sympatyczka_pis 22.08.08, 11:40 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm bracia pisowcy, bandyto, scierwojadzie, alicjo, rozowiotki, i inni wspolbracia budujacy IV RP co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do głupiej Re: ale byłam głupia IP: 82.139.48.* 22.08.08, 12:12 Nie byłaś głupia. Jesteś bardzo głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: ale byłam głupia IP: *.radom.vectranet.pl 22.08.08, 12:19 przeciez wszyscy wiedza ze to Zydzi!!! PiS to Zydokuomunistyczna partyjka kierowana ze wschodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika.bestia Re: ale byłam głupia IP: 213.17.170.* 22.08.08, 13:23 wiadomo nie od dzis, ze najwiekszymi rasistami sa Murzyni, zatem najwiekszymi antysemitami z PiS sa sami PiSo-Zydzi, chocby taki Dorn dal temu przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ale byłam głupia IP: *.radom.vectranet.pl 22.08.08, 17:01 Byłaś i nadal jesteś.A do tego sprzedajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: ale byłam głupia IP: 82.139.32.* 22.08.08, 19:42 Radzilbym poczytac o Rajmundzie Kaczynskim ojczulku kartofli o ktorym jakos nie wspominaja maminsynki a tak skrzetnie wyciagaja ludzia przeszlosc i wykopuja dziadkow z wermahtu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volf Re: ale byłam głupia IP: *.radom.vectranet.pl 22.08.08, 21:49 masz szanse nie byc idiotka i zdjac mocherowy beret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: ale byłam głupia IP: 82.139.37.* 01.09.08, 17:07 Dobrze ci tak jak się nie myśli jak głosować,rzeczywiście mądry Polak po szkodzie.Tam ktoś napisał żebyś zdjęła moherowy beret-uczyń to zaraz,nie bój się ojca swojego i tego z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: ale byłam głupia IP: *.internet.radom.pl 22.08.08, 22:52 te artykuly sa szokujace!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiiiii Re: ale byłam głupia IP: *.radom.vectranet.pl 22.08.08, 23:08 podaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: ale byłam głupia IP: 88.156.68.* 23.08.08, 10:05 ustawcie sobie linka na gg w opisie niech sie wszyscy w końcu dowiedza prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: ale byłam głupia IP: *.radom.vectranet.pl 23.08.08, 11:21 niemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 12:27 coz sympatyczko, zostalas oglupiona haslami wyssanymi z palca, pamietaj zatem na przyszlosc - PiS to nie Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: ale byłam głupia IP: *.internet.radom.pl 23.08.08, 14:23 mysle ze po tej lekturze wiele osob inaczej spojrzy na pis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechujarek Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 16:46 co na to te wszystkie niedojdy z PiS, co proponowali wyjazd stowarzyszeniu KR wyjazd do Izraela, czyżby sami prywatnie w domu chodzili w jarmułkach? Odpowiedz Link Zgłoś
grudzwoj Re: ale byłam głupia 23.08.08, 22:27 To co piszę chory Nowak to od dawna jest w sieci globalnej jakim jest internet. Dziwię się, że tym tematem tak z bulwersowana jest "sympatyczka_pis". Nie jestem zwolennikiem braci Kaczyńskich ani ich partii PiS ale tak oczernić, by nikt nie umiał jak my sami siebie. Moim zdanie Ojciec Kaczyńskich chyba naprawdę ma dużo na sumieniu ale niech tym się zajmą specjaliści a nie człowiek psychicznie chory na ludzi, którzy maja inne zdanie niż on sam. -- radomianin od kilku pokoleń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky Re: ale byłam głupia IP: 82.139.61.* 30.08.08, 17:57 na to samo zrodlo powoluje sie masa trolli z PiS wytykajac Michnikowi zydowskie pochodzenie, wiec jak z tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 20:41 Nie byłaś głupia, dałaś się opętać mediom lecz pamiętaj taka Olejnik zarabia misięcznie dużą banie i mówi to co chce jej szef ( jada mu za kase z ręki) dlatego ty pisząc swoje głupoty zastanow się ile zarabiasz i dbaj o swój zadek. Rada druga zgłoś się do psychologa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: ale byłam głupia IP: *.internet.radom.pl 25.08.08, 17:43 Zdjecie jednojajowych cudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sympatyczki Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 19:19 Do Krychnowic jeżdzi 17, ale możesz wezwac karetke. Tylko nie wiem czy nie zapóźno na leczenie bo twój przypadek jest beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ale byłam głupia IP: 213.17.170.* 26.08.08, 11:56 matke tam odwiedzasz, ze taki jestes obeznany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 22:53 Nie, opiekuje się twoją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do głupiej Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 22:55 Byłaś głupia, jestes i będziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Re: ale byłam głupia 27.08.08, 23:05 Do sympatyk pis:Każdy człowiek popełnia błędy ale zawsze można je naprawić i to się ceni w Tobie ,że to zrozumiałaś,jeszcze nie wszystko stracone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Jana Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 07:29 Jan ile nad tym myślałeś? A nie jest tak,że punkt widzenia od opcji rządzenia? (siedzenia jak kto woli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irasiad Re: ale byłam głupia IP: 213.17.170.* 28.08.08, 09:53 gdzie te wszystkie pisowskie trolle sie podzialy, cisza jak nad grobem IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oj, byłaś głupia! Re: ale byłam głupia IP: 195.93.162.* 29.08.08, 13:18 No cóż... przeczytalam ten stek bzdur i ... rzygać mi sie chce. Zadać sobie tyle trudu, żeby potwierdzić żydowskie pochodzenie Kaczorów i napisać, że jakiś Jerzy Szydłowski został zamordowany w Mauthauzen w 1951r!!! Doprawdy, trzeba nie mieć nic do roboty! a co to kogoś obchodzi? Jakie znaczenie ma ich pochodzenie dla Polski? Sympatyczko PiS, głupia byłaś, że głosowałaś na partię ludzi, którzy są szkodliwi dla Polski. Przez Ciebie i takich jak Ty Polska w czasie rządów Kaczystów uczyniła potężny krok do tyłu, stała się pośmiewiskiem Europy. Dzięki Tobie Polska ma prezydenta, którego wstyd pokazać światu. Kaczory nie odpowiadają za błędy swoich przodków (gdyby rzeczywiście takie popełniali), Kaczory nie sa winni draństw swojego ojca (gdyby draniem był), oni odpowiadają sami za swoje poczynania a te poczynania dyskwalifikują ich jako polskich polityków. Nie ważne, czy ich pradziadek modlił się w kościele, czy w synagodze, czy w ogóle się nie modlił, kogo rozumnego to obchodzi? Ważne, żeby nigdy więcej nie rządzili jakimkolwiek krajem bo się do rządzenia nie nadają. Każdy odpowiada za siebie więc nie Kaczory powinny się wstydzić żydowskich korzeni ale Ty swoich preferencji wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irasiad Re: ale byłam głupia IP: 213.17.170.* 29.08.08, 16:45 ale przeciez "bandyta" "scierwo" "sympatyk.pis" i inni piewcy kaczyzmu wciaz bredza cos o zydowskim pochodzeniu Kocham Radom, przeciwnikow swych na forum traktuja jako "mniejszosc narodowa z wzgorz Golan", wciaz robia wszelkiego rodzaju insynuacje co do pochodzenia, czemu nagle teraz przycichli, nie rozumiem tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sympatyczki Re: ale byłam głupia IP: *.internet.radom.pl 30.08.08, 11:19 rzecywiscie bylas glupia.mnie nawet przez mysl nie przeszlo aby na pis glosowac.popatrz na rade miasta jakie tam jest towarzystwo.moze ze dwoch trzech radnych wie o co chodzi wojcik slabiutki gdzie mu tam do skorkiewicza merytorycznie stara sie zabierac glos sonta bo on jeden ma tam konkretne gadane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 12:36 Więcej,więcej pomyj może sie cos przyklei.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 14:38 najgprsze to to "gó..arstwo'" zarozumiełe a nieobyte i niekompetentne tworzace zarząd miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlityczny POmiot Re: ale byłam głupia IP: *.radom.vectranet.pl 01.09.08, 20:48 Wódz kazał kadził więc szczekamy: www.pardon.pl/artykul/5678/schetyna_do_mlodziezowki_po_macie_kadzic_nam_w_sieci/wszystkie_______________________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Jana Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 20:09 Mlode nie znaczy glupie! Uwazam ze mlodzi sa bardziej kreatywni i mobilni. Taka kolej rzeczy Panie J. Najwazniejsze to godnie sie starzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 14:07 masz Gościu rację tylko nie w tym przypadku, bo to ani mądre, ani kreatywne,ani mobilne.Jest bo jes i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
przewoz_pw Re: ale byłam głupia 03.09.08, 20:58 Osobiście nie przepadam za Kaczkami, ale jak patrze na te brednie "profesora" Nowaka, to zaczynam się zastanawiać, kiedy ktoś jemu wytknie pochodzenie. No i mamy. Robert. Imię pochodzenia germańskiego. Czyli kolejny esesman! Ten "profesor" ośmiela się powoływać na wielkich myślicieli, księży (wcale nie antysemitów) i podpiera się wiarą katolicką. Mam nadzieję, że Bóg Sprawiedliwy wymierzy mu odpowiednią karę, jak w końcu stanie przed Sądem Ostatecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irasiad Re: ale byłam głupia IP: *.213-81-156.telecom.sk 04.09.08, 15:44 a ja w dalszym ciau nie widze wypowiedzi bandyta i reszty tego pospulstwa, mowe im odjelo czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brele Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 12:40 Czas przeszły w tym stwierdzeniu jest nienamiejscu,bo ty już urodziłaś się głupia,a w czasie swej szubrawej egzystencji,cały czas ewoluujesz w tym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinki Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 17:32 PIS to najlepsza partia, wybralas bardzo dobrze tylko sie sprzedalas jak zwyczajna s....a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: ale byłam głupia IP: *.internet.radom.pl 13.09.08, 09:20 ej spinki a co sadzisz merytorycznie o tej calej sprawie i twoich kolezkach z partii co to sa no wiesz nasi inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinki Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 07:40 kazdemu wolno kochac a jak to juz jego czy jej sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: ale byłam głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 13:21 kto jak kto, ale Ty 'sympatyku' vel 'pinki', vel 'bandyto' i inne 'scierwo' powinienes to wiedziec najlepiej, czy do grona Twych ulubionych biblotecznych zbiorow nalezy ksiazka "Lubiewo" ? Odpowiedz Link Zgłoś