Dodaj do ulubionych

zespół Dance Band

IP: *.13.radom.pilicka.pl 15.07.08, 11:47
czy zna ktoś ten zespół?? możecie mi coś napisać o nim??
Obserwuj wątek
    • anes_ines Re: zespół Dance Band 28.10.08, 15:31
      ja tez bede mieć ten zespół na weselu, podobno fajnie grają, przynajmniej tak
      było 10 lat temu, ale skoro nadal graja to tylko świadczy o tym że są dobrzy, mo
      i przede wszystkim mili Panowie.
    • 3izek Re: zespół Dance Band 02.02.14, 09:47
      Witam, tydzień temu byliśmy w Pracach Małych na weselu, grał własnie ten zespół,swietnie grają
      Przede wszystkim krótkie przerwy, potrafia zabawić gości, super muzyka bo grają i dla młodych i dla starszych.Dwie wokalistki, swietnie śpiewają, Graja na żywo i fajnie im to wychodzi. Polecam!!!
      • Gość: Plautia Re: zespół Dance Band IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.14, 14:58
        Witam,serdecznie polecam ten zespół.Długo szukaliśmy zespołu na nasze wesele i w końcu znaleźliśmy właśnie zespół Dance-Band. Zespół zaprosił nas na wesele, żeby posłuchać jak grają i byliśmy miło zaskoczeni. Zespół składa się z 5 muzyków,są wszystkie instrumenty,a nawet 2 akordeony, saksofon i gitary, 2 znakomite wokalistki,które są laureatkami różnych konkursów w Polsce i na świecie oraz 3 wokale męskie. Zależało nam, żeby oprawa muzyczna była na dobrym poziomie i to tu znaleźliśmy. Śpiewają i grają świetnie do tego cały zespół jest bardzo sympatyczny i bardzo uczciwi. Repertuar układamy sami, wszystko zagrają i nie ma żadnych problemów.Fajny zespół na wesele na wysokim poziomie, muzyka zarówno dla młodych jak i dla starszych, wszystkie kawałki z dawnych lat,ambitne utwory, nowe hity,biesiada i disco polo również. Każdy znajdzie tu coś dla siebie.Nasze wesele odbędzie się w czerwcu 2014 r,ale już jesteśmy zadowoleni miłą współpraca z tym zespołem.
        • Gość: Plautia Re: zespół Dance Band IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.14, 15:35
          Zespołu można posłuchać na stronie www.dance-band.pl
          Na stronie jest trochę starszych kawałków i strona powstała bardzo dawno,natomiast tak jak napisałam w poprzednim poście zespół jest super i gra każdą muzykę.Polecam serdecznie!!!
          • Gość: barabasz [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.14, 18:14
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Plautia Re: zespół Dance Band IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.14, 19:09
              Do Barbasz: To zadzwoń do zespołu i umów się na posłuchanie ich na żywo to się przekonasz.Ja nie jestem z zespołu, nasze wesele odbędzie się w czerwcu.Na ich stronie jest trochę kawałków disco polo i innych,ale tak jak pisałam repertuar mają różny i każdy znajdzie coś dla siebie.Ich strona powstała bardzo dawno temu,gdyż graja już od kilkunastu lat i nie była aktualizowana,a to o czymś też świadczy,że tyle czasu istnieją na rynku.Liczą się dobre głosy,a nie to jakie piosenki są na ich stronie i czy się podobają,czy nie, bo to rzecz gustu.Jeżeli chcesz potwierdzenia,że nie jestem z zespołu to mogę wysłać na maila podpisaną umowę z tym zespołem,zresztą trzeba się umówić i posłuchać jak to robią na żywo i dopiero wtedy ocenić.
              • Gość: PLAUTIA Re: zespół Dance Band IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.14, 11:52
                PRZEPRASZAM PANIĄ MONIKĘ I PANA BARA BARA
              • Gość: Rewelacja Re: zespół Dance Band IP: 151.76.119.* 19.03.14, 19:35
                Dla mnie rewelacja. Chyba najlepsze wesele na jakim bylem, bylo wlasnie z tym zespolem . Pozdro
            • Gość: Plautia Re: zespół Dance Band IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.14, 20:25
              Do Barabasza. Nie życzę sobie posądzania mnie o coś czego nie ma. Prawdopodobnie to ty jesteś z jakiegoś zespołu i dlatego tak piszesz w złości, że ktoś wystawił pozytywną opinię, a wasz zespół nie ma zainteresowania. Ten akurat ma bardzo duże i nie musi się specjalnie reklamować, ponieważ jedni ludzie,którzy byli zadowoleni polecają innym. Tak jak napisałam wcześniej repertuar na stronie jest starszy, nie aktualizowany.Jest parę kawałków disco polo,w których akurat ja nie gustuję, ale reszta piosenek jest fajna, zresztą nie o to tu chodzi,nie o repertuar,który jest do ustalenia tylko o możliwości wokalne. Nie ocenia się książki po okładce i to powiedzenie sprawdza się wszędzie. Cały zespół jest bardzo sympatyczny i zgadzam się z postem 3 izek. Polecam niezdecydowanym, umówcie się posłuchać ich na żywo.
              • Gość: MONIKA Re: zespół Dance Band IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.14, 20:12
                TEN ZESPÓŁ NIE GRA ABSOLUTNIE NA ŻYWO TO SŁYCHAĆ GŁOSY TAKIE SOBIE CHYBA TE DZIEWCZYNY NIE ŚPIEWAŁY ZA GRANICĄ WOKALISTA MIERNY GŁOS ŻADNA REWELACJA SŁYSZAŁAM NA STRONIE ZESPOŁU JA WIEM TAKI TAM SOBIE ŻADNE CUDO
                • Gość: byłem na weselu Re: zespół Dance Band IP: 151.76.91.* 23.02.14, 20:26
                  Opinie należy wydawać po wysłuchaniu na żywo.... Ten zespół grał 2 lata temu u mojej rodziny i nikt nie powiedział złego słowa. w 2015 roku zagra mam nadzieję na moim weselu.
                  Jeśli ktoś uważa że zespół gra słabo lub nie gra na żywo to polecam podejść do muzyków i poprosić o zagranie każdego z osobna.
                  Po usłyszeniu np. akordeonisty gwarantuje że szczęka opadnie
                  A jeśli chodzi o śpiewanie dziewczyn to wystarczy wpisać ich nazwiska w google i informacje oraz NAGRANIA z występów się znajdą...
                  aaa i nie wokalista tylko Wokaliści bo 2 tam spiewa (moim zdaniem bardzo dobrze ale zgadza się nie aż tak jak dziewczyny)
                  Pozdrawiam.
            • Gość: gosc Re: zespół Dance Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 22:16
              wystarczy wkeic ten pasek Gość: barabasz IP: *.xdsl.centertel.pl w google i poczytac co pan barabasz pisze na innych stronach mysle ze jest obrazony na cały swiat ,a Pani Gosia też z tego samego nadaje IP
              Gość: barabasz IP: *.xdsl.centertel.pl
              pozdrawiam i szacun
    • Gość: gosc Re: zespół Dance Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 22:20
      przeprasza Pani Monika
      Gość: barabasz IP: *.xdsl.centertel.pl
      • Gość: obserwator Re: zespół Dance Band IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.14, 11:45
        PLAUTIA NIE MOŻE ZBOLEĆ AŻ SIĘ GOTUJE NAWET PODAJE JP TAK ZACIEKLE BRONI SWOJEGO ZESPOŁU CHYBA SAMA TAM PIEJE SIEMANO ROMANO TEŻ MAM TAKIE JP
    • Gość: lolek111 Re: zespół Dance Band IP: *.icpnet.pl 23.01.15, 13:19
      Zajebisty zespół!!! Byłem na sylwestrze z nimi w 4 gwiazdkowym hotelu. DLA MNIE BOMBA,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka