martilia 23.09.08, 23:02 Nareszcie !!! Bardzo się cieszę !!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maarek5 W Radomiu otwiera się salon Empik 24.09.08, 06:16 wszystko napisali tylko adresu nie podali.!!!!!!!/krypto reklama?/ ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: 82.160.241.* 24.09.08, 07:42 maarek5 napisał: > wszystko napisali tylko adresu nie podali.!!!!!!!/krypto reklama?/ ja Czytaj dokładnie! Centrum handlowe M1 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
domel_radom Re: W Radomiu otwiera się salon Empik 24.09.08, 08:24 mhm, przy Reserved :) nareszcie będzie można zamówić coś w sklepie internetowym i odebrać za free na miejscu nie płacąc za przesyłkę :) D. ------ Województwo Radomskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda W Radomiu otwiera się salon Empik IP: 88.156.227.* 24.09.08, 14:09 hmm... w empiku wszystko jest bardzo drogie, w innych sklepach mozna to kupic taniej, plyty, ksiazki sa takie same a w empiku placimy za nazwe empik Odpowiedz Link Zgłoś
fnx1 Re: W Radomiu otwiera się salon Empik 24.09.08, 16:17 Ale zazwyczaj można sobie klapnąć i poczytać... Przynajmniej tak w Wawie jest... I wybór duży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FeliX Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: 82.139.35.* 24.09.08, 16:28 Czym tu sie podniecac, w mniejszych miastach juz dawno takie sklepy funkcjinuja. Ps. Juz widze grupki przy polkach z gazetami bynajmniej nie kupujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmm Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: 88.156.227.* 24.09.08, 19:17 pewnie ze mozna sobie poczytac ale jak dana ksiazeczka nas zainteresuje idziemy do sasiedniego reala i kupujemy o 10 zl taniej :-))) ps. magda ma racje w empiku naprawde jest drozej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Aha! to teraz już wiem po co Empik w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 19:30 1. Żeby nie kupować prasy, tylko czytać ją na miejscu i odkładać z powrotem. 2. Żeby sobie na siedząco przejrzeć to, co w Realu też stoi na półce. 3. Żeby nie płacić za przesyłkę tego, co można kupić w internecie taniej niż w Empiku. 4. Żeby podnieść rangę Radomia. Zaściankowość radomian nie przestaje zadziwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
fnx1 Re: Aha! to teraz już wiem po co Empik w Radomiu 24.09.08, 22:27 Gość portalu: gorol napisał(a): > 1. Żeby nie kupować prasy, tylko czytać ją na miejscu i odkładać z > powrotem. > 2. Żeby sobie na siedząco przejrzeć to, co w Realu też stoi na półce. > 3. Żeby nie płacić za przesyłkę tego, co można kupić w internecie > taniej niż w Empiku. > 4. Żeby podnieść rangę Radomia. > Zaściankowość radomian nie przestaje zadziwiać. Gorolu! Czy Ci nie żal... wydaj trochę kasy i jedź Ty do jakiegoś zaściankowego miasta... np do Warszawy... Zajżyj Ty do jakiegoś salonu (nie tylko do kiosku Ruchu - jeśli macie taki u Was). Zobacz jak się ludzie zachowują w takich salonach. I daj se spokój z zaściankowością Radomia. Bo pomyślę żeś goral, ale z tych bardziej Świętokrzyskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: Aha! to teraz już wiem po co Empik w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 23:33 > Gorolu! Czy Ci nie żal... wydaj trochę kasy i jedź Ty do jakiegoś zaściankowego > miasta... np do Warszawy... Zajżyj Ty do jakiegoś salonu (nie tylko do kiosku > Ruchu - jeśli macie taki u Was). Zobacz jak się ludzie zachowują w takich > salonach. Ano żal, żal. Zamiast na obserwacje zachowań plebsu w Empikach, wolę wyadawć na książki. Mam już ich tyle, ile Ty pewnie w życiu nie widziałeś. I brak Empiku jakoś mi w zakupach nigdy nie przeszkadzał. > I daj se spokój z zaściankowością Radomia. Bo pomyślę żeś goral, ale z tych bardziej Świętokrzyskich. A co mnie obchodzi co o mnie pomyślą radomscy użytkownicy Empiku, których nawet na gazetę nie stać, a którzy teraz się cieszą, że jacyś frajerzy z warszawki im darmową czytelnię otwierają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Aha! to teraz już wiem po co Empik w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 23:40 Bredzisz człowieku i tyle, a na gazetę to najwyraźniej ciebie nie stać skoro tu wpadłeś leczyć kompleksy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: Aha! to teraz już wiem po co Empik w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 00:10 > na gazetę to najwyraźniej ciebie nie stać skoro tu wpadłeś Ciekawe rozumowanie. Zapewne podbudowane przesłankami osobistego doświadczenia. W końcu Ty też, najwyraźniej, tu wpadłeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Aha! to teraz już wiem po co Empik w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 00:14 No na pewno nie mniej ciekawe niż twoje, zwłaszcza to, o darmowej czytelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: Aha! to teraz już wiem po co Empik w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 00:37 > No na pewno nie mniej ciekawe niż twoje, zwłaszcza to, o darmowej czytelni. O darmowej czytelni, to akurat pisali tutaj radomscy bywalcy Empików, którzy wiedzą, że po przeczytaniu nawet odkładać prasy na miejsce nie muszą, bo obsługa zrobi to za nich. Ja tylko przyjąłem do wiadomości i przytoczyłem ich oczekiwania i powody do radości. Popatrz no! -Człek nie czuje, a samo mu się rymuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Aha! to teraz już wiem po co Empik w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 13:11 Gość portalu: gorol napisał(a): > Mam już ich tyle, ile Ty pewnie w życiu nie widziałeś. A kiedykolwiek którąś przeczytałeś? Czy jesteś tylko zabieraczem - takim typem erotomana gawędziarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Aha! to teraz już wiem po co Empik w Radomiu IP: *.gprs.plus.pl 24.09.08, 23:17 Myskisz się - w EMPIKU nie musisz odkładać prasy na miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: W Radomiu otwiera się salon Empik 25.10.08, 15:14 Klapnąć i poczytać można w trzech empik-ach w Lublinie i też jest tam bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Cywilizacja dochodzi powoli na wieś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 17:23 Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.radom.vectranet.pl 24.09.08, 19:20 tez sie ciesze, bo podnosi to range naszego miasta z zasciankowego grajdola ciut wyzej. Ale poza tym nie ma sie juz z czego cieszyc, bo np plyty w empiku po 65-70 zl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morello Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.radom.vectranet.pl 24.09.08, 20:39 Ciekwae czy będą sprowadzać karty Magic: the gathering jak Warszawskie Empiki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 20:40 ta na kartofle będziesz miał zniżkę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Może jeszcze szkoła językowa? IP: *.gprs.plus.pl 24.09.08, 23:15 PRzydałaby się jeszcze szkoła językowa EMPiK-u w Radomiu - wiarygodna na dobrym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil87 W Radomiu otwiera się salon Empik IP: 88.156.227.* 24.09.08, 23:29 niedlugo przeczytamy W RADOMIU ZAMYKA SIE SALON EMPIK.. HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FeliX Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: 82.139.35.* 25.09.08, 11:56 Juz to widze, wszyscy sie podniecaja a jak co do czego przyjdzie to pojda poczytaja, pooglondaja a potem kupia w Real albo Media Markt bo pare groszy taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Empik-u nie będzie na czas 25.09.08, 15:13 Plakatów ponaklejali a tu opóźnienie. www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080925/AKTUALNOSCI/234847008 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.radom.vectranet.pl 25.09.08, 17:26 pare groszy? chyba zartujesz... ceny w empiku sa wyzsze o co najmniej kilka zlotych. Przy zakupie kilku plyt czy ksiazek roznica moze byc nawet i 20 zl. No ale za luksus sie placi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja W Radomiu otwiera się salon Empik IP: 93.105.144.* 25.09.08, 16:16 HURA HURAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dt Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.122.225.195.static.bait.pl 26.09.08, 11:21 Czy ceny w empiku, są drogie??? znacznie większe; a nie liczy się to,że EMPiK ma bardzo dużo wyłączności, kolekcje tylko dla siebie; książki, które przez pewien czas są tylko w salonach EMPiK, podobnie z płytami. Np nowa Maria Peszek???kupicie tę płytę w Media Markt nie!!!...ale to są efekty uboczne??? czy nie zauważacie; akcji cenowych np na dziale muzyki, które są dostępne tylko w EMPiKu. A co do czytelni to szkoda gadać, d;la mnie to chore, pójść zrobić bałagan poczytać i wyjść, ale cóz to tylko kultura ludzi. A że EMPiK daje możliwość czytania u siebie to inna sprawa. EMPiKu w Radomiu nie zamkną, wręcz przeciwnie, jak będzie Galeria Słoneczna otworzą kolejny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktak Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.radom.vectranet.pl 02.10.08, 22:23 a p. Peszek to akurat nie zaluje - zalosna pozerka. Ciekawa kolokacje wynalazles: drogie ceny... Moze sa drogie twojemu sercu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dt Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.122.225.195.static.bait.pl 04.10.08, 23:46 Nie wiem jak Ci odpowiedzieć,ale szczerze wole zapłacić za płytę niż ją kopiować z Internetu. A ceny nie są takie drogie, za niektóre płyty, ale fakt ceny poza jakimiś akcjami są niekiedy zabójcze, ale tak jak wszędzie. Szczerze wole EMPiK to bardzo dobra sieć, w przeciwieństwie do innych, gdzie obsługa, pozostawia wiele do życzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytacz Empik nie zdążył z otwarciem salonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 11:54 Nie otwiera się www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080926/AKTUALNOSCI/630839544 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REJF1 Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 18:48 JUŻ! Dziś, co prawda nie od samego rana, ale w reszcie Radomski saloon ;) Empik otworzył swoje podwoje (dokładnie rzecz biorąc podnieśli kratę) Jest jak na empik przystało - duży dział z literaturą, prasa, muzyka, filmy, art-pap. Jest bileteria, punkt odbioru art.zamówionych na www.empik.com oraz usług www.empikfoto.pl Są i również miejsca do posiedzenia i poczytania przed dokonaniem właściwego zakupu. Znalazła się również niewielka "scenka" z kanapą, fotelami i stolikiem dla gości - jest więc szansa że w końcu i Radom zaczną odwiedzać jacyś "ciekawski" goście - już w najbliższy piątek 03.X.2008 godz. 17:00 - spotkanie ze Sławomirem Wąsikiem. Bardzo się cieszę! Pełna kultura - znów w Radomiu! :-) Darz bór Rafin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 20:31 Spotkanie ze Sławomirem Wąsikiem, autorem książki "Zwierzęta Polski, spotkania" odbędzie się w piątek 10.10.2008 o godz 17-nastąpiła zmiana w związku z przesunięciem otwarcia empiku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Porażka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 19:18 Prasy zagranicznej -brak. Działy humanistyczne -nędza, lepiej iść do Matrasu. Działy ekonomiczne, prawne i informatyczne -jak wyżej, lepiej iść do księgarni technicznej. Działu technicznego -w ogóle nie ma, ale to w Empiku normalne. Muzyka -nędza, o wiele więcej obok w MM. Reszty już nie oglądałem, bo wystarczyło to, co już zobaczyłem. Jedyne, co na jakimś poziomie, to sztuka, ale i tak 1/3 tego, co w innych empikach. Za to pod dostatkiem literatury dla dzieci, młodzieży, romansów, fantastyki i innej literatury "wysokich" lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetax Re: Porażka... IP: *.13.radom.pilicka.pl 02.10.08, 22:08 To po co tam byles trzeba bylo isc do tych wszystkich sklepow naraz i nie marudzic innym. Mi sie podoba i nie narzekam ladnie schludnie i wszystko na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Porażka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 23:26 Widzisz, Anetko, ja ani nie jestem jasnowidzem, jak Ty, żeby bez chodzenia do sklepu wiedzieć, że nic ciekawego tam nie znajdę, ani nie mam takich zdolności, żeby iść do kilku sklepów na raz. Mogę tylko chodzić do jednego po drugim. A schludność w Empiku też mi się podoba, ale oczekiwałem czegoś więcej od sklepu na 900m2 powierzchni, z czego połowa to księgarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lagun Empik IP: *.radom.vectranet.pl 03.10.08, 16:05 Byłem dzisiaj i mi sie bardzo podobało. Nie odbiega aż tak od tych Warszawskich Empików. Napewno zostanę stałym klientem :) Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Empik 05.10.08, 16:11 Zdecydowanie wolę wydać 20zł więcej na swoje płyty czy książki i kupić je w Empiku niz w realu między mięsem, nabiałem a ziemniakami. Bo nie o kasę chodzi tylko o atmosferę, kulturę klientów, zapach książek (a nie jak w realu "odświeżanego" mięsa), ale to widzę niektórym tu bardzo ciężko pojąć. Idąc tym tokiem rozmumowania po co w Radomiu restarauje typu Tetaralna? W barze mlecznym na Moniuszki też można zjeść, duuuużo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dt Re: Empik IP: *.122.225.195.static.bait.pl 05.10.08, 22:19 Ciesze się,że jeszcze ludzie tak myślą, tu chodzi o atmosferę, klimat, a nie wpychanie książek, płyt z muzyką do sklepu stricte spożywczego. EMPiK jest miejscem, w którym ten kontakt z kultura jest niebo lepszy:) Popieram kolegów wyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Empik IP: *.net.pulawy.pl 15.10.08, 17:41 Co to za empik. na gazetach nie ma obsługi, inteligencja kasjerek jest poniżej przeciętnej, a goście zapraszani są beznadziejni. Co to w ogóle ma być. Nie wiem kto zaprasza takich debilnych gości, ale ta osoba widocznie nie ma pojęcia o marketingu. Za to świetnie działa punkt info i książka. Nie mam też nic do muzyki i filmów chociaż niewszystko tam jest na pułkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KY Re: Empik IP: 93.105.144.* 15.10.08, 17:49 > niewszystko tam jest na pułkach. Takie pytanie - po co ty w ogóle poszedłeś do tego EMPIKU? Bo nie wyglądasz na takiego co lubi czytać, a jedzenie jest przecież w innym punkcie centrum handlowego... Poza tym skoro goście naszego Empiku są debilni to kim ty jesteś robiąc dwa błędy w jednym zdaniu? Dzieckiem z wodogłowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Empik IP: *.radom.vectranet.pl 15.10.08, 22:33 a może Ty masz pojęcie o marketingu i bardzo chciałbyś sie ty zająć??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arcadios Re: Empik IP: *.radom.vectranet.pl 15.10.08, 23:40 Ja jestem bardzo zadowolony. Jest miejsce z klimatem, jakiego od dawna w tym mieście brakowało. Tchnęło czymś nowym... Co zaś do kompetencji pracowników - trochę wyrozumiałości. Oni tam TYLKO pracują, i są TYLKO ludźmi. Śmieszą mnie ludzie wylewający swoje żale publicznie, bo pani przecież powinna mieć w głowie wszystkie numery ISBN książek na stanie, cennik, a najlepiej potrafić zacytować z pamięci treść dowolnej pozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Porażka... IP: 82.139.57.* 25.10.08, 13:31 nikt nikogo nie zmusza do chodzenia do Empiku tylko ciekawy jestem gdzie można zamówić towar nie płacąc, za przesyłkę. Gdzie jeszcze są tytuły na wyłączność, gdzie jest taka tradycja, gdzie artyści są zapraszani na spotkania z fanami, i gdzie oni sami chętnie chodzą. To że czegoś nie ma na półce, nie znaczy że pracownicy nie mogę tego zamówić. Ja już byłam tam 6 razy i nigdy sie nie wyrabiam, żeby wyjść wcześniej, a obsługa info książki i kompetentna i ładna:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Porażka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 15:51 > nikt nikogo nie zmusza do chodzenia do Empiku Bardzo odkrywcza myśl. Dzięki, że się nią z nami podzieliła/eś (pisze dwupłciowo, odpowiednio do zmienności rodzaju, jakiego względem siebie używasz w różnych zdaniach tej samej wypowiedzi:D > tylko ciekawy jestem gdzie można zamówić towar nie płacąc, za przesyłkę. W każdej księgarni, w której jest życzliwa obsługa, czyli zwykle. Czasem też można w nich coś kupić taniej niż w empiku. > Gdzie jeszcze są tytuły na wyłączność, A cóż to za tytuły? > gdzie jest taka tradycja Nowa, świecka? > gdzie artyści są zapraszani na spotkania z fanami, i > gdzie oni sami chętnie chodzą Do klubów, domów kultury, sal koncertowych, itd? > To że czegoś nie ma na półce, nie znaczy że > pracownicy nie mogę tego zamówić. Ja już byłam tam 6 razy i nigdy sie nie wyrabiam, żeby wyjść wcześniej Zamawiaj przez internet. Siedzisz w domu i do tego możesz sobie poczytać jakiś opis. Jak zamawiasz w księgarni książkę, której nie znasz i nie widzisz, to możesz się rozczarować. > a obsługa info książki i kompetentna i ładna:D Nie mówię, że nie. A w każdym razie jest w czym wybierać przynajmniej wśród obsługi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Porażka... IP: 82.139.57.* 26.10.08, 12:34 A mnie się podoba i na pewno zostanę stałym bywalcem. Gratulacje dla ekipy Empiku, świetna robota, aby tak dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Ale się poprawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 21:29 stopniowo. Prasa zagraniczna pojawiać się zaczyna. Tymczasowo w niewielkich ilościach, ale jak będzie popyt, to może i wybór się zwiększy. Dział ze sztuką wygląda już naprawdę dobrze. Na dział humanistyczny dawno nie chodziłem żeby nie psuć sobie nastroju, ale może i tam się poprawi. Książek na zamówienie z importu naprawdę sporo i ceny jeszcze przez jakiś czas po spadku wartości złotówki się nie zmieniały:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek99 wielka mi rzecz IP: *.centertel.pl 25.10.08, 13:39 Wielka mi rzecz - za tzw. komuny empik był nawet w Starachowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blade W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.centertel.pl 27.10.08, 21:54 ja chciałem kupić takie czytadło "ukryte miasto"DAVIDA EDDINGSA ale nie mieli wiecie gdzie to można dostać Odpowiedz Link Zgłoś
lutecja4 Re: W Radomiu otwiera się salon Empik 28.10.08, 07:22 szkoda,ze Empik nie ma swojego sklepu gdzies w centrum miasta-na pewno czesciej bym w nim bywala,M1 jest mi bardzo nie po drodze marzylo mi sie zeby zrobili swoj salon gdzies na Zeromskiego i zagospodarowali parter i pietro jakiegos budynku-metraz by im wtedy chyba odpowiadal i centrum miasta zyskaloby na atrakcyjnosci(same banki i salony GSM to nic ciekawego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.radom.vectranet.pl 08.11.08, 09:44 Najgorsze wrażenie na mnie zrobiła pani kasjerka w Empiku, wiek ponad 50 lat. Krzyczy na mnie, że nie mam drobnych, krzyczy na inne kasjerki, żeby jej rozmienić. To kiepski obraz z ich gazetką Tomem kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: 82.139.57.* 11.11.08, 22:41 Fakt, wiem o którą kobietę chodzi, na mnie też nie zrobiła najlepszego wrażenia. Kupowałam książkę, kilka razy ją nabiła, później wysłała inna kasjerkę po jakąś dziewczynę, która to anulowała, jak ona sobie poszła to kasjerka skasowała całą transakcje i od nowa, masakra. A poza tym to ma bardzo drażniąca barwę głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:48 Robert Kotowski Radom - z filozoficznego punktu widzenia, to jest nie potrzebne, ale praktyka życia mówi, że potrzeba jest i to wielka. Ale w zasadzie problem sprowadza sie do czegoś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.08, 14:00 nie wiem dlaczego ją zatrudnili, Empik zawsze kojarzyl sie z młodymi ludźmi i sympatycznymi, a ona swoją postawą burzy cały obraz Empiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.radom.vectranet.pl 15.11.08, 21:47 wreszcie wybralam sie do naszego radomskiego Empiku specjalnie po nowy tom Jezycjady Malgorzaty Musierowicz-dawno zapowiadana premiera tej ksiazki byla wczoraj,ale niestety-w Empiku mieli owszem wszystkie poprzednie tomy,ale nowego nie-ciekawa jestem,w jaki sposob dobierany jest asortyment w radomskim Empiku,skoro nie sprowadzaja tego typu nowosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhgk Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.08, 02:54 zA Mały wybór czasopism, płyt i filmów a za dużo powierzchni oddano pod książki i gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: 93.105.151.* 16.11.08, 21:10 bo salon radomski jest nastawiony głównie na książkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: 93.105.151.* 17.11.08, 10:46 no to nie wiem jak szukałaś, bo ja kupiłem siostrze "Sprężynę" na urodziny właśnie w Empiku,(a jak nie można znaleźć to zawsze można zapytać na info), a książka jest od 14 listopada, może byłaś przed premierą. Odpowiedz Link Zgłoś
5-weronika W Radomiu otwiera się salon Empik 17.11.08, 13:43 Jetem stałą bywalczynią Empiku od dnia jego otwarcia w Radomiu . Osobiscie jestem zachwycona :duży wybór literatury ,prasy ,muzyki . Przesympatyczne Panie Kasjerki ,życzliwe i usmiechnięte (co rzadko zdarza sie w innych sklepach). Jedynie przeszkadza mi zbyt wysoka temperatura -jest niesamowicie goraco. Generalnie empik jest na 5 z plusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 07:57 W empikach w innych miastach to ludzie siadają i czytają książki, a u nas... kolorowe gazetaki, ale cóż takie miasto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan staruchy Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 17:18 hehe ta stara jest dobra. można sie zniej posmiac. tylko szkoda, ze przez nia empik nie jest miejscem kultury, a cyrkiem Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka877 Re: W Radomiu otwiera się salon Empik 20.11.08, 22:53 Gość portalu: fan staruchy napisał(a): > hehe ta stara jest dobra. można sie zniej posmiac. tylko szkoda, ze przez nia > empik nie jest miejscem kultury, a cyrkiem Jak wogóle możesz napisac "ta stara jest dobra" nie masz szacunku do osób w tym wieku. Co Ty myślisz że kobiecie po czterdziestce to już nic nie wolno? Właśnie że ta pani jest bardzo miła i bardzo dobrze ze tam pracuje a jak Ci nie pasuje to wcale nie musisz tam chodzić. Ciekawe czy ciebie w tym wieku gdziekolwiek przyjmą do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -oiutgość Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 23:17 eżeli w taki obrażliwy sposób piszesz o innych ludziach to tobie nic nie pomoże a już na pewno nie empik . O jakiejkolwiek kulturze nie masz zadnego pojęcia . Obrażasz jakąs kobietę tylko dlatego ,że ztrudnili ją a nie ciebie lub twoją znajomą .Chamstwo i prostactwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokoko Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.internet.radom.pl 21.11.08, 20:27 Ludzie przestańcie. Wszyscy w Empiku wiedzą, że osoba, która pisze te bzdury o staruszcze pracuje w tym sklepie. Tylko ona myśli, że wszyscy są tak głupi i się nie domyslają kto to. Zawiść i szyderstwo ze starszej osoby tylko dlatego, że pracuje w Empiku to jest dla mnie gorsze niż stanie na trasie Radom-Iłża :) Kto powiedział, że Empik jest tylko dla młodych? Dziewczyno jesteś młoda to idź na sekretarkę:) Po co masz się męczyć i układać książki na półkach skoro możesz zarobić w łatwiejszy sposób. Jesteś młoda zrobisz karierę itd... A ta stara to co? Śmieci ma zbierać? Bo stara i do niczego się nie nadaje? Dla mnie jesteś beznadziejna i popracuj nad sobą, albo zacznij sprzedawać lody na Żeromskiego, żeby tego nie robić na trasie :) PS Ciekawy jestem co Ty będziesz robić jak będziesz miała 50 lat i mam nadzieję, że spotkam Ciebie wtedy przy wypróżnianiu TOI TOI i napiszę, że jesteś pośmiewiskiem, bo nie potrafisz tego robić. Zastanów się nad sobą zanim cokolwiek napiszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan debilu Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: *.internet.radom.pl 21.11.08, 20:46 Jak umiesz zalatwic emeryture w wieku 50 lat to gratulacje. Ciebie tez to czeka i bedzie bolalo, bo goryli w cyrku wystwrczy i lepiej nie wchodz tam gdzie dzrzwi dla ciebie zamkniete........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolorowa Re: W Radomiu otwiera się salon Empik IP: 93.105.151.* 26.11.08, 17:48 TO już nie jest zabawne, głównym "przedmiotem" wypowiedzi na temat Empiku, stała się kasjerka. Ja chciałam, o czymś innym, bo to już mnie muli. Fajnie, że Empik zaprasza znane osoby. Byłam jak był Muniek, a jutro wybieram się na koncert, zapraszam.:) Odpowiedz Link Zgłoś