Dodaj do ulubionych

Nowa knajpa na Piotrówce

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 20:52
Czy obiło się komuś o uszy, że na Piotrówce ma powstać nowa knajpa.Ma się
mieścić w piwnicach, w miejscu, gdzie dotychczas była jakaś chłodnia czy coś
takiego. Ma mieć podobno dosyć dużą powierzchnię. W środku ma być scena i kilka
sal ze stolikami.
Ale to tylko plotki. Czy mógłby ktoś to potwierdzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: RR Re: Nowa knajpa na Piotrówce IP: *.js.dial-in.ats.pl 27.12.01, 09:27
      To nie plotki ta knajpa rusza już w styczniu. Boje sie jednak ze szybko stanie
      sie azylem dla RADOMSKIEGO PÓŁŚWIATKA
      • Gość: ziemowit Re: Nowa knajpa na Piotrówce IP: *.radom.pl 27.12.01, 10:00
        hm.....a jestem ciekawy kto pojdzie do takiej knajpy w takiej dzielnicy.... no
        chyba ze z jakims lomem dla samoobrony
        • Gość: kopajt Re: Nowa knajpa na Piotrówce IP: *.com.pl 02.01.02, 12:42
          > hm.....a jestem ciekawy kto pojdzie do takiej knajpy w takiej dzielnicy.... no
          > chyba ze z jakims lomem dla samoobrony

Tjaaaa.
          Primo - lokal ma byc tylko dla "Wybranych", czyli - posiadających specjalne karty
          wstępu
          Secundo - ma mieć parking strzeżony, więc jedziesz tam samochodem...
          Tercio - start ma się odbyć 15 stycznia...

aha - jeszcze jedno - lokal się nazywa "Radomska Piwnica Artystyczna - KATAKUMBY"

Pozdrawiam
          Kopajt
          • Gość: misiek Re: Nowa knajpa na Piotrówce IP: 172.16.0.* 02.01.02, 17:11
            Gość portalu: kopajt napisał(a):

> Secundo - ma mieć parking strzeżony, więc jedziesz tam samochodem...

samochodem do baru?:) co to na policja i jej wszechobecny alkomat?:) ja bym sie
            bal jezdzic po pijanemu... no ale to twoja sprawa;)
    • Gość: Marian Re: Nowa knajpa na Piotrówce IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 11:00
      Tak i kolejna knajpa (po AApeksie) robiona jest z naszych pieniędzy
      (t.zn. ZPCh-ów). Jak to możliwe ,że Zakłady Pracy Chronionej współfinansują
      takie (skądinąd potrzebne) przedsięwzięcia? Restauracja-wspomniany AApeks-jest
      ZPCh-em.Kolej teraz na następnych.
      • Gość: ACE Re: Nowa knajpa na Piotrówce IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 22:47
        Gość portalu: Marian napisał(a):

> Tak i kolejna knajpa (po AApeksie) robiona jest z naszych pieniędzy
        > (t.zn. ZPCh-ów). Jak to możliwe ,że Zakłady Pracy Chronionej współfinansują
        > takie (skądinąd potrzebne) przedsięwzięcia? Restauracja-wspomniany AApeks-jest
        >
        > ZPCh-em.Kolej teraz na następnych.
        MARIAN OTRZASNIJ SIE JAKIE NASZE PIENIADZE CO TY PIEPRZYSZ
    • Gość: Nitka Re: Nowa knajpa na Piotrówce IP: 217.153.117.* 27.12.01, 13:44
      Knajpa będzie naprawde imponująca. Wnętrze miałam okazję juz podejrzeć-
      dwupietrowe. Naprawdę fajne. A co do obaw o niepożądane towarzystwo to myśle,
      że byc moze uda sie uchronic to miejsce. Przynajmniej na poczatku.
    • Gość: smerf Re: Nowa knajpa na Piotrówce IP: *.bear.dialup.pol.co.uk 02.01.02, 15:45
      TO NOWA INWESTYCJA.
      BEDZIE TO ZAJAZD U WITASZKA,GOLONKA,SCHABOWY A NA PIETRZE MOZNA SIE BEDZIE
      NAUCZYC SAMOOBRONY ZE ZNANYM INSTRUKTOREM ANDRZEJEM L.
      • Gość: grotek Re: Nowa knajpa na Piotrówce IP: 192.168.0.* 09.01.02, 10:50
        Jak Ktoś wie coś więcej o starcie tej knajpy niech pisze!
    • Gość: xyz Re: Nowa knajpa na Piotrówce IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 12:48
      Oby nie był taki start jak tej na orientalnej Zbrowskiego, któeą mial otworzyć
      cerber. Klapa i totalna kompromitacja. Nic tam nie ma!!!
    • Gość: stranger Re: Nowa knajpa na Piotrówce IP: 213.25.97.* 14.01.02, 13:41
      Katakumby ruszyły w sobotę 12.01.
      Pierwsze wejście było za zaproszeniem - nie wiem jak później.
      Ja nie byłem ale chętnie przeczytam recenzję.
    • Gość: QQQ Jak Wam się podoba? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 20:20
      Czy mógłby się ktoś podzielić wrażeniami z pobytu w KATAKUMBACH?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka