Dodaj do ulubionych

zaśmiecone forum...pfu!!!...

10.10.08, 18:10
Dlaczego nasze forum radomskie jest tak zaśmiecane przez dyskutujących nie
odpowiednimi,mało znaczącymi,bez sensownymi,głupimi i nieraz wulgarnymi
wątkami i postami.Wydaje mi się że już najwyższy czas z tym skończyć.Pomyśl
zanim coś napiszesz a wówczas inni będą tobie wdzięczni oraz nasze forum
nabierze przyjaznej atmosfery a nie szczekania i opluwania wzajemnego jak to
ma miejsce.
Obserwuj wątek
    • bohdankaras Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 12.10.08, 23:11
      Widzisz Axel, ludzie muszą gdzieś leczyć swoje kompleksy,
      frustracje... Fajnie jest dołożyć np. Karasiowi, który podpisuje się
      z imienia i nazwiska zza anonimowego nicka. To ci "odważni", którzy
      muszą się podbudować i po takim wpisie mówią: "No, ale mu
      dołożyłem". Na mnie tacy tchórze nie robią żadnego wrażenia (budzą
      jedynie moja pogardę), ale Forum zaśmiecają rzeczywiście. To ludzie,
      którzy nie mają niczego do zaproponowania, w gruncie rzeczy bardzo
      słabi, zwykli nieudacznicy. Oni byli, są i będą...
      • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 01.12.08, 20:44
        Dlaczego tak mało jest postów w wątku powyższym.Nasze forum jest dalej
        zaśmiecane sprawami które powinny być poruszane na innych forach oraz używaniem
        niecenzurowanych wyrażen..Jeżeli nie mam racji proszę wypowiedzcie się.Prostą
        rzeczą jest pisać co raz to pod innym loginem.Myślę ze to nie długo ulegnie
        zmianie bo pisanie postów nie zalogowanych jest traktowane jako anonim a to
        bardzo nie dobra i nieprzyjemna rzecz.
        • Gość: mza Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 18:08
          do koscioła i bedzie grzecznie
          • Gość: leff Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 21:00
            .....a to ciekawa ,chociaż głupia rada od tego co na forum głupoty gada.
      • Gość: makowiec Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.xdsl.centertel.pl 13.06.09, 22:10
        Panie Bohdanie jest Pan osobą publiczną w Radomiu i nie wypadałoby
        ukrywać się pod jakimś nickiem. Szkoda tylko, że inni znani
        Radomianie chowają się na forum za ścianą pseudonimu. Ja, jako osoba
        niekoniecznie znana w całym Radomiu (chociaż akurat my znamy się)
        uważam, że mogę się trochę schować. Pozdrawiam.
        • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 13.06.09, 23:27
          Gość portalu: makowiec napisał(a):

> Panie Bohdanie jest Pan osobą publiczną w Radomiu i nie wypadałoby
          > ukrywać się pod jakimś nickiem. Szkoda tylko, że inni znani
          > Radomianie chowają się na forum za ścianą pseudonimu. Ja, jako osoba
          > niekoniecznie znana w całym Radomiu (chociaż akurat my znamy się)
          > uważam, że mogę się trochę schować. Pozdrawiam.

>>Szanowny panie "makowiec"-słaby jest z pana strzelec bo nie trafił pan nawet w tarczę a nie mówiąc już w "10".Wyjaśniam że nie jestem tym za kogo mnie pan uważa czyli Bohdanem.( a mówiąc prawdę wcale bym się nie obraził).Jestem radomianinem i nie jestem zwolennikiem żadnej opcji politycznej.To co myślę i robię pozostawiam tylko sobie.Boli mnie fałsz, zakłamanie ,obłuda i "kameleoństwo "naszych niektórych polityków a czym mówi i świadczy moja nierozłączna pozytywka tak rażąca niektórych na forum.O ile źle zrozumiałem pana wpis o posądzenie mnie o Bohdana, to przepraszam.
          • Gość: makowiec Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.xdsl.centertel.pl 14.06.09, 01:16
            Drogi Panie "axel-1033"to była odpowiedź do wpisu Pana Bohdana
            Karasia. A Pana wpisy bardzo lubię czytać, gdyż "boli mnie fałsz,
            zakłamanie..." i nic co jest we wpisie do bohdankaras Pana się nie
            tyczy. Pozdrawiam.
            • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 14.06.09, 10:31
              >>Dzięki p."makowiec"za wyczerpujące wyjaśnienie nie zrozumiałej dla mnie sprawy w postać złego odczytania Pana postu.Tak powinni wszyscy załatwiać sprawy jak Pan na forum a nie tak jak robią niektórzy.Pozdrowienia..
    • Gość: Lec Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 13.10.08, 20:37
      Nigdy nie dyskutuj z głupcami - ludzie moga nie zauważyć różnicy!
      • grudzwoj Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 13.10.08, 21:03
        Popieram pana Bohdane za odwagę, który na forum jest rozpoznawany
        jako radny z opcji lewicowej. Ciekawe, który lokalny polityk tak by
        uczynił????? (blog prowadzi jeszcze pan Kluziński, któremu życzę
        sukcesu, chociaż i tak już go osiągnął bez żadnego zaplecza
        politycznego). Na forach, w większości bardzo wulgarnie z jakimś nie
        spotykanym jadem i do tego anonimowo wypowiadają się zwolennicy PiS
        lub innej organizacji skrajnie prawicowej.
      • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 13.10.08, 21:13
        Gość portalu: Lec napisał(a):

> Nigdy nie dyskutuj z głupcami - ludzie moga nie zauważyć różnicy!

<><><>co szanowny Pan (Pani) ma na myśli pisząc ten nie swój cytat- tego nie
        rozumiem a chciałbym zrozumieć .....
        • Gość: lec Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 13.10.08, 22:01
          Oczywiście ze nie mój cytat. Myślałem że szanowny Pan łatwo skojarzy
          czyje to słowa: S.J.Lec. I niech Pan sie domyśli "co autor miał na
          myśli?"
      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 13.10.08, 21:27
        To jak chcesz dotrzeć do "głupca" by zmądrzał, jeśli nie słowami -
        argumentami?
        Chciałam ponadto przypomnieć wszystkim, że każdy ma prawo do
        własnego zdania i ma prawo je publicznie wyrażać.

A to zdanie powinno chyba brzmieć "nigdy nie zadawaj się z głupcami -
        ludzie mogą nie zauważyć różnicy!"
    • Gość: cały radom Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 08:24
      Bo to Radom własnie
      • Gość: lew Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: 82.139.37.* 16.10.08, 12:40
        a co może nie prawda???
    • Gość: NEW Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 21:18
      Nowa strona:
      sprostowania.com/
      • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 12.11.08, 10:43
        To co ciągniemy wątek dalej ?........
        • Gość: poważny Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: 80.249.4.* 02.12.08, 07:44
          A o jakich poważnych rzeczach można rozmawiać na forum Radomia skoro
          w tym mieście nic się nie dzieje. Miasto supermarketów i emerytów.
          Na studia trzeba wyjeżdżać do innych miast, do pracy też. Jak się
          gdzieś pojedzie to wstyd się przyznać że jest się z Radomia -
          wszyscy wiedzą że z Radomia to są zupki chińskie :)) Więc może
          wróćmy do dyskusji o poważnych sprawach typu co nowego w M jak
          miłość, a nie będziemy opłakiwać nasze miasto bez perspektyw.
          narka
          • Gość: elka Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 10:48
            Byłeś może w kręgielni w galerii Rosa? Jak tam jest?
          • Gość: vivaelocity Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 17:21
            Radom to miasto prostytucji
            • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 02.12.08, 19:41
              Gość portalu: vivaelocity napisał(a):

> Radom to miasto prostytucji

>>.>>>coraz lepsza ocena naszego miasta.Nie pisze sie prostytucja ale
              "najstarszy zawód świata"- tak brzmi ładniej....cyt.F.Kiepskiego:."jak nie ,jak tak"
            • Gość: lew Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: 82.139.37.* 08.12.08, 20:39
              Gość portalu: vivaelocity napisał(a):

> Radom to miasto prostytucji

....Powiedz a gdzie jej nie ma ?
              • Gość: lew Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: 82.139.37.* 28.12.08, 10:32
                Coś ta dyskusja idzie słabiutko.Uważam że trzeba ten wątek jeszcze utrzymać mimo
                sprzeciwów tych co chcą go za wszelką cenę zaśmiecać i zamulać.Zaraz się oni
                obudzą i przystąpią do szturmu.
                • Gość: spring Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 17:40
                  Chciałabym,aby z tego forum zniknęła postkomuna ,a więc wszyscy
                  którzy zabrali głos w tym wątku.
                  • andrzejponetta Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 28.12.08, 18:17
                    a Ty jestes postkomuna, neokomuna czy masz zaciecie postmodernistyczne?
                    • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 28.12.08, 20:49
                      andrzejponetta napisał:

> a Ty jestes postkomuna, neokomuna czy masz zaciecie postmodernistyczne?

>>>>>Co mają wymienione słowa przez ciebie z zaśmiecaniem forum? Co może nasze forum nie wygląda jak wysypisko śmieci na Wincentowie?Przecież ja go nie zaśmiecam wulgaryzmem tylko stwierdziłem fakt jaki zauważyłem w ostatnim okresie.Mam swoje zdanie i kulturalny człowiek nie powinien wyzywać innego jeżeli chce aby i jego szanowano.Jeżeli tak nie jest to udowodnij to jeden z drugim.
                      • andrzejponetta Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 28.12.08, 21:11
                        zasdniczo to bylo pytanie do springa:)
                        • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 28.12.08, 23:08
                          andrzejponetta napisał:

> zasdniczo to bylo pytanie do springa:)

>>>>>Serdecznie przepraszam ale nie było na czyj post była odpowiedz.Może pan "spring" przeczyta i odpowie ale wątpię w to,bo ten pan "spring" działa anonimowo a ujawnić sie będzie bał ,takich jest wielu.Lepiej kłapać zza węgła jak kundelek.
                          • 1000loginow Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 29.12.08, 00:36
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=471&w=78262333&a=88630096
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=641&w=88559936&a=88575117
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=88329329&a=88705447
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=88480338&a=88483521
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=641&w=85247968&a=88600047
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=88527482&a=88609723
                            a tfu a fu jak ten axel zasmieca to forum, szczyt hipokryzji apelowac o kulture, merytoryke podczas gdy samemu się samemu rzuca mięchem na lewo i prawo
                            • Gość: doradca ax.... Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.08, 12:48
                              1000loginow napisał:
                              > a tfu a fu jak ten axel zasmieca to forum, szczyt hipokryzji apelowac o kulture
                              > , merytoryke podczas gdy samemu się samemu rzuca mięchem na lewo i prawo

...Nie axel zaśmieca lecz pan,panie "1000 loginów"nareszcie ma pan 1 (jeden)i to uczciwy, zalogowany.W wypowiedziach"axela" nie ma wyrazów na h,ku,sk..,pie..,spie.. i tp. a u pana ??Część pana postów zostało wykasowanych lub poszło na oślą ławkę a axela ani jeden,to coś mówi za siebie..Ciekawe czy czy będzie pan występował pod tym nowym nickiem dalej w dyskusji ale chyba nie.
                              • Gość: Axa Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 13:00
                                Za to są takie:

d..ę
                                zas...y
                                do d..y
                                Debili
                                smrodzie jeden......

rzeczywiście szczyt elokwencji i kultury...
                              • Gość: doradca ax. Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.08, 13:00
                                JESZCZE JEDNA RADA :Weż pan przeczytaj i przeanalizuj kolejno wszystkie posty
                                tego wątku a dojdzie pan do wniosku ze jest on warty dalszej dyskusji.
                              • 1000loginow Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 29.12.08, 13:21
                                > ...Nie axel zaśmieca lecz pan,panie "1000 loginów"nareszcie ma pan 1 (jeden)i t
                                > o uczciwy, zalogowany.W wypowiedziach"axela" nie ma wyrazów na h,ku,sk..,pie..,
                                > spie.. i tp. a u pana ??Część pana postów zostało wykasowanych lub poszło na o
                                > ślą ławkę a axela ani jeden,to coś mówi za siebie..Ciekawe czy czy będzie pan w
                                > ystępował pod tym nowym nickiem dalej w dyskusji ale chyba nie.

Co tam axel teraz ty zapomniales sie zalogowac? Bo "twoj styl" jest dodosyc latwo rozpoznawalny - te same bledy jezykowe, interpukcyjne i nagminne uzywanie tych samych zwrotow. No i ta obsesja na pukcie logowania sie jakby to cos zmienialo. Oj nieladnie, nieladnie.
                                • Gość: Też analityk Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 13:43
                                  Śmieszny facet z tego Axela.Uważam że ma poważne problemy
                                  zdrowotne.Potrafi w jednej sprawie dać diametralnie różne
                                  wypowiedzi ,oczywiście wykluczajace się nawzajem.A w dodatku nazwał
                                  radomian przy stole wigilijnym motłochem i menelstwem .No i
                                  oczywiscie nie przeprosił.Drogi loginie 1000,przeanalizuj wypowiedzi
                                  na forum pewnych osób,a dojdziesz do ciekawych wniosków.
                                  • 1000loginow Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 29.12.08, 13:50
                                    No coz wnuki odchowane, pies zdechl wiec co robic :))) Zbawia chlopina swiat na forum
                                    • Gość: Do logina 1000 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 13:51
                                      Trafna uwaga i gratuluję inteligencji i wnikliwosci.
                                      • 1000loginow Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 29.12.08, 14:02
                                        Oddajac mu sprawiedliwosc to nie jest jeszcze tak zle, sa tu znacznie bardziej upierdliwe egzemplarze. Wkurza mnie to jego ciagle apelowanie o kulture (przy czym sam dosyc czesto wdaje sie w glupie pyskowki i wyzywania) i ta obsesja z logowaniem (bo niby jak ktos zalogowany to juz nieanonimowy a jak zalogowany to ujada zza wegla) A poglady no coz, poglady sa jak d_pa - kazdy ja ma i takie jego prawo.
                                        • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 29.12.08, 16:32
                                          Ciekawe są posty niektórych piszących w tym wątku.Jedynie axel zaśmieca forum a z pozostałych piszących nikt.Nie mam zamiaru z niektórymi dalej polemizować na tym wątku.Mimo wszystko , pozdrowienia z Nowym Rokiem dla biorących udział w dyskusji na tym wątku.
                                          • 1000loginow Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 29.12.08, 16:56
                                            Zarzut nie dotyczyl smiecenia tylko hipokryzji. Wkurza mnie jesli ktos wytyka innym cos co sam uprawia. Egzemplarzy "smiecacych" na forum swoimi wypocinami znacznie skuteczniej od ciebie jest duzo wiecej.
                                            • Gość: noe Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 13:44
                                              ciekawe czy jest jakaś nadzieja na jego chociaż częściowe oczyszczenie.

• Gość: anioła Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 02.06.09, 12:47
                                                --Może i jest ale nadzieja,jak powiadają to matka głupich.To nasze forum rzeczywiście jest coraz bardziej zaśmiecane czego dowodem jest ośla ławka.Kto to jest ten fenomen"1000loginów" ale ma "polot" do odszczekiwania ,nie ma co.Ten śmietnik wkrótce wypełni się po same brzegi całkowicie i będzie chyba bum.......
                                                • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 13.06.09, 17:51
                                                  >>Ostatnio nasze forum jest systematycznie zapełniane wulgaryzmem przy wymianie
                                                  opinii..Ciekawe kiedy to wszystko się przepełni i wyleje na boki bo przecież
                                                  wszystko ma pewne granice przyzwoitości,kultury,obcowania i wytrzymałości
                                                  materiału z jakiego jest zbudowane.Dochodzę do wniosku że dalszy udział w
                                                  dyskusji na forum mija się z celem bo szkoda jest czasu i nerwów.Już czuję jak
                                                  "eksplodują" ci których to dotyczy i zaraz zacznie się burza z wyładowaniami....
                                              • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 30.06.09, 18:16
                                                >>"lilabaj" słoneczko ,gwiazdko betlejemska,pocieszycielko strapionych
                                                itp (jak ci już pisano] odezwij się w tym twoim nowym wcieleniu......zamul i
                                                zaśmieć to nasze forum do końca.
                                                • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 02.07.09, 20:48
                                                  >Pyta moja pozytywka .......
                                                  • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 02.07.09, 21:09
                                                    P o z y t y w k a! P o z y t y w k a!
                                                    W h y a x l o w i c u c h n i e z p y s k a!
                                                    P o z y t y w k a! P o z y t y w k a!
                                                    B o t e n a x e l! T o d z i k z b l i s k a!
                                                  • Gość: nemo(nikt) Re: charakterystyka " lilabaj".. IP: *.radom.vectranet.pl 02.07.09, 21:31
                                                    "l.i.l.a.b.aj." to stare,obrzydliwe,oślizgłe i zasyfione żabsko rechoczące i zaśmiecające forum.
                                                  • Gość: dzik Re: cd..... IP: *.radom.vectranet.pl 03.07.09, 20:16
                                                    l.i.l.a.b.a.j.ona napisała:

> P o z y t y w k a! P o z y t y w k a!
                                                    > W h y a x l o w i c u c h n i e z p y s k a!
                                                    > P o z y t y w k a! P o z y t y w k a!
                                                    > B o t e n a x e l! T o d z i k z b l i s k a!

>>>a l e c z u j ę ż e b y ś d a ł a
                                                    a x e l o wi s w o j e g o d u p . . ka.
                                                  • axel-1033 Re:..do moderatora forum... 03.07.09, 20:28
                                                    Uprzejmie proszę Szanownego Pana Moderatora o usuniecie mojego wątku z forum lub przeniesienie go na oślą ławkę bo działa na niektórych jak czerwona płachta na byka.....
                                                  • Gość: trayzbul Re:..do moderatora forum... IP: 212.106.24.* 03.07.09, 21:00
                                                    >Uprzejmie proszę Szanownego Pana Moderatora

Panie Moderatorze, kocham Pana... cmok, cmok, cmok...
                                                  • Gość: nemo Re:..do dalszej dyskusji .... IP: *.radom.vectranet.pl 15.08.09, 22:54
                                                    Uważam ze wątek ten trzeba poddać dalszej dyskusji czy się komuś podoba czy też nie .
                                                  • Gość: olo Re:..do dalszej dyskusji .... IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 14:29
                                                    Co tu dyskutować jak uczestnicy lubią chlapać się w brudnym szambie
                                                  • lew-35 Re:..do dalszej dyskusji .... 09.01.11, 18:36
                                                    Widzę że cosik się ruszyło .
                                                  • Gość: pfu Re:..do dalszej dyskusji .... IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 15:41
                                                    podtrzymuję wątek
                                                  • Gość: pfu2 Re:..do dalszej dyskusji .... IP: *.radom.vectranet.pl 19.02.11, 09:26
                                                    Baranku Boży co dzień to na tym forum gorzej ....oczywiście śmieci i syfu.
                    • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 29.12.08, 14:44
                      andrzejponetta napisał:

> a Ty [spring] jestes postkomuna, neokomuna czy masz zaciecie
                      postmodernistyczne?

Ona depeszuje w nurcie totalitaryzmu... LOL :)
    • Gość: makowiec Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.xdsl.centertel.pl 13.06.09, 22:19
      Dlaczego? Bo Radom, jak widzimy jest zaśmiecony, to dlaczego forum
      miałoby się różnić? Słownictwo, przecież słyszymy to codziennie na
      naszych ulicach( przy okazji podobają mi się żółte chodniki) to i na
      forum musi, niestety, to być słychać. A ponadto, mimo,że zaśmiecanie
      też mnie mierzi, to jednak wszyscy mogą się tu wypowiadać bo chyba
      ta tym istota forum polega. Nie spodziewajmy się tylko ę i ą oraz
      samych merytorycznych wypowiedzi.
    • Gość: kreska Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.chello.pl 16.08.09, 22:00
      Taka to juz radomska mentalnosc.Ktos innaczej mysli to trzeba go opluc, wyzwac
      od najgorszych i obic mu twarz. Taki jest radom a to forum odzwierciedla prawde.
      • Gość: julka Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.chello.pl 16.08.09, 22:03
        tak !własnie tak robisz!
        • Gość: Gosia Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: 78.88.132.* 16.08.09, 22:52
          Taki jest właśnie Axel-1033 sam kogoś opluwa a później nawołuje do kultury
          wypowiedzi. Mogę w każdej chwili wskazać kilka jego odpowiedzi na tym forum jak
          ubliża innym.

Najpierw się samemu daje przykład później wymaga od innych.
      • Gość: nemo Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 18.08.09, 09:00
        "Kreseczko "napisałaś szczerą prawdę o tym co się tu dzieje na forum
        • Gość: nemo Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 19.09.09, 18:04
          Czemu"kreseczko" zamilkłaś czy nie chcesz wątku ciągnąć dalej ???
          • Gość: fafik Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 11.10.09, 21:34
            ....a może to nie prawda?proszę o opinię napiszcie.Według mnie nasze forum
            staje sie szambem o czym świadczą watki i posty tam napisane.
      • Gość: kropka Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 26.08.09, 21:38
        Ciekawe jak jest kielecka mentalność "kresko"?Co wy wszyscy chcecie ,przecież to
        forum nasze jest czyste jak łza krokodyla ,nie ma tu żadnego wulgaryzmu i
        ubliżania . Trzeba tak trzymać dalej.
        • Gość: ferdek Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 12.11.09, 20:29
          ...""jak nie jak tak"""
          • Gość: ferdek Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.09, 23:08
            podtrzymują ten watek o śmieciach .....czekam na samooczyszczenie .
            • Gość: ferdek Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.09, 10:59
              ten watek mówi prawdę i dotyczy głownie tych pokręconych co piszą sami do
              siebie zmieniając ciągle swoją ksywę
              • Gość: kminek Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: 162.27.161.* 16.11.09, 12:00
                Pytanie zasadnicze: co miesci sie w definicji "szamba"? Bo jak dla
                mnie szambem jest trolowanie a przede wszystkim wypowiedzi osob
                ktore KOMPLETNIE nie znają sie w temacie a wypisują chore tresci
                byle tylko ubliżyć komuś bo innaczej mysli. Dla mnie radomskim
                szambem (nie tylko na tym forum) są homofobincze tresci
                zakompleksionych człowieczków ktorzy potrafią tylko wyszydzać i
                opluwac. Tchorzliwie tylko za plecami lub anonimowo. To jest wlasnie
                radomskie szambo.
                • Gość: ferdek Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.09, 22:40
                  Pyt.:Po czym poznaje trol trola ..odp.bo sam jest trolem.Czas się odsikać
                  przyjacielu to dobrze ci zrobi.
                  • Gość: kminek Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: 162.27.161.* 17.11.09, 12:24
                    Wystarczy byc normalnym uzytkownikiem internetu by wyłapać tylko i
                    wyłącznie konserwatywne wypowiedzi obrażające wszystkich wokół. A
                    wiec Twoje dziecinna argumentacja jest po raz kolejny nierzeczowa i
                    nieadekwatna do tematu wątku. I jak zwykle trolu piszesz nie na
                    temat. Wiec przestan sie juz osmieszac staruszku :)
                    • Gość: wania Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 26.11.09, 18:03
                      ale tu waniajet gawnem...
                    • Gość: Pawel Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 26.11.09, 20:21
                      a mnie smieszy gość podpisujacy sie wieloma nickami tak jak ty
                      kminek pseudo moralisto
                      • axel-1033 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 26.11.09, 21:10
                        Dlaczego moderator nie usunie tego wątku o co go już prosiłem.Przecież on działa na niektórych tak jak święcona woda na diabła.
                  • nemo-08 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 11.12.09, 12:35
                    >>oj nie ładnie.nie ładnie tak wyzywać się od trolli.Rzeczywiście to forum jest ..:pfu!!" jak napisano.
                    • Gość: @ Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 01.01.10, 21:05
                      Nasze forum zaśmieca gość mający nick "antyradomskie_gazetowe ścierwo".Co na to pan moderator forum.
                      • Gość: kminek Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: 162.27.161.* 04.01.10, 12:19
                        Nie wazne kto jaki zawod wykonuje. Osoba ktora jest zakompleksionym
                        trolem - trolem pozostanie. Sloma z butów pisuarom wystaje i nic
                        tego nie zmieni. Nawet zdolnosc pisania na klawiaturze.
      • Gość: Radomiak Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 23:21
        Skąd jesteś,? Radom piszemy z dużej litery, po polsku.
        Nic nie wiesz o Radomiu, chyba jesteś tu przejazdem.
        • iryda-1 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 18.06.10, 19:02
          Zbliżamy się powoli do zera chyba bezwzględnego z tymi wpisami na forum.
          • Gość: rex Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.10, 09:10
            i co jedziem dalej z tym wątkiem???
            • Gość: rexio Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.10, 15:29
              Pewnie że jedżiem....a więc wio....
              • Gość: jeden z wielu Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 16:08
                Co chcecie od forum ono takie pożyteczne, przyjemne i przytulne jak żadne .Nawet nie ma go z czego oczyszczać bo jest takie dziewicze.
                • Gość: rambo Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 11.10.10, 20:06
                  Powoli schodzi na "psy" ale taka jest kolej losu.
                  • Gość: robot Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 14:00
                    Trzeba przyznać że niektórzy tacy jak "ciekawy" opluwają innych ,chociaż można wyczuć że on ma coś nie tak z mózgiem albo jest gnojkiem.
    • Gość: rtewt Re: zaśmiecone forum...pfu!!!...- ha ha ha IP: *.radom.vectranet.pl 02.01.10, 20:51
      Co sądzicie o tutule watku

Podział kolejnej puli euro w RPO: Radom wydymany
      Autor: isoxazolidine☺ 02.01.10, 20:42

A kto jest autorem :)
      szczególnie to wydymany
      • Gość: @ Re: zaśmiecone forum...pfu!!!...- ha ha ha IP: *.radom.vectranet.pl 02.01.10, 20:56
        i czego baranie beczysz i hajasz jak buhaj.
        • Gość: lew Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 12.01.10, 09:54
          To że forum jest coraz bardziej zaśmiecane i zamulane z dnia na dzień jest faktem niezaprzeczalnym jak również to że coraz mniej jest na nim dyskutujących.Dużo też wątków i postów wędruje na oślą ławkę.To daje coś do myślenia .
          • nemo-08 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 15.01.10, 18:06
            Fajny watek ale wydaje mi się że nie dla wszystkich.
            • Gość: "@" Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 24.02.10, 20:28
              A co może to forum jest czyściutkie jak łza w oku Madonny?Ja uważam ze jest oplute,zaszczute i zafajdane przez kłapaczy......
              • Gość: alibaba Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.internet.radom.pl 10.03.10, 14:30
                co dzień to bardziej jest zasr....ne i opluwane
                • Gość: nemo Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 24.03.10, 21:12
                  Mnie się wydaje że należy nad tym wątkiem podyskutować albo go skasować i wówczas niech go zaśmiecają .
                  • iryda-1 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 25.03.10, 09:03
                    Ci co opluwają i ujadają na pewno się nie ujawnią w tym wątku.
                    • iryda-1 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 28.03.10, 14:24
                      ale cisza ,jest to dobry objaw dla naszego forum.
                      • Gość: kurdupel Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 13:23
                        cisza ciszą ale jest zasr...ne coraz bardziej
                        • iryda-1 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 27.04.10, 21:19
                          Masz rację ,byłem tam wczoraj i widziałem samochody nad samym brzegiem zalewu.Pani posterunkowa z Jedlni odpowiedziała mi ze to są ci co mają karty parkingowe UE.Dziwi mnie że widziałem byczków wyrośniętych w wieku 30-ty kilku lat.Czyżby oni byli dziadkami-inwalidami którzy do tego maja prawo?
    • lew-35 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 17.10.10, 21:08
      Święta prawda o tym opluwaniu i wyzywaniu sie wzajemnie.
      • Gość: edek Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.10, 09:32
        Popieram wpis zasr....iu tego forum.
        • lew-35 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 25.11.10, 17:31
          Ciekawe czy to czyta nasz moderator ?
          • swordoftruth Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 30.11.10, 22:56
            NA PEWNO bo to najb interesujacy watek o Radomiu, zwlaszcza slowo "pfu" w tytule.
            • Gość: pfu!!! Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 20.12.10, 21:40
              Teraz wszystko jest pfu!!! co by to nie było...,nawet gość portalu... ....
              • lew-35 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 21.12.10, 19:28
                Dochodzę do wniosku ze większość boi się zabierać głos albo nie chce.
                • Gość: irys Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 14:56
                  Czu z nami jest moderator czy go nie ma ????
                  • lew-35 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 20.02.11, 19:44
                    Może jest a może nie ma dla wszystkich go potrzebujących .
                • Gość: axik Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 23.05.11, 19:19
                  Czas pomyśleć o likwidacji takich podforum jak:"Ogłoszenia Radomskie ,"Dla Rodziców","Komunikacja i drogi".O tym pisano dużo aby to zlikwidować ale chyba nikt tego nie czyta .Odnośnie forom "Radom" te rzeczywiście jest bardzo plugawe i zaśmiecone co wymaga oczyszczenia .
                  • iryda11 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 29.05.11, 19:15
                    Zgadzam się z "axikiem" co do likwidacji niektórych forów.
                    • Gość: rumcajs Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.ip.netia.com.pl 05.06.11, 16:19
                      Czy wam wszystkim oczy zaszły bielmem co tu się dzieje na tym forum.Wydaje mi się że większość lubi te śmiecie i syfy tu wypisywane .
                      • Gość: bywalec Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 06.06.11, 08:11
                        Podtrzymuję ten wątek bo to dotyczy w większości ludzi trzeźwo myślących .
                        • Gość: leh Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 16.06.11, 21:24
                          Ja też jestem za a nawet przeciw .
                          • Gość: leh2 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.11, 08:19
                            Ja też ......
                            • iryda11 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 19.06.11, 08:46
                              Cosik się ruszyło ......
                              • Gość: axio Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.11, 17:12
                                ryda11 napisał:

> Cosik się ruszyło ......
                                • iryda11 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 27.06.11, 18:59
                                  Wywóz śmieci i nieczystości ostatnio wzrósł to może dlatego nasze forum nie jest czyszczone .
                                  • Gość: olo 2 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 31.07.11, 19:29
                                    Trzeba przyznac ze w ostatnim czasie admi wzial sie czyszczenie forum przenoszac niektore watki na podfora a smiecie przeniosl na osla lawke .Brawo admi tak powinno być cały czas .
                                    • senior76 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 08.08.11, 18:07
                                      Zgadzam się całkowicie z tym wątkiem .
                                      • Gość: wra Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: 62.233.215.* 02.09.11, 15:42
                                        Zapluwane ,zaszczuwane ,zas...ne i opluwane jak zadne inne forum.
                                        • senior76 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 02.09.11, 20:59
                                          Czas zakończyć tą jałową dyskusję a wątek skierować do archiwum..
              • lew-35 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 09.01.11, 11:50
                Tu masz rację ano pfu.....
    • Gość: plm Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 22:31
      Pełno tu tchurzliwych Kanali które tylko potrafią obrzucać błotem. Przykre
      • lew-35 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 14.03.11, 10:50
        Gość portalu: plm napisał(a):

> Pełno tu tchurzliwych Kanali które tylko potrafią obrzucać błotem. Przykre

Pa pan rację co do tych tchurzliwych ("Ó") kanalii a ja jeszcze dodam że jest to przykre ale prawdziwe i kogo to obchodzi jak piszą i co piszą .
    • Gość: Robotnik Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.xdsl.centertel.pl 11.09.11, 01:43
      jaki admin takie forum...
      ciekawy bałagan musi mieć w domu
      • olo-35 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 16.09.11, 11:05
        Rzeczywiście czas najwyższy pomyśleć o oczyszczeniu tego szamba jakim stało się to nasze forum.
        • Gość: alojek Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 13:03
          smród do kwadratu
          • Gość: wyb.WR Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.radom.vectranet.pl 20.09.11, 19:40
            to co śmiecimy dalej dodając ulotki przedwyborcze
            • olo-35 Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... 13.10.11, 21:17
              Pomału jest ono oczyszczane z brudu.
              • Gość: wra Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.11, 15:24
                Oczyszczane ? śmiechu warte ....
                • Gość: lolo Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.11, 15:45
                  Słabiutko jednak idzie to czyszczenie forum
                  • Gość: lolek Re: zaśmiecone forum...pfu!!!... IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.11, 16:17
                    Ciekawe kiedy go odczyszczą ???
                    • olo-x Re: zaśmiecone forum...pfu!!!...na śmietnik !! 27.11.11, 19:08
                      Panie moderator weź pan ten watek i wyrzuć na śmietnik forum jakim jest ośla ławka .
                      • axel-bis Re: zaśmiecone forum...pfu!!!...na śmietnik !! 22.01.12, 21:34
                        Rzeczywiście co dzień to jest gorzej na tym forum .Wszystkie wątki oparte są na artykułach z gazet brukowców a o wymianie kulturalnej nie ma już mowy .Przykładem ciekawego forum jest "kraj" gdzie warto sobie wejść i napisać swoją opinię czy wniosek a nie artykułowane wpisy i wszelkie reklamy są usuwane na bieżąco .Nasz mode powinien wziąść przykład z tamtego Giwi .
                        • axel-bis Re: zaśmiecone forum reklamami ... 29.01.12, 21:30
                          Ostatnio nasze forum radomskie jest zarzucane różnymi reklamami zespołów muzycznych i handlu kosmetykami .Wydaje mi się ze na takie sprawy przeznaczone są inne fora .Na forum "kraj" nie spotka się żadnych reklam ponieważ sa przenoszone tam gdzie być powinny .
                          ..Panie moderator zajmij się pan tym albo odpisz pan czy tak dalej może być zasry...e to forum dyskusyjne.
                          • Gość: wr Re: zaśmiecone forum reklamami ... IP: *.radom.vectranet.pl 30.01.12, 08:38
                            Szambo robi się coraz głębsze i śmierdzące .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka