annobr Re: troche o nas 10.08.09, 16:03 Serdecznie witamy wszystkich nowych Forumowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
andzik27 To i o mnie:) 02.09.09, 08:34 Mam na imię Ania (31l.), posiadane potomstwo w ilości sztuk jeden płci zdecydowanie przepięknej ;-) o imieniu Pola:-), lat 3 (ur.maj 2006). Pozdrawiam. Również znajomych z forumów innych... Odpowiedz Link Zgłoś
xjustynkax Re: bardzo nam miło 06.09.09, 09:03 Justyna lat 30 , mąż lat 35, mamy córke lat 9 Mieszkamy sobie na Południu w Radomiu;) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia0608 Re: troche o nas 27.09.09, 23:37 Hej, to forum już trochę istnieje, ale pozwolę sobie dopiero teraz dołaczyć;) Mam na imię Aneta, mężatka od 5 lat, właśnie obchodzimy drewniany jubileusz:) Mamy synka 3,5 roku. Mieszkam na Prędocinku. Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: troche o nas 28.09.09, 08:50 Witamy, witamy w naszych skromnych progach :D Drewniany? A który to?? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia0608 Re: troche o nas 28.09.09, 10:33 tak jak napisałam juz 5 lat, czyli drewniany jubileusz to 5 lat malzenstwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: troche o nas 29.09.09, 22:04 Haha no tak! Faktycznie napisałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorka2008 Re: troche o nas 28.10.09, 19:39 Jestem Paulina, mam 22 lata, męża Piotrka. Nie pracuje, wychowuję niepełnosprawnego synka Wiktorka-1,5 rocznego. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia900 Re: troche o nas 22.01.10, 19:44 na imie mam monika, lat 33, jeden synek 8 lat. druga corcia by byla w lipcu:(. jestem po rozwodzie, obecnie w nowym zwiazku-narzeczony marcin. pracuje w kredytach. Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: troche o nas 20.03.10, 00:25 Kochani, dopisujcie się, bo wszystkich tu nie ma... Żebyśmy nie musiały wytykać palcami... :> Odpowiedz Link Zgłoś
dortam Re: troche o nas 20.03.10, 19:11 no dobra dobra...jestem Dorota. Właśnie skończyłam 31 lat ,ale nadal wyglądam na 30. Mam 2 najwspanialszych łobuziaków pod słońcem i najfajniejszego PŻ. Obecnie siedzę na wychowawczym i kumuluję energię na wielkie zmiany życiowe.Poza tym to tak zwyczajnie, cholernie szczęśliwa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: troche o nas 20.03.10, 19:13 mnie tu nie ma :/ no to witam się :) Joanna, 32 lata. mąż ten sam od 12 lat. dzieci sztuk dwie- obie dziewczyny. zwierząt się nie stwierdza. mieszkam na ustroniu, ale większośc życia spędziłam na gołębiowie- najpierw I, potem II, potem znów I. Annobr, chyba chodziłyśmy do tej samej podstawówki, bo cię kojarzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: troche o nas 21.03.10, 08:40 Całkiem możliwe, bo ja ćwierć wieku mieszkałam na Gołębiowie I. Ja chodziłam do klasy "a" (rocznik 78. Asia - Ty chyba też), a Ty? Teraz mnie "wygoniło" do Lesiowa... :) Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiulaart Re: A ja mogę się przyłączyć? 23.03.10, 23:30 Witam tak dziś przypadkowo wpadłam na forum.Jestem spod Radomia,całe 12 km.Mam...niech no ja się zastanowię,chyba 32latka jakoś tak.Ostatnio tracę rachubę.Mama dwóch chłopaków,czasem słodkich,czasem z piekła rodem.4,5 latek i prawie dwulatek.Jestem szaloną artystką i każdą wolną chwilę poświęcam na malowanie,rękodzieło i inne cuda.A najchętniej maluję dla dzieci na ścianach i zamierzam niebawem otworzyć własny biznes:) Trzymajcie kciuki! Pozdrowienia dla forumowiczek. Acha Gosia mam na imię:) mój nowy blog Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Ewlinp - z dn. 08.12.2009 r. 19.04.10, 12:28 Od niedawna podczytuje to forum i chciałabym oficjalnie dołączyć do Waszego grona. Stawiam wirtualne wkupne w postaci szarlotki, kawy i czegoś mocniejszego :) Aha mam na imię Ewelina mam hmmm... 20parę lat ;P wychowuje męża i 2,5 letniego synka Jasia. Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Re: troche o nas 20.04.10, 21:48 Witam Mam naimię Marta. Jestem mamą bliźniaczek: Jagody i Klaudii (3 Latka).Prawdziwe żywioły na sekunde nie usiedzą. Mężatka od 8 lat Mariusza. Lubiąca rozmowy z ludźmi, służe chcętnie pomocą i radą. nie stety życie mnie ostnio nie rozpieszcza i mocno mnie kopie , ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni. Lubię podróze, ciekawe wyzwania, miewam szalone pomysły, dobrą muzykę, białe winko, gorącą kompiel + ksiązkę, kino , spotkania z przyjaciółmi. Kocham moją rodzinę i szybką jazdę samochodem oraz swoją lodówkę wieczorową porą. Odpowiedz Link Zgłoś
trelka73 Re: troche o nas 09.07.10, 10:46 Witajcie :) Z przyjemnoscia dolaczam do Waszego grona :) W domu maz, 15-letni syn i 8-letnia suka ;) Na codzien zajmuje sie badaniami rynku, dzieki ktorym poznalam juz niektore z Was osobiscie :) Przy okazji dziekuje za wspolprace i licze na dalsza :) Zycze milego dnia i udanych urlopow, jako ze to okres wakacyjny :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: troche o nas 09.07.10, 14:43 witaj , witaj :) muszę Wam napisać , że w realu jesteście 100 razy fajniejsze - bardzo się cieszę , że jest to forum Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: troche o nas 10.07.10, 21:07 Witaj Trelka!!! Pola, zgadzam się z Tobą w 100%! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaska7412 Re: troche o nas 13.03.11, 20:33 witajcie mam 36 lat i czworeczke w domu no czasem piątke iga 13 lat julka 10 lat majka 3.5 roku i blanka 1.5roku no i mąż 42 latka mieszkamy na południu Odpowiedz Link Zgłoś