Dodaj do ulubionych

NIESAMOWITE WYBRAŁAM?

23.01.05, 13:50
mialam ostatnio ogromny problem z wyborem perfum moimi kandydatami byli:
Lolita Lempicka, Mademoiselle, Sensi, Angel, Kenzo słoń i oczywiscie ostani
bedzie tym jedynym, którego będe zawsze używala to chyba to coś Fajowo
Obserwuj wątek
    • agmusz gratuluję:) 23.01.05, 14:37
      Gratuluję super wyboru. Słonik jest równiez moim nr 1
    • dori7 Re: NIESAMOWITE WYBRAŁAM? 23.01.05, 14:41
      Ciesze sie razem z toba, slonik jest przepiekny :))
      Tylko lepiej nie przesadzac z tym "zawsze" i zdradzic Slonika latem z czyms
      innym, bo podczas upalu w tramwaju Slonik moze kogos rozdeptac, jest tak
      intensywny :))
      • satia2004 Słoń - terminator 23.01.05, 18:59
        dori7 napisała:
        > Tylko lepiej nie przesadzac z tym "zawsze" i zdradzic Slonika latem z czyms
        > innym, bo podczas upalu w tramwaju Slonik moze kogos rozdeptac, jest tak
        > intensywny :))

Dori - super porównanie, mnie Słoń tratuje za każdym razem jak go czuje w
        promieniu 3 metrów :) Nie znoszę szczerze i z całego serca :)
        • dori7 Re: Słoń - terminator 23.01.05, 19:20
          satia2004 napisała:

> Dori - super porównanie, mnie Słoń tratuje za każdym razem jak go czuje w
          > promieniu 3 metrów :) Nie znoszę szczerze i z całego serca :)

To samo mowi moj luby, niestety, i jest w stanie bezblednie wyczuc, ze sweter,
          ktory mam na sobie, lezal kolo swetra pachnacego Slonikiem, naprawde!!
          A ja tak kocham Slonia :(((
      • moniafedorek Re: NIESAMOWITE WYBRAŁAM? 23.01.05, 22:35
        a co na lato JUUUŻ niedługo proponujecie fance słonika ??? coś wyjątkowego
        pozdrawiam miłośniczki słonika

• dori7 Re: NIESAMOWITE WYBRAŁAM? 24.01.05, 00:24
          Zdaje mi sie, ze grono osob uwielbiajacych Slonika jest tu calkiem spore, chyba
          powinnysmy zalozyc fanklub :)))))

Eeeechhh, lato, a kiedy ono bedzie... Na razie moimi faworytami na upaly sa
          Herba Fresca, Le monde est beau, Grain de Folie i zeszloroczne, wciaz ukochane
          i nieznudzone pomidorowe Les Belles de Ricci, ale podejrzewam, ze ile fanek
          Slonika, tyle ukochanych letnich zapachow :))))))

Chociaz przez skore czuje, ze kazda milosniczka Slonia po prostu musi kochac
          Herbe Fresce i Le monde est beau (ten drugi to zrsezta tez zapach Kenzo)!!
          • agmusz Re: NIESAMOWITE WYBRAŁAM? 24.01.05, 10:27
            Hej, chyba cos w tym jest Dori, bo ja uwielbiam AA Herba Fresca. Nie testowałam
            jeszcze Le monde..W piątek przetestuję:)
    • lolik2 Re: NIESAMOWITE WYBRAŁAM? 24.01.05, 08:37
      ja ze Słoniem (i Tygrysem zresztą też) mam tak:
      to sa zapachy z kategorii "rozpoznawalne" - nie ma możliwości, zeby pomylić te zapachy z jakimkolwiek innym, bo na każdej osobie pachną tak samo. I dlatego są dla mnie skreślone.... podobają mi się, ale przenigdy nie przyszłoby mi na myśl ich używać, bo każda osoba od razu będzie wiedzieć, ze to Słoń. Zapach ma być dla mnie tajemniczy, nierozpoznawalny, stapiający się ze skórą noszącej go kobiety, a tu - o, Słonik.
      Takim samym zapachem jest dla mnie Farenheit (przepraszam, jeśli źle napisałan nazwę, nigdy nie wiem jak to się właściwie pisze :)) oraz np. Envy. Envy zresztą jest jedynym takim rozpoznawanym zapachem, którego mogę używać.
      • elve Re: NIESAMOWITE WYBRAŁAM? 25.01.05, 20:32
        a ja się nie zgadzam, słonik wcale nie pachnie tak samo na każdym. ja
        zauroczyłam się nim, kiedy pachniał na mojej kumpeli - aa pachniał 100 razy
        piękniej i zupełnie inaczej niż na mnie!
        • lolik2 Re: NIESAMOWITE WYBRAŁAM? 26.01.05, 10:33
          a to możliwe :), ja po prostu nigdy się z tym się spotkałam - dla mnie Słoń zawsze jest tylko Słoniem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka