asia_mierz 27.07.08, 09:28 w tym wątku niech każda z nas napisze jakim cudem:) odnalazła to forum:))) zaczynam ja:) podczas oglądania jakie są fora, natknęłam sie na to i weszłam i tak zostałam:) a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja34 Re: jak znalazłyśmy to forum? 27.07.08, 10:01 chyba reklama na niemowlaku-nie pamiętam dokładnie.ale cieszę się,że jest.choć jest nas tylko kilka i czasami nie ma kto pisać to i tak fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mierz Re: jak znalazłyśmy to forum? 27.07.08, 10:40 powoli rozrusza sie to forum -cierplowosci! jak pierwszy raz tu weszłam było moze chyba 12 postów!!! a teraz? 300!!! czyli postep jest:) grunt to pisac:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2446 Re: jak znalazłyśmy to forum? 27.07.08, 12:17 a a znalazla na forum dziecko(starsze dziecko) i tak jakos zagladam od czsu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
ona73 Re: jak znalazłyśmy to forum? 27.07.08, 14:58 Ja to wchodziłam na forum- Radom i rodzice-mazowieckie---no i tam była reklama tego forum- to znaczy jedna z Was podała linka:). Fajnie że jest to forum- jakoś tak swojsko:) Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: jak znalazłyśmy to forum? 27.07.08, 20:01 Ja już za dobrze nie pamiętam, ale nie ulega wątpliwości że przekroczyłyśmy magiczną liczbę 300 postów.Trzeba to oblać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: jak znalazłyśmy to forum? 27.07.08, 21:17 Trafiłam na jakimś forumie na linka :) Ale trzeba nas więcej linkować na forumach dzieciowych :D Odpowiedz Link Zgłoś
mezi6 Re: jak znalazłyśmy to forum? 28.07.08, 10:58 całkowicie przypadkiem, moja koleżanka poroniła i szukałam forum gdzie znajdzie wsparcie i pomoc osób które też to przeżyły. Więc szukając wpadłam na ten tytuł forum. Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: jak znalazłyśmy to forum? 29.07.08, 01:54 Znalazłam linka na forum "Radom". :) Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: jak znalazłyśmy to forum? 04.03.09, 13:06 Ja wlazłam tu przed chwilą poprzez ulubione fora annobr z jej wizytówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: jak znalazłyśmy to forum? 01.03.09, 13:38 o, nie wpisałam się;) ale szczerze mówiąc nie bardzo pamiętam jak tu trafiłam dawno temu, chyba tak sobie przeglądałam różne fora i natknęłam się na to... potem na jakiś czas zupełnie o nim zapomniałam, a potem sobie przypomniałam...ale też już nie pamiętam z jakiego powodu;) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia.piekos Re: jak znalazłyśmy to forum? 01.03.09, 19:31 któraś z Was podesłała linka na forum niemowlę i jestem :) i bardzo się ciesze że to forum jest biziaki Odpowiedz Link Zgłoś
za-du-ma Re: jak znalazłyśmy to forum? 04.03.09, 20:58 przez przypadek, szukałam informacji na temat elektronicznych zapisów do przedszkoli w Radomiu i w wynikach znalazłam jeden z tematów Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkadrab1980 Re: jak znalazłyśmy to forum? 27.03.09, 10:13 Ja też podczas oglądania innych forów. Odpowiedz Link Zgłoś