1.xyzxyz 20.10.08, 20:03 Już wkrótce miłe wiadomości... rusza projekt kluczowy sukces całego radomskiego samorządu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www sieczka wyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 20:23 coś dla osłów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona Kinga Re: brawo Radom Brawo Prezydent IP: *.radom.vectranet.pl 22.10.08, 18:05 Ten post zwracam głównie do naszych radomskich władz,a głównie do Głowy miasta czyli Pana Prezydenta,a także do ludzi dobrej woli. Jestem mama trójeczki dzieci w wieku 11,9 i roczku.Obecnie wynajmuje mieszkanie w centrum Radomia,mamy nie sprawne ogrzewanie,ciągle boli nas głowa,ciągle źle się czujemy.Właściciel obiecała nam inne mieszkanie pomimo opłacania regularnie czynszu teraz ma w nosie.Już byliśmy w szpitalu zaczadzeni. Maleństwu grozi astma bardzo kaszle.Na pomoc rodziny nie możemy liczyć. od 11 lat staram się o mieszkanie z miasta mam tylko na papierku pozytywna opinię przyznania mieszkania w zamian za remont,spłatę zadłużenia.Obecnie mąż sam pracuje z jednej pensji nie stać nas na nic.Nie wiem co mam robić.Nie mam już sił.Proszę o pomoc.Panie Prezydencie,Panie Wice Prezydencie Skibo błagam okażcie serce,pomóżcie mi w znalezieniu mieszkania przed zimą.Mój numer tel.609-162-692 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: brawo Radom Brawo Prezydent IP: 82.139.37.* 22.10.08, 20:23 Post słuszny ale czy ktoś tą sprawę załatwi????To jest typowy obraz naszej demokracji.....jaką wybrałaś ....Współczuję ci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: brawo Radom Brawo Prezydent IP: *.radom.vectranet.pl 23.10.08, 11:43 Jestem załamana,bezradna,nie wiem co robić.A co najgorsze nie wiem czy moja rodzina dożyje jutra czy się nie zaczadzimy. Liczę że władze miasta okażą mi serce i pomogą.W Was moja nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: brawo Radom Brawo Prezydent IP: *.radom.vectranet.pl 28.11.08, 09:35 Nie wiem co jest gorsze iść na wybory czy na nie nie iść? Pójdzie się nie ma na kogo zagłosować wszyscy jak się dorwią do stołka to liczą się tylko oni i ich bliski nikt inny.Widać to Jak władze Naszego Miasta pomagają rodzinom w kryzysowych sytuacjach.Wstydzę się,że jestem mieszkańcem Radomia.Wstydzę się za Państwo Którzy rządzicie w naszym mieście za nasze podatki. Pomóżcie rodzinie,która tego potrzebuje.W końcu są dzieci.Przecież macie mieszkania w razie pożarów itp.a ta rodzina potrzebuje mieszkania. Współczuję tej rodzinie przetrwać takie chwile.Ja na szczęście mogę liczyć na pomoc rodziny i ze swoją małżonką i dziećmi mieszkamy u rodziców.Ale jak ta rodzina ma wyrodną rodzinę na którą w takiej sytuacji nie może liczyć to Błagam ja mieszkaniec Radomia pomóżmy im. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgl Re: brawo Radom Brawo Prezydent IP: *.radom.vectranet.pl 22.10.08, 23:13 Już wkrótce miłe wiadomości... rusza projekt kluczowy sukces całego radomskiego samorządu Fabryka kluczy POwstanie, klucze będą dorabiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KG Re: brawo Radom Brawo Prezydent IP: 82.139.41.* 23.10.08, 18:58 Do nowych swoich autek i apartamentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: brawo Radom Brawo Prezydent IP: *.radom.vectranet.pl 24.10.08, 08:40 Dlaczego władze Radomia milczą? Dlaczego nie pomoga tej rodzinie? Dlaczego Prezydent nie stanie na wysokości zadania i nie pokaże na co go stać? Dlaczego? Dlatego bo tylko na tyle stac władze udać że nic się nie dzieje,że nie ma problemu,nie każdy jest w czepku urodzony,żeby dostać się sa stołek do UM:( Odpowiedz Link Zgłoś