Dodaj do ulubionych

ZŁODZIEJE SAMOCHODÓW NA GOŁĘBIOWIE...???

IP: *.idea-mc.pl 29.08.01, 10:12
Wszyscy na Gołębiowie doskonale wiedzą, że mieszkają tam złodzieje samochodów.
Dlaczego tylko Policja nic z tym nie zrobi tylko czasem podjedzie, sprawdzi i
puści wolno? To chyba nie wystarczy. Okolice ulicy Orląt Lwowskich to ich
siedziba, tam mieszkają, tam się rozwożą po akcji. Czy ja naprawdę wiem więcej
od Policji?
Obserwuj wątek
    • Gość: ss Re: ZŁODZIEJE SAMOCHODÓW NA GOŁĘBIOWIE...??? IP: 212.244.146.* 29.08.01, 11:52
      Daj spokój ... większość z nas zna kolesi , którzy "czeszą" ludzi i
      samochody ... i co? I nic!
      A policja? Szkoda gadać - kiedy jakiś czas temu okradli mnie poszedłem jak
      najszybciej na komisariat, łudząc się, że jeśli szybko wyruszę z patrolem to
      przynajmniej odzyskam to co do mnie należało ... i co się stało. Pan Policjant
      był na tyle uprzejmy, że powiedział mi bym przyszedł za 1,5 godziny, to on
      wtedy chętnie ze mną pogada ... Tylko o czym? Machnąłem ręką i poszedłem dalej.
      Tyle tylko, że teraz z kumplami szukamy gości.
      Dorwiemy ich wtłuczemy im ... bo kasy raczej już nieodzyskam ale czy to jest
      już jedyne rozwiązanie?
      Chyba tak ... trzeba zbierać się wgrupy i napieprzać tych wygolonych dresów
      śmierdzących trawką.
      Tylko czym wtedy będziemy się różnieli od tych gnojków?
      • Gość: emen Re: ZŁODZIEJE SAMOCHODÓW NA GOŁĘBIOWIE...??? IP: *.idea-mc.pl 29.08.01, 12:14
        I to jest właśnie najgorsze!!!
        Dres zawsze będzie dresem, a jeszcze za takiego gnojka sprawę można mieć bo
        może a nuż jego potraktują inaczej na Komisariacie? Szkoda gadać... Ale może da
        się jednak coś z tym zrobić? Chciałbym wyjść czasem z dziewczyną wieczorem na
        spacer, czy muszę się bać że oberwę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka