Gość: Małgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 19:58 szuakmy restauracji lub sali weslenej z dobrym jedzeniem :) na ok 80 os najlepiej miedzy radomiem a orońskiem. Jeśli ktoś ma jakieś namiary to prosze o kontakt i pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgorzata Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 14:33 ponawiam prośbę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.tkdami.net 05.04.08, 19:25 Karpik jest chyba na ok.80-100 osób.sa jakies dwie sale w Szydłowcu,ale nie znam nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 20:25 w karpiku nam nie smakowalo jedzienie i zrezygnowalismy. w szydłowcu jest Lodownia ale za pozno maja wolne terminy. zastanawiamy sie nad Oleńka w szydłowcu. Jednak najlepiej chcialibysmy w Orońsku. czekam na dalsze propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.tkdami.net 05.04.08, 21:38 Orońsko jest malym miasteczkiem,więc chyba łatwo sprawdzić czy jest tam w ogóle lokal,który Wam się spodoba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 21:51 tak wiem, slyszalam o nowym lokalu przed orońskiem od strony Radomia dokładnie Krogulcza jak sie nie myle. i w tym tyg mamy tam jechac i zobaczyc co i jak. ale z tego co sie orientuje od znajomych to drogo tam jest. no nic pozostaje sprawdzic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 14:28 W krogulczej robią wesela na min 150 osób, pozatym cena od osoby - 200zł, na przyszły rok pozostało już tylko kilka terminów. Jak widać cena ludzi nie odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 15:18 dziekuje za info odnosnie Krogulczej. no nic pozostaje szukac dalej ale juz mnie to denerwuje... bo co lepsze to zajete na 2 lata w przod. a My chielibysmy w kwietniu za rok. i jak juz wczesniej wspomianalalm najlepiej przy trasie E7 Radom-Orońsko. no nic jeszcze raz dziekuje i pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 18:29 Witam chciałbym sie zapytac o kontakt do jakiejś sali pod oronskiem lub w orońsku słyszałem ze jest jakaś na 400 osób, i słyszałem również że jest fajna z góry dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:01 Chciałbym jeszcze dodać, że podobno to jest nowo powstała sala i że jest żółty budynek tyle wiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: *.eranet.pl 05.12.08, 11:48 hej gosiu w karpiku masz piekna sale juz z kucharka i ogsluga pyszne jedzenie 120zlod osoby to malo jak na dzisiejsze koszta kwiecien jest wolny chyba zadz 3816969 i azapytaj otermin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: restauracja/ sala weselna Radom/ orońsko IP: 82.160.108.* 07.04.08, 11:29 Super salka jest w Chlewiskach, i nie mowie o Pałacu Manor House (tam trzeba wydac 350 zl od Osoby) ale o Mexicanie nad Zalewem. Jest tuz po remoncie, i wyglada naprawde świetnie. wszystko w dobrym guscie. No i fajne polozeniu nad samą wodą, w zamkniętym osrodku. Wiem Ze w przyszlym roku mają juz byc oddane pokoje hotelowe. a do tego sa juz tam domki Odpowiedz Link Zgłoś