Dodaj do ulubionych

Pks Radom-Szczawnica

02.11.07, 23:08
Proszę o pomoc.
Muszę być do godż 18-stej 9 listopada w Szczawnicy jak tam dojechać
PKS-em lub Busem.
Sprawa PILNA!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Nielegalny Re: Pks Radom-Szczawnica IP: 82.139.61.* 03.11.07, 18:47
      PKS o 23 odjeżdża z Radomia a do Szczawnicy dociera o 5 rano. Nie jest zbyt dobre to połączenie. Lepiej pasuje dojazd pociągiem do Zakopanego a z tamtąd jest juz pare busów do Szczawnicy.
    • nathalie6 Re: Pks Radom-Szczawnica 03.11.07, 20:55
      dziękję.
      Slyszałam,że jest też koło 9-tej z Ostrowca bezpośrednie połączenie
      ze Szczawnicą.
      Tak jest?
      • Gość: Nielegalny Re: Pks Radom-Szczawnica IP: 82.139.61.* 03.11.07, 23:58
        Niestety chyba nie ma być może jest, ale o takim połączeniu nie słyszałem.
        • Gość: wa Re: Pks Radom-Szczawnica IP: *.radom.pl 04.11.07, 14:55
          Byłam w SZczawnicy w tym roku -sierpień-i widziałam autobus z wawy przez radom
          • Gość: pekaes Re: Pks Radom-Szczawnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 21:42
            Jest rano koło 9 . Zadzwoń do informacji lub sie przejdŹ
            osobiŚcie.Co ludziom tyłek trujesz. Wygodnicki.
            • nathalie6 Re: Pks Radom-Szczawnica 04.11.07, 23:54
              dziękuję za informacje.
              Nie jestem "wygonicka",niestety nie mam możliwości i czasu iść na
              informacje,tylko czasami korzystam z internetu sąsiadki.
              Mam chore dziecko i muszę być z nim na konsultacji 9 listopada do
              godż. 18-stej w Szczawnicy.
              Muszę wiedzieć jak tam dojechaćz dzieckiem.
              • Gość: RM Radom Re: Pks Radom-Szczawnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 00:09
                Myślę,że po przeniesieniu rozgłośni Radia Maryja do Radomia wszelkie kłopoty
                komunikacyjne będą rozwiązane, nastąpi pełen rozkwit naszego miasta Radomia,
                walczmy radomianie , w Toruniu PO miało większość niż w naszym kochanym mieście,
                RADOM POWER !!!!!
              • Gość: pekaes Re: Pks Radom-Szczawnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 00:09
                Na stronie www.pks.radom.pl jest rozkład jazdy autobusów z
                Radomia. Jest jedno połączenie bezpośrednie do Szczawnicy o 3:30
                rano. Poza tym kilka do Nowego Sącza, Krynicy i Muszyny, skąd pewnie
                też można się przesiąść. Ale jeśli szukasz bezpośredniego, to ten
                jeden. Szerokiej drogi!
                • cygan1910 Re: Pks Radom-Szczawnica 05.11.07, 16:41
                  Bezpośredni autobus(z Warszawy) jest grubo po 23 i jeśli będzie full
                  ludzi, a może, to wtedy pozostaje pociąg, który jest ciut później.
                  Pociągiem około północy do Zakopanego i najlepiej, bo najbliżej i
                  najszybciej dojechać busem/autobusem robiąc sobie przesiadkę w Nowym
                  Targu. W Szczawnicy jest się przed 9.00, albo jakoś tak.
                  Z powrotem, czyli z wolnym miejscem nie powinno być najmniejszego
                  problemu, bo koło 13. jest powrotny do Radomia.
          • Gość: turystka Re: Pks Radom-Szczawnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 11:08
            był taki autobus, ale jakiś mądrala go zlikwidował od października, teraz nie ma
            dziennego a w nocnym jest tłok i z Radomia nie można się zabrać lub kiedyś
            stałam aż do Tarnowa ponad 3 godziny. Ten co go zlikwidował może przejechał by
            tą trasę na stojąco. Palant.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka