Gość: Agnieszka IP: 82.139.52.* 27.03.08, 21:04 Co sądzicie o zespole Prodisc chce ich zamówic ale nie jestem pewna na 100% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.rad.vectranet.pl 28.03.08, 08:28 Bardzo dobrzez, że nie jesteś ich pewna, bo są beznadziejni... dwa lata temu we wrześniu byłam na weseleu gdzie grali, szczerze mówiąc totalna klapa..nagłośnienie tragedia, a poza tymnie grali przy stołach Odpowiedz Link Zgłoś
prodisc Re: konkurencja czuwa jak ormo 28.03.08, 10:03 Zazdrośniki, trzeba zakasać rękawy i wziąć się do pracy a nie pluć na innych konkurencjo. Po za tym dla pani wiedzy zawsze biesiadujemy za stołami,a musiała być pani bardzo ...... że nie widziała :) Nawet nie wysiliła się pani żeby podać datę i miejsce wesela żeby i być wiarygodnym. A anonimowo pluć to każdy potrafi. Mimo to Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 82.139.52.* 28.03.08, 08:35 a nie znasz jakiegos dobrego zespołu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGMARA Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.46.udn.pl 28.03.08, 08:58 prodisc uwazaja sie za wielkie gwiazdy choc nimi nie sa.zero klasy beznadzejna wokalistka.Grali na weselu gdzie byłam gosciem i mi sie nie podobałao ale ile jest ludzi tyle gustów.ZYCZE OWOCNYCH POSZUKIWAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Lecho Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 10:57 Każdy zespół gra po swojemu. Zespół Prodisc jest orginalny w swoim wykonaniu w przeciwieństwie do konkurencji która powiela stereotypy. Żeby kogoś oceniać obiektywnie trzeba mieć jakieś doświadczenie. Odnośnie nagłośnienia to proszę sie nie wychylać gdyż znam zespoły które grają na Eltornach wiec co tu dużo dyskutować. Grają przy stołach chyba gal Anonim tego nie widział gdyż % robią swoje. No cóż była jest i będzie tendencja żeby komuś zszastać opinie zamiast wziąć sie za siebie i dążyć do sukcesu. Polecam ten zespół bo warto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.rad.vectranet.pl 28.03.08, 13:44 Ja polecam zespół Black Jack. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 82.139.52.* 28.03.08, 14:07 A maja oni stronę internetową?mozesz mi podac do nich jakis namiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.rad.vectranet.pl 28.03.08, 15:08 Mają stronę, ale materiał tam zamieszczony nie bardzo jest na ich korzyść niestety. Najlepiej się z nimi umówić i iść na ich próbę. Tel. do nich: 0502 554 442. Grali na naszym weselu we wrześniu 2007 i wszyscy byli pod wrażeniem. Grają na żywo, rewelacyjnie bawią gości za stołami. Poza tym są to bardzo sympatyczni ludzie. No i nikt z zespołu się nie spił, co się niestety czasem zdarza ;) tu masz więcej opinii o nich: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=62529040&a=62529040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 11:55 jesli ten zespol gra na zywo to zycze powodzenia!!!. moze dla kogos puszczanie dyskietek jest gra na zywo a oni stoja i udaja ze graja. porazka.chyba nie macie pojecia o grze na zywo. heh. bawilam sie na weselu przy ich muzyce a czulam sie jakbym bylam na dicho. do polnocy puszczali muzyke moze ok jeszcze dla ludzi a pozniej ... porazka Odpowiedz Link Zgłoś
prodisc Re: co sądzicie o zespole Prodisc 26.05.08, 09:26 Gość portalu: m napisał(a): > jesli ten zespol gra na zywo to zycze powodzenia!!!. A gdzie to jest napisane że gramy na żywo? Przecież każdy jeden zespół bez perkusji nie gra na żywo, ale śpiewamy zawsze LIVE. Pozdrawiam www.prodisc.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Ad rem... do wypowiedzi zespołu "Prodisc" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 12:07 Szanowny zespole "Prodisc" !!! Zasadnicza różnica grania "na żywo" polega nie na tym czy się ma tzw. "żywego " pałkera czy automat perkusyjny , bo oprócz perkusji zespół ma jeszcze Klawisze , akordeon , gitary , sax.... czasem skrzypce lub inne instr. które albo grają na żywo albo się je tylko trzyma ( a kable w kieszeniach) Zrozumiałe ,że większość zespołów musi się "wspomagać"... bo inaczej aby grać w 100 % na żywca>>>> to tylko akordeon, skrzypce , acc. gitara , trąbka , "pompka"..... i lewarek a takich zespołówjuż nie ma a jak są to moze można je spotkać w skansenie. Bo aby grać współczesną muzykę rozrywkową na poziomie to trzeba by było grać w składach 10 osobowych co najmniej a kto za to zapłaci??? dlatego uczciwiej jest mówić Klientom ,że.... " na żywo gramy np. przy tzw. stołach , gramy na instrumentach akustycznych ( akordeon , sax , skrzypce? , gitary , tamburyn lub werbelek ) i śpiewamy na żywo a reszta to są dyskietki , półplaybacki albo występujemy jako tzw. dośpiewujący D.J-e. Ale tego na pewno nikomu nie mówicie........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 21:01 taka mała uwaga. jeśli bierze się tyle pieniędzy za kilka godzin "grania" i do tego puszcza sie muzyke z dyskietek i stoicie i udajecie ze gracie to dla mnie jest porazka... a ludzie sie ciesza bo poprostu sie nie znaja na muzyce. a uwaga dotycząca spiewania na zywo - heh poprostu rozbawilo mnie to, fakt spiewacie na zywo to przyznaje, ale tylko DJ nie spiewa :D ja osobiscie takiego błędu nie popełnie wybierając kapele... o Nie. Muzyka tylko na żywo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 82.139.57.* 26.05.08, 22:14 A ja byłam z moim chłopakiem w tę sobotę na weselu u jego siostry jak oni grali i po prostu rewelacja.Z tego co rozmawialismy na weselu to nikt zadnej negatywnej opinii nie wyraził na ich temat,dla mnie naprawdę super i ludziom bardzo się podobało a my wybawilismy się tak jak jeszcze chyba na żadnym weselu.Naprawdę bylismy i jestesmy pod wrażeniem.Naprawdę super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 17:42 też byłam na tym weselu i owszem ludzie sie bawili dobrze ale jeśli ktoś ma jakies pojecie o muzyce pod katem profesjonalnym to przyzna mi racje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:50 A ile kosztują, bo słyszałam, że się cenią i mają za wielkie gwiazdy, zwłaszcza ich śpiewaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 19:16 podobno 3800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:05 To rzeczywiście z tym poziomem nie są wart więcej jak 1500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.rad.vectranet.pl 28.03.08, 14:33 Ha ha ha...wrzesięn dwa lata temu w Leśnym Dworze..i kto mi powie że za stołami graliście? i co, coś się w główce rozjaśniło?? Byłam jako gość na tym weselu i naprawdę NIE POLECAM! a widzę, że panowie z prodisc szukają klientów na forum...ha ha ha, owocnych poszukiwań:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 20:25 Oj chyba konkurencja was coś nie lubi kochani ale tak to juz w zyciu jest że jak się coś w zyciu komuś udaje osiągnąć to ci mniej dobrzy wielcy zazdrośnicy natychmiast biorą się za ostra krytykę nie mając pojęcia co krytykują.Dobrze że ja juz nie musze podpierać sie tym durnym forum które juz dawno zeszło na psy bo jest miejscem jakiś brudnych zagrywek zespołów które się nawzajem opluwają podszywając sie za gości weselnycch.A czy was nie nie krytykuje przypadkiem zespół Black Jack bo czytając te negatywne wypowiedzi zaraz pojawia się nazwa Black Jack i zachwyty.Takie mozna odniesć wrażenie. Albo to przypadek lub zwykła reklama Uważajcie na tych kolegów z branży bo chyba lubia slizgać się na czyjejś d.....jak to sie mówi.A ja i tak będę was polecać. Bylam na dwóch sylwestrach jak graliście i to mi wystarczy.Tak trzymajcie jesteście SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 92.66.100.* 29.03.08, 20:28 Zgadzam się z tobą Lena, zawsze ten ładny jest przez brzydkich nie lubiany (najbardziej za plecami). Co do tematu byłam raz na weselu i raz na sylwestrze jak grali dla mnie rewelacja, głos wokalistki najładniejszy jaki słyszałam (w Radomiu) na nagłośnieniach się nie znam ale słychać było wszystko wyraźnie i nie było cicho, Bardzo fajne mają światełka i ktoś albo coś nad nimi czuwa. Opinie wyrażane tu przez konkurencje (w 70% piszą inne zespoły) są żałosne i oczerniające, Na weselu na którym byłam PRODISC grał przy stołach i tam też rozgrzał gości do czerwoności. Ja będę zawsze ich polecać a 31-12-2008 będę się bawić przy ich muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Beaty Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.tkdami.net 30.03.08, 17:32 a gdzie bedziesz się z nimi bawic na tym sylwestrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 92.66.100.* 30.03.08, 17:46 W Mariażu w Klwatce, grali w tym roku i będą w przyszłym. Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: co sądzicie o zespole Prodisc 31.03.08, 20:03 Też byliśmy z mężem w tym roku na sylwestrze w Klwatce i mieliśmy mega pozytywne zaskoczenie, że to właśnie Prodisc będzie nam przygrywał! O tym zespole mogę mówić w samych superlatywach. Mam za sobą jak dotąd dwie imprezy z ich udziałem: moje własne wesele z 30,06,2007 oraz wspomnianego Sylwestra. I przypuszczam, że kolejny rok przywitam przy akompaniamencie muzyków z Prodiscu, przy wspaniałym głosie pani Sylwii, rodzynka w zespole. Z czystym sumieniam mogę Wam polecić ten zespół! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ MARIO Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 80.249.5.* 20.11.08, 10:28 Grałem po Nich poprawiny w Warce i muszę powiedzieć że Młodzi bardzo Ich chwalili. Mówili że grają fajnie przy stołach a repertuar mają bogaty i zróżnicowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 17:56 Moja szczera opinia pani Agnieszko NIE POLECAM!!! Czemu? Bo jest wiele innych fajniejszych zespołów (nie będę pisał jakich do zespól prodisc powie że jestem z konkurencji) Jak masz jeszcze czas to radzę byś popytała znajomych, poszukała na necie itp. Powodzenia i udanego wyboru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: co sądzicie o zespole Prodisc IP: 87.204.243.* 05.01.09, 09:17 Nie słyszałeś, nie mów i nie porównuj, nie fałszuj BĄDŻ OBIEKTYWNY ... Najlepiej rozdaj kazdemu Twojemu gościowi mp3 ze słuchawkami i niech sie kazdy bawi swoim rytmem i gibie w różne strony. Zobacz jaką historię grania mają inne zespoły a ile Prodisc jest "na rynku". Tu nie trzeba komentarza !! Twoja opinia jest płyka jak Potok Północny o 12.00 w środku lata. Takie pisaneie swiadczy o płytkim i mocno ograniczonym zasiegu myślowym i w dodatku zubożałej intelektualnie osobowosci. Niestety nie mogę do Coiebie Panie komentatorze użyć nieobyczajnego rzeczownika rodzaju męskiego liczby pojedynczej, poprzedzając ten rzeczownik równie nieobyczajnym przymiotnikiem. życzę dużo zdrowia i prosze puknuj się w czoło 5 razy zanim pukniesz jakieś badziewie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś