Dodaj do ulubionych

Szukam diskdzokeja na wesele w Radomiu.

IP: 78.88.17.* 26.10.08, 18:47
Szukam diskdżokeja na wesele w przyszłym roku w Radomiu. Macie
jakieś namiary na kogoś godnego polecenia. Kto miał na swoim weselu
diskdżokeja, proszę niech się podzieli opinią. Na co zwrócić uwagę
przy wyborze itp. Zupełnie nic nie wiem o tych sprawach, więc
zwracam się tu do tych osób, które mają już takie doświadczenia.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
Renata.
Obserwuj wątek
    • Gość: DJ MARIO Re: Szukam diskdzokeja na wesele w Radomiu. IP: 82.139.41.* 26.10.08, 21:46
      Jeśli zapotrzebowanie jest aktualne proszę zadzwonić pod numer
      telefonu - 606-926-299. Pozdrawiam.
      • tomus2221 Re: Szukam diskdzokeja na wesele w Radomiu. 27.10.08, 08:55
        Polecam tego Pana wyzej co dal namiary.No chyba ze mi nie zaufasz to
        kup Anonse i podzwon po Dj,umow sie z paroma i wybierz,ale do niego
        tez zadzwon.Ja naprzyklad umowilem sie tylko z dwoma i wybralem Dj
        Mario i nie jest to zadna reklama jakby ktos chcial mi
        zarzucic.Tylko jeden termin ma juz zajety(usmiech)Pozdrawiam.
      • Gość: gosc Re: Szukam diskdzokeja na wesele w Radomiu. IP: 82.139.55.* 27.10.08, 11:21
        Wiedziałem, że pierwszy się wpisze dj mario. Wszedzie pełno tego
        trolla, byle tylko zaistniec. Ja bym go nie wybrał. Nie podoba mi
        się jego zachowanie na tym forum.
        • Gość: DJ MARIO do gościa IP: 80.249.5.* 27.10.08, 11:42
          Moje zachowanie na tym forum ci się nie podoba??? Bijesz granice
          bezczelności. Trolla to widzisz co rano w lustrze i swoim łóżku. A
          obsesja zaistnienia za wszelką cenę to objawia się akurat w twoim
          zachowaniu. Wcinasz się już w kolejny wątek. Chyba jestem dla ciebie
          dużą konkurencją???? Napisz jeszcze jeden obraźliwy post pod moim
          adresem a zrobię z tym nareszcie porządek.
    • mercys Re: Szukam diskdzokeja na wesele w Radomiu. 27.10.08, 11:14
      Witam!Wysyłam namiary na świetnego Dj,tel.692091131.Pozdrawiam!
    • Gość: Konik Re: Szukam diskdzokeja na wesele w Radomiu. IP: 82.139.46.* 27.10.08, 15:02
      Dobrego dżokeja znajdziesz na Służewcu. A tak poważnie to zdecydowanie odradzam
      dj bo to nieporozumienie.
      Byłem na 3 weselach na których grał DJ. Tylko w jednym przypadku DJ się
      sprawdził prawie w 99%. Szybko reagował na to co się dzieje na parkiecie, kto
      przyszedł się bawić, starsi czy młodsi. Sądze że nie uda Ci sie trafić na tego
      człowieka bo grał wesele w Radomiu a przyjechał z Warszawy. Niestety nie mam
      żadnych namiarów.
      Ogólnie Ci ludzie nie radzą sobie w wielu sytuacjach, owszem znają się na
      puszczaniu muzyki, ale to wszystko co potrafią. Nie stworzą atmosfery za
      stołami. Na weselu lepiej lub gorzej ale coś trzeba zaśpiewać, nawet jak podkład
      jest z mp3 lub MD.
      Byle jaki zespół rozbawi gości lepiej niż DJ.
      • tomus2221 Re: Szukam diskdzokeja na wesele w Radomiu. 27.10.08, 22:51
        A ja uważam ,że nieporozumieniem jest Twoja wypowiedź i nie
        dlatego,że za wszelką cenę bronię Dj-i.
        Nie pisz takich rzeczy ,że byle jaki zespół rozbawi gości lepiej,bo
        nie każdy lubi jarmarczny styl,niektórych zespołów na przyjęciu
        weselnym.A jak ktoś sobie bierze jakiegoś młodego chłopaczka
        Dja,który potrafi tylko puszczac muzykę,który ani be ani me za
        konsoletą,to niech ma pretensje do siebie.
        • Gość: Renata Re: Szukam diskdzokeja na wesele w Radomiu. IP: 78.88.17.* 28.10.08, 11:55
          Nie spodziewałam się, że oprócz odpowiedzi na mój post, bedą jakieś
          awantury. Ja tylko się zapytałam, a tu już się zrobiła zadymka. A,
          feeeeeee!
          W zwiazku z powyższym Panu DJ MARIO serdecznie już dziekuje i go
          skreślam w przedbiegach, bo nie szukam awanturnika tylko człowieka
          miłego.
          Ciągle czekam na odpowiedzi od osób, które miały do czynienia z
          diskdżokejem (czy djem?) na weselu i na opinie.
          Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam,
          Renata.

PS
          Zdecydowałam się już na diskdżokeja, wiec zespołom muzycznym
          dziękuję.
          R.
          • Gość: DJ MARIO do Renaty IP: 80.249.5.* 28.10.08, 12:07
            Ja również dziękuję. Nie potrzebuję nawiązywać współpracy z klientem
            który niedokładnie czyta założony przez siebie wątek (nie ja
            zacząłem jakąś awanturę a wulgarny post niejakiego gościa, ja mam
            jedynie prawo odpowiedzi na takie zaczepki).
            • Gość: Renata Re: do Pana DJ MARIO IP: 78.88.17.* 28.10.08, 12:22
              Uprzejmość za uprzejmość: ja również Panu dziekuję za ewentualna
              wspołpracę
              ( już raz mówiłam Panu "nie" w poprzednim moim poscie).
              Sprawdziłam raz jeszcze wpis "gościa" i wpis Pana DJ MARIO i w
              poscie "gościa" i nie dopatrzyłam się żeby to był "wulgarny post".
              Natomiast post DJ MARIO był awanturny, dlatego temu Panu dziękuję.
              Proszę więc już by DJ MARIO nie zaśmiecał mojego wątku swoimi
              wpisami.
              Proszę o opinie i podpowiedzi osób, które miały diskdżokeja na
              weselu.
              Z góry dziekuję i pozdrawiam,
              Renata.
              • Gość: DJ MARIO do Pani Renaty IP: 82.139.41.* 28.10.08, 14:44
                To gratuluję spostrzegawczości. Nie życzę Pani aby ktoś nazywał
                Panią "TROLLEM". Jednakże znając to forum to wcześniej czy później
                ktoś to zrobi!!! Ze swojej strony nigdy pierwszy nie używam
                obelżywych słów w stosunku do innych. Jednakże uważam iż każdy ma
                prawo odpowiedzieć na bezpodstawny atak (także ten słowny)bez
                względu na to czy to się komuś podoba czy nie (i bez względu na to
                czy zyskam klienta czy go stracę). Życzę powodzenia w poszukiwaniach
                dj'a. Żegnam Panią.
                Ps. Wysłałem do administratora prośbę o skasowanie wszystkich moich
                postów w tym wątku.
                • tomus2221 Re: do Pani Renaty 28.10.08, 16:32
                  Hehehe:)Rozkręca nam się wątek.
                  • Gość: Renata Re: do Pani Renaty IP: 78.88.17.* 28.10.08, 16:42
                    Ponawiam serdeczną prośbę o podzielenie się na forum uwagami na
                    temat wesela obsługiwanego muzycznie przez diskdzokeja.Proszę
                    również o podpowiedzi oraz opinie na temat osób zajmujących się taką
                    działalnością.

Z góry dziekuję serdecznie za pomoc i pozdrawiam,
                    Renata.
                    • Gość: BM Re: do Pani Renaty IP: 82.139.35.* 28.10.08, 16:57
                      Bylem w sobote na weselu i impreze prowadzil wlasnie DJ. To bylo
                      moje 4 wesele w tym roku(na pozostalych byl zespol, tylko jeden byl
                      do przyjecia. Na wlasnym ewentualnym weselu postawilbym na DJ.
                      DJ jest bardziej 'elastyczny' niz zespol, ma wieksze pole manewru,
                      oczywiscie DJ DJ-owi nierowny. Ale to juz kwestia indywidualnych
                      upodoban.
                    • Gość: DJ MARIO Re: do Pani Renaty IP: 82.139.41.* 28.10.08, 17:16
                      Pomimo wszystko postaram się pomóc (nie polecając nikogo w tym
                      również siebie). Wynajmując dobrego dj'a, wesele prawie niczym się
                      nie różni od tego prowadzonego przez zespół (poza sposobem
                      prezentacji muzyki - jedni wykonują na żywo inni prezentują z płyt
                      lub tzw. style mieszane - wykonują na żywo i prezentują z płyt). Na
                      weselu prowadzonym przez dj'a może być marsz weselny (w chwili
                      wejścia na salę weselną), poprowadzenie uroczystego toatu lub
                      późniejszych toastów przy stołach, przyśpiewki, biesiada za stołami,
                      prowadzenie stałych punktów wesela (oczepiny, tort, podziękowania
                      dla rodziców) i zabaw weselnych itp. itd. Trzeba zwracać uwagę min.
                      na sprzęt, wielkość płytoteki, umiejętności konferansjerskie
                      i "awanturnictwo dj'a" (ha ha). Może niech Pani napisze czego
                      spodziewacie się po weselu i jak w/g Was powinno ono wyglądać. Wtedy
                      dj'e napiszą czy jest to do zrobienia.
                      • Gość: Renata Panie DJ MARIO, prosze opuścić ten watek! IP: 78.88.17.* 28.10.08, 17:27
                        I więcej tu nie wracać.
                        Pana upierdliwość staje się denerwująca.
                        Dlatego grzecznie, ale stanowczo Pana wypraszam.
                        • Gość: DJ MARIO Nie opłaca się pomagać!!! I tyle z mojej strony!!! IP: 82.139.41.* 28.10.08, 18:10
                        • tomus2221 Pani Renato,proszę opuścić ten wątek:) 28.10.08, 19:35
                          Wyprosić to sobie może pani sama siebie.Ja od siebie równiez życzę
                          udanego wyboru Dj-a,tylko niech pani nie trafi na takiego,co nie
                          słyszał o takich wykonawcach jak Stan Borys,Leonard Cohen,Joe
                          Dasin,Frank Sinatra i inni.Ja właśnie spotykając sie z jednym z
                          Dj,podobno super profesjonalistą,który to już miał prawie wszystkie
                          terminy pozajmowane na przyszły rok (ściema),oglądałem jego
                          zdziwienie na twarzy jak mu pokazałem listę utworów,które chciałbym
                          usłyszeć na moim weselu,jak można nie znać Tom Jonsa:)Pozdrawiam.
                          • Gość: observer Re: Pani Renato,proszę opuścić ten wątek:) IP: 82.139.37.* 06.11.08, 22:34
                            Czytam te komentarze i dochodzę do wniosku,że Renata to totalnie chora osoba:).
                        • Gość: gosc Re: Panie DJ MARIO, prosze opuścić ten watek! IP: 82.139.55.* 07.11.08, 12:16
                          Zgadzam się z Panią. Upierdliwość DJ Mario jest denerwująca i
                          zaśmieca forum swoimi wywodami nie na temat i chęcią zaistnienia.
                          Jego wpisy są niekulturalne, a na słowa krytyki reaguje
                          pieniactwem. Ja również bym go nie zatrudnił, choćby miał
                          największą płytotekę świata. Troll to właśnie ktoś upierdliwy i nie
                          widzę w tym stwierdzeniu wulgaryzmu, który mi zarzuca.
                          • Gość: DJ MARIO Re: do gościa i "Renaty" IP: 80.249.5.* 20.11.08, 10:21
                            Czyżby zazdrosna konkurencja z zespołu amigo kryje się jako gość:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=86479774
                            A Renata to jeden z dji który twierdzi że nic nie wie na temat wesel
                            z dj'em:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=81472993&a=81573436
                            Zbieżność IP czy rozdwojenie jaźni????????????
                            Konkurencji radzę wziąć się do roboty a nie szukać klientów
                            oczerniając innych. A na temat gościa z amigo to już ktoś pisał
                            natym forum że oczerniali konkurencję podszywając się pod gości forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka