Dodaj do ulubionych

wokalistka poszukiwana

IP: *.rad.vectranet.pl 19.11.07, 16:00
Poszukuję wokalistki do zespołu do stałej współpracy znającej mniej więcej
repertuar muzyki wykonywanej na weselach i dancingach. Kontakt TYLKO
telefoniczny (603-280-750) lub GG (8397321) -na forum nie odpowiadam!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: wokalistka poszukiwana IP: *.tkdami.net 19.11.07, 17:19
      A co Pan taki tajemniczy, panie Michale z zespołu Amigo? Po co ta
      anonimowość?
      • Gość: ja Re: wokalistka poszukiwana IP: *.rad.vectranet.pl 19.11.07, 21:32
        mam przykre przejścia z przed kilku miesięcy z ludźmi goszczącymi na tutejszym
        forum.sprawy nawiązania współpracy wolałbym pozostawić dla siebie i osób
        zainteresowanych, a nie dla całego miasta. Przepraszam, ale tak to odbieram i
        proszę więcej o to nie pytać.
        • Gość: Ola Re: wokalistka poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 01:01
          I wcale sie nie dziwie bo sam zafundowales sobie taka opinie na
          wlasne zyczenie. Na szczescie to juz historia i oby sie nie
          powtorzyla juz nigdy.
          • Gość: gosc Re: wokalistka poszukiwana IP: *.tkdami.net 20.11.07, 18:39
            Rzeczywiście się popisałeś. Wychwalanie swojego zespołu, autoreklama
            i wyzywanie konkurencji. Jak widzisz, nie tak łatwo być anonimowym.
            Na tym forum jesteś spalony ty i zespół Amigo.
            • Gość: ja Re: wokalistka poszukiwana IP: *.rad.vectranet.pl 20.11.07, 20:43
              wiedziałem że tu nie znajdę pomocy - na tym forum na jedno pytanie pojawia się
              pięć złośliwych odpowiedzi (podpatrzcie inne tematy). tu odpisują osoby które
              siedzą i godzinami wyszukują sensacji, żeby zrobić komuś na złość (szkoda że ci
              bohaterzy pozostają anonimowi, a innym to wytykają). całe szczęście mało kto
              korzysta z tego forum na którym tyle złości, występują tu cały czas jedne i te
              same osoby. ale czy udało wam się zrobić nam na złość (kilka m-cy temu i teraz)
              odpowiedzcie sobie sami.liczyłem jedynie na pomoc, ale tu jest jedno wielkie
              dziadostwo
            • Gość: ja Re: wokalistka poszukiwana IP: *.rad.vectranet.pl 20.11.07, 20:50
              a nie rozumiem jeszcze co to jest tzw. "konkurencja". czy to inne zespoliki, czy
              moi pseudo znajomi, czy to może ci którzy tak ekspresowo odpowiadają na pytania
              innych. pamiętajcie tylko że mój temat brzmi "wokalistka poszukiwana" i jeśli
              już to trzymajmy się tego, chyba że macie problemy z czytaniem. jeśli nie
              jesteście zainteresowani moją propozycja znajdźcie sobie innego kozła ofiarnego.
              dzięki za czułe słówka i za pomoc -to o was świadczy. BEZ ODBIORU.
              • Gość: nena Re: wokalistka poszukiwana IP: *.tkdami.net 21.11.07, 08:46
                Pa nie ichale,co się stało z poprzednią wokalistka,przeciez miała
                takie "super" warunki pracy i płacy
                • Gość: nie - fan Re: wokalistka poszukiwana IP: *.tkdami.net 25.11.07, 09:22
                  Warunki pracy to może i miała super, i zawsze jeszcze do domciu
                  mozna było coś ,,zorganizować" ale napewno nie była wocalistką
                  super, nie mówiąc już o charakterku wielkiej GWIAZDY.Panie Michale
                  jeżeli to Pan z niej zrezygnował to dobry krok, jeżeli ona, to też
                  dla Pana dobrze, nie ma co płakać, tylko jak najszybciej zapomnieć o
                  tym piszczącym głosiku, i podrygującej osóbce. Stać was na więcej.
              • Gość: gosc Re: wokalistka poszukiwana IP: *.tkdami.net 21.11.07, 11:38
                "...szkoda że ci bohaterzy pozostają anonimowi, a innym to wytykają.
                całe szczęście mało kto korzysta z tego forum..."

To pan pierwszy anominowo podawał sie za gości weselnych, wypisujac
                głupoty. Założył ten wątek również anonimowo, czyli jednak korzysta
                z tego forum.
                Pisanie "konkurencja" w cudzysłowiu i nne zespoliki, to brak
                szacunku dla ludzi z branży, którym większości pan do pięt nie
                dorasta ze swoim wielkim zespołem.
                Teraz szukasz tu pomocy?

• Gość: rezydent Re: wokalistka poszukiwana IP: *.68.92.5.mielec92.tnp.pl 25.11.07, 22:37
      tak się zastanawiam..po jakiego diabła szukać wokalistki na tym forum,można to czynić inaczej..Efekt będzie lepszy,może się mylę,może tak ma być,może cel uświęca środki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka