smile23 10.10.09, 19:28 A więc jak wracacie do domu na nogach czy autobusem albo macie tak blisko że chwila momęt i jesteście w domu??? U mnie to jest różnie albo na nogach albo autobusem To jak HIT czy KIT?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megan_ Re: Autobusy HIT czy KIT? 10.10.09, 19:33 Hahahahah głupszej wypowiedzi nie widziałam. Sory. HIT czy KIT? - hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Autobusy HIT czy KIT? 10.10.09, 19:43 Minuta ( a raczej pięć) i jestem w domu. Ze szkoły mam blisko. A autobusy przycież po osiedlu nie jeżdżą xP Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock . 10.10.09, 19:41 Hit czy kit ? to żart ? -_- To raczej konieczność moje srodki transportu to : * Autobus * Tramwaj * Metro ( ale ja nienawidze tych bramek -_- ) * Samochód Odpowiedz Link Zgłoś
zonkxd Re: . 10.10.09, 19:44 bez jaj xd Troche dziwne pytanie..ale ok -.- tak więc..czy daleko czy blisko idę na nogach. *-* Odpowiedz Link Zgłoś
charme Oł maj gat xD 10.10.09, 19:50 Mało tego,ja nie jeżdze autobusem,ale DWOMA xD i do szkoły cała droga zajmuje mi ok. 40 min,a zpowrotem godzine Dlatego przez 4 dni w tygodniu musze wstawać o 6 jak mam na 8,bo o 7 mam autobus,a zanim się mnie wyciągnie z łóżka,to...ulala lepiej nie mówić xD Potem jeszcze muszę właźić do góry jakieś 10 min Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Autobusy HIT czy KIT? 10.10.09, 19:46 Ja mam bardzo blisko do domu3 min i jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Autobusy HIT czy KIT? 10.10.09, 19:47 autobus. gdybym chciała iśc na nogach, musiałabym iść z 2,5h. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Autobusy HIT czy KIT? 10.10.09, 19:47 nie wiem czy mozna rozwazac to w kategorii kit czy hit...czy tam naodwrod.... ale ja mam tak bolisko ze nie wiem czy id do szkoly 5 minut xdd Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Autobusy HIT czy KIT? 10.10.09, 19:49 ja do domu mam tak średnio , ale nic tam nie jedzie . : p ( np. jak wracam ze szkoły to idę - bo autobus tam nie podjeżdża ). XD Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Autobusy HIT czy KIT? 10.10.09, 19:49 w sumie bez różnicy, ale hit. kiedyś miałam parę kroków i już byłam w domu, a po przeprowadzce i po nowej szkole to już inna historia.. muszę jeździć autobusem 2 przystanki, a później dojść na nogach.. szczerze to wole te stare autobusy bo w nowych robi mi się nie dobrze... ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
smile23 Re: Autobusy HIT czy KIT? 10.10.09, 20:23 Któraś z was napisała że autobusy nie jeżdżą w blokach ale u mnie jeżdżą można sprawdzić w google: autobus nr 26 w Bielsku-Białej Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Autobusy HIT czy KIT? 10.10.09, 21:41 zależy skąd coś ty zwariowała żart xd ze szkoły autobusem nie będę iść piechotę ponad 3 kilometry do domu gdzie nie ma nawet ścieżki a mieszkam na innym osiedlu a szkoła na innym, no i ja dojeżdżam niestety a autobusy to kit i tyle powiem zazwyczaj się spóźniają szybko się psują nowe gadające rzadko jeżdżą a jak jeżdżą to prawie wszystkie miejsca zajęte i trzeba stać ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Autobusy HIT czy KIT? 11.10.09, 16:56 Do szkoły mam trzy kilometry...;/ I tłukę się autobusem.... ; OO Mam samochód ale co z tego jak tata jest zajęty pracą a mama nie ma prawka...;[ Ale jak widze mojego najnowszego fordzika to go całuję ,że mogę się nim przejechac! ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Autobusy HIT czy KIT? 11.10.09, 17:04 ja zawsze autobusem;p albo busem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Autobusy HIT czy KIT? 11.10.09, 17:05 Nie no hit czy kit ? dobre xd Ja jak wychodze do szkoly to piechotą bo gdy wyjde np. za 5 minut to jeszcze czekam .. do szkoly ide z dwie minutki ^^ wiem szczesciara ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: Autobusy HIT czy KIT? 11.10.09, 17:07 Do szkoły mam dwie minuty drogi, tylko przejsc przez ulicę. Ogólnie wszędzie mam blisko. Nie poruszam się autobusami xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekxdd Re: Autobusy HIT czy KIT? 11.10.09, 17:10 nie przepadam za autobusami...ale niestety co dzień jeżdżę nim do szkoły i wracam...gdy nie mam jakieś lekcji i kończę wcześniej to nie chce mi się na niego czekać i idę z butaa...jakieś 3 km. Odpowiedz Link Zgłoś
smile23 Re: 14.10.09, 17:33 Ja źle to ujełam chodziło mi o to czy chodzicie piechotą czy na nogach . tak ja też jak się postrzegłam co napisałam to leżałam ze śmiechu na łóżku haha Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: Autobusy HIT czy KIT? 14.10.09, 17:40 nie jeżdżę autobusami, ahahahahah ;P Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Re: Autobusy HIT czy KIT? 14.10.09, 17:51 Autobusem Dla mnie Hit Lubie jeździć autobusami Mam zawsze z kogoś Beke Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Autobusy HIT czy KIT? 14.10.09, 17:56 Hit. Szczególnie jak się gapię na tych znudzonych ludzi, zawsze coś się niezłego zdarzy... xD A tak po szkole, fajne masaże od terkoczącego silnika...xD Odpowiedz Link Zgłoś