Dodaj do ulubionych

SEKSTET W RADOMIU

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 14:08
Czy był ktoś na tym żenującym pokazie? Kto chodzi na coś takiego? Siedziałem
niedaleko w ogródku piwnym gdy nagle patrze jakiś dziwny ruch osobowy płci
pięknej. Kogo tam nie widziałem. Bizneswomenki, uczennice, studentki. Czyżby
wszystkie te panie były spragnione seksu? Co na to ich mężowie, chłopaki,
sympatie? Totalny upadek moralny.
Obserwuj wątek
    • Gość: ooo Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 14:15
      Biznesłumenki powinieneś napisać !!! Buahahaha.. BTW tych w Radomiu jest od cholery i trochę...Przeważnie parówki a jak nie to pompki (ci co z branży wiedzą o co chodzi)...
      • Gość: U-boot Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.internet.radom.pl 20.09.03, 17:53
        Dla mnie sprawa jest jasna:chłopaki z Radomia są słabymi kochankami :D
    • kleksik Re: SEKSTET W RADOMIU 21.09.03, 12:26
      Nie wiem, po co taki wielki krzyk. Rozumiem, ze wedlug Ciebie tylko facet moze
      sobie pozwolic na cos takiego? A kobitki najlpiej zamknac w domu i niech gotuja
      strawe...Sredniowiecze... Ton Twojej wypowiedzi ma taki wydzwiek, ze widze w
      Tobie swietnego posla LPR-u. ".(..).upadek moralny.(..)." - smiech.
      • pies22 Re: SEKSTET W RADOMIU 21.09.03, 23:10
        Kiedy facet sie obnaza w parku to kobitki krzycza: zboczeniec,
        ekshibicjonista, policja, a jak zaplaca za bilet to patrza z przyjemnoscia.
        Kto zrozumie kobiety /pewne specyficzne kobiety/?
    • Gość: Kroguś Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 09:06
      Kleksik a kto powiedział że mężczyzną wolno.Owszem jeżeli są wolnymi to jak
      najbardziej, ale gdy mają żony to raczej nie przystoi.A odnośnie pań to jakbyś
      się czuł jako mąż, gdy żona wraca z takiej imprezy jeszcze najarana, zaczyna
      się z Tobą kochać, zamyka oczy i wyobraża sobie któregoś z tych malowanych
      pajaców?Jestem szczęsciarzem.Moja żona ma taki sam pogląd na to jak i ja i nie
      czujemy się przez to jacyś ubodzy.Wręcz przeciwnie.Już od blisko 15 lat nasze
      życie seksualne jest na tym samym wysokim poziomie.Do tego nie trzeba
      wiele.Wystaczy tylko kochać i rozumieć.A tym wszystkim uczestnikom (w
      szczególności mężatkom) serdecznie współczuję.
      • kleksik Re: SEKSTET W RADOMIU 22.09.03, 11:10
        Tak, czy inaczej nie mam zielonego pojecia dlaczego zostal podniesiony taki
        raban. Skoro maja ochote, niech sobie chodzą. Takie jest moje zdanie. Co prawda
        slyszalem, ze na sali zachowywaly sie "spontanicznie" ;-), ale to i tak nie
        powod, zeby nazywac to "upadkiem moralnym".
    • Gość: Misio Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 11:46
      Na sali to nic w porównaniu z tym co działo się później w Fanaberii!!!Aż do 3
      nad ranem.Ciekawe opowieści słyszałem.Jakie te dziewczyny głupie.Właśnie
      siedzimy teraz w grupie i przekrzykują się którą dłużej obejmował jakiś tam
      pedzio z tego sekstetu.Ale jazda.Czym te dziewczyny się ekscytują.Że ktoś ich
      dłużej połechce?Ja służe czymś więcej ale tylko dla wybranych.Nie na pokaz.
      • Gość: Kicia Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.tkdami.net 22.09.03, 12:46
        Podaj adres!
    • Gość: SAMIEC Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 13:04
      CIEKAWE CZY TE MĘŻATKI O KTÓRYCH PISZESZ INFORMOWAŁY SWOICH MĘŻÓW O TAKIM
      CHARAKTERZE IMPREZY. BEZ WZGLĘDU JEDNAK NA TO NIE ZMIENI TO FAKTU ŻE ALBO MAJĄ
      ZA MĘŻÓW ROGACZY ALBO PANTOFLARZY CO NA TO SAMO WYCHODZI.
      • Gość: Anka Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.tkdami.net 22.09.03, 13:49
        Gadacie bzdury. Wam wolno oglądać gołe panienki w męskich magazynach, ale
        kobieta nie ma prawa iść na męski show. Więcej tolerancji. Ja bym nie poszła,
        ale nie dlatego, że mąż mi nie pozwala, tylko dlatego, że nie lubię takich
        mięśniaków - lalusiów. Jeżeli jednak ktoś chce - wolna wola.
        • pies22 Re: SEKSTET W RADOMIU 23.09.03, 10:18
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> Gadacie bzdury. Wam wolno oglądać gołe panienki w męskich magazynach, ale
          > kobieta nie ma prawa iść na męski show. Więcej tolerancji. Ja bym nie
          poszła,
          > ale nie dlatego, że mąż mi nie pozwala, tylko dlatego, że nie lubię takich
          > mięśniaków - lalusiów. Jeżeli jednak ktoś chce - wolna wola.

Ty masz takich w SLD, to nie musisz placic za bilet. Co sie naogladasz to
          twoje. Taki Zbyszek G. na przyklad - supermen.
          • Gość: Anka Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.tkdami.net 23.09.03, 11:12
            pies22 napisał:

> Gość portalu: Anka napisał(a):
            >
            > > Gadacie bzdury. Wam wolno oglądać gołe panienki w męskich magazynach, ale
            > > kobieta nie ma prawa iść na męski show. Więcej tolerancji. Ja bym nie
            > poszła,
            > > ale nie dlatego, że mąż mi nie pozwala, tylko dlatego, że nie lubię takich
            >
            > > mięśniaków - lalusiów. Jeżeli jednak ktoś chce - wolna wola.
            >
            > Ty masz takich w SLD, to nie musisz placic za bilet. Co sie naogladasz to
            > twoje. Taki Zbyszek G. na przyklad - supermen.

Dla mnie ludzie nie dzielą się na ładnych i brzydkich, tylko na mądrych i
            głupich. Zgadnij do której kategorii zaliczam ciebie ?
    • Gość: Ania Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 14:12
      Masz rację.Jak chce się zauważyć piękno to dojrzy się je w każdym facecie czy
      kobiecie.Mój chłopak jest niby przeciętniakiem ale dla mnie jest
      najprzystojniejszym pod słońcem i nie chciałabym oglądać innych tym bardziej
      takich którzy robią to dla pieniędzy czy jak kto woli za pieniądze. A drogie
      koleżanki nie pomyślały o intelekcie? Przecież IO tych panów wynosi ok 100
      (razem wziętych). Komuś to pasuje? Mnie nie.
      • Gość: erotikon ...i sprawa jest prosta. IP: *.internet.radom.pl 22.09.03, 18:34
        Co mnie dotyczy?powiem ci jedno: nie bawie sie algebrą.Słowa krytyki przecedze
        przez bata.Więc po co ta cała dyuskusja?Jest jak jest.Robie ciaglę swoje - dla
        siebie i dla zysków.

każdy orze jak może?:-)
    • Gość: Drwal Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 09:42
      Prawda jest taka że poszły tylko te których już nikt w Radomiu nie chce dymać.
      Te rozleniwione i znudzone ciągle zapracowanym mężem żony biznesmenów czy też
      same biznesmenki. Brrrrr. Aż odrzuca.
    • Gość: at Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 10:32
      Nie wiem, co na to inni mężowie, ale znajoma dostała bilet na tę imprezę
      właśnie od swojego męża, który akurat wyjeżdżał na parę dni i chciał jej w ten
      sposób jakoś zrekompensować swoją nieobecność :)
    • Gość: AZT Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 10:58
      Pewnie on zapewnił sobie jeszcze lepszą rozrywkę.
    • Gość: Pello Który dzisiaj mamy wiek? IP: *.internet.radom.pl 23.09.03, 12:13
      Oniemiałem, temat sexu, dzisiaj jeszcze wywołuje zgorszenie u dorosłych? Ludzie
      co wy, rozumiem radio Rydzyk FM, ale tu? O co tu chodzi? Niech ktoś to
      wytłumaczy.

• Gość: Solidarna Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 13:09
      A niech sie rypią skoro mają mężów rogaczy. Dobrze im tak. Niech pomyślą
      czasami o nas, kobietach, a nie uganiają się tylko za pieniąchmi.
      • Gość: U-boot Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.internet.radom.pl 23.09.03, 15:34
        A JA na to jak na lato ;))
        Dziwki zawsze beda dziwkami a pedały pedałami.Taki to już świat ten cały.
    • Gość: też rogacz Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 19:55
      Pozdrawiam wszystkich ROGACZY, których kobitki były na tym żenującym spektaklu.
    • przeciszczykiewicz Re: SEKSTET W RADOMIU 01.10.03, 21:33
      Czym sie trudni SEXTET?
      • Gość: Zenek Re: SEKSTET W RADOMIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 23:24
        Tym samym co oktet, tylko w sześciu
        • muzyk2 Re: SEKSTET W RADOMIU 01.10.03, 23:38
          Gość portalu: Zenek napisał(a):

> Tym samym co oktet, tylko w sześciu

PEDALUJA W SZESCIU ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka