego pis nic nie osiagnal na arenie miedzynarodowej i pod tym wzgledem nie dorasta Kwasniewskiemu do pięt Odpowiedz Link Zgłoś
dkt1984 Re: KłAMCA 11.10.07, 12:48 Kurski: Ciemny naród to kupi! Kupuj bracie! Ja tego nie kupuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kormoran Re: KłAMCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 13:18 To, że naród jest ciemny politycznie to jest fakt. Tak myśli 99% polityków. Kurski powiedział to głośno. Ot i jego wina. Odpowiedz Link Zgłoś