naiwny_cynik 09.09.08, 10:36 No proszę! Można będzie zobaczyć na żywo Rysia z Klanu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nienaiwnycynik Re: Inauguracja sezonu w Powszechnym IP: 82.139.60.* 09.09.08, 12:42 Ryś z Klanu i model. Miejmy nadzieję że radomscy AKTORZY wypadną lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Inauguracja sezonu w Powszechnym IP: *.stat.gov.pl 15.09.08, 08:48 Byłem na premierze. Aktorzy zagrali bardzo fajnie, malkontenci i tak tego nie docenią (więc niech nie serwują tu bezpodstawnej krytyki, tylko ewentualnie konstruktywną). Tak jak w zapowiedziach napisano, tragifarsa. Trudne sytuacje u schyłku małżeństwa przyprawiały widzów o salwy śmiechu, ale nie wszyscy się śmiali, bo problemy z życia nie były wcale błahe. Co widzowie (moi znajomi) mówili w antrakcie i po przedstawieniu? - że świetna sztuka - że Rysiek z klanu w telewizji jest starszy i misowaty, a w teatrze wyższy i młodszy. - że warto chodzić na każde przedstawienie. Były też głosy - że dobre, ale to chyba kontynuacja "Mayday", - że "Mayday", "Łóżko pełne cudzoziemców" i "Zimny prysznic" mają bardzo podobną tematykę i podobne wątki (no cóż, takie życie?) - że trzeba też chodzić na sztukę inną, niż tylko "lekka, łatwa i przyjemna". Polecam, bo teatr to wiele więcej niż film i można się trochę zarazić teatrem. Serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Inauguracja sezonu w Powszechnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 21:56 Też byłem na premierze. Cieszy pełna sala, oby nie tylko w dniu premiery. Przedstawienie dość długie - 2,5 godziny - ale ani chwili się nie dłuży. Aktorzy znani z ekranów TV na pewno stanowią dodatkową atrakcję, ale wielkie słowa uznania dla p. Cyrwusa, który dzielnie walczy z wizerunkiem klanowym, po paru minutach to pierwsze nieodparte skojarzenie się zaciera. Na scenie jest świetnym aktorem. Świetna jest p. Klubowicz, bardzo apetyczna Ewa Trochim (if you know what I mean ;))), Rabenda very good, a pedziów nie lubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Mnóstwo z mojego serca jest w Powszechnym IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.08, 10:40 Cieszę się, że nie ma Sroki. Rybka nieźle sobie radził w Rzeszowie. Rabenda jest dobrym aktorem. Fajnie, że są normalne premiery a nie mordowanie polskich tekstów między czarnymi zastawkami. Odpowiedz Link Zgłoś