nathalie6 02.11.07, 23:08 Proszę o pomoc. Muszę być do godż 18-stej 9 listopada w Szczawnicy jak tam dojechać PKS-em lub Busem. Sprawa PILNA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nielegalny Re: Pks Radom-Szczawnica IP: 82.139.61.* 03.11.07, 18:47 PKS o 23 odjeżdża z Radomia a do Szczawnicy dociera o 5 rano. Nie jest zbyt dobre to połączenie. Lepiej pasuje dojazd pociągiem do Zakopanego a z tamtąd jest juz pare busów do Szczawnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
nathalie6 Re: Pks Radom-Szczawnica 03.11.07, 20:55 dziękję. Slyszałam,że jest też koło 9-tej z Ostrowca bezpośrednie połączenie ze Szczawnicą. Tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nielegalny Re: Pks Radom-Szczawnica IP: 82.139.61.* 03.11.07, 23:58 Niestety chyba nie ma być może jest, ale o takim połączeniu nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa Re: Pks Radom-Szczawnica IP: *.radom.pl 04.11.07, 14:55 Byłam w SZczawnicy w tym roku -sierpień-i widziałam autobus z wawy przez radom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekaes Re: Pks Radom-Szczawnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 21:42 Jest rano koło 9 . Zadzwoń do informacji lub sie przejdŹ osobiŚcie.Co ludziom tyłek trujesz. Wygodnicki. Odpowiedz Link Zgłoś
nathalie6 Re: Pks Radom-Szczawnica 04.11.07, 23:54 dziękuję za informacje. Nie jestem "wygonicka",niestety nie mam możliwości i czasu iść na informacje,tylko czasami korzystam z internetu sąsiadki. Mam chore dziecko i muszę być z nim na konsultacji 9 listopada do godż. 18-stej w Szczawnicy. Muszę wiedzieć jak tam dojechaćz dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RM Radom Re: Pks Radom-Szczawnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 00:09 Myślę,że po przeniesieniu rozgłośni Radia Maryja do Radomia wszelkie kłopoty komunikacyjne będą rozwiązane, nastąpi pełen rozkwit naszego miasta Radomia, walczmy radomianie , w Toruniu PO miało większość niż w naszym kochanym mieście, RADOM POWER !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekaes Re: Pks Radom-Szczawnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 00:09 Na stronie www.pks.radom.pl jest rozkład jazdy autobusów z Radomia. Jest jedno połączenie bezpośrednie do Szczawnicy o 3:30 rano. Poza tym kilka do Nowego Sącza, Krynicy i Muszyny, skąd pewnie też można się przesiąść. Ale jeśli szukasz bezpośredniego, to ten jeden. Szerokiej drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
cygan1910 Re: Pks Radom-Szczawnica 05.11.07, 16:41 Bezpośredni autobus(z Warszawy) jest grubo po 23 i jeśli będzie full ludzi, a może, to wtedy pozostaje pociąg, który jest ciut później. Pociągiem około północy do Zakopanego i najlepiej, bo najbliżej i najszybciej dojechać busem/autobusem robiąc sobie przesiadkę w Nowym Targu. W Szczawnicy jest się przed 9.00, albo jakoś tak. Z powrotem, czyli z wolnym miejscem nie powinno być najmniejszego problemu, bo koło 13. jest powrotny do Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: Pks Radom-Szczawnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 11:08 był taki autobus, ale jakiś mądrala go zlikwidował od października, teraz nie ma dziennego a w nocnym jest tłok i z Radomia nie można się zabrać lub kiedyś stałam aż do Tarnowa ponad 3 godziny. Ten co go zlikwidował może przejechał by tą trasę na stojąco. Palant. Odpowiedz Link Zgłoś