smerff79 17.05.08, 23:55 Czy ktoś miał robioną artroskopię w Polmedzie? Robi ją chyba doktor Izbicki. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KMB Re: Artroskopia w Polmedzie IP: 82.139.50.* 18.05.08, 11:47 Miałem. Sama artroskopia jest (kiedyś była) darmowa, ale musisz liczyć się ze sporymi kosztami rehabilitacji. Radziłbym skonsultować konieczność wykonania artroskopi z innym ortopedą (najlepiej spoza Radomiu (inna szkoła)). Mam wrażenie, że w Polmedzie arteoskopie robią "wszystkim", którzy mają chore kolana. Kilku moich znajomych, co mieli planowane artroskopie na oba kolana, zaprzestało leczenia po pierwszej artroskopi (na własne życzenie). Moja opinia - nie jestem zadowolony z leczenia w Polmedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Artroskopia w Polmedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 16:09 nie ryzykuj Odpowiedz Link Zgłoś
smerff79 Re: Artroskopia w Polmedzie 18.05.08, 20:26 Który ortopeda w Radomiu może wiarygodnie potwierdzić diagnozę? Podobno (ocena dr Izbickiego) muszę sie poddać artroskopii z powodu pękniętej łąkotki...(potwierdzone badaniem usg). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Artroskopia w Polmedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 23:08 ordynator na jozefowie,nazwisko na s,nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KMB Re: Artroskopia w Polmedzie IP: 82.139.50.* 18.05.08, 23:11 Trudno powiedzieć, który ortpeda jest dobry. Wybierz się do dowolnego (oczywiście nie w Polmedzie :)). Jeżeli diagnoza się potwierdzi - będziesz pewniejszy, jeżeli nie - bedziesz musiał odwiedzić kolejnego. Myślę, że przed operacjią tak ważnego stawu warto poświęcić trochę czasu i potwierdzić diagnozę. Odpowiedz Link Zgłoś