Gość: Kamila IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 20:17 Szukam sali weselnej w okolicach Radomia lub w Radomiu w której są okrągłe stoły. Czy ktoś może wie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anulka Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: 82.139.42.* 06.08.08, 20:43 Stoły okrągłe są w Gromadzie na ul. Bulwarowej (na Borkach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: 195.205.42.* 07.08.08, 09:35 Widzę, że też Ci się marzy wesele w nieco innym stylu. My też szukaliśmy eleganckiego lokalu,z eleganckim wnętrzem,z okrągłymi stołami. Niestety radomskie lokale to stoły ustawione w podkowę,dekoracje z balonów i zastawa jak z baru mlecznego.Jesteśmy pod tym względem daleko za większymi miastami.Pozdrawiam i nie poddawaj sie w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: 78.88.17.* 07.08.08, 10:26 Gratuluję pomysłu na wesele w stylu innym niż "polski standard". Ale życzliwie ostrzegam przed tym, co sam miałem okazję zobaczyć na takim weselu przy okrągłych stołach. Rzecz działa sie w eleganckim lokalu w Warszawie, a goście weselni już po zjedzeniu pierwszego ciepłego dania, na samym początku wesela, zaczęli zestawiać te eleganckie okragłe stoły razem. Wyglądało to żałośnie, a zrozpaczona twarz Pani Młodej i chmurne oblicze Pana Młodego nie robiło na nikim wrażenia. Rozumiem, że Młodej Parze nie wypadało protestować, kiedy goście przemeblowywali salę, bo nie chcieli nikogo urazić. Cóż, jeszcze raz "polskie standardy weselne" wzięły górę nad próbą przełamania schematów. Trzymam więc kciuki na szczęście i szczerze życzę powodzenia w realizacji weselnych planów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 11:37 Na czym polega wyższość stołów okrągłych, porozstawianych po całej sali nad ustawionymi tradycyjnie w jeden ciąg? Jeśli chcesz odseparować od siebie gości, by nie mogli ze sobą rozmawiać i spędzać miło czasu to pewnie to dobry pomysł.Goście młodych powinni się integrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: *.radom.vectranet.pl 07.08.08, 12:58 Droga Agato, lekka przesada, że we wszystkich radomskich lokalach widnieją dekoracje z balonów i zastawa rodem z baru mlecznego..Leśny Dwór, Maxima czy według Ciebie to lokale nawiązujące do czasów PRL-U? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 13:13 W Cyganerii w Skaryszewie są okrogłe stoły, można podjechac i obejrzeć!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: 195.205.42.* 07.08.08, 13:15 Ok, zgoda. Uściślę- w zdecydowanej większości radomskich lokali. Lokale o stylistyce stojącej na poziomie, można policzyć na palcach jednej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: *.radom.vectranet.pl 07.08.08, 14:04 No dobrze, wymieniacie tu Maximę, Leśny Dwór. A jaka jest Wasza opinia n/t sali u grubego w Wielogórze. Mnie się wydaje że ten "wiejski styl" był zamierzony i sala ma swój klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: *.internet.radom.pl 07.08.08, 21:36 Merit w maleczynie zmienil styl i mozna miec stoly tradycyjne a na zyczenie mozna okragle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: 82.139.42.* 07.08.08, 21:54 Ja osobiście bawiłam się na weselu w Gromadzie na ul.Bulwarowej. I doskonale rozumiem pytajacego, jest inaczej. Elegancko i milo. Zabawa zalezy od gosci, muzyki i pary mlodej a nie od stolow. Trzymajcie sie pomyslu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.08, 22:01 Ja polecam Sale Merit w Małęczynie. Są okrągłe stoły, białe parasole przy sciezcy po ktorej wchodza mlodzi na sale, przy parasolach pala sie ogromne znicze. bardzo ladnie to wyglada, a obsługa jest na najwyzszym poziomie, mozliwosc stolu rybnego, z ciastami, wiejskiego, owocowego noi oczywiscie Barman.W Wielkim plusem tej sali jest rowniez otoczenie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: 82.139.43.* 19.08.08, 00:41 Okrągle stoly sa w Fantazji.Nawet sala balowa jest okrągla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: *.chello.pl 19.08.08, 18:48 Hotek Aviator okragle stoly i bardzo elegacko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Sala weselna z okrągłymi stołami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 16:28 Jest taka opcja w cyganerii w skaryszewie www.cyganeria.pl tam znajdziesz numery do wlascicieli, piekna duza sala z okraglymi stolami nawet do 16 osob przy stole wyglada to bajecznie. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś