l.i.l.a.b.a.j 07.11.07, 20:32 Jestem pierwsza! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: .:|:. Wesołych Świąt!! .:|:. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 20:44 Nie bierz przykładu z marketów i nie rozpoczynaj świąt zaraz po Wszystkich Świętych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 07.11.07, 21:52 Mmmmmm, no tak, to chyba przez tę brytyjskość... czy to autentyczną, czy zapożyczoną... w każdym bądź razie - tłumiącą w pewnych kwestiach we mnie polskość... To fakt, nie było mię w Polandii 1-2 listopada, ale nie bój żaby, za każdym razem gdy wpadam do Polski, odwiedzam groby bliskich... onystli! Mimo wszystko, fęks za troskę, nie wiedziałam, że markety zaczynają się przystrajać... Jak na Polskę i jej kulturowo-religijną obyczajowość to faktycznie trochę za wcześnie. Najwcześniej po 15- stym listopada powinno się w Polsce oficjalnie przystrajać budynki w ozdoby Bożonarodzeniowe... Bez złośliwości uważam, że powinieneś wystosować odpowiednie petycje do odpowiednich organów/urzędów/instytucji w tej sprawie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j P.S. 07.11.07, 22:14 Ale nie masz nic przeciwko, że w tę sobotę wybiorę się na błyskotekę z innymi Polakami (panowie, to już wiadomo, będą grzać stołki, ja z Magdą zamierzamy poskakać na pahkecie)? Jako współlokatorom należy nam się coś od życia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: .:|:. Wesołych Świąt!! .:|:. IP: 82.139.38.* 07.11.07, 22:18 leczysz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 07.11.07, 22:22 przeczytałeś/łaś (ze zrozumieniem) wszystkie posty w tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: IP: 82.139.38.* 07.11.07, 22:23 nic nie pisało o tym żebyś sie leczyła wiec pytam? Leczysz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 07.11.07, 23:29 A to w sumie dobrze, że już teraz zapoczątkowałam ten wątek...- mamy więcej czasu, byś do świąt znormalniał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: .:|:. Wesołych Świąt!! .:|:. IP: 82.197.39.* 08.11.07, 21:16 Leklerk był pierwszy :) Odpowiedz Link Zgłoś