Dodaj do ulubionych

lizbijki i pedały to całe SLD

21.10.03, 21:49
O ujawnienie nazwisk tych, którzy zamierzają skorzystać z projektowanej przez
SLD ustawy o legalizacji związków homoseksualnych zaapelowali do władz
Sojuszu posłowie LPR. LPR żąda też ujawnienia nazwisk ich ewentualnych
narzeczonych, "nawet gdyby nie byli związani z SLD".

Lider Ligi Polskich Rodzin Roman Giertych argumentował, że ujawnienie nazwisk
osób bezpośrednio zainteresowanych zawarciem homoseksualnego małżeństwa jest
zgodne z duchem powstającej w Sejmie ustawy o lobbingu. "Powinny zostać
ujawnione wszystkie grupy nacisku, które mogłyby osiągać korzyści wynikające
z konkretnych zapisów ustawowych" - przekonywał Roman Giertych.

Poseł LPR oświadczył, że wprowadzenie małżeństw homoseksualnych jest
niezgodne z konstytucją. "Jeśli SLD dąży do zmiany obecnego stanu rzeczy, to
powinno zacząć od dyskusji na temat zmiany konstytucji" - mówił poseł.

Liga Polskich Rodzin sprzeciwia się także ewentualnym zamiarom SLD powrotu do
dyskusji o legalizacji aborcji na żądanie. W zamian LPR przedstawia
propozycję zmian w kodeksie rodzinnym i opiekuńczym. Projekt nowelizacji
zakłada, że kobieta, która urodzi dziecko i zdecyduje się oddać je do
adopcji, otrzymywałaby zwrot kosztów ciąży i połogu. Skrócony byłby też
termin rozpatrywania wniosków adopcyjnych. (ck)

Obserwuj wątek
    • Gość: be Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.proxyplus.cz / 10.14.0.* 22.10.03, 08:56
      homasi ma w stopniu bardzo zaawansowanm raka muzgu .nie warto juz go leczyć.
      • Gość: gutek Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 16:17
        pedały miler wali oleksego w pośladki
    • Gość: Andrzej Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 12:57
      Mnie zawsze zastanawiało jedno. Dlaczego wszystkich zboczeń nie nazywać po
      imieniu i traktować równo?Tak właśnie jak nasze prawo które jest
      niekonsekwentne. No bo dlaczego chłopa obciągącemu innemu chłopu czy też
      wjeżdżającego w męski odbyt mamy wszyscy nazywać "kochających inaczej" a faceta
      który uprawia seks z 12-letnią dojrzałą (według niego) dziewczynką nazywa się
      pedofilią, zboczeniem itp? Czy tylko dlatego że gdy jest się pełnoletnim to
      można mężczyżnie wchodzić w inny odbyt męski i to nie jest zboczenie? DLA MNIE
      ZBOCZENIEM JEST TO WSZYSTKO!!!! NIE POWINNO BYĆ WYRÓŻNIEŃ ŻE TO TAK A TO Z
      RACJI TEJ ŻE UPRAWIA KTOŚ WPŁYWOWY UWAŻANE JEST ZA INNOŚĆ SEKSUALNĄ. Zboczenie
      jest zboczeniem i tak należy to nazywać. P.S.Nie rozumię jak żywy chłop może
      żywego chłopa zerżnąć, lizać się, pieścić? Brrrrrrrrrrr. Obrzydzenie!!!!!!!!
      • Gość: Pello Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.internet.radom.pl 22.10.03, 14:09
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> P.S.Nie rozumię jak żywy chłop może
        > żywego chłopa zerżnąć, lizać się, pieścić? Brrrrrrrrrrr. Obrzydzenie!!!!!!!!

Może spróbuj. Nie wiem czy ci się to spodoba, ale z pewnością przybędzie ci
        nowych doświadczeń i co za tym idzie - argumentów. Nie mówiąć już o bogatej
        warstwie emocjonalnej.

• Gość: joker Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: 158.66.132.* 22.10.03, 16:24
          Pello !
          Ty już próbowałeś?
          • Gość: Pello Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.internet.radom.pl 22.10.03, 17:47
            Gość portalu: joker napisał(a):

> Pello !
            > Ty już próbowałeś?

Wiesz, w przeciwieństwie do Andrzeja którego jak pisze: "zawsze interesowało
            jedno" interesuje mnie wiele rzeczy. A, że człowiek jest ze mnie zapracowany,
            lecz ciekawy, mam prośbę do Ciebie, joker. Skoro pytasz się mnie, czy ja już
            próbowałem, rozumiem że się tym zagadnieniem interesujesz. Spróbuj w takim
            razie Ty i napisz potem tu na forum jak było.
            Pozdrawiam :)

• Gość: Andrzej Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 16:55
      Jak można spróbować coś na co można jedynie zwymiotować. Tragedia. Przeciwny
      jestem umiejscowiania ich na bezludnych wyspach ale choroby (a za taką należy
      uznać zboczenie) należy leczyć a stwarzać im coraz to większe przywileje. Z
      drugiej strony nie chce mi się wierzyć że w SLD są sami "smakosze" tej samej
      płci, że nie czują obrzydzenia itp. Im bardziej chodzi o konflikt z Kościołem a
      nie nad sprawą drugorzędną CHORYCH ZBOCZEŃCÓW.
    • Gość: ObywatelAN Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.udn.pl 22.10.03, 21:51
      Andrzeju zgadzam się z Twoimi poglądami w sprawie zboczeń. Również nie jestem
      w stanie zrozumieć dlaczego jedno to zboczenie, a drugie to "kochanie
      inaczej". Jeżeli dymanie chłopa przez chłopa jest tylko kochaniem inaczej, to
      dlaczego nie zalegalizować np. nekrofilii. Czy nie można kochać inaczej w ten
      sposób?
      Pello, może to coś dla Ciebie, ile w tym nowych przeżyć.
      A tak swoją drogą to ciekawi mnie ile pedałów i lesbijek jest w naszym kraju.
      Może da się to w jakiś sposób obliczyć po najbliższych wyborach, analizując
      głosy oddane na SLD, które zapewne zyska taki elektorat, bo nie wierzę w to
      żeby ta kwestia była poruszana, bo osobiście zainteresowani są liderzy partii.
      Jakoś nie wyobrażam sobie macho Leszka M. dymającego np. Józka O.
      • Gość: Pello Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.internet.radom.pl 22.10.03, 22:14
        Gość portalu: ObywatelAN napisał(a):

> Andrzeju zgadzam się z Twoimi poglądami w sprawie zboczeń. Również nie jestem
        > w stanie zrozumieć dlaczego jedno to zboczenie, a drugie to "kochanie
        > inaczej". Jeżeli dymanie chłopa przez chłopa jest tylko kochaniem inaczej, to
        > dlaczego nie zalegalizować np. nekrofilii. Czy nie można kochać inaczej w
        ten
        > sposób?
        > Pello, może to coś dla Ciebie, ile w tym nowych przeżyć.

Dziękuję ci, nie jestem zainteresowany. Ale z Andrzejem spróbujcie może zrobić
        to razem i opiszcie to tutaj. Może potem będziecie w stanie zrozumieć
        cokolwiek.

• Gość: joker Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: 158.66.132.* 23.10.03, 08:54
          Pello!
          I Andrzej i ObywatelAN i ja mamy jednakowe poglądy na temat pedalstwa, więc
          nas nie zachęcaj do próbowania tego, na co Ty prawdopodobnie masz ochotę.
          • Gość: Pello Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.internet.radom.pl 23.10.03, 14:06

> Pello!
            > I Andrzej i ObywatelAN i ja mamy jednakowe poglądy na temat pedalstwa, więc
            > nas nie zachęcaj do próbowania tego, na co Ty prawdopodobnie masz ochotę.

Jedynie w tym temacie na co mam ochotę, to abyście dostrzegli różnice pomiędzy
            zboczeniem, a wolnością inaczej myślących i czujących. Resztę dopisał "syfon".
            Pozdrawiam.

• Gość: joker Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: 158.66.132.* 23.10.03, 14:36
              Gość portalu: Pello napisał(a):

> Jedynie w tym temacie na co mam ochotę, to abyście dostrzegli różnice
              pomiędzy
              > zboczeniem, a wolnością inaczej myślących i czujących. Resztę
              dopisał "syfon".
              > Pozdrawiam.

A niech sobie robią co chcą, ich sprawa. Tylko, że to co się ostatnio dzieje,
              to zaczyna być niepokojące. Niedługo się może okazać, że heteroseksualni
              powinni się wstydzić, że nie są "kochajacymi inaczej". Szczególnie politycy
              boją się powiedzieć otwarcie, co o tym myślą - bo to przecież nie po
              europejsku, a i na ten elektorat też można liczyć. A w dzisiejszym "Życiu
              Warszawy" socjolog prof. Śpiewak pisze, że 82% społeczeństwa wyraża potępienie
              dla homoseksualizmu zachowań. To znaczy, że część ludzi publicznie twierdzi co
              innego, niż myśli. Dlaczego ? Ano właśnie żeby nie zostać okrzykniętym
              oszołomem itp.
              Jestem zdecydowanie przeciwny małżeństwom homoseksualistów, jak i adopcjom
              dzieci. A propos, chciałbyś być dzieckiem dwóch pedałów ?
              Tak jak oni mają prawo robić między sobą co chcą (dopóki tego stylu zachowań
              nie zaczną gloryfikować i narzucać innym), tak ja mam prawo twierdzić, że jest
              to dla mnie obrzydliwe. Wczoraj w rozmowie z Moniką Olejnik w "zetce" T.
              Nałęcz wywijał się jak piskorz przed odpowiedzią na pytanie : co pan czuje
              widząc dwóch całujących się mężczyzn ? Mówił o wszystkim, tylko nie udzielił
              konkretnej odpowiedzi. Podejrzewam, że ma podobne odczucia do moich, no, ale
              poprawność polityczna nie pozwoliła mu na szczerą odpowiedź. Nad wyraz
              szczerze wypadła poseł Błochowiak podczas obrad komisji, ale poprawność
              polityczna znowu zagrała, bo wieczorem przepraszała na specjalnie zwołanej
              konferencji.
              Ja nie muszę być poprawny politycznie, to mogę sobie pozwolić na negatywny
              stosunek do tych zagadnień.
              • Gość: Pello Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.internet.radom.pl 23.10.03, 18:49

> A propos, chciałbyś być dzieckiem dwóch pedałów ?

Nie mam już nic więcej do dodania oprócz tego, co napisałem wcześniej. A popros
                pytania "a popros" - wolałbym być dzieckiem wychowywanym przez dwóch pedałów,
                niż dzieckiem wychowywanym w skrzynce lub w beczce, przez małżeństwo
                heteroseksualne.
            • Gość: ObywatelAN Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.udn.pl 24.10.03, 18:01

> Gość portalu: joker napisał(a):
              >
              > > Pello!
              > > I Andrzej i ObywatelAN i ja mamy jednakowe poglądy na temat pedalstwa, wię
              > c
              > > nas nie zachęcaj do próbowania tego, na co Ty prawdopodobnie masz ochotę.
              >
              > Jedynie w tym temacie na co mam ochotę, to abyście dostrzegli różnice
              pomiędzy
              > zboczeniem, a wolnością inaczej myślących i czujących. Resztę
              dopisał "syfon".
              > Pozdrawiam.
              Pello, Ty jednak napewno jesteś zboczeńcem (czyt. pedałem). Chyba nie powiesz,
              że kiszkowanie faceta przez faceta jest normalne i zgodne z naturą. Dla ludzi
              normalnych jest to zboczenie. A co do inaczej myślących, to zgadzam się że
              jest ich wielu i to w różnych kwestiach, co nie znaczy, że każdego idiotę
              należy tolerować. Co zaś się tyczy inaczej czujących to nie mogę sobie tego
              wyobrazić, choć domyślam się, że jak się ma coć w dupie to zapewne się to coś
              jakoś czuje. Życzę miłego czucia, choć jak to określasz nieco "inaczej".
              >
              • Gość: Pello Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.internet.radom.pl 24.10.03, 20:04

> Pello, Ty jednak napewno jesteś zboczeńcem (czyt. pedałem).

Naprawdę? Jak na to wpadłeś? Ale tak naprawdę powiem ci więcej - jestem Żydem.
                Dlatego, że ich lubię. Jestem masonem - bo o nich czytałem i ich szanuję,
                jestem czarnuchem - bo mam jednego w rodzinie. Skoro tak rozumujesz, to
                ułatwiam ci dalsze odkrycia. Wieczorem przy myciu popatrzę jeszcze, czy nie mam
                błony między palcami. Może odkryję jakieś czułki. Spojrzę za okno - może na
                zewnątrz parkuję mój kosmolot.

> Chyba nie powiesz,
                > że kiszkowanie faceta przez faceta jest normalne i zgodne z naturą. Dla ludzi
                > normalnych jest to zboczenie. Co zaś się tyczy inaczej czujących to nie mogę
                sobie tego wyobrazić, choć domyślam się, że jak się ma coć w dupie to zapewne
                się to coś
                > jakoś czuje. Życzę miłego czucia, choć jak to określasz nieco "inaczej".

A czy seks analny - mężczyzny i kobiety to już zboczenie, czy jeszcze nie?
                Jeśli nie, to pewnie masz kogo zapytać o odczucia.

• Gość: ObywatelAN Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.udn.pl 26.10.03, 18:46

> Gość portalu: ObywatelAN napisał(a):
                  >
                  > > Pello, Ty jednak napewno jesteś zboczeńcem (czyt. pedałem).
                  >
                  > Naprawdę? Jak na to wpadłeś? Ale tak naprawdę powiem ci więcej - jestem
                  Żydem.
                  >
                  > Dlatego, że ich lubię. Jestem masonem - bo o nich czytałem i ich szanuję,
                  > jestem czarnuchem - bo mam jednego w rodzinie. Skoro tak rozumujesz, to
                  > ułatwiam ci dalsze odkrycia. Wieczorem przy myciu popatrzę jeszcze, czy nie
                  mam
                  >
                  > błony między palcami. Może odkryję jakieś czułki. Spojrzę za okno - może na
                  > zewnątrz parkuję mój kosmolot.
                  >
                  > > Chyba nie powiesz,
                  > > że kiszkowanie faceta przez faceta jest normalne i zgodne z naturą. Dla lu
                  > dzi
                  > > normalnych jest to zboczenie. Co zaś się tyczy inaczej czujących to nie mo
                  > gę
                  > sobie tego wyobrazić, choć domyślam się, że jak się ma coć w dupie to
                  zapewne
                  > się to coś
                  > > jakoś czuje. Życzę miłego czucia, choć jak to określasz nieco "inaczej".
                  >
                  > A czy seks analny - mężczyzny i kobiety to już zboczenie, czy jeszcze nie?
                  > Jeśli nie, to pewnie masz kogo zapytać o odczucia.

W tym momencie już Ci Pello dziękuję, Twoje argumenty są tak porażające, że
                  rezygnuję z dalszej dyskusji.
                  >
                  • Gość: Pello Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.internet.radom.pl 26.10.03, 20:53

> W tym momencie już Ci Pello dziękuję, Twoje argumenty są tak porażające, że
                    > rezygnuję z dalszej dyskusji.

Nie szkodzi. Cały ten wątek jest porażający.

• syfon13 Re: lizbijki i pedały to całe SLD 23.10.03, 09:30
          Miałem, jak to czynią ludzie normalni, nie dyskutować o takich kwestiach i na
          takim poziomie, ale jak mnie czasem szlag trafi, to aż nie mogę wytrzymać.

Pello, nie zawsze zgadzam się z twoimi opiniami i tym razem nie zgodzę się
          również (czytaj łaskawie dalej), z tym że tym razem mam ochotę napisać, że
          twoja wyrozumiałość i pragnienie uprawiania polemiki na poziomie z ludźmi,
          którzy na to nie zasługują, po prostu wywraca mi flaki. Z takimi bucami nie ma
          się co cackać. Ktoś, kto porównuje homoseksualizm do nekrofilii, sam jest chory
          na tę przypadłość, która jak rak toczy nasze społeczeństwo. To się nazywa
          nietolerancja. Nie rozumiem, jak można zionąć taką nienawiścią do ludzi o
          odmiennej orientacji seksualnej i takową określać mianem choroby w czasach,
          kiedy od iluś już lat wiadomo, bo udowodniono to naukowo, iż homoseksualizm
          jest uwarunkowany biologicznie, a nie np. społecznie i że kilka procent każdego
          zdrowego spoleczeństwa RODZI SIĘ z tym, tak jak i rodzą się ludzie z rudymi
          włosami czy zielonymi oczyma - tego też genetyka nie jest w stanie do końca
          wyjaśnić, bo takowych cech przodków można nie odnajdować do nie wiadomo ktorego
          pokolenia, a jednak tak się właśnie zdarza. Nikt zatem nie ma wpływu na to, czy
          jego dziecko, wnuk, czy prawnuk urodzi się rudy i dokładnie tak samo nikt nie
          ma wpływu na orientację seksualną swoich potomków. Są to zjawiska w jakimś
          sensie wrodzone, ale zarazem nieuwarunkowane genetycznie (choć kolor oczu, czy
          włosów - już na pewno bardziej).

Zresztą, co tu pisać, na ten temat powstały tysiące stron naukowych opracowań,
          w których zawarto takie argumenty, że nawet konserwatywny do szpiku kości
          Katolicki Kościół przestał oficjalnie twierdzić, iż homoseksualizm to choroba.
          (Swoją drogą przestał też, wraz z upadkiem inkwizycji, twierdzić, że rude
          kobiety to czarownice - od tamtej pory minęły setki lat, a banda szaraczków
          wciąż jeszcze nie nauczyła się w pełni traktować osób z "nietypowym" kolorem
          włosów jak zupełnie normalnych ludzi). i wiele czasu zapewne minie, nim ta
          durna banda jełopów nauczy się dostrzegać człowieczeństwo u osób o orientacji
          homoseksualnej.

Moim zdaniem proponowane przez LSD regulacje prawne mogą być przyczynkiem do
          rozpętania wojny z Kościołem, ale sam wezmę chętnie udział w takiej wojnie
          przeciwko instytucji, której zwierzhnik - w osobie ks. prymasa - mówi o
          obrzydliwości widoku całujących się facetów. Ten facet już nieraz wykazywał się
          agresją wobec myślących inaczej, tym razem, dorzucając swoje trzy grosze, dał
          zielone światło takim wszawym, nietolerancyjnym, chamowatym leszczom, jak pp.
          Andrzej i ObywatelAN. nie poniosło mnie - tak właśnie o nich myślę, a czytając
          opinie podobne do wyrażanych przez nich, coraz bardziej utwierdzam się w
          przekonaniu, że z takim dziadostwem nie da się walczyć inaczej, niż metodami,
          jakie oni stosują.

No, to sobie popisałem, chyba jednak trochę mnie poniosło, ale nie zamierzam
          wypierać się tego co napisałem ani nikogo przepraszać.

Walcz z dziadostwem, nie oszczędzaj jelopów.
          pozdrowienia
    • Gość: popek Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.udn.pl 23.10.03, 14:33
      Zawsze nazywam rzeczy po imieniu.Nigdy tych rzeczy nie prubowałem i nie
      zamierzam,ale miłość dwóch facetów jest identyczna do jedzenia guwna. I niech
      nikt nie mówi że to jest normalne. Gdyby to było normalne,ludzi zapewne nigdy
      by nie było. Dinozaury samce uprawiałyby seks.I co? Świat bez przyszłości. Nie
      ma nic piękniejszego od miłości kobiety z mężczyzną.Jeżeli jakiś chce się pi..z
      kolesiem,proszę bardzo.Tylko niech nie mówi że kocha inaczej. Kochać inaczej to
      ja się mogę ze swoją Dorotką.A jest tych różnych cho,cho.Albo jszcze więcej.
    • Gość: zajebiście zbulwer Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 15:37
      Syfon ty frajerze o czym ty piszesz? O jakiej tolerancji?! Zboczeńcy tolerancję
      mają już od czasu odzyskania niepodległości przez Polskę? Nie pamiętasz już jak
      byliście traktowani w czasach PRLu? Jak się maskowaliści w dawnej Teatralnej i
      parku Kościuszki. Gdy chłopaka was namierzyli to cieszyliście się że skończyło
      się tylko na 14-dniowym zwolnieniu lekarskim. A teraz? Nie dość że
      oraganizujecie haepeningi, otwarcie się liżecie (tfe) to jeszcze chcecie
      adoptować dzieci!!!!!!! A po co? Żeby wychowywać sobie coraz młodszy obiekt
      seksualny? Jaka jest pewność że adoptowane dziecko nie będziesz pieprzył na
      przemian ze swoim drugim scwelonym parnerem ?! Kurwa nie mogę. Za chwilę mnie
      rozsadzi jak sobie wyobrażę "wychowanie" dziecka przez dwóch takich syfonów
      dewiantów!!!!! I jeszcze jedno. Dla mnie takim samym zboczeniem jest pociąg
      jakiegoś zboczka do dziecka jak i pociąg faceta do drugiego faceta. Ohyda i
      jeszcze raz ohyda. Jeszcze jakoś do tej pory cię czytałem. Teraz gdy wiem że
      siurka masz ubabranego w kupie swojego kumpla to nawet nie spojrzę na twoje
      wypociny. Tfu ty porysowany gnoju. Masz szczęście że nie wiem kim jesteś.
      • syfon13 Re: lizbijki i pedały to całe SLD 23.10.03, 15:55
        Faktycznie, palancie, masz szczęście, że nie wiesz, kim jestem.
        • Gość: tomi Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: 213.25.11.* 25.10.03, 07:14
          A kim ty syfon jesteś że jesteś taki groźny i masz takie duże mniemanie o sobie
          posłem SLD czy senatorem
      • Gość: LSD Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.promontel.net.pl 23.10.03, 19:51
        Z pamiętnika byłego lektora Komitetu Wojewódzkiego :
        Piątek.
        Mija dwa lata jakem został dyrektorem departamentu.Rok odkąd pozbyłem się
        wiernej czarnej Wołgi kupionej na talon.
        Sobota.
        Oj niedobrze, notowania spadają a do końca spłaty kredytu na bryczkę daleko.No
        ale płacą odprawy na koniec.
        Niedziela.
        Ledwie się wcisnąłem do pierwszej ławki w kościele.No służba nie drużba.A i
        Watykan zyskuje w oczach świata jak papież pokazuje się w tow.Kwaśniewskiego.
        Poniedziałek
        Uuu cuś niezadobrze.Podawali o jakichś związkach w gaju, wyszło, że to w końcu
        tfuj.pedryli.Musi ich z tyłu naciskali w ty Europie.
        Wtorek
        Jak tu ludziom w oczy spojrzeć ? No tera to już strach po Trybune
        iść.Sprzedawca w oczy się śmieje.Piszą, że bedzie można ich skrobać...
        Środa
        Dziś odetchłem "O Matko".Tow.posłanka Błochowiak puszczała tego wyłudzacza
        dewiz w kolorowych skarpetkach i powiedziała w imieniu nas wszystkich co myśli
        o tych pedałach.Aż ciarki przechodzą jak ci młodzi są chytrzy.
        CDN
    • Gość: Bartek Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: 217.96.6.* 23.10.03, 15:50
      Czemu tylko SLD? Przecież oni czerpią wprost z krynicy
      EuroPejskiej tradycji!

Pozdrawiam
    • Gość: zajebiście zbulwer Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 16:13
      ... bo nalałbym na ciebie, żeby spłukać z ciebie te resztki odchodów z "pipki"
      twojej "parnerki".
      • syfon13 Re: lizbijki i pedały to całe SLD 24.10.03, 09:44
        Człowieczku mały, lecz się i to prędko. Gdybym ja wiedział, kim ty jesteś, a
        przy tym znał osobiście choćby jednego "pedała", który byłby sklonny wraz z
        innymi "pedałami" np. z teatralnej, czy parku kościuszki (jakoś nigdy ich tam
        nie widziałem, Boże, gdzie ja miałem oczy) zabawić się z tobą nieco i zrobić ci
        z dupy jesień średniowiecza, to może nawet zastanowiłbym się, czy im tego nie
        zaproponować.

Tak się niestety składa, że zadnego pedała osobiście nie znam, a gdybym znał
        nawet, to jakoś wątpię, by ktorykolwiek z nich na takową propozycję przystał. I
        chyba to nawet lepiej, w końcu odpowiadanie agresją na agresję mozna od biedy
        dopuszczać, gdy chodzi o słowa. A kiedy chodzi o obijanie ryja, to już trzeba
        się liczyć np z odpowiedzialnością karną. Zresztą jakoś nigdy nie słyszałem,
        zeby banda pedałów napadła na migdalących się w parku heteryków, no ale cóż,
        postępujcie tak dalej, a może w końcu sie doczekacie. Wtedy dopiero zobaczycie,
        że pedał to też człowiek i jak potrzeba, to nawet przypierdolić potrafi.

Ale przyznam szczerze, że wolałbym chyba nawet o tym nie usłyszeć. Idźcie
        zatem, jełopy, w pokoju wyleczyć swoje chore mózgi, zanim wam przyjdzie leczyć
        dupska. I jesczcze jedno: jeśli chcesz bardzo wiedzieć kim jestem, to pewnie
        łatwo mnie rozpoznasz. Nie dość, że podobno pedał, co z pewnością wypisane mam
        na czole, to jeszcze na dodatek czarnoskóry Żyd. Cóż szkoda tylko, że nie bywam
        ani w teatralnej, ani w parku kościuszki.
        • Gość: rad13 Re: Trafiła kosa na kamień... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 09:52
          Znalazłeś syfon wreszcie swojego interlokutora !
          • syfon13 Re: Trafiła kosa na kamień... 24.10.03, 10:55
            Uwierz, wolę interlokucje na innym poziomie. Spadam stąd.

amen
            • pies22 Re: Trafiła kosa na kamień... 24.10.03, 20:09
              Obrzydliwosc...
              • harnasi Repedały to pedały tak jest w SLD 24.10.03, 23:06
                tolerancia wolnosc SLD = King
    • Gość: Dr Vitt Re: lizbijki i pedały to całe SLD IP: *.udn.pl 25.10.03, 20:04
      Ty debilu! - nawet nie wiesz jak się poprawnie pisze LESBIJKI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka