viviusek 22.01.08, 16:42 witam Szukam taniego sklepu komputerowego w Radomiu. Patrzyłem już ceny w komputroniku, ale chciałbym raczej troche tańszy sklep znaleźć najlepiej z cennikiem online. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: tani sklep komputerowy w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 22:03 Ceny w Komputroniku możesz sprawdzić na stronie www.komputronik.pl i zamówić to co Ci potrzebne w sklepie nie ponosząc kosztów wysyłki towaru. Możesz zrobić to w sklepie. Nie ma problemów z reklamacjami. Najtańsze nie zawsze jest najlepsze. Jest to jeden z jantańszych sklepów w Radomiu. Możesz sprawdzić też w Media Markt jak wolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Re: tani sklep komputerowy w radomiu IP: *.crowley.pl 23.01.08, 11:24 "Najtańsze nie zawsze jest najlepsze" - problem w tym, że chodzi o to aby "to samo" było tańsze, a nie o kupno najtańszych komponentów danego rodzaju. Bez problemu można kupić taniej niż w Komputroniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: tani sklep komputerowy w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 13:49 "To samo" nie znaczy "takie samo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: tani sklep komputerowy w radomiu IP: *.stat.gov.pl 23.01.08, 13:28 www.perfektus.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviusek Re: tani sklep komputerowy w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 14:40 dokładniej chodzi mi o taką konfiguracje: Core 2 Duo E8200 Gigabyte EP 35 - DS3 Geil dual ultra 2x1GB 800mhz CL4 GF 8800GT 512 Palit Obudowa obojetnie jaka Zasilacz Chieftec 450A Dysk samsung 320gb 16mb 7200obr SATA2 NCQ Napęd LG H55L Monitor 19" Samsung 931BW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: tani sklep komputerowy w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 17:24 Wejdź na stronę komputronik.pl Jest tam konfigurator komputera, wpisz ządaną konfigurację i zobacz wynikową cenę. A potem trzeba pobiegać po sklepach i porównać - w tym nikt Cię nie zastąpi. Warto też wziąć pod uwagę obsługę posprzedażową: gwarancję (dokument z warunkami gwarancji na złożony komputer a nie na poszczególne części, chyba, że chcesz sam złożyć), pomoc techniczną, rzetelnośc sprzedawcy - łatwość złożenia reklamacji, możłiwości jego w zakresie naprawy/wymiany komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toxicem Re: tani sklep komputerowy w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 19:45 najtanszy w Radomiu jest PCWORK na 1905 roku. Ma tam swoj sklepik taki kumaty koles a dzieki temu ze nie ma sklepu w centrum i nie zatrudnia pracowników nie musi narzucac dużej marży na sprzet.(Tak mi się bynajmniej wydaje :)).Kupiłem tam komputer i jestem bardzo zadowolony. Sklepik znajduje sie w biurowcu przy stacji SATAL (nie pamietam jaki tam jest dokładnie adres) ale mocno polecam bo naprawde warto tam zajrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indiglo za 3200 IP: *.internet.radom.pl 24.01.08, 23:49 jesli chcesz to moge ci go zlozyc za 3200-3250 indiglo82@o2.pl gwarancja i serwis w radomiu, nie podaje gdzie zeby nie bylo ze reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: tani sklep komputerowy w radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 07:32 Kupuję w sklepie RAM przy Limanowskiego na Borkach. Jestem bardzo zadowolony. Kompetentni pracownicy.Dobra jakość. Dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś