Dodaj do ulubionych

restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 19:58
szuakmy restauracji lub sali weslenej z dobrym jedzeniem :) na ok 80 os
najlepiej miedzy radomiem a orońskiem. Jeśli ktoś ma jakieś namiary to prosze
o kontakt i pozdrawaim
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgorzata Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 14:33
      ponawiam prośbę
      • Gość: ja Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.tkdami.net 05.04.08, 19:25
        Karpik jest chyba na ok.80-100 osób.sa jakies dwie sale w
        Szydłowcu,ale nie znam nazwy
        • Gość: Małgorzata Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 20:25
          w karpiku nam nie smakowalo jedzienie i zrezygnowalismy. w szydłowcu jest
          Lodownia ale za pozno maja wolne terminy. zastanawiamy sie nad Oleńka w
          szydłowcu. Jednak najlepiej chcialibysmy w Orońsku. czekam na dalsze propozycje.
          • Gość: ja Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.tkdami.net 05.04.08, 21:38
            Orońsko jest malym miasteczkiem,więc chyba łatwo sprawdzić czy jest
            tam w ogóle lokal,który Wam się spodoba..
            • Gość: Małgorzata Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 21:51
              tak wiem, slyszalam o nowym lokalu przed orońskiem od strony Radomia dokładnie
              Krogulcza jak sie nie myle. i w tym tyg mamy tam jechac i zobaczyc co i jak. ale
              z tego co sie orientuje od znajomych to drogo tam jest. no nic pozostaje
              sprawdzic. Pozdrawiam
              • Gość: Miśka Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 14:28
                W krogulczej robią wesela na min 150 osób, pozatym cena od osoby -
                200zł, na przyszły rok pozostało już tylko kilka terminów. Jak widać
                cena ludzi nie odstrasza.
                • Gość: Małgorzata Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 15:18
                  dziekuje za info odnosnie Krogulczej. no nic pozostaje szukac dalej ale juz mnie
                  to denerwuje... bo co lepsze to zajete na 2 lata w przod. a My chielibysmy w
                  kwietniu za rok. i jak juz wczesniej wspomianalalm najlepiej przy trasie E7
                  Radom-Orońsko. no nic jeszcze raz dziekuje i pozdrawaim
                  • Gość: Adrian Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:29
                    Witam chciałbym sie zapytac o kontakt do jakiejś sali pod oronskiem lub w
                    orońsku słyszałem ze jest jakaś na 400 osób, i słyszałem również że jest fajna z
                    góry dziekuje:)
                    • Gość: Adrian Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:01
                      Chciałbym jeszcze dodać, że podobno to jest nowo powstała sala i że jest żółty
                      budynek tyle wiem:D
      • Gość: magda Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.eranet.pl 05.12.08, 11:48
        hej gosiu w karpiku masz piekna sale juz z kucharka i ogsluga pyszne
        jedzenie 120zlod osoby to malo jak na dzisiejsze koszta kwiecien
        jest wolny chyba zadz 3816969 i azapytaj otermin
    • Gość: ana Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: 82.160.108.* 07.04.08, 11:29
      Super salka jest w Chlewiskach, i nie mowie o Pałacu Manor House (tam trzeba
      wydac 350 zl od Osoby) ale o Mexicanie nad Zalewem. Jest tuz po remoncie, i
      wyglada naprawde świetnie. wszystko w dobrym guscie. No i fajne polozeniu nad
      samą wodą, w zamkniętym osrodku. Wiem Ze w przyszlym roku mają juz byc oddane
      pokoje hotelowe. a do tego sa juz tam domki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka