Gość: sds IP: *.radom.pilickanet.pl 02.08.03, 12:14 proszę o informacje, namiary na biuro które ma dobre oferty wczasów zagranicznych, gdzie jest dobre biuro podróży w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kojot Re: jakie biuro podróży IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 02.08.03, 23:15 Wymowny brak odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: jakie biuro podróży IP: *.tkdami.net 02.08.03, 23:20 Na radomskim rynku masz w wiekszosci agentow, czyli biura, ktore sprzedaja oferty tour-operatorow, czyli generalnie w kazdym biurze mozesz kupic mniej- wiecej to samo. Chyba jedynym tour-operatorem (jedyny, ktory przychodzi mi do glowy) jest Alfa Star i to biuro mozna smialo polecic. Oni specjalizuja sie w wyjazdach do Egiptu, ale jesli nie chcesz tam jechac, to oni sa tez prowadza sprzedaz agencyjna innych tour-operatorow - np Oasis (bylem w Tunezji i nie narzekam). Dodatkowo jest fajna obsluga i ladne biuro i dzialaja juz na rynku kilka lat, warto sprobowac. AHA, jeszcze jedno - regularnie pojawiaja sie na targach turystycznych, wiec sa powazna firma. A moze jeszcze jedno - nie pracuje tam i nie mam tam zadnych udzialow, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: jakie biuro podróży 03.08.03, 11:00 W Lublinie dworca pilnuje kilkunastu ochroniarzy z wynajętej spółki. Inna spółka odpowiada pod groźbą niemalże smierci za sprzątanie. I są efekty ... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: jakie biuro podróży 03.08.03, 11:00 ups..... przepraszam - to miało być a'propos dworca .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unc Re: jakie biuro podróży IP: *.4it.pl 03.08.03, 12:29 Coz biur jest wiele jednak ja Polece AlfaStar bylem w egipcie z tego biura i bylem bardzo zadowolony polecam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinkey Re: jakie biuro podróży IP: *.tkdami.net 07.08.03, 23:01 Też dopiszę do listy AlfaStar. Byłem w październiku w Egipcie i nie mam zastrzeżeń. Jak obiecali tam było. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: jakie biuro podróży IP: *.zywiec.plusnet.pl 08.08.03, 12:16 Jeszcze raz Alfa Star!!! Egipt z nimi to prawdziwy komfort :) Odpowiedz Link Zgłoś