22.07.08, 10:10
Ja wczoraj tak zmokłam że szkoda gadać...
I jeszcze do dentysty byłam umówiona,ale mi przełożyła na
dziś.Wk..łam się bo dziś znów muszę dzieciaki do babci zaprowadzić,i
cały dzień znów zawalony.Nie lubię jak mi się tak plany zmieniają.
Jakby tego było mało M miał dziś jechać do Niemiec, wziął wolne w
pracy a kolega się wczoraj rozmyślił i nie pojechali.
Obserwuj wątek
    • mezi6 Re: Wtorek 22.07.08, 10:38
      Ja już się umówiłam na ploty do jednej forumki z innego forum, więc właściwie
      będziemy pilnować dzieciarni, bo pewnie będą kłótnie o zabawki.
    • patsy79 Re: Wtorek 22.07.08, 12:11
      a ja jak zwykle w pracy, a po pracy czeka na mnie cała sterta
      ciuchów do prasowania :((( jak ja nie cierpię prasować, no i do tego
      moje dziecko sotatnio jest bardzo zainteresowane deska do
      prasowania, więc sobie wyobrażcie jak to prasowanie wyglada i ile mi
      z tym schodzi :)Tak więc popołudnie mało interesujące :(
      • klarysa007 Re: Wtorek 22.07.08, 18:53
        Oj Patsy, moja córa też nie dostępuje deski jak prasuję. Doszło do tego, że
        prasuję nocami; chociaż nie lubię tego robić przy sztucznym świetle. Dziś
        właśnie wieczór i noc z żelazkiem mnie czeka. Jak nie poprasuję to jutro nie
        wychodzimy z domu ;)
        • martilia Re: Wtorek 22.07.08, 21:00
          A u mnie nic nowego... Ciągle się urlopuję i wypoczywam. Poszłam dziś na
          spacerek na Żeromkę i tylu znajomych spotkałam , że aż byłam zdziwiona.
          Pojechałam też do rodziców robić dalej prządki w moim starym pokoju bo siostra
          się chce do niego wreszcie wprowadzić... Ile ubrań muszę wyrzucić to szok !!!
          Już się w nie nie mieszczę :-((( I jak weszłam na wagę dziś, to już się
          zamuliłam do reszty... Nigdy jeszcze tyle mi licznik nie pokazał !!!! Masakra.
          Ostatnio zaczęłam biegać ale po kilku dniach to jeszcze nie widać efektów ...
          Znacie coś niedrogiego, co wspomaga spalanie kalorii albo hamuje apetyt na
          słodycze ? Jestem przybita tym moim dzisiejszym sprzątaniem w szafie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka