Dodaj do ulubionych

Rocznica Biskupa Jana Chrapka

IP: 212.244.88.* 12.10.03, 12:51
18 pażdziernika przypada 2 rocznica smierci biskupa Jana Chrapka.
W związku z tym została wydana książka"Biskup Jan Chrapek - Kapłan i
dziennikarz"
15.x.2003 o godz 12 w Ksiegarni katolickiej przy Ul Malczewskiego( dawny
areszt) autor Dariusz Janik będzie podpisywal tę książke.
Spotkanie również odbędzie się 17.x.2003 w klubie Arka ul Chrobrego o godz 17.
Wszystkich chętnych zapraszamy.

Obserwuj wątek
    • pies22 Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka 12.10.03, 13:48
      Chtetnie przyjde i kupie te ksiazke.Pozdrawiam.
      • Gość: aaa Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.10.03, 21:44
        Dzis odbyla sie ogolnopolska promocja książki "Biskup Jan Chrapek - kapłan i
        dziennikarz" rownie z w Radomiu mozna kupic książki.Spotkanie z autorem
        odbędzie sie w piatek w Klubie Arka Chrobrego 6/9 o godz 17.Autor bedzie
        rowniez podpisywal książke.
    • Gość: Rafal Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: 212.244.88.* 12.10.03, 14:57
      Jasne ja zabiore swoich przyjaciol bo cenilismy Bp Chrapka i tez przyjdziemy.
      • Gość: maja Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.10.03, 17:52
        Czy jest wejscie na zaproszenia?
      • Gość: Katolik Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.udn.pl 12.10.03, 21:38
        Przepraszam,ze niesmialo spytam.a co z ulica-aleja im.ks.biskupa Jana.Stara
        Rada Wlodarczyka byla sprzeciw.a teraz co stoi na przeszkodzie.Mowiono ze
        ul.Warynskiego nie chca zmieniac mieszjancy ze wzgledu na koszta i to mozna
        zrozumiec.potem mowiono o drodze bez imienia Wosniki - Maratonska i stoimy w
        miejscu.Radni miejscy obudzcie sie to tylko Uchwala o nadaniu imienia
        biskupa.Jesli tego nie zrobicie nie macie moralnego prawa nawet skladac
        kwiatow w dniu jego smierci ju nie mowiac o skladaniu deklaracji itd.
        • Gość: kami Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.10.03, 23:49
          Racja Katolik!
      • Gość: wierzacy Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.udn.pl 12.10.03, 21:54
        A co z ulica -aleja im.biskupa Jana.Tyle sie o tym mowilo i bedzie przy okazji
        rocznicy smierci mowic tylko brak reakcji naszych wspanialych Radnych.A to juz
        kolejna rocznica.Przedtem byla podobno Rada czerwona i utrudniala,a teraz na
        kogo zgonic.Gdzie inicjatywa Szanownych Prezydentow,Falkow,Rejczakow i temu
        podobnych.Obudzcie sie obludnicy do rocznicy jestescie w stanie sie wyrobic.
        • Gość: kami Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.10.03, 23:47
          Wiem, miala byc aleja ale widzisz tacy radni w miescie,szkoda gadac a moze cos
          zrobia na rocznice tego nikt nie wie ale napewno bedzie ksiązka.Niektorzy są
          solidni w tym co robia.
    • Gość: neti Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.10.03, 17:56
      tam nie wchodzi sie na zaproszenia , kazdy moze przyjsc.Posluchac i zakupic
      książke.Darek to moj kolega i ja tam bede napewno.Przyjdzcie i Wy.Buziaki
    • Gość: pla Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.03, 10:01
      Warto przyjsc a radnymi nie ma co sie przejmowac.
      • Gość: ola Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.10.03, 11:26
        Juz jutro o 12 a w piatek w Arce na Chrobrego , jest mnostwo zaproszonych
        gosci , warto przyjsc , wpadnijcie.
    • Gość: magda Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.10.03, 20:33
      Ja tez przyjde bo znalam bp Chrapka.To juz jutro o 12 w ksiegarni?
      ale przyjde do Arki w piatek o 17:)
    • Gość: maja Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.10.03, 21:31
      Ciekawe czy ktos juz z Was czytal te ksiazke?Bo ja tak i mi sie bardzo podoba!
      • Gość: jk Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 16.10.03, 22:12
        Okladke ma koszmarna. Kto to projektowal?
        • Gość: madzia Re: Rocznica Biskupa Jana Chrapka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.10.03, 16:06
          okladka jest swietna i nie wiem co tu krytykowac ale ok kiazdy ma zdanie , mi
          sie podopba bo jest inna niz wszystkie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka