Dodaj do ulubionych

Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu

28.09.08, 17:59
Polecam wszystkim wynajem czekoladowej fontanny na przyjęcie
weselne. Widziałam na żywo, na weselu jak to wszystko wygląda i
musze powiedzieć, że robi ogromne wrażenie na gościach, a wy co o
tym sądzicie? Oto adres strony firmy z Radomia, która się tym
zajmuje www.fontanna.radom.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: agawia84 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 29.09.08, 01:05
      Fontanna to fajna sprawa! Ja na swoim weselu miałam dużą fontannę (z
      firmy www.czekoladowefontanny.pl) i muszę przyznać, że cieszyła się
      dużym zainteresowanie, nie tylko wśród dzieci:) Truskawki maczane w
      czekoladzie mmmmm.... pychota! Istna rozkosz dla podniebienia:) Z
      czystym sumieniem mogę polecić!

picasaweb.google.pl/agawia84
      suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?d=2007063000400430
      • Gość: go Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 13.02.10, 12:16
        Polecam fontanny mam sprawdzoną firmę www.colan.pl
        Mają tanio i bardzo ładnie przygotowują wszystko. Polecam
    • Gość: CzekoaldoweFontann Re: Wolne terminy na ten rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 20:55
      Witam i zapraszam wszystkich do skorzystania z naszej oferty wynajmu
      czekoladowych fontann. Proponujemy atrakcyjne ceny i pełną obslugę.
      Szczegóły telefonicznie 0-660-179-190 oraz na naszej stronie
      www.fontanna.radom.pl
      Galeria wykonanych przez nas zdjęć
      www.fontanna.radom.pl/galeria/index.html

Posiadamy wolne terminy na ten rok !!!
    • Gość: Gość Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 13:02
      Powiem krótko - rewelacja, gorąco polecam.
      • Gość: asia Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.46.udn.pl 06.10.08, 14:03
        ile mniej wiecej kosztuje wynajecie takiej fontanny?
        • Gość: gostek Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 16:51
          Z tego co widze na stronie tej firmy z Radomia
          www.fontanna.radom.pl/fontanny.htm
          to ceny zaczynają się od 350 zł za małą fontannę, a duża 900 zł.
          Mój znajomy zamawiał rok temu duża z Warszawy i kosztowało go to
          ponad 2000 zł więc ceny w Radomiu są konkurencyjne
          • Gość: marcel Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:46
            A ja zamówiłam z okolic Warszawy (www.czekoladowa-fontanna.waw.pl) i
            cena była przystępna 900zł. Warto było, bo i Goście i my byliśmy
            zachwyceni!!!
            • Gość: Monika Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 09:05
              Ja też bardzo polecam fontanne na wesele na moim się sprawdziła Pan
              Marcin ze Słonecznika jest super zajoł sie na naszym weselu barkiem
              i włąśnie fontanną pełen profesjonalizm a cena naprawde bardzo niska
              bo zaczynała sie od 500zł za dużą fontanne + mała gratis +czekolada
              więc można zacząć w połowie konkurencji))
              oto namiary na Słonecznika którego szczerze polecam)
              oto namiary
              509-248-707 slonecznik@onet.pl
              • Gość: duża Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 12:42
                Duża to pojęcie względne, sprawdź oferty firm warszawskich, 81cm to fontanna
                średnia, a duże mają powyżej 100cm. Ta u słonecznika na oko ma 70 parę
                centymetrów więc klasyfikuje się gdzieś między małą a średnią. W tym wypadku
                mówienie o "dużej" fontannie to duża przesada.
              • Gość: Ania i Marcin Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 08.08.09, 22:50
                Skożystaliśmy z usług Słonecznika w zeszłym tygodniu był na Naszym
                weselu naprawde gorąco polecam bo nie dość że ładnie i pysznie to
                jeszcze według mnie tanio.
                Dzieki Monika za namiary
      • Gość: maz Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.centertel.pl 12.02.10, 22:58
        Czekoladowe fontanny sa super. My zamawialismy fontanne z podswietlanym
        podestem z firmy www.colan.pl. cena konkurencyjna i bardzo zadowoleni
        goscie.polecam
    • Gość: mika Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 21:24
      Super sprawa, ja taką chcę u siebie :)
    • Gość: olka Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 13:47
      Czy ktoś jeszcze z was miał fontannę czekoladową na swoim weselu
      albo widział jak to działa, bo my się zastanawiamy czy brać dużą czy
      małą, wesele mamy na 140 osób. Proszę o opinie.

Pozdrawiam
      • Gość: mamba Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.chello.pl 15.10.08, 22:18
        Ja wesele mam na 120 osob i fontanne 1 małą, ewentualnie dokupie
        druga małą, myslę, ze wystarczy - w razie czego czekolady do
        fontanny mozna dokupić.
        • Gość: olka Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 10:03
          Do mamba: ile cię kosztuje jedna taka fontanna, jeśli można wiedzieć?
          • Gość: yogi Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 11:16
            Jeśli zależy wam na dobrym efekcie to kupujcie tylko fontanny
            cateringowe (ok 1200 zł w górę za małą), te małe na allegro po 300-
            400 zł to można na urodziny dziecka kupić, a nie na wesele. Mają
            słabe silniki i robią się dziury w płynącej czekoladzie, więc radzę
            kupić dobrej firmy fontannę (Sephra lub Giles&Posner) albo wynjąć w
            firmie która się tym zajmuje a nie robić lipy z zabawkowymi
            fontannami na weselu które ma się raz w życiu :))
            • Gość: Olga Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 22:35
              My już zmówiliśmy. Pozdrawiam :)
    • Gość: luckok Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 11:23
      www.fontanna.radom.pl
      • Gość: P Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.32.* 27.11.08, 13:21
        Jakiez to pretensjonalne i wiejskie, kiedys wiejskie kąciki a teraz
        jakies fontanny, wies tanczy i spiewa nie ma co plebs sie bawi.
        Widze ze wiejskie wesela teraz w tym miescie na topie, sale, zespoly
        itp.
        • Gość: milka Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 80.249.4.* 01.12.08, 08:23
          Ostatnio bawiłam się na weselu gdzie była taka fontanna, normalnie
          super sprawa, szkoda że jak my organizowaliśmy swoje przyjęcie nie
          wiedzieliśmy o czymś takim. pozdrowionka
          • Gość: dei Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 01.12.08, 16:17
            tak fontanny czekoladowe i zajefajne stoły owocowe tylku u nas
            www.catering.blog.onet.pl a takze www.carvingstyl.blog.onet.pl
            zapraszam;)
            • Gość: elka Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.56.* 07.12.08, 22:45
              dla mnie to jest obrzydliwe np.maczajac jakas rurke w czekoladzie raz to w
              porzadku ale znajac dzieci beda to robily z 1 rurka czy z czym innym kilka razy
              a czekolada aplywa z czyimis Ślinami FE
              • Gość: bary Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 15:53
                Po to są patyczki żeby nabijać na nie owoce, które są pokrojone w
                pojedyncze porcje do jednorazowego zamoczenia w czekoladzie i
                zjedzenia. Patyczków jest zawsze taki zapas, że nie używa się ich
                dwa razy, a jak się ma takie wątpliwości co do dzieci, to od
                pilnowania higieny i porządku przy fontannie stawia się osobę do jej
                obsługi.
                Pozdrawiam
                www.fontanna.radom.pl
                • Gość: gość Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.56.* 08.12.08, 23:02
                  po najedzeniu sie czekolady ,potem do wiejskiego stołu i się z kibla nie
                  wychodzi do rana i wesele z głowy nie mówiąc o rzyganiu
                  • Gość: gość2 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 17:41
                    rzyganie na weselu, no cóż są ludzie, parapety, krzesla, taborety...
            • Gość: dorota Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.08, 16:54
              Czekoladowe fontanny nie tylko w Radomiu ale i w Siedlcach zapraszam tel. 792
              896 310.
              • Gość: felek Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.56.* 12.12.08, 15:22
                juz sie nie reklamujcie tak z tymi fontannami
                • Gość: ulka_ww Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 15:17
                  A jak to działa?
                  • Gość: maniek Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.56.* 27.12.08, 20:14
                    leci czekolada jak z fontanny a wszyscy maczaja w tym co chca OHYDA
                    • Gość: ulka_ww Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 22:19
                      To ja się chyba skuszę, ciekawe czy można ją zabrać do pokoju na noc
                      poślubną :))
    • Gość: :) Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 10:09
      :)
    • Gość: Kamila Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.centertel.pl 06.01.09, 15:53
      My z mężem na swoim przyjęciu weselnym wypożyczaliśmy fontanny od
      Tomasza Kolanowskiego, firma Colan www.colan.pl, super efekt i
      obsługa przez całą noc, fontanny były pięknie przyozdobione żywymi
      kwiatami :)biała i mleczna czekolada płynęła całą noc...
      Polecam!
      • Gość: ala Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 18:35
        Możesz podzielić się zdjęciami tych fontann i powiedzieć ile cię to kosztowało?
        Pozdrowionka
        • Gość: Kamila Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.centertel.pl 08.01.09, 09:31
          Hej, zdjęcia są np. na stronce internetowej tego kolesia,
          www.colan.pl.
          A jeśli chodzi o koszt to(cena z 2007roku):1600pln.
          • Gość: GOŚĆ Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.56.* 08.01.09, 17:32
            NIE BRZYDZICIE SIE TYCH FONTANN FU
            • Gość: ala Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 18:06
              Dzięki za info, my też zdecydowaliśmy się na fontannę, ale chyba robi się
              konkurencja na rynku bo znaleźliśmy taniej.
              Pozdrowionka
              • Gość: Kamila Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.centertel.pl 09.01.09, 09:44
                Mozesz podać namiar i cene?
                • Gość: ala Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:53
                  www.czekoladowa-fontanna.waw.pl
                  cena 1400 zł (fontanna + owoce)za przyjęcie dla 120 os.
                  • Gość: P Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.35.* 20.01.09, 16:36
                    tylko uwazajcie zeby ktos nie narzygal do tej fontanny albo jeszcze
                    gorzej
                    • Gość: master Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 08:01
                      Gość portalu: P napisał(a):
                      > tylko uwazajcie zeby ktos nie narzygal do tej fontanny albo jeszcze
                      > gorzej

DO P:
                      A TY UWAŻAJ ŻEBY CI RESZTKI MÓZGU NIE WYLECIAŁY NOSEM PODCZAS KOLEJNEJ LIBACJI Z
                      KUMPLAMI Z BRAMY
                      • Gość: P Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.35.* 21.01.09, 14:11
                        dziekuje i wzajemnie, pilnuj lepiej swojej fontanna zeby ci ktos tam
                        nie nalał wiejski chlopku roztropku
                        • Gość: master Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 15:58
                          Ja nie mam czego pilnować bo już miałem wesele z fontanną i wśród gości nie było
                          typów twojego pokroju, których trzeba podnosić spod stołu bo nie znają umiaru.
                          Proszę przekaż wyrazy współczucia swojej rodzinie i bliskim (o ile masz jeszcze
                          takich).
                          • Gość: P Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.35.* 22.01.09, 12:00
                            Ludzie mojego pokroju nie funduja sobie takiej plebejskiej rozrywki,
                            te fontanny to teraz wiejski top
          • joanna182-0 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 23.01.09, 12:23
            Gość portalu: Kamila napisał(a):

> Hej, zdjęcia są np. na stronce internetowej tego kolesia,
            > www.colan.pl.
            > A jeśli chodzi o koszt to(cena z 2007roku):1600pln.

Zdecydowanie te pieniądze chętnie wydałabym na coś innego, np.
            więcej zdjęć z wesela, a nie na jakąś fontannę.
    • joanna182-0 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 23.01.09, 12:16
      ja byłam na weselu gdzie była taka fontanna. Wrażenie może i
      zrobiła, ale zainteresowanie było nią marne.
      • Gość: Aneta Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 15:19
        Może jakaś słabą fontannę mieli na tym weselu, bo jak my byliśmy u
        znajomych na weselu to fontanna była oblegana, czekolada przepyszna,
        masa rozmaitych, specjalnie przygotowanych przekąsek, po prostu
        niebo w gębie. Osobiście polecam
        • Gość: Aneta Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 15:23
          No i nie oszukujmy się, to nie jest atrakcja dla skąpców i
          oszczędnych ludzi, ale jak się robi przyjecie na 150 - 20 osób to
          wydatek 1000zł nie powinien sprawiać problemu.
          • joanna182-0 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 23.01.09, 16:10
            To było bardzo duże wesele, młodzi też mnóstwo kasy wydali, a
            fontanna była dużo. Interesowały się nią tylko dzieci, które się
            wybrudziły jak małe prosiaczki.
            • Gość: Aneta Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 21:54
              No to dziwię się, że goście nie chcieli skosztować czegoś nowego,
              młodzi się pewnie wykosztowali a tu taki afront. Na weselu na ktorym
              ja miałał okazje wypróbować fontannę czekoladową było naprawdę duże
              nią zainteresowanie, a dzieci było mało, za to młodych osób sporo.
              Widać starsi nie wiedzą co dobre. A umazane dzieci, no cóż, można by
              tylko spytać gdzie byli rodzice albo osoba obsługująca fontanne.
              • Gość: elka Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.56.* 24.01.09, 17:26
                na weselu jest tyle dobrych rzeczy i jak pomysle sobie o czekoladzie to robi mi
                sie niedobrze
              • joanna182-0 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 27.01.09, 13:07
                na tym weselu połowa goście była w wieku 20-35 lat
                • joanna182-0 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 27.01.09, 13:07
                  oczywiście gości
                  • Gość: Aneta Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 15:00
                    No cóż, kwestia gustu, ludzie nie wiedzą co dobre.
                    • joanna182-0 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 28.01.09, 12:08
                      no wiesz ja zamiast fontanny wole mieć super wiejski stół.
                      Przynajmniej panowie będą mieli gdzie stanąć pogadać i napić się
                      • Gość: Aneta Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 14:51
                        Stół wiejski to w tej chwili standard, każda sala go ma, jest na każdym weselu,
                        nikogo nim nie zadziwisz, a fontannę u nas widziało jeszcze nie wiele osób, nie
                        ma zbyt wielu firm które je wynajmują i wciąż są nowością, którą możesz
                        zaskoczyć gości od najmłodszego do najstarszego.
                        • joanna182-0 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 29.01.09, 14:58
                          To zależy kto jaka ma rodzinę U nie na weselu będzie więcej
                          tradycjonalistów, które uwielbiają jedzenie ze stołu wiejskiego. jak
                          rodzicom i przyszłym teściom wspomniałam o fontannie to się
                          skrzywili, a zresztą mi tez jakoś to się nie podoba.
                          • Gość: Atena Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 15:55
                            To, że ludzie starej daty nie lubią nowości to normalka, ale że młodzi nie idą z
                            postępem to już zastanawia. Poza tym fontanna nie wyklucza stołu wiejskiego,
                            który teraz jest na wyposażeniu każdej sali i często wliczony jest w cenę
                            wynajmu sali.
                            • joanna182-0 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 30.01.09, 11:12
                              Gość portalu: Atena napisał(a):

> To, że ludzie starej daty nie lubią nowości to normalka, ale że
                              młodzi nie idą
                              > z
                              > postępem to już zastanawia. Poza tym fontanna nie wyklucza stołu
                              wiejskiego,
                              > który teraz jest na wyposażeniu każdej sali i często wliczony jest
                              w cenę
                              > wynajmu sali.

Z tym się nie zgodzę, bo u mnie nie jest wliczony i zdecydowanie za
                              drogo to wychodzi. Te pieniądze wolę przeznaczyć na inne atrakcje
                              dla moich gości.
                              • Gość: tom_jr Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 16:15
                                My wczoraj byliśmy obejrzeć na żywo te fontanny i jak pan pokazał nam tą dużą to
                                od razu wiedzieliśmy że to jest strzał w dziesiątkę i podpisaliśmy. Dobrze że
                                termin był jeszcze wolny.
                                • joanna182-0 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 31.01.09, 10:32
                                  Gratuluje wyboru. ja też widziałam tą dużo, ale aż takiego wrażenia
                                  na mnie nie zrobiła, a przynajmniej nie za taką cenę.
                                  • Gość: tom_jr Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 12:00
                                    A jaką cenę usłyszałaś i ile centymetrów miała fontanna?
                                    • joanna182-0 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 01.02.09, 11:46
                                      ja zastanawiałbym się czy brać jedną dużą cy dwie małei cena była
                                      pod 2000-2500 zł w zależności od firmy, a wesele będzie na 160 osób.
                                      szczerze mówiąc aż tak nardzo mnie to nie zachwyciło i wrażenia na
                                      mnie nie zrobiło.
                                      • Gość: tom_jr Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 13:34
                                        No to rzeczywiście drogo, ceny warszawskie. My wynajęliśmy dużą fontannę z tym
                                        podświetlanym podestem i 10kg czekolady w Radomiu za 1100zł. Ma ona 112
                                        centymetrów. Owoce do fontanny przygotuje nam obsługa sali weselnej, my dokupimy
                                        jeszcze pianki, wafelki itp.
                                        • joanna182-0 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 02.02.09, 11:13
                                          Ja z narzeczonym zdecydowałam, ze pieniądze które mielibyśmy wydać
                                          na fontannę wydamy na dodatkowe zdjęcia dla gości i oczywiście
                                          rodziców i jeszcze nam kasy sporo zostanie.
                                          • Gość: tom_jr Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:53
                                            Zdjęcia dla gości? Fotograf robi zdjęcia gościom z młodymi w trakcie wesele,
                                            wywołuje je i jeszcze w trakcie wesela każdy gość może od niego kupić takie
                                            fotki. Po co jeszcze młodzi mają za to płacić? Poza tym cyfrowe zdjęcia od
                                            fotografa dostaje się na płycie i można je umieścić w Internecie. Jak ktoś z
                                            gości będzie chętny to sobie ściągnie i wywoła.
                                            • joanna182-0 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 03.02.09, 13:15
                                              Ja zastanawiam się nad jednym fotografem i jadną z usług są zdjęcia
                                              dla gości i albumy ze zdjęciami dla rodziców. No i płytka z około
                                              180 zdjęciami w postawowej cenie.
            • martusia1234.pl Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 24.01.09, 19:20
              a propos fontann czekoladowych polecam gorąco
              www.fontannyczekoladowe.blog.onet.pl. Tam znajdziecie również linki
              do stołów owocowych oraz drinkbarów. Na moijm weselu goście byli
              zachwyceni. POLECAM!!!
    • martusia1234.pl Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu 25.01.09, 11:41
      Same fontanny to może kiepska atrakcja, ale wkomponowane w stół
      owocowy to dopiero robi wrażenie.Na moim weselu na takim stole były
      również patery wowocowe, arbuzy z naszymi imionami. Goście byli
      bardzo zadowoleni.No i my również. www.carvingstyl.blog.onet.pl
      • Gość: P Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.32.* 02.02.09, 20:04
        Akurat kogos obchodzi co robilas z tymi bananami i arbuzami i gdzie
        je sobie wkladalas.
        • Gość: weselnik Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.56.* 03.02.09, 20:09
          TO MOŻE JUŻ DANIA GORĄCE I PRZEKĄSKI NIEPOTRZEBNE BO JAK SIĘ OBJECIE CZEKOLADA
          TO RESTA NIEPOTRZEBNA TYLKO NA SŁODKO WESELE I JUŻ
          • Gość: lol Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 07:27
            Ty taki inteligentny inaczej jesteś czy tylko udajesz?
            • Gość: Zapraszamy Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 05:47
              Wszystkich którzy nie widzieli na żywo i nie próbowali czekolady z fontanny
              zapraszamy na Radomskie Targi Ślubne w ten weekend 21-22 luty na halę MOSiRu od
              11 do 18.
              • Gość: mlody Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.09, 12:41
                Strasznie mi się to podoba, szczególnie z tymi świecącymi podestami
                • Gość: olenka Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 10:46
                  Jestem zdecydowana na fontannę na swoje wesele ale nie wiem czy wybrać białą czy
                  ciemną czekoladę, co radzicie?
                  • Gość: majkelito1 Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.55.* 09.03.09, 23:14
                    polecam zamówienie stołu owocowego w skład którego wchodzą dwie
                    fontanny i dwa smaki czekolady, mleczna, biała lub truskawkowa,
                    cytrynowa jaki tylko smak sobie wybierzesz. zapraszam na strone
                    www.cdm.radom.pl
                    • Gość: gosc Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 82.139.56.* 10.03.09, 09:18
                      CZEKOLADA NA WESELU A FUJ COS OKROPNEGO
                      • Gość: ktos Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 12:22
                        Najlepsza jest wata cukrowa a ty jesteś fuj fuj
    • Gość: marek Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.09, 14:32
      pychota
      • Gość: Ryta Rozrywka dla prostaków!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 22:11
        Rozrywka dla prostaków!!!
    • Gość: regi Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.xdsl.centertel.pl 14.08.09, 09:16
      i w kakao ją zapinaj
    • Gość: pan mlody Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.centertel.pl 12.02.10, 22:52
      Polecam czekoladowe fontanny z firmy www.colan.pl. tanio i solidnie.
    • Gość: aga Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.10, 12:44
      My z moim mężem zamawialiśmy fontanne z www.colan.pl. naprawde
      zrobiło to wrażenie na naszych Gościach.pozdrawiam
      • Gość: RadomiakPany Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 26.02.10, 11:36
        A som wersje że zamiast czekolady z fątanny leci gó.... No przecie
        też bronzowe...
        • Gość: RadomiakPany Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 26.02.10, 11:36

A som wersje że zamiast czekolady z fątanny leci guwno. No przecie
          też bronzowe...
    • Gość: gość Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.10, 11:28
      To forum to dno...
      • Gość: s Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 09.03.10, 13:10
        Zgadzam sie, to forum to dno a Administrator forum to debil!
        • Gość: obora! Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 20:23
          łał ale wypas obora!
    • Gość: Gość Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 94.254.161.* 12.07.10, 19:06
      J miałam wesele 26 czerwca 2010 i zamówiliśmy średnią fontanne -
      było extra wszystkim się podobało - i to nie tylko dzieciakom bo
      dorośli zajadali się owocami i słodyczami - ciesze się że tak ładnie
      to wygladało i było coś innego, nowego - polecam firma jest z
      Jedlińska a ich stronka to wwww.czekoladowefontanny.com.pl
      • Gość: mac Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.10, 22:53
        Potrzebujesz niezawodnej czekoladowej fontanny na wesele, dzwoń: 794-098-217
        W ofercie posiadamy różne rozmiary profesjonalnych fontann wyłącznie firm Sephra i Giles & Posner. Tylko one przeznaczone są do zastosowań cateringowych i gwarantują zadowolenie naszych klientów.
        Nie wynajmujemy "chińszczyzny" do zastosowań domowych dostępnej na półkach w markecie.
    • Gość: Magda Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: 188.33.29.* 26.09.10, 19:39
      Moje wesele było w Lawendowym Pałacyku pod Warszawą a fontanne czekolady mieliśmy z Jedlińska - rewelacja - obsługa i dekoracja bez zarzutu - naprawde polecam jeśli ktoś chce to namiary sa na stronce www.czekoladowefontanny.com.pl
    • Gość: WESELNIK Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 03.10.10, 12:26
      NA WESELU FONTANNA CZEKOLADOWA? RZYGANKO MUROWANE
    • Gość: . Re: Czekoladowe Fontanny - już w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 03.10.10, 14:51
      www.fontanna.radom.pl
      GALERIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka