suzi-es 15.04.08, 08:46 czy ktoś słyszał jak grają, chyba z jastrzębi jest ten zespół, proszę o opinie, bo być może zespół ten będzie grał na moim weselu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: zespół Takt IP: 82.139.56.* 16.04.08, 19:26 sa naprawde niezli,fajny repertuar i niezle wokale a poza tym nie pija tak jak inni!polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka19888 Re: zespół Takt IP: *.radom.pilicka.pl 25.09.08, 17:54 No witam. tak owszem jest to zespol z jastrzebi. bylam nie dawno na weselu ktore bawili ale niestety nie przypadli mi do gostu:( sredni wokal i nie prezentuja sie zbyt dobrze jako zespol,i nie przyjemna wokalistka ktora spiewala wiekszosc piosenek.Szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusinka Re: zespół Takt IP: 82.139.56.* 24.10.08, 22:22 BZDURA ,kazdy ich chwali i maja niezle wziecie,kompletnie nie zgadzam sie z przedmowca,moim zdaniem musiala to napisac jakas konkurencja podszywajac sie pod goscia wesela:),SA GODNI POLECENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: zespół Takt IP: 82.139.61.* 01.01.09, 22:12 Witam,ja moze powiem tak..Nie było osoby ,ktora by nie pochwaliła tego zespołu wychodząc z mojego wesela,goście bawili sie wyborowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miichallo Re: zespół Takt IP: 79.97.227.* 06.02.09, 17:33 Szczerze polecam, Na pewno będzie ten zespół grał na moim weselu. Gorąco Polecam miichallo@windowslive.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Re: zespół Takt IP: 83.1.119.* 14.02.09, 12:55 Ja nie polecam kapel które piją zwrócie głównie na to uwage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny Re: zespół Takt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 14:47 A co próbujesz zaoszczędzić na kapeli 07 litra wódki. To się nazywa oszczędność. Postaw się zamiast zespołu, czy ty na trzeźwo byś gadał głupoty do mikrofonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: zespół Takt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 15:50 Grali u moich dwóch braci i nie zauważyłam żeby był taki problem. Chyba coś Ci się pomyliło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eni_3 Re: zespół Takt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 15:54 Jeżeli tak twierdzisz to napisz kiedy byłeś i u kogo na weselu z tym zespołem, bo każdy tak może sobie napisać z konkurencji, żeby popsuć mu opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: zespół Takt IP: *.xdsl.centertel.pl 20.10.09, 12:22 A dlaczego jak na weselu gra kapela to goście jak sątrzeżwi to nie tańczą??? Dopiero jak wypiją to ich widać kocie ruchy;) Z orkiestrą jest podobnie. Kto nie pije jest sztywny!!! A każdy dobrze wie ile ma wypić by nie zrobić wstydu! Jak ja gram na weselu to choćby stało 5 butelek to i tak wypije tyle ile mogę wypić aby sięnie upić ale czuć sięw klimacie z gośćmi!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczekza Re: zespół Takt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 15:44 Podbijam temat, bo kapela ma grać u mojego brata na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagu Re: zespół Takt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:14 Ja również jestem ciekaw jak grają. Proszę o więcej opinii na temat tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: zespół Takt IP: 195.93.162.* 31.03.09, 00:47 ja mialam okazje byc ostatnio na sylwestrze w bartodziejach gdzie oni grali, swietnie sie wybawilam, mieli duzo nowych kawalkow i grali przede wszystkim do tanca dla ludzi, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina i Grzesiek Re: zespół Takt IP: *.centertel.pl 23.04.09, 22:49 Zespół super!!! Grali u nas na weselu,nie ma lepszego zespółu od nich,potrafią zabawic ludzi do samego rano. Bardzo ale to bardzo ich polecamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie zdziw się Re: zespół Takt IP: *.xdsl.centertel.pl 20.10.09, 12:36 oni nie grają. wszystko leci z podkładów a perkusista jedynie gra całą noc:) Byłem na takim weselu gdzie był zespół (nie Takt) i popsuł im się odtwarzacz (minidisk?) no i kapota! Koniec wesela bo orkiestra nie umiała grać:)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia Re: zespół Takt IP: 81.26.8.* 31.03.09, 23:12 jak dla mnie....przecietnie... pomijajac ze nie graja na zywo(poza saxem i perkusja, które "cos tam"dogrywaja) to repertuar....jak dla mnie pozostawia wiele do zyczenia.... choc miłośnicy disco polo pewnie beda zachwyceni....bo nie liczcie, ze usłyszycie kawałki z wyzszej półki, przy których jest rewelacyjna zabawa. osobiscie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: zespół Takt IP: 208.184.6.* 04.04.09, 21:23 A gdzie ich słyszałaś? myślę, że jesteś z konkurencji i piszesz kompletną nieprawdę o nich, to bardzo dobry zespół moim zdaniem. Ja byłam na wielu weselach i porównując rzadko się zdarza zeby goście tak dobrze się bawili, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrażony Re: zespół Takt IP: *.xdsl.centertel.pl 20.10.09, 12:32 Nie mogę patrzeć na zespoły co włączą dyskietki i podkłady i śpiewają jeszcze biorąc za to dużo kasy!!! Czy każdy z was idąc na wesele i patrząc jak gra tam m.in. zespół Takt to nie słyszy że to wszystko leci z aranżu a perkusista jedynie dogrywa??? Posłuchajcie sobie zespoły co grają na żywo i zobaczycie różnice. Nie można powiedzieć o grze ,, na żywo " gdzie może i jest perkusja ale nie ma Gitary basowej, a gitara prowadząca nie jest podłączona do pieca tylko Grajek pajacuje na scenie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zespół Takt IP: *.acn.waw.pl 05.04.09, 12:33 Mają może jakąś stronę internetową albo jakieś próby swoich możliwości na youtubie...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gust Re: zespół Takt IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 09:47 18 Lipca 2009 moje weselicho. I właśnie TAKT. Polecam. Są naprawdę nieźli. Totalną bzdurą jest że piją. U mnie na weselu nie wypili nawet po 1 kieliszku. Był okropny upał a prosili mnie żebym im wodę z chłodni donosił. Repertuar całkiem ciekawy, wiadomo że nie jest to jakaś bardzo ambitna muzyka. Razem z obecną żoną przed weselem spotkaliśmy się z liderem żeby disco-polo było jak najmniej i tak było. Było za to sporo oberków, trochę wolnych tańców, można z nimi się dogadać żeby na przykład pierwszy i ostatni taniec puszczać z płyt. Są dość elastyczni i mają sporą bazę tytułów. Polecam ich, są nieźli i znają się na swojej robocie. POzdrawiam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: do Gust IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.09, 11:47 nie chwal się ty tempa pało,wieśniaku bo zespól wybitnie na wiejskie okoliczne wesela ,miernota pod każdym względem zarówno wokale jak i aranże chyba że masz dębowe uszy ty chłopku roztropku ale dla ciebie na wesele i twoich gości to akurat ty mendo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re do... Re: do Gust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 08:13 Czemu wrzucasz?? bez sens. Było u mnie miło. O co ci codzi?? Nie roumiem. Nie wiem czemu. Nie pojmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: zespół Takt IP: *.radom.pilicka.pl 15.09.14, 13:09 widzę, że dość stare opinie krążą. byłiśmy z moim chłopakiem u koleżanki na weselu w sierpniu 2014r. W życiu się tak nie ubawiłam. Są świetni. wiem, że od zeszłego roku maja nową wokalistkę Gosie. jak spiewała whitney houston to ciary chodziły po plecach. Bylismy do samego końca i nie chcielismy ich puścić do domu.zabawy prowadzą fajne , że goście płakali ze śmiechu. super, super i jeszcze raz super :) Polecamy Odpowiedz Link Zgłoś