Dodaj do ulubionych

sylwester w radomiu

IP: 213.133.214.* 18.12.01, 15:43
ciekawa jestem czy ktos wie o jakims dobrym sylwestrze organizowanym w radomiu,
nie mam gdzie jeszcze isc i chetnie wkrece sie na jakas imprezke, moze to byc
kulturalna imprezka lub jakies ogniste party. jesli ktos wie co w trawie
piszczy to dajcie znac.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: sylwester w radomiu IP: 64.107.0.* 18.12.01, 18:35
      No , nareszcie ktos pisze o trawie.Jak chcesz to mozemy kupic worek trawy i tak sie spalic ,
      ze bedziemy mieli jazde przez tydzien.
      • Gość: @ Re: sylwester w radomiu IP: 64.107.0.* 18.12.01, 18:37
        Zielono mi, zielono mi ,zielono,zielono,zielono mi.....
        • Gość: belo Re: sylwester w radomiu IP: 217.97.253.* 18.12.01, 23:13
          niezle widze ze nie tylko ty lubisz material
          • Gość: szmatex Re: sylwester w radomiu IP: *.radom.pl 19.12.01, 17:06
            Kurde...co wt debile?NIenawidze jak ktos pali stuff!! Nienawidze kurwa tych
            ktorzy jaraja sprzet albo cos mconiejszego!przepraszam za slwoa ale tutaj nie
            mam miejsca na taka dziecinade o jakiej wy tu mowicie.MA byc o sylku no nie?NO!
            ja mysle!
            JA prawdopodbnie spedze sylwestra w Lublinie ze znajomymi....w radomiu nie ma
            co liczyc na cos ciekawego poza imprezkami domowymi.PLAC JEgielonski?LOVE
            sytstem?Kto moze takie beztalncie sluchac!! RAdze wam milo spedzic sylwestra ze
            znajomymi.Wszystkiego dobrego w NOWYM (mam tez nadzieje!)ze dobrym roku dla
            radomian!!!
            • Gość: @ Re: sylwester w radomiu IP: 64.107.0.* 20.12.01, 17:42
              A ja i tak sie spale ! Ha , ha , ha ...
              • Gość: Fredzel Re: sylwester w radomiu IP: *.wcy.wat.waw.pl 20.12.01, 21:17
                Pamietam, ze jak kiedys szukalem oferty, to pozostaly mi tylko 'bale' w
                szkolach :) Nie polecam... Moze warto sprobowac sie czegos dowiedziec na
                politechnice ? Jest tak chyba jakas imprezownia i byc moze, ze oni cos
                organizuja.
                Jesli moge cos zasugerowac, to jakies dwa lata temu swietnie bawilem sie
                w 'Groud Zero' :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka