Gość: Kalina IP: proxy / 10.102.65.* 20.10.03, 13:45 Czy w Radomiu jest miejsce gdzie mozna intymnie posiedzieć? Taki maly kącik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jk Re: KAWIARNIE IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 20.10.03, 18:39 Kawiarnia Impossible na Sienkiewicza bodaj 2 / naprzeciw sadu /. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: KAWIARNIE IP: *.internet.radom.pl 20.10.03, 20:54 Gość portalu: Kalina napisał(a): > Czy w Radomiu jest miejsce gdzie mozna intymnie posiedzieć? Taki maly kącik. Frascati na Mieszka I, Marcus na Żeromskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: KAWIARNIE IP: *.rev.stofanet.dk 20.10.03, 21:26 O rany, nie wiem, bo dawno nei bylem, ale jak ja bylem mlody:), to z intymnoscia kojarzyla mi sie Muza w Kinie Hel, swoja droga ciekawy jestem, czy jest ona jeszcze otwarta i czy cos sie tam zmienilo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grozzz Re: KAWIARNIE IP: 193.111.144.* 21.10.03, 15:24 siemka Pello wpełni popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grozzz Re: KAWIARNIE IP: 193.111.144.* 21.10.03, 15:23 jest takie jedno fajne miejsce w ktorym jest klimat niezależnie od pory dnia to MARCUS na Zeromskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: KAWIARNIE IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 21.10.03, 17:34 U Bliklego naprzeciwko Markusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostromo Re: KAWIARNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 12:14 polecam KUCHNIE SWIATA na zbrowskiego, KREDENS na rogu limanowskiego i walowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: KAWIARNIE IP: 67.71.95.* 04.02.04, 00:36 Polecam www.frascati.pilickanet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimfa Re: KAWIARNIE IP: *.internet.radom.pl 19.02.04, 21:45 frascati nie polecam drogo i nie ma nawet co zjesc bo wszystko jest tandetne natomiast Teatralna jak najbardziej super klimat pyszne i tanie jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopajt Re: KAWIARNIE IP: *.com.pl 28.02.04, 12:52 o gustach sie nie dyskutuje - ale podaj choc jedno danie "tandetne" menu Frascatti ;-) Jadam tam co najmniej dwa razy w miesiacu i jakos nigdy nie zjadlem czegos, co by mi nie smakowalo - a czesto zmieniam dania z menu. A juz na pewno nie mozna nic zlego powiedziec o goracych buleczkach z maselkiem czosnkowo-ziolowym podawanych przed posialkami i limonczello podawanego po posilkach ;-) O Teatralnej sie nie wypowiadam - bylem tam tylko dwa razy i nic mnie tam nie ciagnie, by wrocic ;-( A co do taniego jedzonka - to tanie jest w barze Spolem pod Sezamem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elpio Re: KAWIARNIE 23.02.04, 04:33 Bardzo jestem ciekawa co moze znaczyc tandetne w sensie posilkow.We Frascati bywam czesto i moge powiedziec ze jest tu klimat i dobre jedzenie.Jesli chodzi o ceny to ponizej 20 PLN mozna zjesc cos dobrego na obiad.A z ta Teatralna to nie przesadzajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helena Re: KAWIARNIE IP: 69.156.76.* 28.02.04, 22:33 Frascati tam wlasnie spedzam najmilej czas super jedzonko i atmosfera,kelnerzy na poziomie,fajni goscie zero chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: KAWIARNIE IP: 213.199.192.* 04.03.04, 01:25 bedzie fajna nowa knajpka w Leclerku TELEPIZZA inna niz wszystkie zapraszam po 20.03 mam nadzieje ze bedzie super i wiele osob spedzi tam czas beda tez grali Pozdrawiam i zapraszam Moze to i reklama, ale znam goscia ktory to robi i wiem ze bedzie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: KAWIARNIE IP: *.sympatico.ca 05.03.04, 19:59 Ja najlepiej lubie Frascati.Bywam tam czesto rowniez z goscmi mojej firmy.Duzy wybor w karcie dobra obsluga, kameralny nastroj.To chyba jedyna knajpka gdzie nigdy nie widzialam dresiarzy,co sie zdarza np, w Teatralnej.No i te cieple buleczki.... Odpowiedz Link Zgłoś